Įkraunama...
Įkraunama...

Nesudėtingi, bet labai įdomūs patiekalai

Gal kuri ka is kruopu idomesnio pasiulytumet?Neradau tokios temutes...
Atsakyti
QUOTE(Guotė @ 2011 01 21, 15:30)
Gal kuri ka is kruopu idomesnio pasiulytumet?Neradau tokios temutes...

Guote,
siūlau perlinių kruopų patiekalą sužuvimi.

Geriausia perlines kruopas pamerkti iš vakaro.
Išverdame košę.
Porą{arba svogūna} susmulkiname ir pakepiname svieste.
Sumaišome su rūkyta žuvimi,kiaušinio tryniais,pomidorų tyre,prieskoniais.
Įkepimo indą išteptą sviestuku,pabarstyta džiuvėsėliais sudedame košę sluoksniuojame ją su paruošta mase.
Išlyginame paviršių ir apibartę tarkuotu sūriu apkepame orkaitėje.
Tą galima padaryti mažuose indeliuose,kiekvienam porcijomis.
Produktų kiekis priklauso nuo valgančių asmenų skaičiaus.
Atsakyti
smile.gif Ačiū, regna, skamba labai skaniai-reikės išbandyti
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2010 09 28, 16:55)
Pasiulysiu ir as recepteli:
Reikes nepjaustyto batono, sviesto, cesnako, surio, krapu, druskos, pipiru. Paimti batona ir ji supjaustyti kazkur 2 cm storio riekelemis, bet iki galo nedapjauti, na kad jis butu vientisas (apatines plutos neperpjauti). Sviestas turi buti minkstas (reikia kazkur 2/3 pakelio), i ji ipjaustyti krapu (man skanu kai ju daug), ispausti pora skilteliu cesnako, pagal skoni druskos ir pipiru ir viska ismaisyti. Tada tuo cesnakiniu sviestu sutepti visus batono tarpus (riekeles is kiekvienos puses), i kiekviena tarpeli ideti po gabaliuka fermentinio surio (labai tinka tie tokie kaip lydyti kvadratiniai, kur kiekvienas atskirai i celofaniuka ipakuotas). Tada batona suvynioti i folija ir kepti orkaiteje 200 C kokiu 20 min, tada folija atidengti ir dar truputi pakepti, kad paskrustu  smile.gif  Gaunasi labai skanu  smile.gif  Aisku kaloriju bomba, bet retkarciais galima  blush2.gif 
Labai daug cia prirasiau, bet pasigamina labai greitai  mirksiukas.gif

Toks paprastas, taciau tikrai skanus thumbup.gif
Isbandziau.
Aciu uz recepta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2011 01 21, 20:26)
Guote,
siūlau perlinių kruopų patiekalą sužuvimi.

Geriausia perlines kruopas pamerkti iš vakaro.
Išverdame košę.
Porą{arba svogūna} susmulkiname ir pakepiname svieste.
Sumaišome su rūkyta žuvimi,kiaušinio tryniais,pomidorų tyre,prieskoniais.
Įkepimo indą išteptą sviestuku,pabarstyta džiuvėsėliais sudedame košę sluoksniuojame ją su paruošta mase.
Išlyginame paviršių ir apibartę tarkuotu sūriu apkepame orkaitėje.
Tą galima padaryti mažuose indeliuose,kiekvienam porcijomis.
Produktų kiekis priklauso nuo valgančių asmenų skaičiaus.

Skaniai atrodo...gal ir su mesyte pabandyti....Kazin kaip?
DAR KA IS KRUOPU PASIULYKITE, REIKIA ATSARGAS REALIZUOTI....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Guotė: 23 sausio 2011 - 20:23
Ryžių maltinukai su riešutais

reikės: ryžių,sultinio mėsos,graikiškų riešutų,fermentinio sūrio,pomidorų tyrės,poros kiaušinių,druskos,pipirų,džiuvėsėlių.

Ryžius nuplauname ,užpilame karštu sultiniu ir išverdame ant mažos kaitros.
Riešutus,sūrį sumalame,sumaišome su ryžiais,kiaušiniais,pomidorų tyre,suberiame prieskonius
Iš gautos masės darome maltinukus ,apvoliojame džiuvėsėliuose ir apkepame iš abiejų pusių ,kol pagels.
Atsakyti
Kaip įdomiai skamba.. o su kuo rekomenduotumėte valgyt? Gal koks aštresnis padažiukas, salotos?
Atsakyti
Na ir gera temutę atradau ačiū thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgiedra @ 2011 01 24, 20:48)
Na ir gera temutę atradau ačiū thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir as tik ka atradau thumbup.gif thumbup.gif ,ir as

dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2010 09 28, 17:55)
Pasiulysiu ir as recepteli:
Reikes nepjaustyto batono, sviesto, cesnako, surio, krapu, druskos, pipiru. Paimti batona ir ji supjaustyti kazkur 2 cm storio riekelemis, bet iki galo nedapjauti, na kad jis butu vientisas (apatines plutos neperpjauti). Sviestas turi buti minkstas (reikia kazkur 2/3 pakelio), i ji ipjaustyti krapu (man skanu kai ju daug), ispausti pora skilteliu cesnako, pagal skoni druskos ir pipiru ir viska ismaisyti. Tada tuo cesnakiniu sviestu sutepti visus batono tarpus (riekeles is kiekvienos puses), i kiekviena tarpeli ideti po gabaliuka fermentinio surio (labai tinka tie tokie kaip lydyti kvadratiniai, kur kiekvienas atskirai i celofaniuka ipakuotas). Tada batona suvynioti i folija ir kepti orkaiteje 200 C kokiu 20 min, tada folija atidengti ir dar truputi pakepti, kad paskrustu  smile.gif  Gaunasi labai skanu  smile.gif  Aisku kaloriju bomba, bet retkarciais galima  blush2.gif 
Labai daug cia prirasiau, bet pasigamina labai greitai  mirksiukas.gif

reiks pabandyt kuri ryta pusryciams iskept cia kai alternatyva karstiems sumustiniams turetu buti bigsmile.gif
Atsakyti
Nusipirkau Norfoje toki stiklaineli salotu (nu a lia kaip ziemai konservas), ten morkos ir svogunai.... gal zinote kaip tokias pasigamint paciai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 01 30, 18:53)
Nusipirkau Norfoje toki stiklaineli salotu (nu a lia kaip ziemai konservas), ten morkos ir svogunai.... gal zinote kaip tokias pasigamint paciai?  g.gif

nueik į temą konservavimas ten ne to rasi biggrin.gif
Atsakyti