Įkraunama...
Įkraunama...

Rudeniniai mamukų pašnekesiai

QUOTE(Pacifica @ 2015 12 04, 12:46)
Karmensita paprastoj poliklinikoj tikrai ims is pirsto kudikiam, nereikia tu santariskiu. plius 3 men vaikas gi ne kaip naujagimis kad bijot...

Oi ne, nepradejau. Maniesiem tik 3men skaitosi koreguoto, anksti dar jiem. Daznai valgo del to kad pilnos porcijos nesuvalgo ir isalksta anksciau. Ypac mazasis tai kosmariskai valgo, kol ikisi ta bonke jam doh.gif  nors ir alkanas, vistiek ziaukcioja, rekia... Negaliu niekur iseit ilgiau nes visi bijo ji maitint, ten spec technikos reikia ir geleziniu nervu  verysad.gif  gerai kad kitas trumpai ir aiskiai arba valgo arba ne biggrin.gif jokiu isteriju, nieko.  biggrin.gif

aj, tai vistiek pagal koreguota ziuri ane, as ir galvojau kaip jums ten skaitosi, rase merginoskad vystosi tai greiciau nei pagal koreguota dauguma atveju, galvoju jums jau duotas leidimas uzkast ko rimciau 4u.gif as tai tempsiu kuo ilgiau kad nereiktu terliotis blush2.gif biggrin.gif bet kazkaip nuojauta kuzda kad maniskiai specialiai bus tokie kurie anksti prades dometis maistu ir reikes man imt ir virt tas koses - kryzius man visa gyvenima buvo virtuve tai man rodos dabar tai prisikulinariausiu doh.gif su kiekviena diena jie darosi vis smagesni, kaip faina juos tureti wub.gif
po kiek taviskiai suvalgo?
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 12 04, 01:02)
Jei kam reiketu, as turiu grynos ozrages viena nepraimta buteliuka 100 kapsuliu  4u.gif

O man kazkaip pradejo blest tas noras  doh.gif  nuejom drauges su dvynukais aplankyt,nu fainus tie leliukai, mazyyciai tokie  wub.gif bet paskui verkt pradejo,riestis nuo diegliuku, drauge visa vakara ant ranku pranesiojo. Kazkaip atsiminiau, apsikabinau savo "milzina" (taip sese pramine,kai salia tu naujagimiu leliuku pasodinom saviski  lotuliukas.gif ) ir taip dziaugiausi,kad visa tai jau praeity karsta.gif  ax.gif

Ir man pablėsęs tas noras smile.gif Labiausiai antro norėjau, kai N buvo 5-6 mėn., tada lengviausia buvo. Ir dabar nėra sunku, bet intensyvu, norisi kuo daugiau dėmesio skirti, o su dviem vaikučiais taip neišeitų. Nusprendėm nevažiuoti į TR ir pinigų nėra ir noro dar vieną IVF pereiti.

Papūgiuke ačiū dar kartą už rekomendaciją dėl Santariškių. Buvom šiandien pas Mikšo, pažiūrėjo echoskopu, paėmė kraujo tyrimus. Tikiuosi viskas bus gerai...

Kaip didesnių vaikučių mamos laikosi? Pas mus "aukso amžius" dabar wub.gif Meili, smagi, dažniausiai geros nuotaikos. Glosto ir maitina visus ( žaisliukus, knygutės paveiksliukus, planšetėje herojus). Mama dar nesako, bet sako Myyyir stipriai apsikabina (suprask myliu). išmoko trepsėti abiem kojom, labai patinka smile.gif Vienas iš mėgstamiausių užsiėmimų - lipti laiptais. Ir smėlio dėžė vis dar valdo, nei motai jai, kad jau žiema biggrin.gif

Natalija smalsu būtų išgirsti apie jūsų naktis.

Edena lengvos kelionės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmensita @ 2015 12 04, 11:50)
Nežinau ar vien dėl šios infekcijos. Skaičiau, kad skausmai nuo jos kaip apendicito. Negaliu pagauti pediatrės, kad pakomentuotų, esu papykusi ant jos, nes rezultatus turėjo pasirodo jau pirmadienį ir nepaskambino. Vaistų nelabai gali skirti, nes antibiotikai tik pablogina situaciją, turi praeiti savaime. Gali komplikuotis inkstuose, tai stebiu dabar ir visur simptomus įžiūriu sad.gif. Pirmadienį eisim pas gastroenterologą.  Pridaviau jos šlapimo tyrimą, pažiūrėsiu, ar nebus baltymo. Dar būtų labai gerai bendras kraujo tyrimas, bet nuvažiavom į vieną laboratoriją, kur telefonu sakė, kad ima kūdikiams iš piršto bendram, o nuvažiavus paaiškėjo, kad bijo imt ir nieko nepaėmė. Tai nežinau, kur kreiptis, turbūt Santariškėse ima.
Jei neramu dėl saviškės, pasidaryk koprogramą ir pasėlį, tyrimas gi neinvazinis, vaikam neskauda, pristatyt reikia per parą, tik jei pasėlis, tai reikia specialios talpos su steriliu semtuvėliu. Turbūt bus vaistinėse.
Dėl ožragės, mane šeimos gydytoja įspėjo, kad gali sukelti pilvo skausmus vaikams. Nežinau ar tiesa.

Čia tyrimus dareisi su šeimos gydytojos siuntimu?Pasiūlė ar pati paprašei? Kokia baisi dar ta infekcija. Linkiu greičiau atsikratyti tos zarazos.

Visad galvojau kad maitinant MP, kūdikiai visokiomis tokiomis infekcijomis neserga. Nes kur tik skaitai, kad MP vos nestebūklas kūdykį nuo visko apsaugo.
Atsakyti
Sveikos mamules 4u.gif

Ale kad priplepejot biggrin.gif
Austela, sveika sugryzus namo biggrin.gif 4u.gif ir pas mamytes ziuriu beveik visai dvynuku tema darosi biggrin.gif Kiek cia musu daug bigsmile.gif

Karmensita, saunu kad priezasti mergytes neramumu radot, bet tai jei gydimo ner, tai sh.. tikrai idomu iskur galejo ta bakterija atsirast, jei vienintelis budas zalia mesa g.gif Ir man keista kad negydant bakterine infekcija savaime gali praeiti, juk ja reik sunaikint kazkokiu budu ta bakterija kad praeitu, nu kazkaip keistai skamba g.gif

Ale ziuriu daznas atveji kad vienas is dvyniu tures bedu valgant, ir kaip Pasifica sako, reikia specialios technikos ir gelezie kantrybes kad ta vaika pamaitinti, pas mus lygiai tas pats buvo su mergyte, tik kad dabar jau 100 kartu lengviau. Aciu d kad praeina tokie dalykai 4u.gif

Kas liecia primaitinimu, tai Krown, aisku gal tavo nuojauta ir pasitvirtins ir taviskiai anksti prades koses virtis biggrin.gif, bet buna ir taip kad ir 6 menesiu visai valgyt nenori. Pasirodo maniskiai butent tokie. VIs galvojau su laiku kils ju apetitas ir idomesnis maistas atrodys, bet kolkas tai vargstam vargstam doh.gif
Bet jei taviskiai ir bus ankstyvi valgytojai, taigi kombaina ta nusipirksi ir viskas bus gerai mirksiukas.gif

Pas mus tai jauciu dantu dziaugsmai prasidejo, vaikai kazko labai jautrus ir nervingi pasidare, zyzia, verkia del menkiausio niekniekio, labai kast ir grauzt viska nori, tiek grauzia kartais net drebedami ir verkdami, nu tikrai jauciu cia tos dantenos. vakar jau tepiau kamistad. idomu kiek cia tesis kol kasnors islys g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 04 gruodžio 2015 - 14:00
Karmensita, kaip Pacifika rašė, poliklinikoj tikrai paims kraujá! Mums jau du kartus ėmė ir jokio streso toms sesutėms. Vaiká sau ant atsisėdus ant keliú laikai, biški jiems nepatinka, bet ne tragedija!

Paskaičiau apie colic calm, rašo, kad jis ir nuo atpylimú. Jei mums nieko doro nepapasakos gydytojai, patars išlaukti, pamėginsim tá vaistá. Vakar buvo metas, kai mažyliui buvo ramus pilvas. Gal porá valandú buvo ramus, smagus, linksmas vaikas!

Kas duodat nutrauktá piená-ar jį šildot ar duodat kambario temperatūros?

Pacifika, užjaučiu dėl valgymú. Mūsú pati pradžia koks mėnu buvo su sudėtingu valgymu, kur užtrukdavom po valandá su vaiku. Bet paskui išaugo.

Burbuliacija, laikykis dėl dantú!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lock: 04 gruodžio 2015 - 14:03
QUOTE(Ruta.B @ 2015 12 04, 13:56)

Visad galvojau kad maitinant MP, kūdikiai visokiomis tokiomis infekcijomis neserga. Nes kur tik skaitai, kad MP vos nestebūklas kūdykį nuo visko apsaugo.

tai va, toks vaizdas kad cia tik teorija, nes praktikoj tai kai paziuri tokiu stebuklingu galiu tas mp tikrai neturi, ir tos ligos visiskai nepriklauso nuo to ar vaikas mp ar misiniu maitintas
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2015 12 04, 14:00)

Aš visada duodu kambario temeratūros, nešildau.
Atsakyti
Na mes mp naudá patyrėm, kai abu su vyru pakaitom prasirgom kokiu tai virusu, kuris su viduriavimu, vėmimu ir tenperatūra. O vaikai nesusirgo. Gydytoja sakė, kad dėl to, kad daviau piená ir ten buvo antikūnú. Kiek tiesos, nežinau.
Atsakyti
QUOTE(Ruta.B @ 2015 12 04, 14:05)
Aš visada duodu kambario temeratūros, nešildau.

as taip pat, tik po nakties is saldytuvo sildau nes ilgiau 4-5 h nelaikau stovet kambario temp. 4u.gif
burbuliuk 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lock @ 2015 12 04, 14:00)
Karmensita, kaip Pacifika rašė, poliklinikoj tikrai paims kraujá! Mums jau du kartus ėmė ir jokio streso toms sesutėms. Vaiká sau ant atsisėdus ant keliú laikai, biški jiems nepatinka, bet ne tragedija!

Paskaičiau apie colic calm, rašo, kad jis ir nuo atpylimú. Jei mums nieko doro nepapasakos gydytojai, patars išlaukti, pamėginsim tá vaistá. Vakar buvo metas, kai mažyliui buvo ramus pilvas. Gal porá valandú buvo ramus, smagus, linksmas vaikas!

Pacifika, užjaučiu dėl valgymú. Mūsú pati pradžia koks mėnu buvo su sudėtingu valgymu, kur užtrukdavom po valandá su vaiku. Bet paskui išaugo.

Burbuliacija, laikykis dėl dantú!!!

nu jis nuo atpylinejimo nebent del angliuko esancio kuris oro burbulus sunaikina nes lb geras sorbentas yra 4u.gif mums veikia geriau nei tas sirupas del tos savybes 4u.gif tikuosi greit atrasit savo buda mirksiukas.gif
Atsakyti
Ruta.B, mums pasiūlė pediatrė, dėl to, kad aš labai neramumu skundžiausi, nors ji ir pati buvo skeptiška, kad turbūt diegliukai ir praeis.
Burbuliacija, kiek skaičiau, blogai tai, kad antimikrobiniai vaistai sunaikina viską, ir gerąsias bakterijas, o pas tokius mažus su besikuriančia žarnyno flora tai reiškia dar blogesnį variantą. O kur apsikrėtė, man nu niekaip nedaeina, nu niekaip sad.gif aišku, namai ne sterilūs, bet visvien..
Gavau jau šlapimo ats., ačiū D., nėra baltymo, leukocitai tik nenormoje, na tai truputį ramiau gyvensiu.
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2015 12 04, 14:09)
Na mes mp naudá patyrėm, kai abu su vyru pakaitom prasirgom kokiu tai virusu, kuris su viduriavimu, vėmimu ir tenperatūra. O vaikai nesusirgo. Gydytoja sakė, kad dėl to, kad daviau piená ir ten buvo antikūnú. Kiek tiesos, nežinau.

Aisku Mp yra gerai ir jame daug geru dalyku yra, ir tai yra geriausias maistas kudikiui del to kad naturalu yra maitinti savo pienu, bet kad garantuotu kad vaikas niekuo nesirgs tai tikrai ne. Tai nesuprantu kam teigti tokius dalykus kuriu nera g.gif (cia turiu omeny visus tuos straipsnius ir knygas kurie tai teigia) 4u.gif
Atsakyti
Lock, as sildau mp, nes maniskiai negeria kambario temperaturos.

O mum pienlige prasidejo, ant liezuviuko pamaciau plemukus. blink.gif pasiskambinau daktarei, pasake kuom tepti. dabar galvoju nuo ko cia taip? man ant krutines spieneliu nu nera pienliges, gerai apsiziurejau... bet daktare sako uzteko ir to, kad pamaitinau , ir neploviau kruties,atejo kitas maitinimas ir daviau vaikui ir pasigavo,bet keista kad man tai nera...

ar kam dar buvo?
Atsakyti