QUOTE(rastafarinas @ 2015 12 03, 09:39)
tame worldofwatches yra ir swiss made , ir už 25 dolerius. beje, ten jų kainos kaitaliojasi kas dvi dienas, stebėjau: ir vos ne 50-100 proc pasikečia.
O kainos pagal galimybes - čia gi nelentyniaujam, kuri brangesnį pirks. ir laimė ne nuo to gi priklauso.
Man išvis patinka, kai nusiperki kokį ne per barngų, o gerai laiko. Kam čia mokėti daug? Kitiems dalykams susitaupo. Čia aišku mano asmeninė nuomonė.
va aš seniai seniai gavau [daigaiu nei prieš 10 metų] už 50 lt turbūt, tai laiko iki dabar. naują pirkau tik dėl moralinės senatvės, o vertė ano, "pigaus" - dar ir sentimentali; jis man daugiau ne koks milijoninis vertas, va. o ri laiką iki šiol puikiausiai rodo
ai, aš tai nelektyniauju
ir nebūtinai pigus daiktas yra blogas ir atvirkščiai, visada pasitaiko išimčių
turim ir aš ir vyras keletą išskirtinių, gerų ir brangių daiktų, bet man nuo to nei šilta nei šalta

taip, patinka, bet ne tame gyvenimo esmė
o pamenu seniai, dar jauni kvaili buvom, pries maždaug 12 m. Turkijoj atostogaudami nupirkom vyrui laikrodį, RADO firmos, aišku turkas įrodinėjo, kad jis original

mes ir patikėjom
ir ką, kuo puikiausiai veikia iki šiol, net nesusibraižęs, tik žiaaaaariai atsibodęs