Įkraunama...
Įkraunama...

Rodas, Graikijos sala

o man kažkaip Rodas patiko, nors buvau rugsėjo pradžioj, kai viskas tipo išdegę ir nususę
buvau jame po to, kai jau buvau 4 kartus buvusi Kretoje ;) ir vis tiek gražu, gal tas dydis toks kompaktiškas...
senamiestis man labai labai, kadangi gyvenau kurortiniame miestelyje, tai kiekvieną vakarą taikydavau autobusu iki senamiesčio nuvažiuoti
o šiaip, pliažų yra daug gražių, tik reikia važiuoti mašina atokiau nuo visų
nuomavausi 4 dienas kažkokį fiatą, et, tie nepiktybiniai gražūs pušelėmis apžėlę serpantinai, turėjau vietoje knygą nusipirkusi apie Rodą, tai ir variau pagal ją po gražiausius pliažus, griuvėsius ir t.t.
pvz Tsampika pliažas yra ilgas, smėlėtas, nuolaidus ir net labai puikus
jaukios įlankėlės prie Lindoso na ir t.t.
žodžiu, važiuočiau, ale labai rainius bilietų kainas užlaužę, o su Novaturu iš vis kostmosas...
Atsakyti
Taip kainos skrydžių dabar didelės, mums pasisekė prieš mėnesį nusipirkom už 162 eur. vienam pirmyn atgal, neatrodė labai pigu, bet kai dabar labai išbrango bilietai jau atrodo pigiai pirkom. Skrisim birželio 10-24 d. gyvensim 3 skirtingose vietose: ir viešbutyje, ir 2 apartamentuose (vienus rinkomės arčiau Rodo, kitus ant jūros kranto prie ramaus paplūdymio Stenga).
Mes buvę Kretoj labai patiko. Tikiu, kad ir Rode patiks smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ziuriu nemazai kas i ta Sunshin Rhodes vaziuojat ar jau buvot. Mane domina koki kambario tipa geriau rinktis, ar su vaizdu i jura ar su vaizdu i baseina. Dar ka pastebejau, kad raso, kad sis viesbutis is dalies atnaujintas 2015m dalis kambariu ir baseinai. Tai jei renovuota tik dalis kambariu, kazi kaip butu jei duos nerenovuota???
Kazkas rase, kad nesirinkti kambario pirmam aukste, ar galima is anksto kazkaip nurodyt kuriam aukste nori kambario?
Papildyta:
QUOTE(MAMICY @ 2016 09 18, 15:27)

sekančios 4 dienos buvo https://www.tripadvi...uth_Aegean.html

va iš šito viešbučio tikėjomės daugiau. Bet čia jau gal mūsų šeimos specifika...  Ties čiuožyklomis 0,9 cm gylis - didžioji susitrenkė gana stipriai koją. wifi tik lobbyje. Baseinai mano merginom nepatiko (per seklūs). pajūris žvyro... vandens batai nebūtini, bet būtų visai nieko.  šiaip maitinimas, girdymas normoje.
kambaryje pirmą vakarą merginos išpylė neoninės žalios spalvos kokteilį, tai tą žalią klecką palikom ir išvažiuodami... kaip supratau, tai kambarinės tik rankšluosčius keisdavo ir šiukšledėzes išnešdavo..

O kas dar buvo blogai siame? As kazkaip nuziurejusi sita arba Sunshine. Klausiu apie kambarius, maista, pacia aplinka. Nes wifi man neaktualu, pilnai uztenka tik lobbyje. Dar geriau kai nera kambary, tada bent visi nesedi telefonuose. Del baseinu mano mazajam manau bus pats tas 0,9cm, didzioji prisitaikys.
Atsakyti
Sveiki, balandžio paskutinę savaitę keliausim į Rodą. Sakykit, tokiu metu jau įmanoma į jūrą ibristi (ne "ruoniam") smile.gif? Važiuosim su mažu vaiku, idomu ar bus galimybė pasipliuškenti baseinėlyje.
Atsakyti
Pries kelis metus buvom balandzio pabaigoi-geguzes pradzioi !
Jura apie 20 laipsniu buvo.Egejo jura vesesne keliais laipsniais. Maudemes drasiai,graikai kreivai ziurejo smile.gif
Baseine viesbutyje taip pat galima maudytis! Labai geras laikas keliauti po sala.Neperkarsta!
Atsakyti
QUOTE(picute2 @ 2017 03 30, 19:41)
Pries kelis metus buvom balandzio pabaigoi-geguzes pradzioi !
Jura apie 20 laipsniu buvo.Egejo jura vesesne keliais laipsniais. Maudemes drasiai,graikai kreivai ziurejo smile.gif
Baseine viesbutyje taip pat galima maudytis! Labai geras laikas keliauti po sala.Neperkarsta!

Aciu labai smile.gif prognozes rodo 20-23lapsnius. Su mazu vaiku pats tas rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kam aktualu, kyla, krenta skrydziu kainos, reikia gaudyti 😉
Dabar pigu nuvykima geguzes pradziai, ir labai pigiai grizima. Geguzes 20 meta.

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šeima iš 5: 01 balandžio 2017 - 12:23
Pigiausiai šiai dienai skrydis 05.20-05.27 -153€
Atsakyti

Sveikos, kuris viešbutis geresnis -sunshine ar esperides beach family?

Atsakyti
Sveiki

gal kas buvote ir turite atsiliepimu apie si viesbutuka LINDOS IMPERIAL RESORT & SPA ax.gif
Atsakyti
Laba, gal yra žinančių ar į Lindos akropolį galima patekti tik iš miestelio pusės, o gal nuo kelio yra koks praėjimas/takelis unsure.gif norisi tiesesniu keliu patekti į akropolį, o jau į miestelį iš akropolio nusileisti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mam2ka @ 2017 05 11, 15:27)
Laba, gal yra žinančių ar į Lindos akropolį galima patekti tik iš miestelio pusės, o gal nuo kelio yra koks praėjimas/takelis  unsure.gif  norisi tiesesniu keliu patekti į akropolį, o jau  į miestelį iš akropolio nusileisti  ax.gif

Buvome pernai, kelias į patį akropolį yra tik iš miestelio, nes patekimas kontroliuojamas. Nebent esate alpinistai smile.gif Mes ilgokai pasivaikščiojome aplinkui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mulka70: 11 gegužės 2017 - 17:54