Įkraunama...
Įkraunama...

Rudeniniai mamukų pašnekesiai

QUOTE(Krown @ 2015 12 03, 13:47)

Beje, koks geras oras neiti i lauka  lotuliukas.gif jau daznai pasidziaugiu gavus proga pabut namie  blush2.gif pasverem kiek gaunasi vaikai su lopsiais tai bicas - 13 kg, pana - 11,5 - ir turiu juos susinest, uzsidet ir parsinest  doh.gif o kaip vadinasi tie tokie medziaginiai vokeliai kur galima ideti i lopsi? galvoju gal tokius isigyti  g.gif bet nera pas mus galimybes laikyt lopsiu laiptinej tai vistiek pirma lopsius nusinesi, po to vaikus - ne kazka irgi cia paprasciau, nu bet abu lopsius tada vienu ypu nusinesti galima ir vaikus abu irgi kartu, o tai dabar po viena tysau, gana sunku jau daros

Krown, o tu kur gyveni, name ar daugiabuciam? po viena vaika isnesi i lauka ir eini kito pasiimt? Man tai vyras isnesa vezima, ir tada abu vaikus nusinesam, nepalikciau vaiko nei sekundei vieno. Oi as tai saves neverciu eit i lauka visai, jie net nemegsta labai. Bet as tai matai vezu butent kai nemiega, nes man vezt kada miega atrodo toks laiko praradimas. Vezu kai pamiegoje buna, kad pasidairytu, aplinka pazintu. Sportiniam jau vistiek vezu, tai zinai, kaip ir kiekviena veikla, pusvalandi gali issedet, o po to jau zyzimai ir noras islipti prasideda. Tai musu pasivaiksciojimai neilgi, ir ne kiekviena diena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 12 03, 14:49)
Krown, o tu kur gyveni, name ar daugiabuciam? po viena vaika isnesi i lauka ir eini kito pasiimt? Man tai vyras isnesa vezima, ir tada abu vaikus nusinesam, nepalikciau vaiko nei sekundei vieno. Oi as tai saves neverciu eit i lauka visai, jie net nemegsta labai. Bet as tai matai vezu butent kai nemiega, nes man vezt kada miega atrodo toks laiko praradimas. Vezu kai pamiegoje buna, kad pasidairytu, aplinka pazintu. Sportiniam jau vistiek vezu, tai zinai, kaip ir kiekviena veikla, pusvalandi gali issedet, o po to jau zyzimai ir noras islipti prasideda. Tai musu pasivaiksciojimai neilgi, ir ne kiekviena diena  ax.gif

Daugiabuciam mes, 2 aukste tai dar ne taip baisiai, bet lifto tai nera, balkono neturim tai niekur nedingsi - laukas vienintelis budas gaut gryno oro biggrin.gif rema laikau laiptineje, pirmiausia issinesu abu vaikus i laiptine, nusinesu viena i apacia, tada uzkylu pasiimu kita ir tada susidejus i rema issivezu i lauka 4u.gif aj, maniskiai ideti i lopsi jeigu dar nemiega tai uztenka isvaziuot ir po pirmuju akordu jau parpia abudu dazniausiai biggrin.gif kol jie mazi tai kazkaip jie man neverkia laiptineje palikti po viena skirtingame aukste, bet idomu kaip ateityje bus blush2.gif mano vyras su anksti darbe jau sedi ir grizta vakare kai tamsu, tai man laukas tik per pietus galimas, nes apsvietimo nera aplink rolleyes.gif

Renete - tavo zinutes tai as gaunu, bet parasysiu tau i el. pasta, viskas ok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2015 12 03, 13:17)

Edena, kaip keista dėl triušienos. Juk ji kartu su kalakutiena vadinamos nealergizuojančiomis. Mano draugės mergaitei atopinis dermatitas, tai mamai leido valgyt vos ne tik žolę, kruopas ir triušį su kalakutu.

Austela, sveikinimai! Kaip jautiesi? Ar apsipranti? Aš pamenu 3 sav kosmose dar kažkokiam buvau.

triusienoj kaip ir kalakute labai daug baltymu, o ji berdavo jeigu as zuvi, kiausiniu, ar vistos uzvalgydavau tai nuo mp isberdavo tuoj pat, cia pasidare taip kai Ispanijoj juros gerybiu pavalgiau tai matyt prisisotino visam gyvenimui baltymu kazin ilgai taip ju netoleruos sad.gif
Papildyta:
QUOTE(Krown @ 2015 12 03, 13:03)
Edenut - ir visada taip valge ar cia prie tu dantu tas daznumas islindo?  g.gif nes juk primaitini tai tarpai tikrai turetu buti ilgesni, juk jis sotesnis turetu buti vaikas  ax.gif nu maniskiai gal nera edrunai nezinau, nes niekada prie to maisto nepuola ir po tu 4 h as pati jiems duodu valgyt, nes jie neverkia ir nepraso dar, bet kadangi gyvenu pagal grafika tai ir maitinu kas 4 h pagal gina Ford is esmes mums gaunas: 7, 11, 15, 19, 23 su pusvalandzio paklaida  4u.gif

nu jis pas mane valgo po 150 ml pieno arba apie 100 ml koses tai po nedaug matyt todel tas daznumas, o daugiau nenori stumia liezuviu, mazaskrandis biggrin.gif nakti iki 4 val tempia , dabar vel lyg miegas apsitvarkineja, pastebejau ties menesiu virsmu buna blogiausios naktys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 12 02, 23:14)

Oi su maitinimu.. kaip jus istempiat 4 val  doh.gif  nu maniskis diena kas 2 -2,5 val valgo.. dabar buvo uzejes streikas vakar ir siandien, nu nevalgo rekia nors tu ka, piktas visas , jeigu dar dabar dantys neislys per kelias dienas tai nezinau, kad jau ryskiai ryskiai vargsas kankinasi su dantenom bet dar neislinde niekas..
Papildyta:

Manoji irgi valgo panašiai kas dvi valandos, o kartais ir dar dažniau. Ir apskritai ji valgo kada nori, miega irgi kada nori, nu visiška demokratija biggrin.gif
Atsakyti
Krown, na va smagu nebuvau pamirsta reiskias lotuliukas.gif mano poryte gime 36sav ir 3d. del cholestazes. turejau gimdykloje jau 4cm,ir po poros val 8cm,be epidiuro,bet deja negalejau pati pagimdyt, mazyle pasisuko veidu ir broliukas trukde su pakausiu jai isvyst pasauli, daktaras bande visaip pakeist padeti jos,bet sako nu tikrai negaliu naudoti vakumo mergytes veidui... ir nusprendem cp... gaila buvo kaip istveriau gimdyma gan ilgai, bet del vaiku sveikatos beliko tik cp. Po cp atsigavau greit, nei nuo skausmo reikejo labai, nei ka. Kita diena jau ploviau sau zuikiam sikniukus ax.gif mergyte 2280, sunelis 2860. 4u.gif
Lock, na as kosmose nebuvau,bet tokioj idomioj busenoj, kad as va - MAMA. ir kad atsakinga uz dvi asmenybes... ax.gif sunkiausia buvo vyra isleist i darba, antra savaite kaip vieni mes namie, nes tevelis gavo darbo nauja, nebuvo kur dingti...

maciau kalbejot apie naktinius miegus... na musu neblogos (bijau prisikalbet). pavalgom 10, poto jie kelias 2 kazkur,bei apie 5-6, bet kelias su riksmu, visas namas skamba biggrin.gif

o kas leicia ejima i lauka,einam daznai,jei tik nelyja.. kaip snd verysad.gif gyvenam name, tai isnesu rema ir po viena lopsi... smile.gif

Atsakyti
QUOTE(austela @ 2015 12 03, 16:08)
Krown, na va smagu nebuvau pamirsta reiskias  lotuliukas.gif mano poryte gime 36sav ir 3d. del cholestazes. turejau gimdykloje jau 4cm,ir po poros val 8cm,be epidiuro,bet deja negalejau pati pagimdyt, mazyle pasisuko veidu ir broliukas trukde su pakausiu jai isvyst pasauli, daktaras bande visaip pakeist padeti jos,bet sako nu tikrai negaliu naudoti vakumo mergytes veidui... ir nusprendem cp... gaila buvo kaip istveriau gimdyma gan ilgai, bet del vaiku sveikatos beliko tik cp. Po cp atsigavau greit, nei nuo skausmo reikejo labai, nei ka. Kita diena jau ploviau sau zuikiam sikniukus  ax.gif mergyte 2280, sunelis 2860.  4u.gif
Lock, na as kosmose nebuvau,bet tokioj idomioj busenoj, kad as va - MAMA. ir kad atsakinga uz dvi asmenybes... ax.gif  sunkiausia buvo vyra isleist i darba, antra savaite kaip vieni mes namie, nes tevelis gavo darbo nauja, nebuvo kur dingti...

o likimo drauge - cholestaze ir tave surakino 4u.gif as atvaziavau pasitikrinti ka cia daryt ar cp del cholestazes ar dar palaukti pamenu ir paziurejo mane, sako nu va jau 5 cm prasivere, nuleisim vandenis nes jums ta cholestaze ir jau vaikiukai pilnumoj isnesioti, 37 sav. tipo ir pirmyn gimdyt - o as nusiteikus tik cp, nes turejau galimybe pasirinkti tai mane sokas istiko tikraja ta zodzio prasme, vos vietoj nepagimdziau biggrin.gif sakau naturaliai??? sako jo, viskas gi kuo puikiausiai, abu galvytem ir t.t sakau bijau lotuliukas.gif zvengt pradejo, pakisau as israsa del akiu ir jau po valandos cp biggrin.gif moraliskai vistiek nebuvau pasiruosus tam gimimui tai drebejau visa laika nuo tos akimirkos is jaudulio ir nejauciau absoliuc nieko - gal buciau lengvai ir pagimdzius dabar galvoju, vaiksciojau su 5 cm ir nei paruosiamuju nieko, galejau dar i baliu varyt vos ne bigsmile.gif o galiausiai daktarai istrauke vaikiukus nusprende parasyt kad ne 37 sav. o 36+6 pagal mm, nes mat bicas ne taip pravirko islindes doh.gif mama mija, ir atgulem i neisnesiotuku slyriu 3 parom - buvo soko ir sunku buvo matyt priraizgiotus prie aparaturos, kuri dar ir cypia visaip kaip tik moka, ateini ir galvoji ar cia jau vaikam extra kazkas vyksta ar cia siaip doh.gif na bet istikrino nuo galvos iki koju, gavom pilna konsultaciju i kurias dabar turim vazinetis biggrin.gif po padidinamuoju stiklu zodziu.
Lock - pamenu klausei del pieno traukimo - papasakosiu kaip man viskas vyksta - as esu is tu moteru kuriai traukt netraukus dazniau, reciau kaip nori - pieno kiekis kaip ikaltas ir vienodas - 1.1 ltr biggrin.gif tad nebesivarginu ir traukiuosi tik pamaitinusi vaikus, t.y kas 4 h, turiu liemenele kuri prilaiko pientrauki, tai buna laisvos rankos, tai anksciau kai jie nebuvo tokie durus ir nereikejo ju nuolat klibinti kilimelyje kol kitas valgo, as traukdavausi kol maitinu - vienas valgydavo 15-20 min ir as per ta laiko kol abudu pamaitinu nutaukusi budavau sekanciam jau maitinimui 4u.gif dabar traukiu po pamaitinimo radusi laisva minute - na jie zaidzia, o as traukiu ir pan. ir visada saldytuve turiu apie viena porcija zapaskes - na man psichologiskai ramiau, kad jeigu nenusitrauksiu iki sekancio maitinimo turesiu ka duoti. ta ramybe labai reikalinga, kad pienas normaliai teketu biggrin.gif gudrybiu jokiu, bet ta liemenele - nu auksas ne daiktas!!! be jos butu sudetingiau ir nepatogiau, dabar va traukiu ir jums rasau - nu laiko tikrai sutaupau bent ant forumo.
o pasigyriau kad maniskiai burauti pradejo, tai siandien kaip tycia ne prabude dar nebuvo lotuliukas.gif nu tiksliau kol valgo tol gyvi, pamaitinu ir vel luzta, nu aisku dziugu kad abiems toks miegadienis cia uzpuole thumbup.gif net neturiu ka veikt, i visu postus tik atsakineju biggrin.gif
Edena - na nedaug jis suvalgo, toks jo ritmas vadinasi. Maniskiai po bet kiek valgydami nevalgo kas 4 h - man pasiseke situo klausimu. dabar ju porcijos jau nemazos yra, tuo dziaugiuosi, pana pradejo daug valgyti, kazkaip pastebejau kad jai pagerejo su tuo refliuksu ir pilvuku tai ir maisto daugiau sutalpina ir atsirugsta geriau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 12 03, 18:33)
o likimo drauge - cholestaze ir tave surakino  4u.gif as atvaziavau pasitikrinti ka cia daryt ar cp del cholestazes ar dar palaukti pamenu ir paziurejo mane, sako nu va jau 5 cm prasivere, nuleisim vandenis nes jums ta cholestaze ir jau vaikiukai pilnumoj isnesioti, 37 sav. tipo ir pirmyn gimdyt - o as nusiteikus tik cp, nes turejau galimybe pasirinkti tai mane sokas istiko tikraja ta zodzio prasme, vos vietoj nepagimdziau biggrin.gif sakau naturaliai??? sako jo, viskas gi kuo puikiausiai, abu galvytem ir t.t sakau bijau  lotuliukas.gif zvengt pradejo, pakisau as israsa del akiu ir jau po valandos cp  biggrin.gif moraliskai vistiek nebuvau pasiruosus tam gimimui tai drebejau visa laika nuo tos akimirkos is jaudulio ir nejauciau absoliuc nieko - gal buciau lengvai ir pagimdzius dabar galvoju, vaiksciojau su 5 cm ir nei paruosiamuju nieko, galejau dar i baliu varyt vos ne  bigsmile.gif o galiausiai daktarai istrauke vaikiukus nusprende parasyt kad ne 37 sav. o 36+6 pagal mm, nes mat bicas ne taip pravirko islindes  doh.gif mama mija, ir atgulem i neisnesiotuku slyriu 3 parom  - buvo soko ir sunku buvo matyt priraizgiotus prie aparaturos, kuri dar ir cypia visaip kaip tik moka, ateini ir galvoji ar cia jau vaikam extra kazkas vyksta ar cia siaip  doh.gif na bet istikrino nuo galvos iki koju, gavom pilna konsultaciju i kurias dabar turim vazinetis biggrin.gif po padidinamuoju stiklu zodziu.
Lock - pamenu klausei del pieno traukimo - papasakosiu kaip man viskas vyksta - as esu is tu moteru kuriai traukt netraukus dazniau, reciau kaip nori - pieno kiekis kaip ikaltas ir vienodas - 1.1 ltr  biggrin.gif tad nebesivarginu ir traukiuosi tik pamaitinusi vaikus, t.y kas 4 h, turiu liemenele kuri prilaiko pientrauki, tai buna laisvos rankos, tai anksciau kai jie nebuvo tokie durus ir nereikejo ju nuolat klibinti kilimelyje kol kitas valgo, as traukdavausi kol maitinu - vienas valgydavo 15-20 min ir as per ta laiko kol abudu pamaitinu nutaukusi budavau sekanciam jau maitinimui  4u.gif dabar traukiu po pamaitinimo radusi laisva minute - na jie zaidzia, o as traukiu ir pan. ir visada saldytuve turiu apie viena porcija zapaskes - na man psichologiskai ramiau, kad jeigu nenusitrauksiu iki sekancio maitinimo turesiu ka duoti. ta ramybe labai reikalinga, kad pienas normaliai teketu  biggrin.gif gudrybiu jokiu, bet ta liemenele - nu auksas ne daiktas!!! be jos butu sudetingiau ir nepatogiau, dabar va traukiu ir jums rasau - nu laiko tikrai sutaupau bent ant forumo.
o pasigyriau kad maniskiai burauti pradejo, tai siandien kaip tycia ne prabude dar nebuvo  lotuliukas.gif nu tiksliau kol valgo tol gyvi, pamaitinu ir vel luzta, nu aisku dziugu kad abiems toks miegadienis cia uzpuole  thumbup.gif net neturiu ka veikt, i visu postus tik atsakineju  biggrin.gif
Edena - na nedaug jis suvalgo, toks jo ritmas vadinasi. Maniskiai po bet kiek valgydami nevalgo kas 4 h - man pasiseke situo klausimu. dabar ju porcijos jau nemazos yra, tuo dziaugiuosi, pana pradejo daug valgyti, kazkaip pastebejau kad jai pagerejo su tuo refliuksu ir pilvuku tai ir maisto daugiau sutalpina ir atsirugsta geriau  thumbup.gif

taip, ir man kepenys buvo sustreikave, fermentai ziauriai kilo... ligoninej pragulejau 5dienas ir staigiai leido vandenis pamacius kad fermentai 30k virsija norma, soke buvau pamacius lapus,beta ciu dievui maziukam viskas gerai wub.gif matau ir tu drebejai,as ir nesveikai visa cp drebejau,poto daktarui sakau tikiuosi nebuvo tai kliutis jum ir nesijuoket biggrin.gif sako uoj ne, buna visko... mano dama neverke is vis kaip islindo, as soke buvau... bet sikart Gintautas ramint,tuoj isgirsi dukryte... nes ji jau buvo gimdymo takuose pas mane ir vargse uz kojyciu istrauke, manem bus melyniu,bet aciu D ne. neisnesiotuku skyriuj 3 parom? mes tik 24val buvom. o kokio svorio buvo tavo kleckai? wub.gif

Kokia liemenele cia? tu per para pritrauki 1.1L? kaip smagu tau, as apie 600ml tik verysad.gif tenka misinuka duoti... maniskiai valgo kas 3-4val, buna ir kas 2val,tai net baisu duti taip daznai,nes pas vyruka zandai jau kabo biggrin.gif

o po kiek taviskiai suvalgo?
atpilinet ir mano pradejo, nors ir laikau ilgai.. ir pries maitinima guldau ant pilvuko... na bet vistiek atpila kartais... vaikinas labiau, nei dukryte, bet jis pas mane ir valgo greit labai,reik atitraukti buteliuka, kas sako ir blogai. nes oro pagauna i skranduka...
Atsakyti
Ir pas mus miegadienis! Visá diená! Neturiu jau ir aš ká veikti! Ir vat 3 val nuo maisto praėjo, nei mur mur kol kas biggrin.gif

Krown, o ta liemenele-dydi atitaikyt ten svarbu, ar jos universalios?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lock: 03 gruodžio 2015 - 17:08
QUOTE(austela @ 2015 12 03, 16:46)
taip, ir man kepenys buvo sustreikave, fermentai ziauriai kilo... ligoninej pragulejau 5dienas ir staigiai leido vandenis pamacius kad fermentai 30k virsija norma, soke buvau pamacius lapus,beta ciu dievui maziukam viskas gerai wub.gif matau ir tu drebejai,as ir nesveikai visa cp drebejau,poto daktarui sakau tikiuosi nebuvo tai kliutis jum ir nesijuoket biggrin.gif sako uoj ne, buna visko... mano dama neverke is vis kaip islindo, as soke buvau... bet sikart Gintautas ramint,tuoj isgirsi dukryte... nes ji jau buvo gimdymo takuose pas mane ir vargse uz kojyciu istrauke, manem bus melyniu,bet aciu D ne. neisnesiotuku skyriuj 3 parom? mes tik 24val buvom. o kokio svorio buvo tavo kleckai? wub.gif

Kokia liemenele cia? tu per para pritrauki 1.1L? kaip smagu tau, as apie 600ml tik  verysad.gif  tenka misinuka duoti... maniskiai valgo kas 3-4val, buna ir kas 2val,tai net baisu duti taip daznai,nes pas vyruka zandai jau kabo biggrin.gif

o po kiek taviskiai suvalgo?
atpilinet ir mano pradejo, nors ir laikau ilgai.. ir pries maitinima guldau ant pilvuko... na bet vistiek atpila kartais... vaikinas labiau, nei dukryte, bet jis pas mane ir valgo greit labai,reik atitraukti buteliuka, kas sako ir blogai. nes oro pagauna i skranduka...

Mano sveikata buvo prasta, todel neskubejo ir vaiku atiduoti, man visa savaite kol buvom ligonineje kraujospudis buvo labai aukstas, gyde vaistais, laseliniu daug turejau pirmas paras ir net magni leido i vena - zodziu nebuvo man itin gerai 4u.gif todel ir leliukus laike, lauke kol as atsigausiu, visus tyrimus ten jiems padare suziurejo ir tada jau atidave. Buvo pradzioje gliukoze ju per maza tai ziurejo ir stebejo, na bet jokio gydymo nereikejo, nieko neleido ir zodziu ilgai ju neatgavau, bet kaip ir nebuvo del ko is tikro 4u.gif na dar privacios palatos laukem tai viskas ir susidejo, akuseres irgi ivertino kad skubeti nera kur, as juos pati lankydavau wub.gif o gimem mes dideli - mergyte 2730 ir 51 cm, berniukas 2980 ir 51 cm smile.gif
beje, man fermentai buvo uzkile vos vos, o su vaistais juos isvis sutvarke iki normos, bet kraujospudis man kilo jau labai smarkiai ir nusprende nebelaukt blush2.gif
Liemenele tokia:
liemenele, pirkau is Edenos, kitaip nzn kaip ja nusipirkti LT 4u.gif
Pradzioje as nepritraukdavau po litra i para irgi maziau budavo, maitindavau kas 3 h, traukdavau kas 2h po 60 ml mazdaug gaudavo kiekvienas arba maziau ir visa kita irgi misinys. Dabar suvalgo nuo 150-200 ml abu ir irgi kiekvienam tenka didzioji dalis pieno ir kas lieka misinys, visus maitinimus darau misrius, t.y. pirma pienas, po to misinys 4u.gif pamaitinu, iskart issiplaunu buteliukus, isipilu jau nutraukta piena ir esu pasiruosus jau kitam maitinimui, atejus laikui pasidarau misinuko ir einu maitint 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lock @ 2015 12 03, 17:07)
Ir pas mus miegadienis! Visá diená! Neturiu jau ir aš ká veikti! Ir vat 3 val nuo maisto praėjo, nei mur mur kol kas biggrin.gif

Krown, o ta liemenele-dydi atitaikyt ten svarbu, ar jos universalios?

Universalios 4u.gif lipukai tokie yra, kuriais koreguoji, o jeigu ir to nepakanka tai dar papildoma skaiute medziagos ten isisega, bet reikia buti labai placiai arba lola ferari biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krown: 03 gruodžio 2015 - 17:15
QUOTE(Krown @ 2015 12 03, 19:17)
Mano sveikata buvo prasta, todel neskubejo ir vaiku atiduoti, man visa savaite kol buvom ligonineje kraujospudis buvo labai aukstas, gyde vaistais, laseliniu daug turejau pirmas paras ir net magni leido i vena - zodziu nebuvo man itin gerai  4u.gif todel ir leliukus laike, lauke kol as atsigausiu, visus tyrimus ten jiems padare suziurejo ir tada jau atidave. Buvo pradzioje gliukoze ju per maza tai ziurejo ir stebejo, na bet jokio gydymo nereikejo, nieko neleido ir zodziu ilgai ju neatgavau, bet kaip ir nebuvo del ko is tikro  4u.gif na dar privacios palatos laukem tai viskas ir susidejo, akuseres irgi ivertino kad skubeti nera kur, as juos pati lankydavau  wub.gif o gimem mes dideli - mergyte 2730 ir 51 cm, berniukas 2980 ir 51 cm smile.gif
beje, man fermentai buvo uzkile vos vos, o su vaistais juos isvis sutvarke iki normos, bet kraujospudis man kilo jau labai smarkiai ir nusprende nebelaukt  blush2.gif
Liemenele tokia:
liemenele, pirkau is Edenos, kitaip nzn kaip ja nusipirkti LT  4u.gif
Pradzioje as nepritraukdavau po litra i para irgi maziau budavo, maitindavau kas 3 h, traukdavau kas 2h po 60 ml mazdaug gaudavo kiekvienas arba maziau ir visa kita irgi misinys. Dabar suvalgo nuo 150-200 ml abu ir irgi kiekvienam tenka didzioji dalis pieno ir kas lieka misinys, visus maitinimus darau misrius, t.y. pirma pienas, po to misinys  4u.gif pamaitinu, iskart issiplaunu buteliukus, isipilu jau nutraukta piena ir esu pasiruosus jau kitam maitinimui, atejus laikui pasidarau misinuko ir einu maitint  4u.gif
Papildyta:

Universalios  4u.gif lipukai tokie yra, kuriais koreguoji, o jeigu ir to nepakanka tai dar papildoma skaiute medziagos ten isisega, bet reikia buti labai placiai arba lola ferari  biggrin.gif

kraujospudis ir mano aukstas buvo, geriau vaistukus klinikose, bet aiskino cia del skysciu uzsilaikimo, nes ir tinau labau... vargses mes moterys :Dbet uztat kokios mes visos laimingos ir turtingos vaikais wub.gif visad vyrui sakau,mes tos kurios susilaukem vaikuciu medicinos pagalba tai labiau vertinam motinyste , nes taip mes laukem tu II bruksniuku wub.gif
aaa tai tu ir primaitini misiniu... na as bandziau zaisti ir gi zinok taip, pirma mano pienas po kokia 50ml ir tada misinukas bet vargino lakstimas i pirma auksta ,plauti buteliuuku ir virint vandeni vel... todel as darau taip, kas antra maitinima,tai misinys tai mano pienas, o kartais to pienomaza is vis, kad per dienos maitinimus duodu tik 2kartus.. bet tikiuos padauges to pienelio man, nes noriu kad vaikuciai gautu mano pienuka,ne vien ta chemija... verysad.gif o koki misini duodi? cia 150-200 per abu vaikucius? mano dabar isgeria po 90ml ir valgo jie kas 3val,tai daktare sake nedidinti nes uztenka jei svoris auga... plius nakti duodu papuli savo...

kaip gerai, jusu miega, o mano nuo 1 iki 5 gyvi buvo, reikejo veiksmo.. verke daznai, nors pavalge ir pampersai pakeisti... sakau gal augimo suolis tas 3-4 savaite blink.gif bet va uzmigo, 7val vakarinis valgymas,reikes budinti, nes as bandau jau rezima db tureti biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(austela @ 2015 12 03, 17:54)
kraujospudis ir mano aukstas buvo, geriau vaistukus klinikose, bet aiskino cia del skysciu uzsilaikimo, nes ir tinau labau... vargses mes moterys :Dbet uztat kokios mes visos laimingos ir turtingos vaikais wub.gif  visad vyrui sakau,mes tos kurios susilaukem vaikuciu medicinos pagalba tai labiau vertinam motinyste , nes taip mes laukem tu II bruksniuku  wub.gif 
aaa tai tu ir primaitini misiniu... na as bandziau zaisti ir gi zinok taip, pirma mano pienas po kokia 50ml ir tada misinukas bet vargino lakstimas i pirma auksta ,plauti buteliuuku ir virint vandeni vel... todel as darau taip, kas antra maitinima,tai misinys tai mano pienas, o kartais to pienomaza is vis, kad per dienos maitinimus duodu tik 2kartus.. bet tikiuos padauges to pienelio man, nes noriu kad vaikuciai gautu mano pienuka,ne vien ta chemija... verysad.gif  o koki misini duodi? cia 150-200 per abu vaikucius? mano dabar isgeria po 90ml ir valgo jie kas 3val,tai daktare sake nedidinti nes uztenka jei svoris auga... plius nakti duodu papuli savo...

kaip gerai, jusu miega, o mano nuo 1 iki 5 gyvi buvo, reikejo veiksmo.. verke daznai, nors pavalge ir pampersai pakeisti... sakau gal augimo suolis tas 3-4 savaite blink.gif bet va uzmigo, 7val vakarinis valgymas,reikes budinti, nes as bandau jau rezima db tureti biggrin.gif blush2.gif

oj ne, jau kiekvienas po 150-200 ml suritina biggrin.gif tavo amziaus ir maniskiai po 90 ml valgydavo, mergyte po maziau, apie 70 ml tik 4u.gif as tai turiu tris buteliukus brown ir i du supilu piena, nes pasiruosiu is anksto, susilasinu lasiukus nuo pilvo putimo ir pan. o i trecia pilu jau pries pat maitinima pasigaminta misini, vistiek dazniausiai po viena maitinu tai misinys is to paties buteliuko sueina 4u.gif ir nei lakstyt papildomai reikia nei ka, pasidarau visada kieki kad abiems uztektu ir viskas 4u.gif nes as is pradziu irgi galvojau kad nemaisysiu, bet as nepritraukiu po tiek pieno kad duoti abiems po 200ml, reiktu kaupti, o kad kaupti tai det i saldytuva, o kadangi dedi i saldytuva, po to ji sildyti - na man labiau nepatogu, o cia pritraukiu 220 dazniausiai kas 4 h jeigu traukiu, kiekvienam po 110 + 150 ml misinio pasigaminu bendrai ir viska isvalgom thumbup.gif nes taip visada mano auksini pienuka isvalgo, nieko ispilt nereikia, o misinio jeigu per daug tai ispilt negaila biggrin.gif
Atsakyti
Sveika, Austela, sveikinu su stebukliukais 4u.gif
Parėjo pasėlio atsakymas, visgi kaip įtariau, žarnyno uždegimas, infekcinė E. coli bakterija išaugo, kur ją pasigavo, nesuprantu, maitinu tik krūtim, mėsos nevalgau, o plinta ji per žalią mėsą..
Atsakyti