Įkraunama...
Įkraunama...

PAGUNDOS #57

QUOTE(Pasakų fėja @ 2015 11 22, 12:03)
Va butent ir elgiasi visos taip...Kurios is "turgaus"..
Mano aplinkos zmogus ne vienas taip nesielgtu.
Matyt yra tam tikri socialiniai sluoksniai, kaip bebutu, yra zmogaus intelektas, ir tikrai ne viena as taip mastau.

pala, o dulkintis su vedusiu, intelekto viršūnė? biggrin.gif ta prasme duot į snukį yra blogai, o būt kūrva super? wub.gif
Papildyta:
QUOTE(mrau @ 2015 11 22, 12:02)
Pala pala.. Jei tavo vyras susirastų mergiotę, tu sužinotum ir tada ją suradus "nupeštum". Paskui grįžus pas savo aniuolėlį sakytum - brangusis, aš ją nupešiau, daugiau prie tavęs nepristos, būk ramus mano katuk. Maždaug taip?

palikčiau ir tą skystakiaušį, tik neliesčiau.

QUOTE(open @ 2015 11 22, 12:08)
Tai vat biggrin.gif Susipazinsit su kitos aplinkos elgesiu, bukit atsargios.

irnesakyk.gif šventuolės. visos apie tai pasvajotumėt, tik vienos susivaldytumėt nedaužtelėjusios į snukį, kitos ne.
Aš pvz manau kad nesivaldyčiau nes nesistengčiau, bet nežinau kaip realiai ten būtų.
Atsakyti
QUOTE(Sky_ @ 2015 11 22, 14:52)
pala, o dulkintis su vedusiu, intelekto viršūnė? biggrin.gif  ta prasme duot į snukį yra blogai, o būt kūrva

Na gal ne visai k....a, tik turinti silpnybe uz kuria straipsniai netaikomi, o va uzvozus i snuki, gali but kitaip pakutenta.
Na bet jei apie snukiadauzius gal kita tema atsidarykit, ir diskutuokit. Galit net viena kitai pasibandyt susitikusios ar gerai sugebat
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasakų fėja: 22 lapkričio 2015 - 15:05
QUOTE(Sky_ @ 2015 11 22, 13:52)

palikčiau ir tą skystakiaušį, tik neliesčiau.

Gelezine logika lotuliukas.gif

Kodel jo neliestumete? Jis gi dave jums izadus, o ne jo meiluze cool.gif

QUOTE(Pasakų fėja @ 2015 11 22, 14:01)
. Galit net viena kitai pasibandyt  susitikusios ar gerai sugebat

thumbup.gif pralinksminai.
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2015 11 22, 15:23)

Kodel jo neliestumete?

vienu atveju bent turėjo drąsos prisipažint kad vedęs yra.

Pasakų fėja, ai tai čia silpnybėm vadinat..biggrin.gif nu jo, gražiau skamba. Tikriausiai net pačios tuo įtikėjusios esat.
Papildyta:
o jei pažiūrėt iš moteriškos pusės 'kitaip', tai man tik off ir mrau labai gaila. kažkaip kitaip jų situacijas įžvelgiu. liūdna.
Atsakyti
QUOTE(Sky_ @ 2015 11 22, 15:37)

o jei pažiūrėt iš moteriškos pusės 'kitaip', tai man tik off ir mrau labai gaila. kažkaip kitaip jų situacijas įžvelgiu. liūdna.

Kodel off gaila?
O manes kodel negaila? biggrin.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasakų fėja @ 2015 11 22, 15:40)
O manes kodel negaila? biggrin.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

vat negaila. aš tave net nusipiešus mintyse esu. žinai kai pirmą įspūdį žmonės kartais sudaro? jis dažnai klaidingas būna, tai dzin jei viskas 100% kitaip.biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky_ @ 2015 11 22, 15:42)
vat negaila. aš tave net nusipiešus mintyse esu. žinai kai pirmą įspūdį žmonės kartais sudaro? jis dažnai klaidingas būna, tai dzin jei viskas 100% kitaip.biggrin.gif

Miela Tu.
Kaskim duobes aukso kastuveliais, gyvenimas ne tik is siandienos susideda.
Atsakyti
Aij, man tai saves negaila. Taip man ir reikia. Sakė man protingos moteros čia kad taip ir bus, reikėjo klausyt smile.gif
Nieko, čiuožiu į salę išsiliet. Kriaušę padaužysiu, tik kažin ką jos vietoj įsivaizduot? Nėr ką kaltint.
Atsakyti
QUOTE(Pasakų fėja @ 2015 11 22, 15:49)
Miela Tu.
Kaskim duobes aukso kastuveliais, gyvenimas ne tik is siandienos susideda.

dar vis dvejojau gaila tavęs ar ne.. nu visgi ne. stipri esi, tau visur ir visaip bus gerai.
Papildyta:
QUOTE(mrau @ 2015 11 22, 15:52)
Aij, man tai saves negaila. Taip man ir reikia. Sakė man protingos moteros čia kad taip ir bus, reikėjo klausyt smile.gif
Nieko, čiuožiu į salę išsiliet. Kriaušę padaužysiu, tik kažin ką jos vietoj įsivaizduot? Nėr ką kaltint.

kaip nėra? save įsivaizduok ir save kaltink. išsikrauk, veiklos dar daugiau susirask. pamiegosi kai pasensi.smile.gif
Atsakyti
dar turiu klausimą, kas netingi su manim tepliotis, atsakykit.

kaip jūs susiradot pagundas? nu netiesiogiai 'kaip' bet ar daug laisvo laiko turit? jei susitinkat vakarais tai ar vyrai neklausinėja kur esat? jei dienos metu, tai kaip su darbu?
nu aš bandau save įsivaizduoti.. neturėčiau net kaip tos pagundos susirasti..biggrin.gif užimu aukštas pareigas, vyras dirba toj pačioj įmonėj.. reiškia mes kartu kone 24/7.
jei jūs taip būtumėt ar išdrįstumėt su kuo nors paflirtuoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sky_: 22 lapkričio 2015 - 16:13
QUOTE(mrau @ 2015 11 22, 15:52)

Kiek pamenu as Tau pasiuliau tam sumautam puslapi prisiregistruot?jame ir susipazinai su pagunda?
Papildyta:
QUOTE(Sky_ @ 2015 11 22, 16:11)
dar turiu klausimą, kas netingi su manim tepliotis, atsakykit.

kaip jūs susiradot pagundas? nu netiesiogiai 'kaip' bet ar daug laisvo laiko turit? jei susitinkat vakarais tai ar vyrai neklausinėja kur esat? jei dienos metu, tai kaip su darbu?
nu aš bandau save įsivaizduoti.. neturėčiau net kaip tos pagundos susirasti..biggrin.gif užimu aukštas pareigas, vyras dirba toj pačioj  įmonėj.. reiškia mes kartu kone 24/7.
jei jūs taip būtumėt ar išdrįstumėt su kuo nors paflirtuoti?

Lepse as, man paciai saves ne kiek negaila, idomi busena kai nelabai sugebu save valdyti, bet..Vienok, bet to ka dabar isgyvenu gal ir nuobodoka butu, nieko naujo, vaikai, darbas, uz keliu metu jau gal ir vaistu buteliukai ant palanges, o dabar vis pagalvoju -susitiksiu, nesusitiksiu, aj...

Kartu dirbant tai neimanoma. Mano kolege (paslapcia pagalvoju) niekaip nesugebetu romano uzmest, nuklyst kur( jos vyras ir), simtai skambuciu per diena, net as zinau visa jos gyvenima nuo iki vos ne valandu tikslumu. As kazkaip nelinkusi tiek atvirauti.
Mano vyro daznai nera namuose, nebuna vakarais, nebuna savaitgaliais, nebuna per sventes. Tad as tokiu galimybiu galiu tureti. Gelbsti mane partine veikla bigsmile.gif

O pagunda gali atsirasti bet kur, ir masinoj prie sviesofotu gali zvilgsniai susitikti ir kazkas issirutulioti, isejus su sunim pasivaikscioti..

Darbe as vengiu net zvilgsni pasukt i vyrus..Na nenoriu isgirst ko nereikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasakų fėja: 22 lapkričio 2015 - 16:21
o susirašinėjimai kaip? nėra jų vakarais? aš jei reklamą gaunu į tel, dedas suka akis kas čia man rašinėja. doh.gif

ir dar, jei tavo vyras būtų namuose visad, nu tiek kad negalėtum sau leist pagundos, skirtumeisi ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sky_: 22 lapkričio 2015 - 16:26