Įkraunama...
Įkraunama...

PAGUNDOS #57

QUOTE(felisha @ 2015 11 21, 23:35)
geriau pasijutot išreiškę piktdžiugą?

Prie ko cia piktdziuga. Cia tik patvirtina fakta, kad moteriai reik jausmu, nors gali ji tai neigt.
Atsakyti
Arba, kas greičiausiai ir yra tiesa, moteris per sexą ieško jausmų, nors iš pat pradžių tai ir atrodo nekalta-TIK sexas. Tada pagunda tik išgrynina, ko gi išties trūksta moteriai. Pasirodo, visai ne sexo. Ak stebuklas.
Atsakyti
QUOTE(felisha @ 2015 11 22, 00:35)

Ne tavo mados 4u.gif

Mrau istorija labai tvirta ir stipri. Ne pati istorija, bet pati Mrau neeiline asmenybe. Tikrai linkiu asmenines laimes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 11 22, 00:15)
Ne tavo mados  4u.gif

Mrau istorija labai tvirta ir stipri. Ne pati istorija, bet pati Mrau neeiline asmenybe. Tikrai linkiu asmenines laimes  4u.gif

Kuom neeiline bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky_ @ 2015 11 20, 13:41)
  Bet jei diedas susirastų kokią mergšę, tai savo rankom kudlas nutraukčiau.

jai ar jam g.gif Ir kodel?

QUOTE(Off @ 2015 11 20, 14:14)
taip, jis manau laukia mano iniciatyvos ir suvers visą kaltę man tuomet

o koks is tikro skirtumas? Jums su juo gyventi nebereikes.

QUOTE(Sky_ @ 2015 11 21, 08:26)

Dar viena etiketė, bet prarast nebėra ko.

ko jus taip uzsiciklinusi ties 'etiketemis' doh.gif

QUOTE(Sky_ @ 2015 11 21, 11:58)
Mane! clap.gif  noriu pažiūrėt ar įmanoma normalias nuo kitokių atskirt. bigsmile.gif

kodel manote, kad esate 'normalesne' uz kitas? Kuo tai pasireiskia bigsmile.gif

QUOTE(mrau @ 2015 11 21, 19:52)
****. Taip neturėjo nutikti.

console.gif

As sugebejau isvengti susidurimo su pagunda pusantros savaiteles. Taciau vakar susimateme net 2 kartus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(open @ 2015 11 21, 23:40)
Prie ko cia piktdziuga. Cia tik patvirtina fakta, kad moteriai reik jausmu, nors gali ji tai neigt.

QUOTE(BurmeSS @ 2015 11 22, 00:09)
Arba, kas greičiausiai ir yra tiesa, moteris per sexą ieško jausmų, nors iš pat pradžių tai ir atrodo nekalta-TIK sexas. Tada pagunda tik išgrynina, ko gi išties trūksta moteriai. Pasirodo, visai ne sexo. Ak stebuklas.

Aš galvoju kitaip. Ar negali būti, kad moteris tiesiog negali užsiimti seksu ir neįsimylėti (likim tik prie situacijos kai partneris ne vienkartinis, seksualiai tinkamas ir šiaip daugmaž adekvatus)? Ne dėlto, kad ji tų jausmų ieško. Nu nereikėjo man jų. Ir dabar nereikia. Pasiimkit ką juos atgal. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(mrau @ 2015 11 22, 09:46)
Aš galvoju kitaip. Ar negali būti, kad moteris tiesiog negali užsiimti seksu ir neįsimylėti (likim tik prie situacijos kai partneris ne vienkartinis, seksualiai tinkamas ir šiaip daugmaž adekvatus)? Ne dėlto, kad ji tų jausmų ieško. Nu nereikėjo man jų. Ir dabar nereikia. Pasiimkit ką juos atgal. smile.gif

Gali gali dar ir kaip.

Jau buvo negerai su vyru tai ir ieškojo pakaitalo per sexą. Ilgai tikėjo, kad rožė auga, ne baobabas.
Atsakyti
QUOTE(felisha @ 2015 11 21, 23:35)

Prie ko cia pikdziuga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky_ @ 2015 11 21, 21:14)
Be to kad turiu (  smoke.gif  ) tai ir pačios negalėtumėt to meet'o padaryti be kelių dalyvaujančių 'teisuolių' nes neįdomu būtų. Tam ir esat čia, kad savotiškai pasigirti, stebėti kitų neigiamas reakcijas.. Veža jus blogiukų įvaizdis.. Antraip užtektų tyliai savo nuodėmes lovoj išpažinti. wub.gif

Gal ir yra kažkoks procentas, kurioms taip g.gif Manęs asmeniškai kitų neigiamų reakcijų stebėjimas neužveda.

QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2015 11 22, 02:04)
o koks is tikro skirtumas? Jums su juo gyventi nebereikes.
ko jus taip uzsiciklinusi ties 'etiketemis'  doh.gif

Jei yra vaikai, jie visada bus susiję. Gyventi nebereikės, bet bendrauti teks. Ir veiks tos emocijos.
Atsakyti
QUOTE(*South* @ 2015 11 22, 10:51)
Prie ko cia pikdziuga doh.gif

būtent, kad ne prie ko. ar padės jai, liūdną minutę paatviravusiai, narių baksnojomai skaudžion vieton sakant "AŠ gi sakiau, kad taip bus", "AŠ buvau teisi"... akivaizdžiai nusišvilpt joms, jei tokiu momentu noris savo teisumą pasidemonstruot.
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2015 11 22, 02:04)
jai ar jam  g.gif Ir kodel?

Žinoma jai. Kalytė žino kad jis vedęs ir vistiek dulkinasi su juo, o paskui kaip kvailelė dar ir įsimyli? Nupeščiau vietoj, ir 'paros' manęs neatbaidytų.
Dar jei ji kaip jūsų atveju irgi ištekėjusi, tai faktas kad susiradus jos diedą iškločiau viską.

O jei būtų tas atvejis kai merga nieko nežino, tik diedui kiaušiai niežti, tai išmalčiau jam snukį ir išeičiau.
Atsakyti
QUOTE(Sky_ @ 2015 11 22, 11:58)
Žinoma jai. Kalytė žino kad jis vedęs ir vistiek dulkinasi su juo, o paskui kaip kvailelė dar ir įsimyli? Nupeščiau vietoj, ir 'paros' manęs neatbaidytų.

Pala pala.. Jei tavo vyras susirastų mergiotę, tu sužinotum ir tada ją suradus "nupeštum". Paskui grįžus pas savo aniuolėlį sakytum - brangusis, aš ją nupešiau, daugiau prie tavęs nepristos, būk ramus mano katuk. Maždaug taip?
Atsakyti