Įkraunama...
Įkraunama...

„Be namų negerai“

5424

Kai Mailsas kavinėje pamato VJ supranta, kad Lėja grįžo į Samerbėjų praėjusį vakarą, nors jam pasakė kitaip. Įskaudintas ir suglumęs Mailsas susitinka su Lėja, kuri yra įsitikinusi, kad Mailsas nebus laimingas su ja dėl to, kad jie daugiau neturės vaikų. Pasirodo, Mailso nuomonė tokia pati.
Kai buvo atleistas iš tarybos, Džonas nusprendė investuoti į kurorto plėtrą. Džina nerimauja, kad jos vyras priėmė neteisingą sprendimą, bet Džonas užtikrina, kad taip nėra. Harvis atskleidžia Džonui, kad ketina pakeisti jį taryboje.
Airin užsimena Ru, kad Sido pasimatymas su jauna sesele nebuvo geras. Kai Ru gauna meilės laiškelį, ji tiki, kad tai nuo Sido. Bet kai seka nurodymais raštelyje, ji šokiruota kai pamato, kad paplūdimyje jos laukia Harvis.

5425

Bianca priešiška Čarlei. Ji vis dar jaučia kaltę dėl melo Liamui, kad apsaugotų Čarlę ir Braksą. Ji taip pat prašo, kad Braksas atleistų Liamą, kad ji nebeturėtų nieko bendro su River Boysais.
Braksas nusprendžia nutraukti ryšius su River boys, norėdamas nuraminti Čarlę bei pasako, kad prisijungs prie jos su Rube ir persikels į miestą.
Mailsas su Lėja išsiskyrė ir kovodami su išsiskyrimu jie kreipiasi paguodos į Elaidžą. Merlina sužino apie Elaidžo jausmus Lėjai ir ragina jį laikytis toliau nuo jos.
Deksas žūtbūt nori atitaisyti santykius su Eipril, taigi pasinaudoja Merlinos patarimu ir kviečia Eipril į išleistuves. Nepaisant geriausių jo norų, Eipril pasako, kad negali nei atleisti, nei pamiršti. Vėliau Eipril pasako Rubei, kad išleistuvių naktį ji ketina prarasti nekaltybę.


5426

Merlina, Ru ir Kolina organizuoja damų dieną pas Airin, kuri vis dar bando atgauti jėgas po vėžio. Kai Airin pastebi, kad Merlina atsinešė savo Taro kortas, prašo, kad jai jas išmestų.
Nors Merlina bando teigiama linkme pasukti kortų rodymą, bet tampa aišku, jog kortos pranašauja, kad kažkas pažįstamas mirs. Susirūpinusi dėl vėžio grįžimo, Airin įsitikinusi, kad tai ji.
Džonatanas, vaikinas iš mokyklos, pakviečia Eipril į išleistuves. Rubė kalbina Eipril apie jos planus prarasti nekaltybę išleistuvėse sakydama, kad jos pirmas kartas turėtų būti su tuo, kas jai svarbus. Eipril apsvarsto tai, ką pasakė Rubė, ir atšaukia pasimatymą su Džonatanu. Rubės nuostabai, Eipril pakviečia Ksaverą eiti kartu su ja į išleistuves.
Liamas sužino, kad jo motociklas po avarijos visiškai nurašomas. Bianca siūlo jam paskolinti pinigų, kad nusipirktų naują transporto priemonę, bet su sąlyga, kad tai bus mašina, o ne motociklas. Po to kai Hytas jį užsipuola dėl šeimos mašinos pirkimo, Liamas pradeda dvejoti, ko nori. Liamas nusprendžia, kad jis nepasiruošęs kurti šeimą ir nori laikytis savo rokenrolo asmenybės. Galiausiai Liamas nusiperka kitą motociklą, kas supykdo Biancą.


5427

Bianca vis dar pikta ant Liamo, kad ignoravo jos prašymą ir nusipirko motociklą. Liamas pripažįsta jos nerimą ir galiausiai nusprendžia parduoti motociklą. Vėliau jis nueina pas Braksą pasakyti, kad jau gali grįžti į darbą, bet Braksas pasako, kad nebėra darbo. Liamui pasidaro įtartina kodėl Braksas, Čarlė ir Bianca tokie paslaptingi.
Liamas nori išsiaiškinti kas vyksta ir eina pakalbėti su Čarle. Čarlė prisipažįsta apie avariją. Liamas įsiutęs ant Biancos, kad visą šį laiką jam melavo. Lieka neaišku kokioje stadijoje jų santykiai.
Rubė bando įtikinti Eipril, kad prarasti nekaltybę su Ksaveru yra prasta idėja, bet Eipril paaiškina, kad ji Ksaveru pasitiki ir yra tam pasiruošusi. Tuo pačiu metu Deksas susikrimtęs, kad jo geriausias draugas eis į išleistuves su mergina, kuri jam patinka, bet Ksaveras jį įtikina, kad eina tik tam, kad galėtų stebėti Eipril ir bus tikras, kad joks kitas vaikinas prie jos nelįs.
Hytas sužino, kad Braksas planuoja parduoti restoraną ir persikelti į miestą kartu su Čarle, Rube ir Kesiu. Iš pradžių Hytas nepatenkintas tokiomis naujienomis, bet galiausiai nusprendžia padėti Braksui parduoti restoraną ir suorganizuoja susitikimą su potencialiu pirkėju. Tačiau kai Braksas supranta, kad potencialus pirkėjas yra pagarsėjęs nusikaltėlis, svarsto, ar nereikia pakeisti sprendimo.
Atsakyti
5428

Romeo sesuo Mink vis dar nervuoja Indį. Tačiau kai Mink pasako Indei, kad ji trukdo Romeo progresuoti, ji pradeda galvoti, gal visgi yra tiesos Mink žodžiuose. Indi apie tai užklausia Romeo ir nors jis tai paneigia, jis sako, kad ji tikriausiai visai kitaip galvoja apie tai, ką jis sugeba.
Tuo pačiu metu Mink elgiasi keistai ir užsipuola Romeo prieš banglenčių varžybas. Kai ji plaukia banglente, Romeo sužino, kad ji turi problemų su alkoholiu ir jau kurį laiką su tuo kovoja.
Harvis vykdo rinkiminę kampaniją prieš naujus rinkimus į tarybą. Jis tik vienas kandidatas ir Ru bando įtikinti Alfą, kad jis taip pat turėtų kovoti. Iš pradžių Alfas nesidomi, bet kai Harvis pasako, kad jis per senas tarybai, nusprendžia kovoti prieš Harvį.
Braksas nusprendžia neparduoti restorano Džefriui Kingui, bet Džonas nugirsta, kad didžiausias valstybės niekšas apsistojo Samerbėjuje ir nepriims "ne" kaip atsakymo. Nerimaudamas, kad Hytas susijęs su Džefriu, Braksas klausia Čarlės ar Hytas galėtų persikelti su jais į miestą.


5429

Akivaizdu, kad vis dar prislėgtas dėl motinos alkoholizmo, Romeo nusiminęs, nes mano, kad Mink taip pat geria. Tačiau kai Mink atskleidžia, kad turi Minierio ligą (pusiausivyros ir klausos sutrikimas) ir niekada negalės kovoti banglenčių sporte, Romeo nerimauja dėl jos ir jos ateities.
Romeo prašo Mink pasilikti Samerbėjuje ir padėti jam su banglenčių mokykla, kuriai ji pritaria. Vėliau Indi pagauna Mink paslapčia išvažiuojant iš miestelio. Ji bando Mink sustabdyti ir sako jai pakalbėti su Romeo, bet Mink atsisako ir tik palieka jam raštelį.
Tuo tarpu Alfas svyruoja su savo kampanija prieš Harvį dėl vietos taryboje. Tampa aišku, kad Alfas neturi savo kampanijos platformos, taigi jis nusprendžia sukviesti Samerbėjaus gyventojus ir sužinoti ko jie nori, kad taryba jiems padarytų.
Stju pasiveja Sašą prie buriavimo klubo. Jis pasako, kad jai atleis dėl to, kad melavo Sidui apie tai kieno idėja buvo pasidaryti tatiuruotę. Vėliau Saša yra autobusų stotelėje kai pro šalį važiuoja Stju ir pasisiūlo parvešti ją namo. Ji atsisako, taigi Stju supyksta ir nusiveja ją. Kai vakare Saša grįžta namo, matome, kad ji sumušta.


5430

Po kelių nepavykusių bandymų kažką nuveikti su Elaidžu, Mailsas pradeda manyti, kad jis perėjo į Lėjos pusę po jų išsiskyrimo ir klausia Merlinos patarimo. Vėliau Merlina įspėja Elaidžą, kad jam reiktų bandyti vengti Lėjos dėl jo jausmų jai. Mailsas nugirsta jų pokalbį ir supranta, kad Elaidžas vis dar įsimylėjęs Lėją.
Saša visa sumušta ir kenčia skausmą po incidento su Stju. Vėliau ji prisipažįsta Sidui, kad Stju persekioja ją ir ji nežino ką daryti. Sidas pamato Stju ir agresyviai įspėja, kad atstotų nuo Sašos.
Deksas pirmą dieną dirba ligoninėje kaip slaugytojas ir ten sutinka Dalas. Dalas sūnus serga ir guli ligoninėje, o Deksas įžiūri kitą jos pusę.


5431

Braksas nerimauja, kad Hytas susidės su nusikaltėliu Džefriu King ir bando jį įtikinti pradėti naują gyvenimą, bet Hytui tai neįdomu.
Kai Džonas pamato, kad Hytas pardavinėja mokyklos vaikams kvaišalus, jis reikalauja Čarlės nustumti į šalį savo romantišką pokalbį su Braksu ir tinkamai dirbti savo darbą. Išjudinta šios kritikos Čarlė apieško Hytą ir randa narkotikus.
Mailsas susirūpinęs, kad Elaidžas įsimylėjęs Lėją. Jo nerimą patvirtina Elaidžas prisipažindamas, kad tikrai myli Lėją. Mailsas įsitikinęs, kad Lėja taip pat neabejinga Elaidžui, bet greitai tampa aišku, kad Lėja pati nesigaudo šioje situacijoje, tad Mailsas lieka nesupratęs, kodėl Lėja jį paliko.
Po to kai Romeo sesuo Mink išvažiuoja iš miestelio negrąžinusi jam 2000 dolerių, kuriuos jis slapta paskolino, Romeo bando tai nuslėpti nuo Indi ir susiranda ekstrą darbą būriavimo klube. Tačiau pinigai nėra dideli, taigi kai į jį kreipiasi Peteris – žmogus, kuriam reikia informacijos apie kurortą, kad galėtų pateikti paraišką dėl subrangovo pozicijos – Romeo sutinka jam padėti.
Sidas lieka namuose vienas, taigi gali pasikviesti Ru romantiškai vakarienei. Kai dingsta šviesa, jie aistringai bučiuojasi tamsoje.


5432

Bianca įsitikinusi, kad Liamas negali atsisakyti savo viengungio gyvenimo ir kai jis nepaskambina kai buvo sakęs, kad paskambins, ji pratrūksta. Tačiau neatrodo, kad Liamas taip pat dėl to nerimautų.
Atrodo, kad Liamas kažką slepia. Kai jis pasirodo klube su motociklininko šalmu ir sužadėtuvių žiedu viduje, tampa aišku, kad jis pasirengęs paleisti savo viengungišką gyvenimą.
Kai Romeo sutinka gauti konfidencialios informacijos apie kurortą, jis pradeda domėtis Indi stažuote. Indei Romeo tampa įtartinas ir jos baimė pasitvirtina, kai Harvis panaudoja informaciją savo kampanijai prieš Alfą. Indi supranta, kad tai tikriausiai Romeo nutekino informaciją ir kai paklausia jo kodėl, Romeo tenka prisipažinti, kad paskolino pinigus Mink.
Mailsas sutinka praleisti šiek tiek laiko su VJ, nepaisant to, kad nesmagiai jaučiasi prie Lėjos. Vis dar susikrimtęs dėl Elaidžo jausmų Lėjai Mailsas ragina Elaidžą prisipažinti Lėjai. Kai Mailsas, Lėja ir VJ žaidžia lauke kaip laiminga šeima, Mailsas plėšomas jausmų priima drastišką sprendimą.


5433

Deksas dirbdamas slaugytoju pastebi, kad Dalas grįžo. Nerimaudamas, kad jos sūnus vėl serga, jis bando išsiaiškinti kas negerai. Paaiškėja, kad Dalas neteko darbo ir dabar gyvena automobilyje. Deksas nusprendžia jai padėti ir įtikina Ru ir Alfą leisti Dalas apsistoti priekaboje, kol ji atsistos ant kojų.
Biancai tampa įtartini Eipril ketinimai dėl išleistuvių vakarėlio ir ji pasako, kad kerštas Deksui nėra priežastis prarasti nekaltybę. Akivaizdu, kad Eipril turėjo savų priežasčių, bet tuomet pamatė Deksą, išeinantį iš Dalas priekabos, ir jį bučiuojančią Dalas. Tačiau Eipril nežinojo, kad jo apsilankymas čia buvo visiškai nekaltas.
Mailsas praneša, kad persikels į Tailandą. Kai Lėja išgirsta naujienas, jaučiasi kalta ir bando įtikinti Mailsą pasilikti, bet jie abu žino, kad persikėlimas į Tailandą yra tai ką Mailsas turi padaryti.
Bianca su Liamu labai džiaugiasi savo sužadėtuvėmis ir planuoja važiuoti į miestą pasakyti Liamo tėvams.


5434

Kesis nustebina Rubę grįždamas iš kalėjimo išleistuvių vakarą, palikdamas Deksą be poros. Stju bando įtikinti Sašą eiti su juo į išleistuves, bet kai ji atsisako, jis ima gerti. Vietoj to Saša paskutinę minutę sutinka eiti kaip Dekso pora. Kai vakarėlyje Saša pamato Stju, jis tampa agresyvus, todėl ji nusprendžia grįžti namo.
Kol Saša laukia kol Sidas ją paims, ateina Stju. Pora vėl susiginčija ir Stju trenkia Sašai kaip tik tuo metu kai atvyksta Sidas. Pamatęs, kad Stju trenkė Sašai, Sidas iškart supyksta ir perima teisingumą į savo rankas.
Po to kai prieš dieną Eipril pamatė Deksą išeinantį iš Dalas priekabos, Eipril nusprendžia, kad vėl imsis plano prarasti nekaltybę su Ksaveru, jam to nežinant. Vakarėlio metu Deksas nugirsta kaip Rubė sako Kesiui apie Eipril planus, taigi Deksas ramina savo sudaužytą širdį gerdamas sultis į kurias Stju primaišė alkoholio.
Vėliau, kai ateina Dalas, Dekso "atsarginis variantas" vakarėlyje, girtas Deksas bando ją pabučiuoti Eipril akivaizdoje.
Ksaveras jį sustabdo, bet Deksas puola jį mušti, manydamas, kad Ksaveras žino apie Eipril planus. Deksas išvaromas, o Ksaveras paaiškina Eipril, kad jis niekada taip nepasielgtų su Deksu – priversdamas Eipril pasijusti kvailai.

5435

Kai Hytas sužino, kad Kesis kartu su Braksu, Rube ir Čarle persikraustys į miestą, yra nusiminęs ir piktas, kad jo broliai palieka Samerbėjų.
Kai Hytas pamato Eipril sėdinčią paplūdimyje ir verkiančią, jie pasitiki vienas kitu ir galiausiai atsiduria lovoje.
Kitą rytą Braksas, Rubė ir Kesis pakuoja daiktus ir yra pasiruošę persikelti į miestą, kai kažkas iš praeities grįžta į Samerbėjų, kad galėtų atsiskaityti ....
Po išleistuvių Valkerių šeima ir Ru sužino tiesą apie Sašos ir Stju draugystę. Nors supranta dėl Sašos, Ru paaiškina Sidui, kad ji negali matyti jo po to ką jis padarė. Kitą rytą Sidas sulaikomas.


5436

Braksas, Kesis ir Rubė randa Čarlę pašautą be sąmonės ir greitai nuveža į ligoninę.
Kai Lėja sužino apie Čarlę, skuba namo padėti policijai tirti ir sužino, kad jie įtaria Džeiką. Kai Lėja atsitiktinai pamini tai prie Brakso, jis išlekia ieškoti Džeiko.
Čarlė prijungta prie kvėpavimo aparato. Braksui ir Rubei pasakyta, kad jie turi atjungti aparatą.
Sidas paleidžiamas iš kalėjimo po to kai sumušė Stju, bet įspėjamas, kad negali artintis prie Stju.
Ligoninėje Sidas susiduria su Alanu, Stju tėvu, kuris pagrasina jam, kad laikytųsi kuo toliau nuo Stju.


5437

Stju visiems išsiuntinėjo nuogos Sašos nuotrauką. Tai pamačiusi Saša nulekia į ligoninę pas Stju. Ten ją užsipupla Stju tėvas. Tai pamatęs Sidas stoja jos ginti. Vos nesusimuša su priešiškai nusiteikusiu Alanu, o tai sukelia pavojų jo darbui ligoninėje.
Ru stengiasi negalvoti apie tai, kad Sidas užsipuolė Stju, ir svarsto, ar jie turėtų likti kartu.
Indi grįžta iš miesto. Ji vis dar pikta, kad Romeo atidavė visas jų santaupas Mink ir ragina jį įsidarbinti kurorte.
Braksas neviltyje dėl Čarlės. Jis užsirakina palatoje su Čarle ir ginklu, kad niekas jos iš jo neatimtų. Galiausiai atjungiamas kvėpavimo aparatas ir Čarlė miršta.


5438

Saša pažeidžiama po santykių su Stju. Sašą užstoja Ksaveras kai kavinėje iš jos juokiasi mokiniai. Panašu, kad tarp Ksavero ir Sašos užsimezga draugystė.
Po laidotuvių susirinkę pas Lėją namuose artimieji prisiminė istorijas apie Čarlę. Kaip Rubė ją užregistravo į pažinčių svetainę internete ir kaip kažkas nenusisekė. Atėjęs girtas Braksas pratęsė tą jų pokalbį apie pažinčių svetainę, bet pasakė, kad ne taip buvo, kad vietoj to, jog Čarlė nueitų į pasimatymą su vyru, kurį jai surado per pažinčių puslapį, ji nuėjo pas Braksą į restoraną. Kaip Čarlė dingdavo kažkur ir niekas nežinodavo, kur ji išeina (tuo metu kai ji eidavo pas Braksą), o Rubė spėliodavo, kur Čarlė dingsta. Pasako, kad Rubė turėtų būti detektyve, nes viską išnarpliojo. Ir tuomet papriekaištavo, kodėl prisimena tik tokias istorijas, kodėl nekalba, kaip buvo, kai ji pašauta gulėjo ten kraujo klane neaišku kiek laiko. Rubė pasako, kad Čarlė visą tą laiką palaikė Braksą, vis bandydavo jį gelbėti, iš kokių nors bėdų ištraukti. Ir jeigu ne jis, Čarlė nebūtų mirusi. Ir tuomet liepia Braksui eiti lauk.
Rubė planuoja keltis į jai ir Kesiui Čarlės surastą butą mieste, bet Kesis atsisako vykti kartu, tvirtindamas, kad turi likti ir palaikyti Braksą.


5439

Eipril ir Ksaveras vėl tampa draugais po to kai Eipril apsikvailino dėl savo elgesio per išleistuves.
Ksaveras pasako, kad nusprendė prisijungti prie policijos pajėgų. Iš pradžių Džina nelabai patenkinta, turint omenyje Džeko ir Čarlės likimus, bet galiausiai pasako, kad ji laiminga jei laimingas Ksaveras.
Eipril pirmą kartą po to kai permiegojo, pamato Hytą. Kai ji paklausia kas tarp jų buvo, Hytas atsako, kad tai tik vienos nakties nuotykis, o tai nuliudina Eipril.
Tą vakarą vyksta Biancos ir Liamo sužadėtuvių vakarėlis restorane. Vakarėlį kaip staigmeną suorganizavo Čarlė. Restorane dirba Hytas ir jis akivaizdžiai jaučiasi nepatogiai matydamas Biancą ir Liamą kartu. Hytas randą paplūdimyje sėdinčią Eipril. Juos besiglamonėjančius pamato Bianca ir užsipuola Hytą.
Atsakyti
5440

Bianca priblokšta sužinojusi, kad Eipril permiegojo su Hytu. Liamas nori žinoti kodėl tai taip trugdo Biancai ir klausia ar ji pavydi.
Vėliau Liamas prasitaria Hytui, kad tai buvo Eipril pirmas kartas. Hytas sukrėstas. Jis atstumia Eipril taip bandydamas išsikapstyti iš šios situacijos. Eipril sugniuždyta.
Kai Deksas sužino apie Eipril ir Hytą, jis nueina pas Dalas į buriavimo klubą ir pasiūlo jai kartu permiegoti. Ji supyksta dėl Dekso nekuklumo ir pasako, kad permiegojęs su ja nepasijus geriau dėl Eipril ir Hyto. Ji įtikina Deksą eiti pas Eipril ir pabandyti būti draugais.
Airin jaučiasi geriau po vėžio ir nusprendusi pasimėgauti saule išplaukia buriuoti. Tačiau ji nualpsta ir taip lieka viena jūroje.
Atsakyti
5441

Plaukiojant būriniu laiveliu Airin patiria širdies nepakankamumą. Ją išgelbsti Alfas, Sidas ir Džonas. Sidas jaučiasi bejėgiškai kai yra verčiamas atsitraukti nuo Airin gydymo. Vėliau paaiškėja, kad cheminis Airin gydymas susilpnino jos širdį, tai Sidą verčia jaustis kaltu, kad nepadarė daugiau, kad apsaugotų ją.
Bianca prašo Eipril baigti visas istorijas su Hytu. Ji pažada laikyti kuo toliau nuo jo. Bet kai Hytas prisipažįsta, kad melavo, jog tik pasinaudojo ja, Eipril gundosi sulaužyti savo pažadą.
Deksas stoja prieš Hytą ir pasako, kad jis nenusipelno būti su tokiu nuostabiu žmogumi kaip Eipril. Kai Sidas mato kokia sudaužyta Dekso širdis, jis pataria būti Eipril tiesiog draugu.
Restorane pasirodo Džefris Kingas ir pasiūlo Hytui įsitraukti į naują sandorį, kuris galbūt ištrauks restoraną iš skolų.


5442

Braksas sielvartauja dėl Čarlės netekties ir savo skausmą skandina butelyje. Jis taip pat bando atsikratyti Džefrio Kingo, kuris vis dar stipriai laikosi įsikibęs restorano.
Vėliau Džefris įkalba Hytą nupirkti iš jo alkoholio ir taip ištraukti restoraną iš kritinės situacijos. Bet kai Hytas priima iš Džefrio Rolex laikrodį, jis nežino, kad ateityje dėl to turės problemų. Kai Braksas sužino apie Hyto padarytą rizikingą sprendimą, bijo, kad gali prarasti restoraną.
Eipril su Liamu nerimauja, kad Bianca gali slapta trokšti Hyto, o tai daro Eipril dar ryžtingesnę laikytis jo. Galiausiai Hytas sutinka, kad jis ir Eipril gali laikyti savo santykius paslaptyje, jei to nori Eipril.
Daugelis tų, kurie buvo šalia Čarlės, stengiasi įveikti jos mirtį. Lėja, jausdamasi nejaukiai tuščiuose namuose, linksta prie Elaidžo, kad padėtų grįžti į normalų gyvenimą.


5443

Rubė trumpam važiuoja į miestą, kad pabėgtų nuo liūdesio. Morag nepritaria, kad ji vietoj to, kad sielvartautų, lankosi vakarėliuose.
Po Kesio vizito Rubė supranta, kad kaltina jį dėl Čarlės mirties ir su juo išsiskiria.
Kai Braksas apklausiamas dėl kai kurių pavogtų daiktų, jis supranta, kad tai Džefris Kingas policijai perdavė informaciją, taigi, jis pasiima Watson į sandėlį, tikėdamasis, kad policija jį prigaus. Tačiau kai jie atvyksta randa tuščią sandėlį ir atrodo, kad Džefris pabėgo.
Lėja deda visas pastangas, kad padėtų Braksui susidoroti su Čarlės netektimi, bet susiduria su Kolinos ir Elaidžo kritika. Lėja ateina į restoraną ir randa girtą bei palaužtą Braksą besiruošiantį uždegtį restoraną. Taip jis bando išspręsti savo problemas su Džefriu. Lėja parveda jį namo ir nusprendžia praleisti su juo naktį, kad pasirūpintų draugu.

5444

Atėjęs pas Sidą Alanas siūlo paliaubas, prašydamas atsiimti kaltinimus Stju, o jis atsiims už tai, kad Sidas užpuolė jį ligoninėje.
Tuo pačiu laiku Saša slapta susitinka su Stju ir bando šantažuoti – ji nori, kad Stju pažeistų draudimą prie jos prisiartinti, taigi Alanas turėtų atsiimti kaltinimus prieš Sidą.
Vėliau Stju važiuodamas mašina pasiveja Sašą ir pasako, kad visam laikui išvyksta iš Samerbėjaus ir jei ji nori, kad susitvarkytų jos tėčio reikalai, ji turėtų sėstis į mašiną, kad jie galėtų asmeniškai pasikalbėti.
Netrukus po susitikimo su Sju Saša grįžta namo sumušta, o tai priverčia Deksą su Ksaveru eiti jos ginti. Jie užsipuola Stju tėvą, bet įsikiša Džina, įspėdama Ksaverą, kad tai kelia grėsmę jo ketinimams prisijungti prie policijos pajėgų.
Romeo jaučiasi nepatogiai savo naujoje rolėje - pardavinėjant butus vystant kurortą su Denisu.
Deksas galiausiai sukaupia drąsos pasakyti Sidui, kad nepaisant jo aukštų mokyklos baigimo pažymių, nenori būti gydytoju.


5445

Ksaveras prisipažįsta Džinai apie jo augančius jausmus Sašai. Džina pataria laikytis atokiau ir leisti Sašai išspręsti savo šeimos problemas be papildomo spaudimo.
Vėliau Ksaveras pasiduoda ir prisipažįsta, kad kažką jaučia Sašai. Kai Saša jį atstumia ir pasako, kad yra „nuodinga“, Ksaverui įdomu ką pranašauja šis intymus atskleidimas.
Varžybos tarp Harvio ir Alfo dėl tarybos rinkimų įkaista – Harvis grąsina nutraukti kurorto vystymą jei laimės. Sprendžiant iš nuotaikų vietiniuose debatuose, jausmas, kad bendruomenė gali jį palaikyti.
Romeo suteikiamas antras šansas pardavimuose pas Denisą, bet jis vėl jaučiasi kaip nevykėlis. Deksas galiausiai apsisprendžia ir pasako Sidui, kad nori būti slaugytoju.


5446

Eipril baiminasi, kad jos slapti meilės nuotykiai su Hytu pavojuje, kai jo sena meilės Henri Brovn atvyksta mokytojauti Samerbėjaus vidurinėje. Vėliau Eipril nuogastavimai pasitvirtina kai Henri ateina pas Hytą ir pakviečia jį išgerti.
Braksas tęsia kovą dėl restorano nuosavybės po to kai Hytas pasiskolino 25 tūkst. dol. iš Džefrio Kingo. Lėja išsiaiškina skolos dydį ir pasipasakoja Ru apie pagalbą Braksui. Kai Džefris ateina ieškodamas savo pinigų, Braksas pasako, kad restoraną galės gauti tik jeigu jį nušaus ir paduoda jam šautuvą.
Jausdamasis blogai po to kai praėjusią savaitę pabučiavo Sašą, Ksaveras bando pataisyti situaciją, bet yra pristabdomas po to kai Sidas išreiškia savo susirūpinimą Džinai. Saša nelabai patenkinta kai pamato, kad Ksaveras jos vengia, o tai rodo, kad jai jis rūpi.

5447

Kai Lėja pamato kaip rimtai Džefris grasina Braksui, pasisiūlo padėti. Nors Braksas jai liepia nesikišti, bet jam nežinant Lėja nueina pas Džefrį ir sutinka sumokėti visus 25000 dol., jei jis pažadės palikti Braksą ramybėje. Kai Braksas tai sužino – įsiunta ir pasako Lėjai, kad tai buvo klaidinga skola.
Liamas pastebi besibučiuojančius Eipril ir Hytą po to kai ji išsėlino iš Biancos mergvakario į slaptą pasimatymą. Eipril susirūpina dėl jos santykių su Hytu sustiprinimo kai grįžusi į vakarėlį ji išgirsta kaip Bianca pakelia tostą už savo būsimą vedybinį gyvenimą su „Hytu“.
Kai Romeo priima Liamo pakvietimą būti pabroliu, jo pirma pareiga - surengti bernvakarį. Naktį įtampa padidėja kai Hytas su River boysais ateina į pokerio vakarą, bet Liamo žodis yra paskutinis kai jis pasako, kad laimėjo merginą.
Atsakyti
5448

Bianca reikalauja, kad Liamas su ja sudarytų susitarimą, kad nediskutuos apie bernvakario ir mergvakario nakties įvykius. Bianca nepasako Liamui apie nesmagų apsirikimą, bet Liamui įtartina ir jis tiesą sužino šantažuodamas Eipril.
Vėliau Liamas užsipuola Biancą dėl susipainiojimo, bet ji tvirtina, kad tai nieko nereiškia.
Lėja jaučiasi kaip idiotė, sužinojusi, kad sumokėjo 25000 dol. netikrą skolą už Braksą. Elaidžas ir Rubė iškoneveikia Braksą, kad leido Lėjai patekti į tokią situaciją. Braksas ateina pas Lėją ir atsiprašo bei pažada grąžinti pinigus. Rubė nenusileidžia ir pasako Lėjai, kad negali gyventi namuose, kur bet kuriuo metu gali pasirodyti Braksas.
Po širdies nepakankamumo Airin apriboja savo veiklą ir daugiausia laiko praleidžia netoli sofos. Alfas baiminasi, kad ji atsiriboja nuo pasaulio.


5449

Kai Deksas prižiūri Dalas vaiką, paduoda jam šokolado, kuris sukelia mirtiną alerginę reakciją.
Pamačius, kaip ramiai Sidas susidoroja su situacija, iškyla konfliktas apie Dekso nenorą studijuoti mediciną.
Po pokalbio su Dalas Deksas pradeda suprasti tikrąją Sido problemą. Galiausiai Sidas paaiškina, kad nori jog Deksas paprasčiausiai būtų laimingas. Taigi, su tėvo palaikymu Deksas nusprendžia laikytis slaugos.
Po ginčo su Lėja dėl Brakso, Rubė išsinuomoja priekabą priekabų aikštelėje ir stengiasi neprisileisti nei vieno kas stengiasi jai padėti.
Rinkimų išvakarėse Alfas pasikviečia visus į restoraną vakarienės norėdamas padėkoti už pastangas palaikant jo kampaniją. Nepaisant paskutinės minutės pastangų iš Stiuartų pusės, Alfas pralaimi rinkimus.


5450

Sašos šeima susivienija, kad apsaugotų ją, jei pasirodytų Stju. Tačiau panašu, kad jis dingo visam laikui, po to kai Vatson pasako, kad jo banko kortelė ir mobilus telefonas neliesti 7 dienas. Valkeriams tai gera naujiena, bet ji nepakelia Sašos nuotaikos.
Po laimėjimo rinkimuose Harvis veikia greitai - per tarybą vilkina kurorto plėtrą. Vėliau Romeo nugirsta kaip Džonas su Denisu tariasi ką daryti su Harviu. Nujausdamas kažką negero, Romeo nueina į kurorto vietą, kad pakalbėtų su jais, tačiau jo įtarimai pasitvirtina kai pamato, kad Denisas įdeda į bagažinę kažką panašaus į negyvo žmogaus kūną.
Alfas dar kartą bando įtikinti Airin eiti su juo žvejoti, bet ji ir toliau užsidaro nuo pasaulio. Galiausiai Alfas su Ru priverčia Airin išeiti iš namų, bet kai Ru susimuša galvą, Airin supanikuoja ir reikalauja grįžti namo.


5451

Romeo, pastebėjęs kaip Denisas išveža kažką įtartino iš kurorto vietos, ateina pas Indį klausti patarimo kaip jam elgtis. Indi ragina ignoruoti tai ir sutelkti dėmesį į darbą.
Kai priekabų aikštelėje Alfas randa negyvą kūną, Romeo supranta, kad turi papasakoti policijai ką matė.
Ksaveras prisipažįsta Deksui, kad jam patinka Saša, bet po keleto nepatogių susitikimų su ja, nežino kokioje stadijoje jų santykiai.
Biancos ir Liamo vestuvių išvakarėse žiniasklaida susidomi istorija ir pasirodo paparaciai. Liamas labai supyksta, sudaužo fotoaparatą ir yra sulaikomas dėl turto sugadinimo.


5452

Policija atpažįsta kūną – tai Stju Hendersonas. Denisas pripažįsta, kad perkėlė kūną iš kurorto vietos, kuri paskelbiama nusikaltimo vieta ir dėl to uždaroma.
Vėliau policija pradeda kitur ieškoti atsakymų apie Stju mirtį. Jie apklausia Sidą apie jo galimą dalyvavimą.
Tai Biancos ir Liamo vestuvių diena ir Bianca tikisi, kad daugiau jokios dramos nesugadins jos didžiosios dienos. Tačiau kai Bianca perskaito Hyto žinutę skirtą Eipril, ji, vilkėdama vestuvinę suknelę, atlekia pas Hytą ir piktai užsipuola.
Bianca uždraudžia Hytui ateiti į jos vestuves ir įspėja laikytis atokiai nuo jos sesers. Kai Bianca pamato, kad ją pastebėjo paparacis, ji liepia Hytui važiuoti iš čia, kad nuo jo pabėgtų. Jie pabėga, bet bėgdamas Hytas praduria padangą ir nuotaka vėluoja į vestuves.
Atsakyti
5453

Žinodamas, kad pažadėjo Lėjai grąžinti pinigus, kuriuos yra skolingas, Braksas nusprendžia užsiimti kovomis ringe.
Hytas susirūpinęs dėl Brakso sugėbėjimų, taigi jis paprašo Elaidžo padėti Braksui pasitreniruoti. Braksas laimi savo pirmą kovą, bet yra labai sumuštas.
Biancos ir Liamo vestuvių vakarėlyje Elaidžas prisipažįsta Lėjai, kad ją myli. Ji nejaučia Elaidžui to paties, bet tikisi, kad jie gali likti gerais draugais.
Eipril išeina iš vestuvių vakrėlio, kad pamatytų Hytą. Ji randą Hytą su Henri geriančius alų. Kai Eipril užsipuola Hytą reikalaudama pasakyti ar jie kartu miegojo, Hytas neduoda jai tiesaus atsakymo.


5454

Lėja gauna dovaną, kurią Čarlė planavo jai padovanoti – kvepalus. Lėja pasikvėpina, bet kai Braksas atpažįsta kvapą, jis reaguoja piktai ir pasako Lėjai, kad ji negali pakeisti Čarlės. Lėja sutrikusi.
Tuo pačiu metu Rubė gauna kai kuriuos Čarlės daiktus, bet ji prislėgta liūdesio ir juos išmeta. Vėliau Ru randa Čarlės daiktus ir tikėdamasi, kad padeda sielvartaujančiai Rubei – nusprendžia juos išgelbėti iš šiukšlių. Bet Rubė įsiunta ir atmeta visų, kurie ją supa, pagalbą.
Pasirodo Teiloras, Kesio draugas iš pataisos kolonijos, ir nepaisant nuogąstavimų Kesis pakviečia jį apsistoti. Panašu, kad Teiloras Samerbėjuje ieško kur įsivelti į bėdą.
Harvis pasiūlo Ru naujo darbo galimybę – projekte, kuriame jis dirba.
Atsakyti
5455

Deksas randa Rubę vieną girtą priekaboje. Jis patikrina jos cukraus lygį kraujyje, kuris yra geras ir palieka ją miegoti.
Kitą dieną atsitinka vėl tas pats – tik šį kartą kai Deksas bando jai padėti, Rubė stengiasi jį suvilioti.
Džonas pasako Alfui, kad jo investicijos į kurortą buvo apie 400 000 dol. Dabar jis viską prarado ir nepaskė Džinai.
Vėliau Ru priima Harvio siūlomą darbą kurorto pertvarkyme. Džonas supykęs, kad Ru padeda žmogui, kuris sugriovė kurortą ir jo ateitį.
Airin kenčia skausmą kojose ir Kolina iškviečia Sidą. Pasirodo, jai giliųjų venų trombozė dėl neveiklumo.


5456

Rubė vis dar sielvartauja dėl mamos. Po to kai girta bandė suvilioti Deksą ji ir toliau geria ir stumia visus tolyn.
Kesis piktas ant Teiloro dėl Džono mašinos pavogimo. Kesis žino, kad tai padarė Teiloras ir vėliau sužino, kad ją pardavė kažkam iš miesto. Kesis reikalauja, kad Teiloras atgautų automobilį.
Romeo jaučia Indi spaudimą, kad ir toliau dirbtų pardavimuose.
Vėliau Džonas padrąsina Romeo tęsti butų pardavimus, tai būtų paskutinis bandymas atgaivinti viešbučio statybas.
Susidūręs su sunkumais dėl pinigų, kai negavo išmokos iš draudimo už pavogtą mašiną, Džonas spaudžia Denisą, tikėdamasis susigrąžinti dalį savo pinigų, kuriuos investavo į nenusisekusį kurortą.


5457

Braksas pasiryžęs kovoti, kad galėtų grąžinti Lėjai pinigus, nepaisant jos protestų ir nuolatinių pastangų jį sustabdyti. Kai Braksas sužino apie artėjančią kovą su žinomu žiauriu priešininku, jis negali atsispirti iššūkiui priimti kovą, net jei tai reikštų, kad ji paskutinė.
Lėja pasirodo viduryje kovos bandydama sustabdyti Braksą. Jos pasirodymas išblaško Braksą ir jis pralaimi kovą.
Deksas su Ru randa Rubę nualpusią savo priekaboje. Ji hospitalizuojama su pavojingai žemu insulino kiekiu, bet greitai išleidžiama. Ru pasiūlo Rubei apsigyventi didžiajame name.
Eipril tęsia savo nelemtą draugystę su Hytu, kovodama su pavydu ir jo netinkamu elgesiu. Vėliau atsitiktinai Deksas gauna galimybę pripažinti savo norą atitaisyti jų sugadintą draugystę.


5458

Liamas ir Bianca grįžta iš medaus mėnesio ir yra nusivylę, kai sužino, kad Eipril su Hytu vis dar kartu. Vėliau Henri aplanko Biancą ir išsako jai savo susirūpinimą, kad Eipril nesutelkia dėmesio pamokose nuo tada kai draugauja su Hytu.
Galiausiai Bianca bando susitarti su Eipril ir seserys nusprendžia laikytis paliaubų. Bianca pasako Liamui, kad laukiasi.
Hytas įsiutęs ant Lėjos, po to kai ji sužlugdė Brakso kovą. Lėja nekviesta ateina pas Braksą, o tuo metu Hytas ten surengęs vakarėlį. Lėja nueina į Brakso kambarį ir randa ten jį su kažkokia moterimi.
Merlina ir Kolina organizuoja moterų pasilepinimo dieną. Po paskutinio įvykio, kai Airin buvo diagnozuota venų trombozė, ji supranta, kad nereikia visą laiką namie - kartais reikia paįvairinti savo veiklą, todėl su džiaugsmu prisijungia prie Merlinos ir Kolinos. Jos bando sugalvoti, kuo galėtų užsiimti Airin, kol galiausiai nusprendžia, kad Airin turėtų išbandyti karaoke. Liamas sutinka surengti karaoke vakarą Andželo restorane


5459

Bianca su Liamu stengiasi, kad naujienos apie jos nėštumą neplistų Samerbėjuje. Tačiau Eipril išplepa Hytui ir jis klausia Biancos ar kūdikis jo.
Tuo tarpu policija apklausia Alaną Handersoną apie jo sūnaus nužudymą. Per savo apklausą jis nurodo policijai Ksaverą ir Deksą kaip įtariamuosius dėl jų veiksmų tą dieną kai mirė Stju.
Dalis miestelio susitelkę, kad padėtų Airin grįžti į normalų gyvenimą. Jie ją palaiko kai Airin dainuoja karaoke restorane.


5460

Tyrimas dėl Stju nužudymo įsibėgėja. Deksas ir Ksaveras apklausiami policijoje. Ar Ksavero slėpimas augančio susižavėjimo Sašai, kelia grėsmę jo padėčiai policijos akademijoje?
Kesis įsiutęs ant Teiloro dėl Džono mašinos vagystės ir dar labiau susierzina kai jaunasis svečias įsidarbina priekabų aikštelėje.
Džonas ieško savo mašinos, kurią iš jo pavogė. Jo bandymas atgauti prarastus pinigus, kuriuos jis investavo į kurorto statybą, atsisuka prieš jį, kai Džina sužino, kiek iš tiesų pinigų jis buvo investavęs. Po Ru ir Harvio pasivaikščiojimo krūmynais apžiūrint siūlomą eko parko vietą, Ru prisiekia niekada daugiau nedirbti su Harviu.


5461

Teiloras pradeda dirbti priekabų aikštelėje tuo erzindamas Rubę. Kai jis pakviečia Rubę pietų, pasako, kad Kesiui nerūpi, nes jis nesigaili, kad išsiskyrė. Rubė nusimena.
Vėliau Kesis įniršta kai Rubė pasako, ką sakė Teiloras. Jis užsipuola Teilorą ir jau nori jam smogti, bet nusprendžia savo agresiją nukreipti į Hytą.
Džina laukia kol Džonas pasakys apie savo finansines problemas ir nusivilia kai jis ir toliau sako, kad nėra ko nerimauti.
Kai Džonas sužino, kad Taryba perka atgal iš Deniso turizmo vietą, nuskuba pas jį. Džonas reikalauja grąžinti nors dalį pinigų, bet sužino, kad Džina jau žino tiesą. Jis stengiasi pataisyti situaciją su Džina, bet jo pastangos neduoda naudos.
Ru apgailestauja dėl skuboto sprendimo nutraukti darbą pas Harvį ir bando susigrąžinti darbą. Tačiau Harvis pasako, kad kadangi ji atsisakė darbo, jis jau padavė skelbimą dėl naujo darbuotojo paieškos. Tad jeigu ji vis dar nori šio darbo, turi praeiti atranką kaip ir kiti kandidatai.
Atsakyti
5462

Po to kai Kesis trenkė Hytui, Braksas supranta, kad jaunesnysis brolis pradėjo elgtis keistai nuo tada kai Samerbėjuje pasirodė Teiloras. Tačiau kai Braksas bando sužinoti tiesą, Kesis atsisako ką nors sakyti.
Nerimaudamas, kad daro blogą įtaką Kesiui, Braksas įspėja Teilorą palikti Kesį ramybėje ir leisti jam susikoncentruoti į mokslus. Tačiau jis nežino, kas iš tiesų nutiko Kesiui ir Teilorui kolonijoje.
Eipril įsitikinusi, kad Henri bando išskirti ją su Hytu, kai parašo Eipril C+ už anglų užduotį. Tačiau Džina sutinka su pažymiu, o Henri įspėja Eipril, kad jos egzaminai neturėtų būti aukojami dėl Hyto. Taip pat pasako, kad tuo metu, kai Eipril sielvartaus dėl savo prastų egzaminų pažymių, Hytas tuo tarpu jau leis laiką su kita. Kad jeigu ne Henri draugystė su Hytu, ji šiuo metu jau dirbtų teisininke. Su ta mintimi, kad ir ją išblaškė nuo mokslų ir nesugebėjo gerai baigt mokyklos, kad taptų teisininke, todėl turi dabar dirbti mokytoja. Eipril priversta atidžiau pažvelgti į savo santykius su Hytu.
Džina vis dar nusiminusi ir supykusi dėl Džono apgaulės. Džonas įsitikinęs, kad kai susigrąžins pinigus iš Deniso viskas bus gerai, bet kai Denisas pabėga iš miesto negrąžinęs pinigų, Džono ir Džinos santykiai lieka neaiškūs. Jie susitinka kavinėje pasikalbėti. Džonas pasako jai, kad nesupyktų jeigu Džina jam neatleistų ir paliktų jį dėl šito, bet čia jos sprendimas - atleisti ar išeiti. Džina supyksta, kad jis padarė nesąmonę, o jai palieka priimti sprendimą.

5463

Braksas vis dar gedi Čarlės ir netausoja savęs. Lėja nerimauja dėl jo. Kai Braksas sužino iš Sido, kad Lėja su juo kalbėjo apie kovas, Braksas įsiunta ir liepia Lėjai nesikišti į jo gyvenimą.
Vėliau, kai Rubė palūžta ir prisipažįsta, kad pavargo būti pikta, Lėja jai pataria nueiti pas Braksą ir jam atleisti. Tačiau kai Rubė nueina, randa Braksą kitos moters glėbyje. Ji įsiunta, kad Braksas gali taip greitai eiti pirmyn.
Kolina greitai suvokia, kad Bianca laukiasi ir ima pliurpti. Bet geros naujienos greitai aptemdomos, kai Alfas pasako Biancai, kad Liamas vis dar nuomojasi priekabą. Jis paaiškina, kad jam reikia vietos sau, bet Bianca dėl to nerimauja.
Eipril paprašo Hyto, kad jų draugystę jis laikytų išskirtine, kad tai būtų kažkas daugiau, nei vien tik seksas. Hytas sutinka su tuo.
Liamas nusprendžia padėti Airin įgyvendinti svajonę dainuoti. Prieš tai Liamas Biankai skundėsi, kad jį užknisa Airin dainavimas. Bet labiau tai, kad ji pasirinko kantri stiliaus dainas, o ne roko. Bet vėliau jos atsiprašė (Airin išgirdo, kaip jis šitą sakė) ir pasiūlė pamokyti dainavimo.


5464

Policija tęsia tyrimą dėl Stju nužudymo ir nuodugniai apieško Valkerių fermą bei Ksavero namus. Valkeriai šokiruoti kai atrandami kruvini marškinėliai.
Deksas ir Indi įtaria Sidą nužudymu, bet galiausiai Saša negali atlaikyti spaudimo. Ji kreipiasi į Ksaverą ir jie pirmą kartą pasibučiuoja.
Prisiminama žiauri Romeo šeimos istorija ir policija susidomi Romeo kaip įtariamuoju. Tai atneša Romeo namlonius prisiminimus.
Po to kai Rubė rado Braksą su kita moterimi, jis bando atsiprašyti. Rubė per daug pikta, kad suprastų jog jis bando susidoroti su sielvartu kitaip. Vėliau, kai Ru padeda jai pamatyti viską kitoje šviesoje, Rubė nueina pas Braksą pabandyti jam atleisti už Čarlės mirtį.


5465

Valkeriai kamuojasi po to kai buvo rasti kruvini Stju marškinėliai. Po to kai Saša pabučiuoja Ksaverą, jis ima nerimauti kaip ji tvarkosi su šita situacija. Kai Ksaveras pasipasakoja Sidui, juos nutraukia Stju tėvas, kuris prilėkęs trenkia Sidui, manydamas, kad jis atsakingas už Stju mirtį. Saša nebegali atlaikyti visos šios įtampos, kuri užgulė jos šeimą po Stju mirties. Ji prisipažįsta Sidui, kad yra atsakinga už Stju mirtį.
Romeo turėjo eilę nenusisekusių darbo pokalbių ir jaučiasi prastai dėl Indi dirbdamas vilkint kostiumą. Liamas pasako, kad yra laimingas galėdamas įsipareigoti, nes jau pagyveno laisvai ir pašėlusiai, bei sako, kad Romeo tikriausiai šito dar nepatyrė. Po šio patarimo Romeo nusprendžia išbandyti profesionalų banglenčių sportą.
Ru visą savaitę nervuojasi ir ruošiasi pokalbiui su Harviu dėl darbo. Bet kai ji sužino, kad kitos kandidatūros buvo tik blefas, įsiunta ir įstumia Harvį į viešą baseiną. Po to jie sutinka dirbti kartu.


5466

Po prisipažinimo Sidui, kad nužudė Stju, Sašai palengvėja, kai Sidas pažada ją ginti. Sidas paprašo Morag, kad gintų jo dukterį ir jos kartu nueina į policiją, kad pasakytų tiesą apie Stju mirtį.
Atrodo, kad tai aiškus savigynos atvejis, bet kai Saša grįžta namo – apgailestaujant, kad pridarė šeimai rūpesčių, ji sulaikoma už Stju nužudymą.
Ksaveras, sužinojęs apie Sašos padėtį, prašo, kad jį laikinai išleistų iš akademijos, bet jo neišleidžia. Ksaveras vis tiek išeina. Džina šokiruota, kad Ksaveras išėjo be leidimo. Kai Ksaveras paaiškina, kad Rafertis jį užsisėdęs, Džina pataria pranešti apie jį. Ksaveras kalba su seržante Watson apie tai ir gauna keletą naudingų patarimų.
Indi, Deksas ir Ru gailisi, kad abejojo Sidu. Indi ir Deksas jo atsiprašo ir pasako, kad daugiau visada juo pasitikės. Šie išbandymai sustiprina šeimą.


5467

Nustatyta, kad Stju nužudymo byloje yra naujų įrodymų, o tai rodo, kad Saša melavo policijai. Morag įsiutusi, o Saša laikoma nuovadoje visą naktį.
Saša paleidžiama kai Sidas sumoka užstatą. Kavinėje ją užsipuola Stju motina, kaltindama, kad nužudė jos sūnų.
Po incidento su Stju motina kavinėje, Sidas ateina su Saša pas Ru prašyti jos pagalbos. Dėl Sašos bėdų Ru turi pamiršti apie susitikimą su Harviu. Jie sutaria susitikti vakare, bet Merlina pasako, kad galbūt ji ką tik sutiko eiti į pasimatymą, o ne i verslo pietus. Ru abejoja, bet vis tiek nueina pas Harvį.
Romeo grįžta iš banglentininkų varžybų, o tai nudžiugina Indį. Ji džiaugiasi, kad jis daugiau nebenori plaukioti banglente. Vėliau, kai Rubė sužino, kad Romeo neketina eiti į kitas varžybas, ji pasiūlo eiti kartu. Jausdamas, kad Rubei to reikia, ir paskatintas to, kad anot Harvio jis nepabaigia pradėtų darbų, Romeo persigalvoja– nepaisant to, kad Indi mano, jog jis nesubrendęs. Atrodo, kad ši problema gali juos išskirti.


5468

Kesis nepatogiai jaučiasi, kad Teiloras čia ir kai Hytas suranda jo krepšį su pinigais ir pasako apie tai Braksui. Teiloras eina pas Kesį norėdamas atgauti pinigus iš Hyto.
Vėliau Kesis grasina pasakyti Džonui, kad Teiloras pavogė jo mašiną ir pardavė. Savo ruožtu Teiloras grasina atskleisti, ką Kesis padarė kolonijoje.
Rubė džiaugiasi, kad Romeo grįš į varžybas, bet Romeo nenori, kad kas nors žinotų, kad ir Rubė ten eis. Romeo bando pasikalbėti su Indi darbe, bet ji nutraukia, nenorėdama bartis.
Kai Indi atsisako apie tai kalbėti, kaip patarė Merlina, Merlina įspėja Sidą apie situaciją. Sidas spaudžia Indį ir Romeo susėsti ir išsiaiškinti.
Galiausiai Indi eina į kompromisą ir sutinka palaikyti Romeo svajones dėl banglenčių sporto, bet Romeo nutyli faktą, kad Rubė prisijungs prie jo.
Atsakyti
5469

Kesis atsisako pasakyti Hytui kas atsitiko kolonijoje, bet pasipasakoja Henri. Kolonijoj kažkoks vaikas puolė Tailerį. Kesis jį užstojo, gynė. Kesis užpuoliką sumušė. Dėl to Kesis galvojo, kad jis toks kaip ir broliai, nesugeba susivaldyti. Braksas apie įvykusį incidentą sužino iš Teiloro ir išvaro jį lauk. Teiloras eina pas Kesį paramos, bet Kesis atsiriboja nuo jo. Galiausiai Teiloras išvyksta iš Samerbėjaus.
Braksas randa Džoną sunkioje finansinėje padėtyje ir nusprendžia grąžinti pinigus už mašiną, kurią pavogė Teiloras. Norėdamas sužinoti kas iš tikrųjų atsitiko, Džonas klausia Brakso ar tai jis pavogė mašiną. Braksas užtikrina, kad ne jis, bet žino kas tai padarė. Braksas įtikina Džoną paimti pinigus ir neiti į policiją.
Eipril nerimaudama laukia pietų su Hytu, nors Liamas ir kiti nėra tokie entuziastingi. Kai Hytas ateina prie slenksčio ir supranta, kad buvo apgautas (Eipril pakvietė Hytą pietų, bet nepasakė, kad ten ir kiti bus) – jis supyksta ir išeina – tiesiai į Henri rankas.


5470

Po kartu praleistos nakties Hytas aiškiai pasako Henri, kad šitai turi likti tik tarp jų. Vėliau Eipril atsiprašo Hyto už melą ir pažada, kad daugiau to nedarys, nes jų santykiai jai yra ypatingi. Hytas priima jos prieraišumą, o tai mato nepatenkinta Henri.
Vėliau Eipril nustemba kai Henri jai parašo gerą pažymį ir pasako tai Hytui. Hytas dėl to užsipuola Henrį, norėdamas patvirtinimo, kad ji nežaidžia žaidimų.
Ksaveras gauna papeikimą, kad užduoties metu per daug švelnus ir paliekamas kartoti dalį kurso. Vėliau kavinėje Ksaveras sugeba įrodyti sau sustabdydamas apiplėšimą ir užsidirba dėstytojo pagarbą, kurios nusipelnė.
Džina sužino, kad Džonas gavo pinigų, bet jai apie tai nepasakė. Elaidžas su Lėja išsiaiškina santykius, o Ru pasako Harviui, kad jam nepavydi.


5471

Eipril pasako, kad myli Hytą, o tuo tarpu Henri žengia tolimesnį žingsnį. Tačiau Hytas nei vienai iš jų neatsako tuo pačiu. Eipril tiki, kad Hytas planavo romantišką išvyką, nesuprasdama, kad tai buvo originalus Henri planas Hytui.
Bianca sužino apie Hyto jausmus dviems moterims ir susirūpina dėl savo sesers. Henri atskleidžia paskutinę kortą pasakydama Eipril apie save ir Hytą.
Tuo tarpu Ru pasiūlo surinkti pinigų Alfo labdaros kampanijai Tailande. Tačiau ją nustelbia naujos Harvio merginos dosnus indėlis ir ji sunkiai susivaldo neparodydama, kad pavydi.
Airin ir toliau dainuoja su savo nauju vokalo mokytoju Edžiu. Bet Liamas mano, kad Edžiui labiau rūpi įsiteikti Liamui nei padėti Airin.


5472

Eipril palūžta radusi Henri jų romantiškoje išvykoje su Hytu. Hytas sugeba įtikinti Eipril, kad jis priešinosi Henri gundymui. Tačiau Bianca iš Henri sužino tiesą ir įtikina Hytą prisipažinti jos seseriai. Sužinojusi apie išdavystę, Eipril pasako, kad nori, jog Hytas dingtų iš jos gyvenimo. Su savo įskaudintais jausmais, Henri priima tokį pat sprendimą.
Kesis nustemba pamatęs, kad Teiloras grįžo į miestelį bei neturi kur dėtis. Kesis pasako, kad jie daugiau ne draugai. Vėliau Teiloras pavagia iš kavinės peilį turėdamas blogų ketinimų Kesio atžvilgiu.
Airin įkvepia Edžio užsidegimas, bet Bianca ir Kolina mano, kad jie vienas kitą traukia.


5473

Kesis suteikia Teilorui šiek tiek pagalbos, kad atsistotų ant kojų. Kesis jau nori eiti namo, bet Teiloras pasako, kad jau tamsu ir jis nespės grįžti. Taigi Keisi lieka su juo. Teiloras mano, kad tai reiškia, kad jie vėl draugai, bet Kesis prisipažįsta, kad taip elgiasi, nes jaučia kaltę.
Vėliau Kolina supranta, kad Teiloras galėjo pavogti dingusį peilį. Policija ateina prie Brakso durų, taip pat ieškodama Teiloro. Braksas suveda galus ir supranta, kad Kesis gali būti pavojuje. Krūmynuose Teiloras persekioja Kesį ir viskas baigiasi grumtynėmis dėl gyvybės ir mirties.
Romeo grįžta iš banglentininkų varžybų su laimėjimu. Rubė pasako, kad nieko nesakys Indi, kad ir ji varžosi, kol Romeo nebus pasiruošęs. Vėliau, šventinės vakarienės metu, Romeo prisipažįsta. Indi įsiunta, todėl vėliau Romeo prašo Rubės, kad nebedalyvautų varžybose.
Braksas ir toliau tęsia kovas, kad grąžintų skolą Lėjai. Jis atsiprašo, kad apsunkino gyvenimą, bet Lėja tik nori, kad jis rūpintųsi savimi.
Atsakyti
5474

Po Stju mirties Saša tampa patyčiu auka. Deksas jai sako įduoti juos, bet ji nusprendžia palikti viską kaip yra. Kai patyčios ir toliau tęsiasi, viena iš Sašos draugių atsisako su ja draugauti.
Vėliau Džina pataria Sidui, kad Saša turėtų likti namuose per Stju mirties paminėjimą. Saša nenori pripažinti pralaimėjimo, bet panašu, kad tai neišvengiama.
Romeo pasako Indi, kad paprašė Rubės nebedalyvauti varžybose, bet Indi jaučiasi kalta, kad atėmė tai iš jos. Romeo pasiūlo pats nebedalyvauti, kad galėtų dalyvauti Rubė. Vėliau Rubė pasako Indei, kad ji savanaudė, nes sukėlė visą šitą dramą. Galiausiai Indi pasako Romeo, kad juo pasitiki ir viskas gerai, jei jis ir Rubė dalyvaus kartu.
Ksaveras nustebina Džiną anksčiau grįžęs namo, bet jis susirūpinęs, kad kažkas vyksta tarp jos ir Džono. Galiausiai Džonas pripažįsta, kad tarp jų įtampa dėl piniginių problemų. Ksaveras prašo motinos suteikti jam antrą galimybę. Po Ru patarimo, Džina ketina susitaikyti su Džonu. Vietoj to ji pamato kaip Džonas paima pinigus iš Brakso ir jaučiasi labai sutrikusi.


5475

Po to kai gavo krūvą gasdinančių laiškų, Saša pakeičia nuomonę ir nusprendžia likti namuose per Stju paminėjimą mokykloje. Sidas nori paskambinti policijai, bet Saša labiau linkusi palikti viską kaip yra.
Vėliau, Stju tėvą sielavartas priveda prie to, kad jam restorane prireikia skubios medicinos pagalbos. Saša surengia savo asmeninį Stju paminėjimą su Deksu ir Indi.
Sidas pasako šeimai, kad gavo darbo pasiūlymą prisijungti prie Skraidančių Daktarų ir pasako, kad nori, jog jie visi išvyktų su juo į atokų, mažai gyvenamą regioną Australijoje. Vėliau, likę šeimos nariai pasako Sidui, kad jie apsvarstė pasiūlymą ir, kad jie nenori niekur kraustytis. Sidui lieka nuspręsti ar jis imsis darbo ar ne.
Džonas atskleidžia Džinai savo ryšį su Braksu ir išsikrausto, Ru flirtuoja su pardavėju, kad paerzintų Harvį, Alfas nusprendžia vykti į Tailandą.


5476

Kai Sidas išgelbėja Alano Hendersono gyvybę, Saša tikisi, kad tai reiškia, jog jos patyčios mokykloje baigėsi. Džina nėra įsitikinusi, kad Sido veiksmai kažką pakeis ir ragina Sašą pasakyti kas iš jos tyčiojasi. Bet net tuomet, kai patyčios perauga į užpuolimą paplūdimyje, Saša nieko nesako.
Nepaisant to, kad Walkerių vaikai atsisakė keltis į atokų regioną, kad Sidas galėtų prisijungti prie Skraidančių Daktarų, Sidas mano, kad tai galėtų būti geriausias sprendimas Sašai dabartinėje jos situacijoje. Vėliau Sidas pasako Merlinai, kad tikrai nori darbo ir Merlina įkalba Indį pasikalbėti su Saša, kad ji persvarstytų persikėlimo galimybę.
Džonas padarė klaidą, kad gyvena naujuose namuose, o Džina dar labiau supyksta sužinojusi, kad jis išsikraustė nieko jai nepasakęs. Abu yra dėl to įsižeidę, bet nei vienas nenori pripažinti, kad buvo neteisus.
Atsakyti


Ar liko dar ziurinciu? Gal jau nebekelti vertimų? Jei dar kas ziuri - ar radote kur nors serijas nuo mazdaug 5482 serijos?
Atsakyti
QUOTE(Vilma4 @ 2018 02 26, 15:45)
Ar liko dar ziurinciu? Gal jau nebekelti vertimų? Jei dar kas ziuri - ar radote kur nors serijas nuo mazdaug 5482 serijos?

Kelkit kelkit vertimus. Laukiu su nekantrumu smile.gif
Atsakyti