QUOTE(rastafarinas @ 2015 12 03, 10:39)
tame worldofwatches yra ir swiss made , ir už 25 dolerius. beje, ten jų kainos kaitaliojasi kas dvi dienas, stebėjau: ir vos ne 50-100 proc pasikečia.
O kainos pagal galimybes - čia gi nelentyniaujam, kuri brangesnį pirks. ir laimė ne nuo to gi priklauso.
Man išvis patinka, kai nusiperki kokį ne per barngų, o gerai laiko. Kam čia mokėti daug? Kitiems dalykams susitaupo. Čia aišku mano asmeninė nuomonė.
va aš seniai seniai gavau [daigaiu nei prieš 10 metų] už 50 lt turbūt, tai laiko iki dabar. naują pirkau tik dėl moralinės senatvės, o vertė ano, "pigaus" - dar ir sentimentali; jis man daugiau ne koks milijoninis vertas, va. o ri laiką iki šiol puikiausiai rodo
zmoniu ir ju skoniu buna ir yra ivairiu. vieni nieko nevertina, kiti vertina gerus daiktus, kurie turi nekintama verte.
paprastai laikrodis yra vienas svarbiausiu aksesuaru. jis ne tik parodo tamstos padeti visuomeneje (nenoriu cia diskusiju kelt, tiesiog teko pasimokyt apie tai

) bet ir daug kitu dalyku. Tai vat, pati baisiausia beskonybe yra tada, kai poniute yra issidabinusi, ant rankos prabangi rankine, o ant rankos papiguskinis 20 doleriu kainuojantis laikrodis. Taip, LT tokiu zinovu yra vos vienas kitas, ir galime sakyt, kad niekas to nesupranta kiek tas laikrodis kainuoja.