Įkraunama...
Įkraunama...

PAGUNDOS #58

lotuliukas.gif Na jau persistengete. Norėjau pabrėžti kad pykčiai netrunka ilgai. IR jau sekančią dieną viskas gerai. Ir tie pykčiai nebūna pasaulio pabaiga. smile.gif o cia kaip išvartet tai viskas! Santykiai pasmerkti! lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai manau, kad tavieji pasmerkti. Sory... nenoriu įžeist, tiesiog nieko gero neparašei dar apie jį
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2015 11 30, 20:02)
Aš tai manau, kad tavieji pasmerkti. Sory... nenoriu įžeist, tiesiog nieko gero neparašei dar apie jį

Ir nerašysiu smile.gif o kam? Kad paskui prie kiekvieno žodžio prikimbat ir pasmerkiat mane ar ji. Ačiū, aš pati žinau, kuo jis geras.
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2015 11 30, 19:37)
Na jei ir nesutampa, o kam konfliktuot?  Ką galvoji galima pasakyt ir be konflikto. Nereik nieko kaupt, ramiai kalbėtis pakanka. O jei neišeina, tai tikrai nepakeliui tuomet. Nes tik nervus gadinsies biggrin.gif

O tai kaip jus ta konflikta isivaizduojat? Man tai yra diskusija, kai nuomones nesutampa. Gal wikipedija kitaip apibrezia. Jums konfliktas tik leksciu svaidymas?
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2015 11 30, 20:49)
O tai kaip jus ta konflikta isivaizduojat? Man tai yra diskusija, kai nuomones nesutampa. Gal wikipedija kitaip apibrezia. Jums konfliktas tik leksciu svaidymas?

Konfliktas – dviejų pusių priešiškumo būsena. Politikoje, konfliktas apibrėžiamas kaip dviejų žmonių grupių, turinčių nesuderinamus tikslus, siekis apriboti kitos grupės galimybes siekti tikslo. Taip pat gali reikšti atvirą susidūrimą, kovą.

Va wiki cool.gif
Man tai nesuderinama su romantinių santykių pradžia. Priešiškumas, nesuderinami tikslai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2015 11 30, 19:49)

drinks_cheers.gif Kai du zmones su savo nuomonem ir savo skoniais susitinka, tai pradzioj ir gaunasi apsislifavimas. Nuomones, norai vienas kitam issakomi. Tas laikotarpis, kai emocijos valdo jausmus. Kai viskas taip tikra ir kartu netikra, buna tu diskusiju. Bet ne iki leksciu skraidymo. Leksciu laikotarpis ateina veliau. lotuliukas.gif O dar veliau ateina abejingumas. Ir tai zenklas, kad i santykius atejo mirtis. verysad.gif
Atsakyti
Man irgi atrodo normalu pradzioje nedideli konfliktai, retai zmones taip jau sutampa iki milimetro visais klausimais.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 11 28, 11:51)
Nesusikalbam. Jokio skirtumo ar jūs sekso metu ar nesekso metu apie tuos du vyrus fantazuojat. Faktas, kad viskas tik ir yra svajonės. Jas reiktų įgyvendinti. Bent, jau aš esu UŽ savo svajonių įgyvendinimą.  4u.gif

suprantu ir susikalbam wink.gif
aš realiai juos du ir turiu, tik ne vienu metu. apie įgyvendinimus nesiplėsiu, ne ta tema... pasakysiu tik tiek, kad šiuo metu sex srity net pati sau pavydžiu.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2015 11 30, 20:49)

Ginčas dar nereiškia konflikto.
Atsakyti
PRITARIU
Atsakyti
QUOTE(Pasakų fėja @ 2015 12 01, 12:38)

Atsakyti
QUOTE(Pasakų fėja @ 2015 12 01, 12:38)

Nu ir kam tu pritari? Galvojai tavo vyras tave isvares i kita kambari, tave myli. Juk supranti, kad ne, jam tu giliai dzin. Turi jis savo sumetimu ir tiek! Kai zmogus myli, tai myli. Kiekvienas tai supranta aiskiai. Ir senas ir jaunas. Jei patinka save apgaudineti-pirmyn. ...
Papildyta:
QUOTE(Pasakų fėja @ 2015 11 28, 12:04)
Kaip gyvuojat?
Ko tokiom liudnom temom? Nelaimiu budavo ir bus.

Buvau vakar vakarelyje. Be vyro( kaip visada jo darbas verysad.gif ). Siuliau draugei i koncerta, isgirdo vyrukas kuris jau keturis metus per visus balius rodo demesi tik man, pasisiule mane nusivest..
Va taip ir prasideda pagundu istorijos.

Koks varganas gyvenimas, skaiciuoti kas ka pasake pries keturis metus! Atsipeikek viena karta ir pradek gyventi savo gyvenima! Antro tikrai nebus!!!Kazi ka dirbo tavo vyras vakar vakarely???
Atsakyti