QUOTE(austela @ 2015 12 03, 16:08)
Krown, na va smagu nebuvau pamirsta reiskias

mano poryte gime 36sav ir 3d. del cholestazes. turejau gimdykloje jau 4cm,ir po poros val 8cm,be epidiuro,bet deja negalejau pati pagimdyt, mazyle pasisuko veidu ir broliukas trukde su pakausiu jai isvyst pasauli, daktaras bande visaip pakeist padeti jos,bet sako nu tikrai negaliu naudoti vakumo mergytes veidui... ir nusprendem cp... gaila buvo kaip istveriau gimdyma gan ilgai, bet del vaiku sveikatos beliko tik cp. Po cp atsigavau greit, nei nuo skausmo reikejo labai, nei ka. Kita diena jau ploviau sau zuikiam sikniukus

mergyte 2280, sunelis 2860.
Lock, na as kosmose nebuvau,bet tokioj idomioj busenoj, kad as va - MAMA. ir kad atsakinga uz dvi asmenybes...

sunkiausia buvo vyra isleist i darba, antra savaite kaip vieni mes namie, nes tevelis gavo darbo nauja, nebuvo kur dingti...
o likimo drauge - cholestaze ir tave surakino

as atvaziavau pasitikrinti ka cia daryt ar cp del cholestazes ar dar palaukti pamenu ir paziurejo mane, sako nu va jau 5 cm prasivere, nuleisim vandenis nes jums ta cholestaze ir jau vaikiukai pilnumoj isnesioti, 37 sav. tipo ir pirmyn gimdyt - o as nusiteikus tik cp, nes turejau galimybe pasirinkti tai mane sokas istiko tikraja ta zodzio prasme, vos vietoj nepagimdziau

sakau naturaliai??? sako jo, viskas gi kuo puikiausiai, abu galvytem ir t.t sakau bijau

zvengt pradejo, pakisau as israsa del akiu ir jau po valandos cp

moraliskai vistiek nebuvau pasiruosus tam gimimui tai drebejau visa laika nuo tos akimirkos is jaudulio ir nejauciau absoliuc nieko - gal buciau lengvai ir pagimdzius dabar galvoju, vaiksciojau su 5 cm ir nei paruosiamuju nieko, galejau dar i baliu varyt vos ne

o galiausiai daktarai istrauke vaikiukus nusprende parasyt kad ne 37 sav. o 36+6 pagal mm, nes mat bicas ne taip pravirko islindes

mama mija, ir atgulem i neisnesiotuku slyriu 3 parom - buvo soko ir sunku buvo matyt priraizgiotus prie aparaturos, kuri dar ir cypia visaip kaip tik moka, ateini ir galvoji ar cia jau vaikam extra kazkas vyksta ar cia siaip

na bet istikrino nuo galvos iki koju, gavom pilna konsultaciju i kurias dabar turim vazinetis

po padidinamuoju stiklu zodziu.
Lock - pamenu klausei del pieno traukimo - papasakosiu kaip man viskas vyksta - as esu is tu moteru kuriai traukt netraukus dazniau, reciau kaip nori - pieno kiekis kaip ikaltas ir vienodas - 1.1 ltr

tad nebesivarginu ir traukiuosi tik pamaitinusi vaikus, t.y kas 4 h, turiu liemenele kuri prilaiko pientrauki, tai buna laisvos rankos, tai anksciau kai jie nebuvo tokie durus ir nereikejo ju nuolat klibinti kilimelyje kol kitas valgo, as traukdavausi kol maitinu - vienas valgydavo 15-20 min ir as per ta laiko kol abudu pamaitinu nutaukusi budavau sekanciam jau maitinimui

dabar traukiu po pamaitinimo radusi laisva minute - na jie zaidzia, o as traukiu ir pan. ir visada saldytuve turiu apie viena porcija zapaskes - na man psichologiskai ramiau, kad jeigu nenusitrauksiu iki sekancio maitinimo turesiu ka duoti. ta ramybe labai reikalinga, kad pienas normaliai teketu

gudrybiu jokiu, bet ta liemenele - nu auksas ne daiktas!!! be jos butu sudetingiau ir nepatogiau, dabar va traukiu ir jums rasau - nu laiko tikrai sutaupau bent ant forumo.
o pasigyriau kad maniskiai burauti pradejo, tai siandien kaip tycia ne prabude dar nebuvo

nu tiksliau kol valgo tol gyvi, pamaitinu ir vel luzta, nu aisku dziugu kad abiems toks miegadienis cia uzpuole

net neturiu ka veikt, i visu postus tik atsakineju
Edena - na nedaug jis suvalgo, toks jo ritmas vadinasi. Maniskiai po bet kiek valgydami nevalgo kas 4 h - man pasiseke situo klausimu. dabar ju porcijos jau nemazos yra, tuo dziaugiuosi, pana pradejo daug valgyti, kazkaip pastebejau kad jai pagerejo su tuo refliuksu ir pilvuku tai ir maisto daugiau sutalpina ir atsirugsta geriau