Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos stacionaras "Mažylyje"

QUOTE(Olaiva @ 2006 08 23, 12:23)
gal kuri zinot,ar tam dienos stacionare kiekviena sestadieni vyksta paskaiteles?su vyru norim nuvaziuoti  ax.gif i kasa kazin moketi reikia ar i ta ju stebuklinga dezute?  tongue.gif

Sveika siaip del tu sestadieniniu paskaiteliu tai pasiklausk pas ta vyr. akusere atrodo Vida vardas nes jei nesurenka zmoniu tai paskaiteles vyksta kas antra sestadieni 4u.gif
Atsakyti
ryt eisiu pas gydytoja,tai tuo paciu uzlipsiu i virshu pasiklausti.internete tai va ka radau:
Naujiena:
Trečiadieniais ir ketvirtadieniais, nuo 14 val. vyksta mokomos paskaitos šiomis temomis:
Pasiruošimas gimdymui. Gimdymo laikotarpiai. Nuskausminimas.
Ekskursija po gimdymo namus.
Natūralus kūdikių maitinimas, jo ypatumai, naujagimių priežiūra.

Šeštadieniais nuo 10 val. – paskaitos tėveliams.
Tema: Vyro vaidmuo nėštumo ir gimdymo metu.

Skyriaus telefonas (37) 220375
idomu sestadieni kai paskaita vyksta,po to aprodo gimdymo namus? g.gif manau vyrui tikrai idomu butu pasivaikscioti,kur galima rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2006 08 23, 13:24)
ryt eisiu pas gydytoja,tai tuo paciu uzlipsiu i virshu pasiklausti.internete tai va ka radau:
Naujiena:
Trečiadieniais ir ketvirtadieniais, nuo 14 val. vyksta mokomos paskaitos šiomis temomis:
Pasiruošimas gimdymui. Gimdymo laikotarpiai. Nuskausminimas.
Ekskursija po gimdymo namus.
Natūralus kūdikių maitinimas, jo ypatumai, naujagimių priežiūra.

Šeštadieniais nuo 10 val. – paskaitos tėveliams.
Tema: Vyro vaidmuo nėštumo ir gimdymo metu.

Skyriaus telefonas (37) 220375
idomu sestadieni kai paskaita vyksta,po to aprodo gimdymo namus? g.gif manau vyrui tikrai idomu butu pasivaikscioti,kur galima  rolleyes.gif

paprasyk bet kada, kad aprodytyu ir parodys jos gi suinteresuotos, kad kuo daugiau pas juos gimdytu. Ruosies ten ir gimdyti? Man bent jau labai labai patiko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ir dar del tu mokejimu jei lankaisi dieniniam skyriui tai uz tas kur kasdiena paskaiteles vyksta tai tikrai nereik moket bent jau as nemokejau, o uz tas kur savaitgaliais tai savaime aisku kad mokamos tiksliai neatsimenu bet man atrodo 30lt. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo modestasta: 23 rugpjūčio 2006 - 12:39
QUOTE(Olaiva @ 2006 08 23, 12:24)

idomu sestadieni kai paskaita vyksta,po to aprodo gimdymo namus? g.gif manau vyrui tikrai idomu butu pasivaikscioti,kur galima  rolleyes.gif

Bent jau prieš du su puse metų, tai po po šeštadieninių paskaitų TIKRAI vesdavo pasižvalgyt po gimdyklas, parodydavo palatas, buvom net naujagimių skyriui, rodė ir operacinę.
Nemanau, kad dabar kas pasikeitė, taigi tai vos ne svarbiausia dalis, lemsianti tėvelių apsisprendimą.
O akušerė Vida, tai tikrai labai šauni moteriškaitė smile.gif
Atsakyti
Pritariu Vida saunus zmogus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai nieko gero apie tą skyrių, tiksliau apie jo vedėją pasakyti negaliu.. Gavau siuntima ten, nes šiek tiek kraujavau ir poliklinikos gydytoja patarė lankytis dieniniam sk, kad stebėtų iš kur kraujas.. Tai va,, nuėjau aš ten, žinodama, kad man kuo daugiau gulėti reikia. Prasėdėjau pusdienį ant kėdės, po to gydytoja tik užregistravpo ir net neapžiūrėjo. Liepė ateit kt dienos rytą su pilna pūsle. Atėjau susitartą valandą, nesisiojus (pačios žinot ką tai reiškia) ir po pusantros valandos nuėjau į tuliką ir išėjau namo , nes ponia gydytoja taip ir nepasirodė. Sesutė patarė palaukt iki pietų, bet man truputį nervukai užvirė, tai išėjau.
Negana to, susiskambijau su ta gydytoja ir susitariau apžiūrai kitą diena. Ir vėl viskas lygiai taip pat: pilna pūslė, valanda laukiamajam. Skirtumas tas, kad gydytoja, neva, penkminutėj buvo, kavytę gėrė. Aišku, po valandos aš neiškenčiau ir įsiroviau į jos kabinetą, kad aš NEBEGALIU daugiau kentėti ir gal vistik galėtų mane pagaliau apžiūrėti. Tai man dar moralą atskaitė, kad turiu psichologinių problemų, esu per svatbi pati sau ir per reikliai į viską reaguoju. Raminačių patarė pagert. Ir dar prie viso to pareiškė, kad ji neprivalo manęs apžiūrinėt, poliklinika turi tai daryt. Vat jums ir gulimas režimas.

Nors šiaip, tai aš vistiek Mažylyje gimdysiu, kitos gydytojos ten normalios. Tik šita kažkokia pačiuožus..
Atsakyti
QUOTE(opa-opa @ 2006 08 28, 17:11)

Nors šiaip, tai aš vistiek Mažylyje gimdysiu, kitos gydytojos ten normalios. Tik šita kažkokia pačiuožus..

Turbūt visos ten lankiusios mamos galėtų pasakyt,kad Vingilienė liepė pasidaryt termose valerijonų arbatos ir kasdien gert smile.gif Tai mėgstamiausi jos vaistai.

Ir man teko katę varyt iš proto prieš porą metų blush2.gif biggrin.gif

Opa opa,tikrai nekreipk dėmesio į ją ir gimdyk Mažylyje.Kitkas ten thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif Opa-opa, labai pažįstama situacija. Jau kai vos nesprogau ir neapsisiusiojau, tuomet gydytoja teikėsi man echo padaryti. Jau kokia pikta buvau, vos neapsiverkiau... Ir šiaip jai geriau sakyti, kad jautiesi gerai, nes oi ko galima prisiklausyti, jei išgirsta kokį skundą. Bet kam gi daugiau skųstis?

Na, bet akušerė Vida wub.gif Kažkaip man vien nuo jos žodžių visos problemos sumažėjo...
Atsakyti
bet kokiso skirtingos ten dirba:geruole Vida wub.gif ir ta Vingeliene g.gif
Atsakyti
QUOTE(opa-opa @ 2006 08 28, 17:11)
Aš tai nieko gero apie tą skyrių, tiksliau apie jo vedėją pasakyti negaliu.. Gavau siuntima ten, nes šiek tiek kraujavau ir poliklinikos gydytoja patarė lankytis dieniniam sk, kad stebėtų iš kur kraujas.. Tai va,, nuėjau aš ten, žinodama, kad man kuo daugiau gulėti reikia. Prasėdėjau pusdienį ant kėdės, po to gydytoja tik užregistravpo ir net neapžiūrėjo. Liepė ateit kt dienos rytą su pilna pūsle. Atėjau susitartą valandą, nesisiojus (pačios žinot ką tai reiškia) ir po pusantros valandos nuėjau į tuliką ir išėjau namo , nes ponia gydytoja taip ir nepasirodė. Sesutė patarė palaukt iki pietų, bet man truputį nervukai užvirė, tai išėjau.
Negana to, susiskambijau su ta gydytoja ir susitariau apžiūrai kitą diena. Ir vėl viskas lygiai taip pat: pilna pūslė, valanda laukiamajam. Skirtumas tas, kad gydytoja, neva, penkminutėj buvo, kavytę gėrė. Aišku, po valandos aš neiškenčiau ir įsiroviau į jos kabinetą, kad aš NEBEGALIU daugiau kentėti ir gal vistik galėtų mane pagaliau apžiūrėti. Tai man dar moralą atskaitė, kad turiu psichologinių problemų, esu per svatbi pati sau ir per reikliai į viską reaguoju. Raminačių patarė pagert. Ir dar prie viso to pareiškė, kad ji neprivalo manęs apžiūrinėt, poliklinika turi tai daryt. Vat jums ir gulimas režimas.

Na kaip supratau tai tu cia truputi sumaisei vyr.akusere VIDA su ta daktare ta daktare tai gal ir priciuozus bet VIDA tai clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Man tai nelabai patiko tas dieninis skyrius, israso siuntima, kaip i darba turi eiti savaite laiko kiekviena diena nuo 10 valandos nei issimiegoti nei ka..tongue.gif atbuni pora valandu, pasiskaitai literaturos, o iseinant numeta namioka, kad "mes cia turim tokia auku dezute..." blush2.gif

jau geriau buciau sumokejus uz 2 paskaiteles po 15 litu ir buciau atklausius apie gimdyma ir maitinima, o ne savaite laiko priverstinio vaiksciojimo... mirksiukas.gif na bet kitoms labai patinka ir labai patenkintos buna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bambule @ 2006 08 31, 17:29)
Man tai nelabai patiko tas dieninis skyrius, israso siuntima, kaip i darba turi eiti savaite laiko kiekviena diena nuo 10 valandos nei issimiegoti nei ka..tongue.gif atbuni pora valandu, pasiskaitai literaturos, o iseinant numeta namioka, kad "mes cia turim tokia auku dezute..."  blush2.gif
jau geriau buciau sumokejus uz 2 paskaiteles po 15 litu ir buciau atklausius apie gimdyma ir maitinima, o ne savaite laiko priverstinio vaiksciojimo... mirksiukas.gif  na bet kitoms labai patinka ir labai patenkintos buna  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Man tas dieninis skyrius tarsi laiko gaisinimas pasirode, ale as tik 3 dienas "istempiau". Geriau jau tos kelios konkrecios mokamos paskaiteles, sakiau.
Atsakyti