Įkraunama...
Įkraunama...

PAGUNDOS #58

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2015 11 30, 15:10)
Susipykti galima del visko. Santykiu pradzioje pykciu maziau nes esi pakantesnis, roziniai akiniai ir bla bla. Bet buna zmoniu, kurie labai nemegsta apsimetineti tuo, kuo nera ( pvz as  biggrin.gif ). Nevynioju niekada i vata. Galiu pirmame pasimatyme pasakyti, kad as feministe ir su kotletais is darbo jo griztancio niekada nelauksiu.  biggrin.gif Yra zmoniu, kurie bandys itikti, apsimetineti geresniais. Su tokiais nesusipyksi, bet nereiskia, kad santykiai ilgiau truks  ax.gif .

bet taigi nesusipyksta žmonės dėl to, kad pasakoma, jog nesiruoši laukt su kotletais ar esi feministė biggrin.gif . ar jūs susipykstat?
man tai keista kažkaip skaityt, nes santykių pradžioj jei pradėčiau pyktis, tai santykių ir nebebūtų, tikrai lotuliukas.gif . kam man partneris, su kuriuo nuo pat pradžios nėra sutarimo ir ramybės?
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2015 11 30, 15:15)
bet taigi nesusipyksta žmonės dėl to, kad pasakoma, jog nesiruoši laukt su kotletais ar esi feministė biggrin.gif . ar jūs susipykstat?
man tai keista kažkaip skaityt, nes santykių pradžioj jei pradėčiau pyktis, tai santykių ir nebebūtų, tikrai lotuliukas.gif . kam man partneris, su kuriuo nuo pat pradžios nėra sutarimo ir ramybės?

Tai ziurint kaip jus tuos pykcius isivaizduojat. Gi zodinis konfliktas gali kilti, o ne mustynes is karto. As su savo exais nesipykdavau. Nemaciau prasmes pyktis net, nes nemaciau ateities biggrin.gif . Su dabartiniu pykstuosi, nes kai jis padaro ka nors kvailo, as galvoju, o tai blyn gyvate jei dabar taip daro, ka padarys, kai vaiku turesim. biggrin.gif
Ir taip, jei pykstamasi pirmus pasimatymus tai turbut kazkas keisto. Jei pirmas pyktis po keliu menesiu tai gal normalu? Ar jau vsio, mirties nuosprendis smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(*South* @ 2015 11 30, 12:47)
O kas cia keisto, sakyciau, dazniau kai kurie pykstasi santykiu pradzioje, kol apsislifuoja biggrin.gif

drinks_cheers.gif Pritariu.
Atsakyti
O as su savo vyru susipykau per antra susitikima, as buvau visa tokia iskelus galva, buvau sunkiai prieinama, vyras irgi buvo toks su charakteriu, tai slifuojames jau 11m. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*South* @ 2015 11 30, 17:25)
O as su savo vyru susipykau per antra susitikima, as buvau visa tokia iskelus galva, buvau sunkiai prieinama, vyras irgi buvo toks su charakteriu, tai slifuojames jau 11m. biggrin.gif

ok, man dabar asmeniskai idomu. O kaip slifavimasis? Esate laiminga santuokoje? Pakartotumete vedybas su situo zmogumi? smile.gif
Atsakyti
Na mano nuomone tai pirmi metai iš vis yra medaus mėnuo ir bet kokias problemas notisi spręst net ir be žodinių konfliktų. Bet turbūt priklauso nuo temperamento. Aš tai bėgčiau nuo konfliktuojančio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2015 11 30, 17:43)
Na mano nuomone tai pirmi metai iš vis yra medaus mėnuo ir bet kokias problemas notisi spręst net ir be žodinių konfliktų. Bet turbūt priklauso nuo temperamento. Aš tai bėgčiau nuo konfliktuojančio biggrin.gif

Bet taip istisus metus jokiu konfliktu, viskas sutampa idealiai? smile.gif
Man reiketu ziauriai save tramdyti ir nesakyti ka is tikro galvoju. Kaupti viska. Pasekmes aisku butu sprogimas ir skyrybos.
Atsakyti
Tai yra zmoniu, kurie pataikauja partneriui, kad tik nereiktu pyktis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2015 11 30, 17:27)
ok, man dabar asmeniskai idomu. O kaip slifavimasis? Esate laiminga santuokoje? Pakartotumete vedybas su situo zmogumi?  smile.gif

Kaip ir sakiau, vis dar slifuojames biggrin.gif, nesu ramaus budo ax.gif . Dabar esu laiminga, bet buvo visko, ir skyrybu, ir suvokimo, ka vienas kitam reiskiame is tikruju.

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2015 11 30, 17:53)
Bet taip istisus metus jokiu konfliktu, viskas sutampa idealiai?  smile.gif
Man reiketu ziauriai save tramdyti ir nesakyti ka is tikro galvoju. Kaupti viska. Pasekmes aisku butu sprogimas ir skyrybos.

drinks_cheers.gif

QUOTE(Sėlija* @ 2015 11 30, 18:04)
Tai yra zmoniu, kurie pataikauja partneriui, kad tik nereiktu pyktis biggrin.gif

drinks_cheers.gif ir tokiu yra daug
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *South*: 30 lapkričio 2015 - 18:11
QUOTE(GAILE* @ 2015 11 30, 15:43)

Pritariu. Kaip isvis santykius kurti su konfliktuojanciu g.gif
Suprantu, praejus jau kazkuriam laikui, padraugavus pradedi slifuotis, nes matai, kad zmogus tinka ir patinka, bet yra kampuciai, kuriuos apslifavus viskas gerai. Bet, santykiu pradzioje, kokie ten kampai? O jei ir yra kampai, nevystyciau tokiu santykiu tikrai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 11 30, 19:04)
Pritariu. Kaip isvis santykius kurti su konfliktuojanciu  g.gif
Suprantu, praejus jau kazkuriam laikui, padraugavus pradedi slifuotis, nes matai, kad zmogus tinka ir patinka, bet yra kampuciai, kuriuos apslifavus viskas gerai. Bet, santykiu pradzioje, kokie ten kampai? O jei ir yra kampai, nevystyciau tokiu santykiu tikrai  schmoll.gif

drinks_cheers.gif Jei jau pradzioj pykstas, tai pyksis ir veliau, tik gal dar net smarkiau. Nors pyktis naturali emocija. Bet pati pradzia su pykciai nieko gero nezada. Cia tik mano nuomone ir gyvenimiska patirtis. Kitoms gal kitaip.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2015 11 30, 17:53)
Bet taip istisus metus jokiu konfliktu, viskas sutampa idealiai?  smile.gif

Na jei ir nesutampa, o kam konfliktuot? Ką galvoji galima pasakyt ir be konflikto. Nereik nieko kaupt, ramiai kalbėtis pakanka. O jei neišeina, tai tikrai nepakeliui tuomet. Nes tik nervus gadinsies biggrin.gif
Atsakyti