Įkraunama...
Įkraunama...

„Be namų negerai“

QUOTE(Neringiux @ 2018 02 26, 18:10)
Kelkit kelkit vertimus. Laukiu su nekantrumu smile.gif

Kur dabar ziuri? Neberandu video mazdaug 250 seriju i prieki verysad.gif

Sabalyte Maciau i prieki pasistumejusi - gal radai kur nors serijas?
Atsakyti
5477

Po užpuolimo paplūdimyje, Saša kreipiasi pagalbos į Deksą. Nepaisant Sašos nenoro atskleisti kas kaltas dėl užpuolimo, Deksas apie situaciją pasikalba su Sidu.
Vėliau Sidas ir Džina pagaliau įtikina Sašą pasakyti kas ją užpuolė. Džina turi video, įrodantį, kad Kristy ir kitos puolė Sašą, todėl ji gali nubausti atsakingus asmenis.
Alanas Hendersonas kreipiasi į ligoninės tarybą, kad grąžintų Sidą į jo darbą. Sidas su vaikais švenčia tai, kad jiems nebereikės niekur kraustytis.
Kesis sužino, kad Eipril išsiskyrė su Hytu, bet jis sugniuždytas, kai išgirsta, kad tai įvyko dėl to, kad Hytas permiegojo su Henri. Negalėdamas suvaldyti savo jausmų, Kesis užsipuolą Henri, kuri pabėga - panašu, kad ją paveikė Kesio reakcija.

5478

Henri nusprendžia, kad ji daugiau negali dėstyti Kesiui, nes jų jausmai vienas kitam netinkami. Hytas sužino apie tai ir pasako Kesiui, kad nelįstų prie Henri, nes ji jam ne pora.
Po Kesio ir Hyto nesutarimo, kuris baigėsi fiziniu smurtu, Kesis nueina pas Henri, kuri užtikrina, kad nieko nejaučia Hytui. Šiluma tarp jų priveda prie bučinio.
Airin ir Edžio draugystė stiprėja kai jis sutinka dalyvauti Airin gimtadienio vakarienėje, bet Liamas vis labiau įtaria Edžio ketinimus. Bianca ragina Liamą pamiršti problemas dėl Edžio ir organizuoti įrašų studiją mietse, skirtą Airin gimtadienio dovanai.
Tai pirmojo Biancos tyrimo ultragarsu diena, o Liamui, važiuojant iš miesto sugenda motociklas ir jis nespėja į tyrimą. Eipril užima jo vietą ir jos sužino, kad Bianca laukiasi seniau nei jos manė – taigi, kūdikio tėvas yra Hytas.

5479

Kai Bianca pasako Liamui, kad kūdikis ne jo, Liamas duoda jai pažadą, kad niekada niekam nepasakys tiesos, ypač Hytui. Tačiau Eipril šis planas neatrodo geras.
Rubė gauna išmokos čekį dėl Čarlės mirties. Ji per daug nusiminusi, kad galėtų dalyvauti varžybose ir išvažiuoja namo. Romeo ją dar lydi akimis, kai netikėtai pasirodo Indi. Po varžybų Indi planuoja romantišką vakarą Romeo.
Lėja supranta, kad Braksas ketina dar kartą kovoti ir nesistengia paslėpti savo nepritarimo. Vėliau restorane kažkas trenkia Braksui per galvą ir pavagia pinigus.
Kai Ru pamato Harvį su Fleur, pameluoja jam, kad ketina eiti į pasimatymą su Dalu. Harvis mato, kad Ru meluoja ir išprovokuoja ją pakviesti Dalą į pasiamtymą.

5480

Kai Lėja randa Braksą be sąmonės po apiplėšimo, ragina jį persigalvoti dėl kovų. Braksas eina kovoti, nežiūrėdamas sužeistos galvos, bet viskas baigiasi tuo, kad nualpsta ir išgabenamas į ligoninę.
Ksaveras grįžta savaitgaliui iš akademijos ir nesėkmingai bando įtikinti Džoną išspręsti savo problemas su Džina.
Pasijutę šiek tiek atskirti dėl buvimo ilgą laiką atskirai, Ksaveras ir Rubė nusprendžia pasidaryti ramų vakarą su pica ir DVD.
Indi ruošia romantišką vakarienę Romeo, bet jis per daug susirūpinęs dėl Rubės, kai ji išvažiavo iš varžybų. Indi nenoromis supranta ir kai Romeo atvyksta pas Rubę jis pamato ją besijuokiančią su Ksaveru ir supranta, kad dėl nieko sužlugdė vakarą su Indi.
Ru įkalba Dalą pavakarieniauti su ja Andželo restorane, nes žino, kad ten bus Harvio ir Fleur pasimatymas. Ru su Harviu praleidžia vakarą reiškiant nepasitenkinimą vienas kitu ir taip sugadina savo pasimatymus. Vėliau Harvis meta iššūkį Ru pripažinti savo jausmus, bet Ru susierzinusi dėl Harvio įžūlumo.

5481

Ru spaudžia Lėją pripažinti, kad jos rūpestis Braksu atsiranda dėl romantiškų jausmų jam. Tuo pačiu metu Hytas sužino apie brolio situaciją ir nori atkeršyti už tai atsakingam Suliui.
Prisiminimai apie Čarlę persekioja Braksą. Jis pabėga iš ligoninės ir nualpsta prie Lėjos slenksčio.
Ru nori apsimesti, kad Harvio bučinio nebuvo, bet per verslo pietus tarp jų vis dar yra jaudulys. Harvis nori sustiprinti jų energingus santykius, bet Ru pasako, kad jai reikia daugiau laiko.
Eipril bando įtikinti Biancą, kad slėpti tiesą nuo Hyto yra nesąžininga. Vėliau Hyto gaudomas Sulis sukelia grėsmę Biancai. Hytas įsikiša ir apsaugo Biancą, už ką ji jam labai dėkinga.

5482

Liamas piktas, kad Hyto veiksmai sukėlė pavojų jo žmonai ir kūdikiui, nežiūrint į tai, kad Eipril ir Bianca teisina jį. Liamas liepia Hytui laikytis toliau nuo jų gyvenimo.
Vėliau Bianca ima kraujuoti, taigi Liamas su Eipril nuveža ją į ligoninę. Paaiškėja, kad tai netikras išgastis, bet tai priverčia Biancą paklausti Liamo, ar jis tikėjosi, kad jie praras kūdikį. Jis užtikrina, kad yra įsipareigojęs savo šeimai. Netrukus po to, matydama, kaip Hytas gailisi praleistos galimybės būti su Darsy, Eipril pasako, kad jis yra Biancos kūdikio tėvas.
Lėja guodžia Braksą savo namuose, bet leidžia pasirodyti savo jausmams ir Braksas liepia palikti jį vieną. Sidas randa Braksą prie Lėjos namo. Braksas atsisako grįžti į ligoninę, kol Sidas priverčia suvokti situacijos rimtumą.
Merlina ir Lėja skatina Ru suteikti Harviui antrą šansą. Harvis užsipuola Ru, ragindamas pripžinti savo jausmus jam. Ru stengiasi atsispirti, bet viskas baigiasi tuo, kad jie pasiduoda aistrai ir tai pamato Kolina.

5483

Hytas užsipuola Biancą, kad slepia nuo jo tiesą apie nėštumą. Eipril bando paaiškinti kodėl atskleidė paslaptį, bet Bianca ją užsipuola. Hytas pasako Eipril, kad jis taip pat norėtų nežinoti. Ją paguodžia Deksas pasiūlydamas ledų ir petį išsiverkti.
Vėliau, Bianca pasako Hytui, kad jis negali būti susijęs su kūdikiu ir grasina išvažiuoti iš Samerbėjaus jei jis kam nors pasakys tiesą. Ji taip pat liepia Eipril tylėti, arba kitu atveju jos susipyks.
Henri bando dar kartą nubrėžti studento ir mokytojo ribą su Kesiu. Po šito, Kesis nuvilia Džiną pasakydamas, kad ketina mesti mokyklą. Kai Henri tai sužino, yra susirūpinusi ir supranta, kad tai dėl jos. Jie abu supranta, kad tai pavojingas žaidimas, bet panašu, kad jie negali atsispirti vienas kitam.
Ru su Merlina nepatenkintos erzinančiais Džono šeimininkavimo įpročiais ir kuria planą kaip grąžinti jį Džinai. Jos netyčia pastato Džoną ir Džiną į nepatogią padėtį, o tai dar labiau atitolina juos vieną nuo kito.

5484

Rubė bando padėkoti Indi, kad leido Romeo varžytis su ja, bet Indi elgiasi šaltai. Ji taip pat šalta ir su Romeo, kuris nori susitaikyti prieš vėl išvykdamas. Kai Romeo bando nubrėžti ribą tarp savęs ir Rubės, Indi susipažįsta su vienos draugės žavingu broliu Loganu, kuris labai susidomi Indi. Ji atsisako Logano kvietimo į vakarėlį, bet panašu, kad jis nepasiduos.
Vėliau Indi nustebina Romeo ir Rubę apsilankymu. Neteisingai supratusi klaidingą situaciją, Indi mano, kad Romeo turi romaną su Rube ir su ašaromis akyse išvažiuoja namo.
Džina pakviečia Henri pietų, bet Kesis nori ją po to pamatyti. Nekantraudamas Kesis nusiunčia jai sms, kai ši išeidinėja iš Džinos. Henri išbara Kesį už tai, kad jis neatsargus su jų slaptais santykiais.
Glaudus pokalbis su Džina sustiprina Henri baimę ir ji nutraukia viską su Kesiu.
Ksaveras grįžta iš policijos akademijos aplankyti Sašos ir greitai supranta, kad jo motina su Džonu vis dar susipykę. Ksaveras su Saša pasisiūlo pagaminti jiems pietus, siekdami pataisyti padėtį. Viskas pasisuka ne pagal planą, kai Džina pagauna Džoną prisipažįstant, kad melavo.

5485

Alanas Handersonas grįžta į Sido gyvenimą kai jo būklė pablogėja, bet Margaret nepatinka, kad Deksas su Sidu gydo jos vyrą. Ji duoda suprasti, kad Sido nerūpestingumas kaltas dėl Alano pablogėjusios būklės. Vėliau Sidas eina į Handersonų namus ištirti Alano vaistus ir formuluoja teoriją, kad Alanas gali būti apnuodytas jo žmonos.
Tuo pačiu metu kai Saša supranta, kad ji paliko Stju namuose kaltinamą žinutę, ima baimintis, kad tai bus panaudota prieš ją teisme. Ji įsilaužia į Handersonų namus, kad atgautų žinutę, bet yra sugaunama Margaretos Handerson.
Romeo pyksta dėl Indi pavydo ir nėra tikras ar grįžti į varžybas. Jų abipusiai įtarimai pasiekia viršų ir grasina sugriauti santuoką.

5486

Saša bando pavogti knygą, kurią davė Stju prieš mirtį, nes ten parašyta kaltinanti žinutė. Tačiau ją sugauna Margaret. Saša pabėga, ir tik vėliau ateina paaiškinti kas nutiko Stju mirties dieną, bet Margaret per daug sugniuždyta, kad išgirstų.
Vėliau Sidas užsipuola Margaret dėl jo įtarimo, kad Margaret apnuodijo Alaną. Tačiau kai Margaret pasako, kad pagavo Sašą, bandančią pavogti įrodymus siejančius ją su Stju mirtimi, Sidas išsigąsta, kad ši nueis į policiją.
Indi su Romeo vis dar nesutaria kai Indi eina į tariamai nekaltą pasimatymą su Loganu. Indi atsispiria romantiškam susitikimui su Loganu, bet jai nežinant, Rubė juos pastebi kartu ir pasako apie tai Romeo.
Romeo įtaria, kad gali prarasti Indi meilę ir tikina ją, kad jiems reikia, jog jų santuoka pasisektų.

5487

Margaret suimama po to kai Sidas pranešė apie ją policijai dėl Alano nuodijimo. Kai Saša prisipažįsta Sidui, kad buvo aplankyti Margaret, jis nerimauja ką Margaret darys su įrodymais, kuriuos turi prieš Sašą. Kai Alanas sužino apie jo žmonos bandymą nužudyti, jis pasiunta ir pabėga iš ligoninės sužeisdamas seselę.
Ksaveras nusiminęs kai sužino, kad Saša nuvyko pasikalbėti su Sju motina. Kai jis eina susitikti su Saša, prigauna ją bėgant.
Darsy nugirsta kaip Eipril su Hytu kalba apie Biancos kūdikį. Netrukus po to Darsy susitinka su Bianca ir klausia kodėl ji neleidžia Hytui būti kūdikio gyvenimo dalimi. Bianca sunerimsta ir kai ji bando Darsy paaiškinti sudėtingą situaciją, grįžta Liamas ir supranta, kad Hytas žino jog kūdikis yra jo.
Liamas įtūžęs ir palieka Biancą abejonėse dėl jų ateities. Vis dar įsiutusi, kad jos jaunesnioji sesuo išplepėjo, Bianca pasako, kad Eipril daugiau nebus jos gyvenime.

5488

Seksualinė įtampa tarp Kesio ir Henri auga. Bet juos nutraukia atėjęs Hytas, kuris nori pakalbėti apie savo problemas.
Kesis nerimauja dėl Henri ir Hyto santykių ir jo susirūpinimas stiprėja kai mato juos kavinėje atrodančius taip, tarsi jiems būtų gera vienam šalia kito. Bet kai Kesis kalba apie tai su Henri, ji jį pabučiuoja, užtikrindama, kad nieko nevyksta su Hytu.
Kai Airin paklausia kas vyksta tarp Biancos ir Eipril, Bianca viską prisipažįsta. Bianca su Liamu svarsto kaip susidoroti su situacija ir nusprendžia, kad išsikraustymas iš namo toliau nuo Eipril, gali būti vienintelis kelias išsaugoti santuoką.
Eipril skaudu ir ji sutrikusi, kad Bianca su Liamu dėl jos nusiminę, taigi ji nueina pas Deksą.

5489

Kai Braksas išleidžiamas iš ligoninės po galvos traumos, Lėja pakviečiama jį paimti. Tarp poros vis dar juntamas nepatogumas, o Lėja nusiminusi dėl Brakso šaltumo.
Vėliau Ru ragina Lėją judėti toliau ir nepaisyti savo jausmų Braksui. Tačiau kai VJ bando tapti River boysu, Braksas priverstas įsikišti – tarsi įstumia save vėl į Lėjos gyvenimą.
Kesis su Henri atnaujina savo meilės romaną, bet kai jų planas susitikti yra nutraukiamas ir juos beveik prigauna Džina, tampa aišku, kad jie abu žaidžia su ugnimi.
Merlina ir Ru bando paskatinti Džoną tapti geresniu namų šeimininku. Ru pasako Harviui, kad Džina jai sakė, jog Džonas ją anksčiau erzino, o kai Džonas tai nugirsta, praraja tarp Džono ir Džinos padidėja.

5490

Sužinojusi, kad VJ prasto elgiasio rezultatas yra River Boys išsišokimai, Lėja skuba pas Braksą įspėti, kad laikytųsi toliau nuo VJ. Bet kai Džonas įtikina Braksą, kad VJ reikia turėti teigiamą įtaką gyvenime, Braksas pasiūlo Lėjai pradėti su VJ projektą siekiant laikyti jį toliau nuo bėdų.
Lėja vis dar sumišusi dėl savo jausmų Braksui ir iš pradžių ją tai gasdina, bet kai ji mato ryšį, kuris susidaro tarp Brakso ir VJ, jai tai teikia vilčių.
Kai Džonas kavinėje susitinka su Džina, tampa aišku, kad jis vis dar šokiruotas nuo to, ką ji sakė apie jo blogus įpročius. Džina nerimauja kodėl Džonas toks šaltas ir užsipuola jį. Jie rėkia vienas ant kito kol supranta, kad vis dar labai myli vienas kitą ir reikia suteikti jų santuokai dar vieną šansą.
Romeo su Indi grįžta po atgaivinančių atostogų ir viskas yra geriau nei bet kada. Tuo tarpu Rubė tampa vis draugiškesnė su kitu banglentininku Styvu. Romeo jis įtartinas, bet kai Rubė pamato Indį ir Romeo laimingus, ji eina tiesiai į Styvo rankas.

5491

Braksui palengvėja kai Sidas pasako, kad jam viskas gerai ir eina su VJ paplaukioti banglente. Lėja ir toliau su malonumu stebi VJ ir Brakso glaudų ryšį.
Elaidžas grįžta iš miesto. Pasijutęs prispaustas, Elaidžas sukritikuoja Lėją dėl jos jausmų Braksui.
Čarlės atminimui Braksas pasidaro naują tatiuruotę, o Elaidžas jį įspėja, kad Lėja jį įsimylėjusi.
Tuo tarpu Harvio verslo planas parkui suerzina Ru. Matydama Džiną ir Harvį besišypsančius ir besibučiuojančius, Ru nori grąžinti savo draugystę su Harviu į laimingus laikus. Jie nuplaukia į jų pirmo pasimatymo vietą ir sutaria nekeisti vienas kito. Vėliau Harvis apsinuodija maistu ir atsiduria ligoninėje.
Džonas ir Džina persvarsto gyvenimo vėl kartu sąlygas.
Atsakyti
5492

Lėja pastebi Brakso keistą elgesį kai jis atsitraukia nuo VJ. Netrukus po to Braksas prigauna VJ geriantį su grupele River Boys. Lėja pasipiktinusi sūnaus elgesiu, bet taip pat ir Brakso atsitraukimu. Galiausiai Braksas ateina pas Lėją pakalbėti dėl priežasčių, kodėl jis laikosi atstumo ir Lėja lieka įskaudinta.
Tuo pačiu metu Elaidžas pasako Merlinai, kad nusprendė išvažiuoti iš Samerbėjaus ir pradėti naują gyvenimą. Merlina ragina jį pakalbėti prieš tai su Lėja.
Įsitempęs Liamas pratrūksta restorane, trenkia Hytui už tai, kad juokavo apie jo negimusį kūdikį. Braksas įspėja, kad jie negali toliau kovoti, nes jam reikia jų abiejų. Hytas pasako Braksui, kad yra Biancos kūdikio tėvas.
Per Airin ir Edžio pietus, Edis užjaučia Liamą dėl jo situacijos ir nori, kad jis paklausytų jo įrašų. Liamas klausosi ir supyksta, kad Edis matyt pavogė jo dainos tekstą. Liamas pasako Biancai, kad išspręstų tai, nes jie kovoja dėl visko, išskyrus kūdikį.

5493

Lėja bando išsiaiškinti, kas pasakė Braksui apie jos jausmus. Tada ji sužino apie Elaidžo planus išvykti. Elaidžas prisipažįsta, kad jis išplepėjo Braksui ir įspėja, kad ji eina pavojingu keliu. Lėja jaučiasi išduota ir pasako, kad daugiau niekada nenori jo matyti.
Vėliau Lėja bando taisyti situaciją sakydama Braksui, kad Elaidžas apsiriko ir nėra jokių jausmų, bet jos melas nelabai įtikinamas. Lėja, Braksas ir Elaidžas susitaiko atsisveikindami su Elaidžu, bet Braksas vis dar atsargus dėl Lėjos.
Herni moko Kesį, bet mokymas užsitęsia, kai jis imasi jai meilintis. Netrukus po to Eipril pamato Henri daiktus pas Brakstonus ir pamano, kad ji vėl miegojo su Hytu. Kesis bando paneigti Eipril susirūpinimą, bet ji netiki. Vėliau nemačiomis Eipril pastebi, kaip Henri bučiuoja Kesį.
Edis bando pataisyti reikalus su Liamu dėl įtarimų pavogus dainos tekstą, o Limas grasina teisiniais veiksmais. Bianca nori pasikalbėti su vyru apie Hytą, o Liamas vis dar sutelkęs pyktį ant Edžio. Galiausiai jų karšta akistata baigiasi tuo, kad Liamas sulaužo Edžio gitarą. Viskas baigiasi tuo, kad Airin palaiko Liamo pusę ir jie atsisveikina su Edžiu.

5494

Saša nekalbi ir susirūpinusi dėl savo artėjančio teismo proceso. Procesui prasidėjus seržantė Vatson sako teismui, kad jos manymu Stju Handerso mirtis buvo iš anksto apgalvota žmogžudystė. Sidą sukritikuoja ieškinį pateikusioji šalis.
Kristei pasakius, kad ją siejo romantiški jausmai su Stju, susinervinusi Saša nejučiom patenka į jos spąstus. Kai Sidas Sašai pasako, jog, Moragos nuomone, ji neištvers kitos dienos, Saša palūžta.
Eipril užsipuola Kesį dėl matyto bučinio su Henri. Kesis nusprendžia išsiskirti su Henri, bet netrukus su ja susitinka ir jų santykiai gilėja. Henri siūlo palikti mokytojavimą ir tai leistų jiems turėti viešus santykius. Vėliau Kesis pasako Eipril nesikišti į jų reikalus.
Norėdamas palaikyti Sašą ir Valkerius, Romeo pasako Rubei ir Styvui, kad neketina dalyvauti varžybose. Rubė išreiškia savo susirūpinimą Indei, bet ši liepia jai užsičiaupti. Romeo susierzina, kad Rubė reiškė savo protestą jo žmonai ir savo ruožtu teigia, kad Styvas nėra jai tinkamas.

5495

Ksaveras nesupranta kodėl policija Sašos teismo procese pasakoja visai ką kitą, negu anksčiau. Pasiknaisiojus, jis atskleidžia naujus įrodymus, patvirtinančius, kad seržantei Vatson buvo įsakyta apklatinti Sašą nužudymu.
Galiausiai Saša paskelbiama nekalta. Ksaveras padeda jai švęsti. Abu ekspromtu išsimaudo ir pasako vienas kitam, kad myli.
Rubė įsiveda Styva į savo miegamąjį nakčiai, bet ryte Merlina juos prigauna. Rubė nustemba, kad Styvas ruošiasi rūkyti, bet jis ją nuramina išmesdamas cigaretę. Kai Romeo nusprendžia prisijungti paskutinę minutę, nes Sašą išteisino, Rubė labai patenkinta, tačiau jai nežinant Styvas įdėjo didelį maišelį marihuanos į jos krepšį prieš skrydį.
Ru tikisi pasiimti Harvį namo po jo apsinuodijimo maistu. Tuo pačiu laiku Merlinos klientė Melisa pasirodo esanti buvusi Harvio žmona ir Merlina jaučiasi įpareigota atskleisti bendrą ryšį.
Melisa priverčia Harvį leisti jai su dukterimi Loti gyventi jo namuose.

5496

Kai Rubė sugaunama su marihuana, Morag atvyksta jai į pagalbą. Rubė greitai supranta, kad Styvas pakišo ir susirūpinusi, kad negali įrodyti savo nekaltumo, ypač kai Styvas liudija prieš ją.
Vėliau Rubė išleidžiama, bet panašu, kad turi teisminę bylą. Braksas susirūpinęs, kad Lėja neįtraukta, todėl nusprendžia imtis veiksmų. Jis pasirodo Styvo kambaryje, norėdamas jį įbauginti.
Romeo praleidžia varžybas ir lieka paguosti Rubės. Indi džiaugiasi, kad Romeo išvengė narkotikų dramos, bet susirūpinusi, kad viską metė dėl Rubės. Grįžęs Loganas siūlo Indei pabandyti laiką leisti su juo, jeigu jos vyras neskiria jai pakankamai dėmesio.
Harvis susitinka su savo dukterimi Loti. Ji priima Harvį šaltai už tai, kad jis netėviškas. Netrukus po to Harvis pasako Ru apie savo buvusią žmoną ir paauglę dukterį.

5497

Paskatintas Kolinos, Deksas pakviečia Eipril į Sašos gimtadienio šventę ir jaučiasi sužavėtas Eipril. Ru jaučiasi praradusi pasitikėjimą po Harvio dramos, bet Merlina ragina ją nepaisant visko prisijungti prie Sašos šventės.
Vėliau Ksaveras pasako savo įsipareigojimus Sašai. Tačiau ji neatsako tuo pačiu, paaiškindama, kad planuoja persikelti į miestą būti kartu su savo jaunesniuoju broliu Feliksu. Sidas nustebęs girdėdamas tokius jos planus ir priverčia ją pasižadėti, kad liks kartu su šeima kol baigs mokyklą. Tačiau vidury nakties Saša išvyksta palikdama raštelį tėvui.
Rubei malonu išgirsti iš Morag, kad kaltinimai jai buvo atmesti, nes Styvas prisipažino. Morag atsargiai paklausia Brakso ar jis turi ką nors bendro su tuo, kad Styvas prisipažino. Ji sužino, kad taip, ir perduoda informaciją Rubei. Nepaisant Lėjas patarimo palikti viską kaip yra, Rubė nusimena. Vėliau Braksas pasirodo ant Rubės slenksčio ir pasako, jog kad ir kas būtų, jis ketina ja rūpintis.
Gimtadienio šventimo dieną, Logano dovana Indei priverčia Romeo susirūpinti. Jis pasidalina savo problemomis su žmona ir yra šokiruotas, kad Indi pabučiavo Loganą. Jie prieina išvados, kad susituokė per anksti.
Atsakyti
5498

Sidas randa Sašos raštelį ir supranta, kad ji pabėgo į miestą. Tuo pačiu metu Saša susitinka su savo mažuoju broliu Feliksu ir pasako jam, kad jie greitai gyvens kartu. Vėliau Sidas randa Sašą ir bando jai nupiešti naujo gyvenimo mieste įsikūrimo tikrovę. Kalbėdama su broliu apie jo šeimyninę situaciją, Saša supranta, kad jos mažajam broliui gal jos taip labai nereikia, kaip ji įsivaizdavo. Saša nusiminusi grįžta į fermą.
Kesis pasako Henri, kad Eipril matė juos besibučiuojančius restorane. Henri pasako, kad Džina jai pasiūlė nuolatinį mokytojos darbą, taigi jų santykiams iškyla klausimas. Kai Eipril sužino situaciją, pasako Kesiui, kad jai gaila, kad viskas turi baigtis tokiu keliu. Henri dvejoja, kai Džina pakviečia ją pietų, bet leidžiasi įkalbama pateikti prašymą dėl darbo. Vėliau Henri ateina pas Kesį ir pasako, kad tarp jų viskas baigta.
Ksaveras pasiūlo padėti Deksui susigrąžinti Eipril. Deksas atsisako, bet jo kursiokės universitete nusprendžia jį išmokyti būti "blogiuku", kad jis patiktų Eipril. Deksas prisigeria ir jo nuotykiai baigiasi kai jis pradeda nusirenginėti ir apsivemia priešais tėvą.

5499

Kesis blogos nuotaikos po išsiskyrimo su Henri ir pasako apie jų santykius Hytui, kad jį paerzintų. Kavinėje aptariant Henri darbo prašymą, Hytas, Džinos akivaizdoje, pasako, kad Henri miega su Kesiu.
Džina priversta paklausti Henri ar tai tiesa, ji tai paneigia, įtraukdama į melą ir Kesį. Jiems pavyksta apgauti Džiną ir jos darbo pasiūlymas lieka ant stalo.
Bianca sutinka Darsy ir Hytą ir baigiasi tuo, kad Bianca eina su Darsy į paplūdimį. Kai Liamas jas mato, yra įsitempęs dėl besiformuojančios didelės laimingos šeimos, nepaisant Biancos argumentų, kad galima sulaukti smalsumo iš Darsy. Vėliau Hytas pasako Biancai, kad paliktų vyrą – jis nori būti su ja.
Ru siūlo kelioms netekėjusioms moterims, Airin ir Lėjai, praleisti laiką. Kolina pakursto Airin nusivylimą Edžiu, kai pasako, kad matė jį internetinių pažinčių svetainėje. Merginos ir toliau ieško svetainės ir apmąsto savo pačių santykių situacijas – ar to trūksta.

5500

Hytas toliau bando suvilioti Bianką, bet ji priešinasi. Kai Hytas apie tai pasako Liamui, jis pradeda siautėti ir meta darbą restorane.
Vėliau Liamas paklausia Biankos, kas dedasi tarp jos ir Hyto. Ji paneigia, kad nori būti su blogiuku, ir pasako, kad norėtų visą tai pamiršti.
Savaitę tylėjusi, Ru pradeda švelniau elgtis su Harviu sakydama, kad ji galėjo būti supratingesnė dėl jo šeimos situacijos. Ji pasako, kad norėtų susitikti su Lote, tad Harviui tenka įkalbėti dukrą nueiti į pikniką. Harvis nustemba, kad Lotė yra alergiška kiaušiniams, bet jų piknikas tęsiasi. Viskas klostosi gerai, nepaisant Lotės problemų su vandeniu. Harvis nusprendžia parvežti Lotę mamai anksčiau, nei planuota, o Ru turi susidurti su buvusios jo žmonos pykčiu. Tuo tarpu Lotė nusprendžia elgtis labiau subrendusiai būnant su tėčiu.
Deksas gailisi savęs, kad jam nesiseka pasimatymų ir mašinų srityse. Jis bando žaisti šachmatais, kad prasimanytų pinigų. Šitaip jis susipažįsta su Lote, kuriai atrodo, kad jie labai panašūs.


5501

Nepavykus suderinti santykių su Hytu, Bianca su Liamu bando išvažiuoti iš Samerbėjaus, kad pradėtų naują gyvenimą. Lėja su Airin susirūpinusios, kad išvažiavimas iš miestelio nieko nepakeis, bet nei Liamas, nei Bianca nemato kito kelio.
Kai Hytas sužino, kad Bianca ketina išvažiuoti, bando ją perkalbėti. Kūdikis pirmą kartą įspiria ir Bianca su Hytu dalijasi šia akimirka, kurią pamato Liamas. Įsiutęs išsiveda Biancą. Kai ji jo paklausia ar džiaugiasi dėl kūdikio ir jis negali atsakyti, jų ateitis kartu vėl pakimba ant plauko.
Atrodo, kad Lotė ir Deksas labai gerai sutaria nuo pat jų pažinties pradžios, tad Eipril susidomi, kaip jie susidraugavo. Kai Eipril netyčia nugirsta, kad Bianka ketina išvažiuoti iš Samerbėjaus nepasakiusi jai, nusimena – Deksas važiuoja jos guosti.
Kai Deksas pamato, kad Eipril juo domisi tik tada, kai šalia jo kita mergina, jis įsiunta.

5502

Braksas sužino, kad Liamas metė darbą restorane ir ketina išvykti su Bianca. Susirūpinęs dėl to, ką tai reiškia Hytui, Braksas ragina Liamą persigalvoti.
Vėliau pas Liamą ateina Hytas, bandydamas rasti sprendimą, kuris tiktų visiems. Kai Liamas supyksta ir atsisako eiti į kompromisą, Hytas priverstas gauti teismo nutartį, neleidžiančią jiems išvykti su jo negimusiu kūdikiu.
Po santykių su Henri nutraukimo, Kesis susisielojęs ir nerimauja dėl situacijos. Vėliau Henri eina aplankyti Kesio, norėdama nutraukti santykius. Kai jie paskutinį kartą pasibučiuoja, VJ juos pamato.
Lėja prisijungia prie internetinės pažinčių svetainės, bandydama nustumti į praeitį nesėkmę su Braksu. Nors ji neryžtinga, merginos skatina ją ieškoti tikro pasimatymo.


5503

Kai Indi su Romeo stengiasi susitaikyti su išsiskyrimu, abu randa dėmesį pas kitus. Grįžta Loganas ir po karšto pasimatymo su Indi, jie aistringai pasibučiuoja, o tai veda toliau. Tuo tarpu girtas Romeo grįžta į didįjį namą ieškoti Rubės. Kai jis pabučiuoja, ji nori atsakyti tuo pačiu. Ji pradeda sakyti, kad vis dar jį myli, bet jai nespėjus pabaigti sakinio, Romeo užmiega.
Po to kai pamatė Kesio ir Henri bučinį, VJ viską papasakoja susidomėjusiam Braksui. Kai Henri pasiūloma nuolatinė mokytojos vieta Samerbėjaus vidurinėje, ji su Kesiu nusprendžia viską papasakoti Džinai, tikėdamiesi, kad ji išlaisvins juos nuo diskusijų. Tačiau Džinos įtarimai verčia VJ prisipažinti, dėl to ji atleidžia Henrį ir siunčia Kesį į konsultaciją.
Kai Braksas sužino, kad Henri ir Kesio santykiai buvo atskleisti, nueina pas Henrį ir pasako jai visam laikui išvažiuoti iš Samerbėjaus ir daugiau niekada nesimatyti su Kesiu.


5504

Romeo su Indi susitinka aptarti jų santykių ateities. Kai paaiškėja, kad Indi miegojo su Loganu, o Romeo bučiavosi su Rube, jie vėl atitolsta vienas nuo kito.
Tuo tarpu Rubės viltis sudaužoma, kai Romeo pasako, kad nenori būti niekuo daugiau tik draugu. Tuo tarpu Loganas nesiliauja siekti Indės.
Kai Sidas pamato Sašą ir Ksaverą besiglamonėjančius, ima nerimauti kur krypsta jų santykiai. Po bandymo gauti Indi pagalbos, jis sujungia jėgas su Džonu, kad nutrauktų įtemptus paauglių santykius.
Džonas klausia Harvio apie jo įtraukimo į ekoparką galiojimą.


5505

Kai Lėja suklumpa ir taip apsikvailina priešais Braksą, ji pasiryžta eiti į pasimatymą su kuo nors iš pažinčių svetainės, norėdama parodyti Braksui, kad juo nesidomi.
Tačiau kai jos pasirinktas gerbėjas pasirodo esantis depresyvus, ji apsikvailina prisigerdama. Vėliau prisidaro dar problemų bandydama suvylioti vyrą, kurį žūtbūt norėjo pamiršti.
Deksas ir Loti kartu praleidžia daug laiko ir akivaizdu, kad tai daugiau nei tiesiog draugystė. Loti pakviečia Deksą vakarienės ir atskleidžia Ru, kad turi romantiškų ketinimų.
Džina ir Ru bando sutaikyti Džoną ir Harvį.

5506

Liamas vis dar nori išvykti iš Samerbėjaus, bet Bianca mano, kad Hyto teisinis grasinimas viską keičia. Tuo pat metu Braksas sukrėstas, kai sužino, kad Hytas pasamdė Heylę.
Liamo, Biancos, Hyto ir Heylės susitikimas kavinėje greitai pasibaigia kivirču. Liamas pasako, kad Bianca pradėjo visą šitą maišatį.
Vėliau Braksas nusiveža Heylę ant uolos – reikalaudamas atsakymų.
Lėja prisipažįsta Ru, kad praėjusią naktį girta bandė pabučiuoti Braksą. Lėja bando atsiprašyti Brakso, bet jis suglumęs dėl to, kad vėl pasirodė Heylė ir nieko neatsako.
Džono nepasitenkinimui Džina pakviečia Ru su Harviu pietų, kad sutvirtintų draugystę.
Harvis pamato Džoną, praradusį savitvardą su mokiniu ir tai paskatina įtampą tarp jo ir Džono. Džina taip pat sužino apie incidentą, bet tikina Džoną, kad tai neturės įtakos jo pozicijai taryboje. Tačiau greitai Džonas sužino, kad mokyklinio autobuso veikla buvo nutraukta ir mano, kad už tai atsakingas Harvis.

5507

Braksas priverčia Heylę pasiaiškinti kodėl ji taip su juo pasielgė. Ji paaiškina, kad buvo Džeko pusėje dėl savo problemų su narkotikais. Braksas ją vis dar laiko kalta dėl Čarlės mirties, bet kai viskas pasisuka fizine linkme, jis ją paleidžia.
Liamas bando priversti Hytą atsitraukti kai kalba pasisuka apie tėvystės testą, bet nesėkmingai. Vėliau Liamas ir Bianca suartėja ir pažada, kad neleis Hytui įsiterpti tarp jų. Tuo pačiu metu Eipril ateina pas Hytą ir paaiškina apie DNR testo atlikimą.
Su Ru pagalba Lėja bando išsklaidyti nepatogumus su Braksu. Pora nusprendžia palikti viską praeityje ir būti draugais.
Kesis negali sutelkti dėmesio po Henri dingimo ir planuoja ją aplankyti. Jis įsiunta kai sužino, kad Braksas liepė jai dingti iš miestelio.

5508

Indi neturi ką apsirengti eiti į verslo pietus su Loganu, kol iš jo gauna dovanų – suknelę. Ji nėra tikra, kad gerai jaučiasi, ypač kai atrodo, jog Romeo nori pabandyti dar kartą. Kai Romeo pamato dovaną ir pasako jai, kad jai svarbu tik pinigai, Indi su malonumu pasako, kad eis su Loganu į pasimatymą. Po to Romeo pasako Rubei, kad jai kažką jaučia ir jie įkaista.
Panašu, kad Saša sutinka su viskuo ką nori daryti Ksaveras. Iš pradžių Ksaveras mano, kad rado merginą, kuriai daug dėmesio nereikia, bet greitai supranta, kad problemos yra rimtesnės. Ksaveras leidžia jai suprasti, kad jam svarbu ko nori ji ir, kad jis nėra toks kaip Stju.
Rubė pasiūlo nuvežti Kesį pamatyti Henri, stengdamasi su juo suartėti. Vėliau Kesis randa tvirtą Henri ir prieš nosį uždarytas duris. Po atstumimo Rubė padeda sugrąžinti gyvenimą į senas vėžias.

5509

Sklinda naujienos apie Rubės ir Romeo buvimą kartu, o tai tarsi spyris Indi į širdį. Loganas patvirtina, kad Indi atitolo nuo santuokos ir jų santykiai tęsiasi toliau.
Indi ir Romeo bando išlaikyti gynybą, nenorėdami pripažinti savo pavydo.
Sidas apibara Sašą, kad per ilgai liko su Ksaveru. Susierzinusi Saša gauna idėją iš Indi pasislėpti, o tai Ksaverui nepatinka. Sašos veiksmai primena Sidui, kad jis turi nepaklusnią paauglę.
Džonas vis dar supykęs dėl tariamos Harvio išdavystės. Džinos prašymu, Ru bando įtikinti Džoną, kad jis klystą ir apgailestauja. Kitas Džono žingsnis – gauti iš Romeo kompromituojančios informacijos apie Harvį.

5510

Deksas sutinka padėti Loti su užduotimi. Kai jie planuoja savo išvyką, Deksas sužino, kad Loti jaunesnis brolis mirė prieš 5 metus. Ši informacija neramina Deksą ir nežinodamas to, jis atskleidžia tiesą savo tėčiui.
Motyvuojama pavydo Eipril prisijungia prie jų, bet greitai pasijunta kaip šuniui penkta koja. Eipril pasitempia kulkšnį, kad atkreiptų Dekso dėmesį ir baigiasi tuo, kad prisipažįsta, jog vis dar jį myli.
Džonas perduoda žurnalistams informaciją, kad Harvis klastojo tarybos rinkimus. Harvis pripažįsta savo kaltę Ru, kuri pyksta, kad pasakė tik dabar, įspaustas į kampą. Harvis atsistadydina iš tarybos, bet turi atlaikyti piktą publiką – vienas nepažįstamasis kavinėje trenkia jam į veidą.
Kai į ligoninę patenka po gyvybei pavojingos avarijos, Sidas nustebęs, matydamas, kad Mel negali su tuo susidoroti. Vėliau, gydydama Harvio sužeistą nosį, Mel prisipažįsta, kad vis dar iš visų jėgų bando susitaikyti su sūnaus netektimi. Vėliau Sidas apie nelaimę išplepa Ru. Ši nori, kad Harvis ja pasitikėtų ir taip pat nuramina, kad ji niekur nedings.

5511

Deksas bando apdoroti Eipril pareiškimą, kad ji vis dar jį myli ir nori susigrąžinti. Deja jis jai pasako, kad nori būti su kuo nors nuoširdžiu ir sąžiningu – jis negali jai atleisti už suvaidintą kulkšnies susižalojimą, kad priartėtų prie jo. Eipril sugniuždyta.
Tuo tarpu Dekso ir Loti draugystė gilėja.
Harvis pripažįsta, kad žinojo apie mero rinkimų klastojimą. Mel supranta, kad vienintelė priežastis kodėl Ru laikosi Harvio yra ta, kad jis panaudojo savo vaiko mirtį, kad Ru jo gailėtų. Harvis tvirtina, kad taip nėra. Vėliau, kai Harvis sužino, kad Ru tikrai žino apie Beno mirtį, jis ją atstumia.
Lėja nusimena, kad VJ pameta mokyklinius marškinius, nepaisant to, kad VJ tvirtina, jos juos iš ko pavogė. Kai VJ pasirodo kavinėje su kraujuojančia nosimi, Lėja skuba su juo į Džinos kabinetą. Jis paaiškina, kad rado kaltininką, kuris paėmė jo marškinius ir, kad buvo užpultas kai kreipėsi į jį. Kai Džina susitinka su naujuoju moksleiviu Džetu Džeimsu, VJ nurodo jį kaip asmenį, kuris pavogė jo marškinėlius ir užpuolė.


5512

Kai Bianca ir Liamas ruošiasi išvykti iš miestelio, Eipril bando pataisyti reikalus su Liamu, bet jis nepasirengęs užkasti savo pykčio. Hytas susirūpinęs, kad negalės matyti savo vaiko, bet Bianca pažada, kad to nebus.
Matydamas kokia Bianca nusiminusi dėl išvažiavimo, Liamas supranta, kad pabėgimas neišspręs jų problemų. Vietoj to jis nutraukia jų santuoką.
Naujas mokinys Džetas suvalgo VJ priešpiečius ir verčia jį tiekti nemokamą maistą iš kavinės. Kalbėdama su Džeto motina Liz, Džina išsiaiškina, kad ji prastai jaučiasi, todėl pažada jį prižvelgti.
Loti nusprendžia, kad jos tėvas turi nustoti slėpti savyje brolio mirtį ir galiausiai jis atsiveria. Jie kartu dalijasi prisiminimais apie Beną ir kaip labai jie jo ilgisi. Supratęs, kad turi atsiverti ir Ru, Harvis palūžta ir leidžia Ru būti su juo.


5513

Hayley grįžta į Samerbėjų ir pasako Hytui, kad jis gali narkotikais apmokėti savo teisines išlaidas. Iš pradžių jis atsisako, bet kai sužino, kad Liamas bus naujas restorano vadybininkas, jis sutinka ką nors sugalvoti dėl Heyley.
Hytas daro prielaidą, kad Bianca su Liamu išsiskyrė, nes Bianca pasirinko jį. Bianca tiesiai pasako, kad tai buvo ne dėl jo.
Saša vis dar jautri po išsiskyrimo su Ksaveru. Kai jis grįžta namo iš akademijos ir pasako jai, kad jo manymu, jai reikia susidoroti su tuo kas atsitiko su Sju, Saša paneigia, kad yra kažkas negerai ir jį išvaro.
Kesis sukonfliktuoja su savo mokytoju Tovsend.
Kai Tovsend mano, kad pagavo Kesį giriantis apie Henrį, palieka jį po pamokų ir pareiškia, kad nesitaikys su tokiu elgesiu.

5514

Braksas įsiutęs kai sužino, kad Hytas davė Heyley narkotikų. Jis įspėja Heyley laikytis kuo toliau nuo jo, jo brolio ir Liamo.
Vėliau ji prisipažįsta Liamui, kad bijo, jog Braksas gali ją nuskriausti. Liamas nusprendžia ją palaikyti ir papasakoja apie savo priklausomybę praeityje. Jis konfiskuoja narkotikus, kad padėtų jai išblaivėti.
Ksaveras kreipiasi į Sidą nerimaudamas dėl Sašos ir jos psichinės būklės. Susirūpinęs Sidas bando pasikalbėti su dukterimi, bet ji jį atstumia. Tačiau vėliau Saša pripažįsta, kad vis dar sutrikusi po pažinties su Stju. Ji paprašo susitikimo su konsultantu ir Sidas džiaugiasi, kad ji pagaliau ieško pagalbos.
Kesis išlekia iš klasės, kurioje buvo paliktas po pamokų. Townsend jį pagauna vežantį Sašą dviračiu, su kuriuo išvežioja restorano picas, ir praneša apie tai policijai. Kai Kesis sužino, užsipuola Tovsend ir įtampa auga.
Kolina nusiminusi kai sužino, kad jos sūnus Lencas persikelia su šeima į Ameriką.

5515

Vos tik Romeo laimi varžybas, narkomanas Styvas, kuris anksčiau bandė pakišti Rubę gabenant narkotikus, vos nenutrenkia Romeo su savo mašina. Romeo sužeistas kelis, bet jis sugeba nuslėpti skausmą per susitikimą su rėmėju ir padaro pakankamą įspūdį, kad sudarytų sandorį. Tačiau ligoninėje Sidas pasako, kad sužeidimas rimtas ir keletą mėnesių teks gydytis.
Kolina pasako, kad atidavė Lencui visus savo pinigus tikėdamasi, kad ji persikels su juo, bet dabar šios svajonės žlunga, nes jis keliasi į Ameriką su savo šeima. Merginos ją užjaučia ir visos susideda, kad nupirktų jai bilietą į Auksinę pakrantę, taigi ji gali nuvažiuoti pas Lencą ir pasikalbėti prieš jam išvykstant į Ameriką.
Indi perka suknelę, kurios negali sau leisti ir pasako Lindsei, kad jos daugiau nebegali būti draugėmis.
Atsakyti
5516

Romeo išgyvena stiprų skausmą, kuris įspėja Sidą apie jo kelio komplikaciją. Romeo vežamas į operacinę ir Rubės siaubui, ji sužino, kad Romeo gali netekti kojos.
Vėliau palengvėja, kai operacija praeina gerai. Bet kai Romeo pagaliau atsigauna, Rubė nepatenkinta, girdėdama, kad jis šaukia Indę.
Loganas vakarui prašo Indės draugijos. Indi dvejoja dėl to, bet Ru paskatina ją eiti. Per jų pasimatymą tėvas jai pasako, kas nutiko Romeo, ir ši žinia ją išblaško.
Loganas prašo Indi pagalvoti apie vykimą su juo į Honkongą pasiimti verslo apdovanojimo. Vėliau Indi bando ligoninėje aplankyti Romeo, bet Rubė paragina ją leisti jam pailsėti.
Hytas nori dalyvauti visuose kūdikio vystymosi etapuose, bet Bianca ir toliau jį atstumia. Ji grįžta į darbą mokykloje ir paparašo Eipril būti jos gimdymo partnere. Hytas prašo Eipril informuoti jį apie kūdikį, bet ji atsisako. Galiausiai Bianca pasiduoda Hytui, sakydama, kad leis jam tapti kūdikio gyvenimo dalimi – ir pati galvoja ar Hytas bus geras tėvas.

5517

Kolina išdidžiai rodo savo brangius ąsočius, apie kuriuos rašo vietiniame laikraštyje. Džetas tai įsidėmi kai nugirsta pokalbį kavinėje. Netrukus po to Džetas eina pas Hytą tikėdamasis įsigyti narkotikų, bet Hytas jį išveja.
Vėliau Džetas įsilaužia į Kolinos priekabą. Tuo pačiu Kolina su džiaugsmu planuoja parduoti ąsočius aukcione, bet greitai nuliūsta radusi išlaužtas duris ir ant grindų sudaužytus ąsočius.
Džina paklausia Biancos ar ji galėtų paskolinti savo ultragarso tyrimo vaizdajuostę, kad ją galėtų parodyti pamokoje, taigi Biancai reikia ją atsiimti iš Hyto. Kai Bianca ateina vaizdajuostės, Hytas apsimeta, kad jos dar nematė, bet Bianca nekvaila. Kai jie kartu žiūri, Bianca mato Hyto džiaugsmą.
Kai Romeo bando susitaikyti, kad nebegalės užsiimti banglenčių sportu, Rubė jam pasiūlo pradėti kartu verslą. Sužinojusi, kad Rubė bandė parodyti Indei, kad ji nepageidaujama ligoninėje, Ru pasako Rubei, kad Romeo dabar reikalinga visų parama, įskaitant ir Indi.
Romeo taip pat sužino, kad Rubė neįleido vakar Indės ir Rubė atsiprašo. Indi aplanko Romeo ir jie abu supranta, kad jų gyvenimas tęsiasi su naujais partneriais. Po viso to jis pasako Rubei, kad supranta jog jo santuoka baigta ir, kad jis nori būti su ja.

5518

Kesis netyčia išmeta picą ant Tonsendo, kuris jam vis labiau priešiškas. Vėliau Kesis atiduoda užduotį pavėlavęs ir automatiškai sukertamos jo pastangos. Užjausdama Kesį, Saša informuoja Džiną apie situaciją.
Galiausiai Tonsendas priverstas pakartotinai įvertinti Kesio užduotį, bet kai jis pasako aštrų sąmojį apie Henrį, Kesis trenkia jam į veidą.
Susidūręs su besitreniruojančiu Ksaveru Deksas susimąsto, kad raumeningi vaikinai visados traukia merginas. Tačiau atrodo, kad Lotė jau yra susidomėjusi Deksu, kai vėliau ji nori, kad jis patvirtintų, jog jam patinka leisti laiką su ja. Atlikusi nedidelį detektyvinį tyrimą, Loti supranta, kad ji gali turėti konkurentę – Eipril.
Vėliau, viduryje treniruotės, Deksas prisipažįsta Eipril, kad būdamas šalia jos jaučiasi sutrikęs, bet jis sutinka jos nebevengti. Deksas džiaugiasi pasitreniravęs, tačiau sužino, kad Lotės nežavi raumenys.
Kolina jaučiasi pažeidžiama po vagystės. Kaip įtariamąjį seržantui Emersonui Ksaveras nurodo Džetą, bet kai jis apklausiamas, Džetas sako, kad negali prisiminti kur buvo apiplėšimo metu. Džina deda visas jėgas, kad Džetas išsipasakotų jai, bet jis tyli. Ksaveras bando gauti jo prisipažįnimą, bet jis liepia palikti jį vieną.

5519

Džina pasako savo bausmę Kesiui – 4 dienų nušalinimas ir privalomas konsultavimasis. Tonsendas piktinasi, kad Džina skyrė per švelnią bausmę, tačiau Džina nenori pranešti policijai žinodama, kad Kesis gali sėsti į kalėjimą dėl turimo teistumo.
Vėliau Kesis nustemba kai policija ateina jo apklausti dėl užpuolimo. Kesis maldauja Tovslendo būti supratingu, bet jis laikosi savo. Kai Džina bando pasiekti, kad Tonsendas persigalvotų, jis duoda suprasti, kad jis jos nepaisys.
Saša pritaria Loti jausmams Deksui ir drąsina brolį pakviesti ją. Tuo pat metu Harvis moko Loti kaip priartėti prie Dekso. Lotė pasako Deksui, kad ji atliko privalumų ir trūkumų analizę ir galvoja, kad galima nauda nusveria jos jausmų pripažinimo kainą. Deksas atsako ir jie pasibučiuoja.
Braksas sužino, kad Heylė vis dar miestelyje. Manydamas, kad ji nori narkotikų iš Hyto, Braksas liepia jai atstoti nuo jo šeimos. Heylė pasirodo ant Liamo slenksčio prašydama pinigų ir jis iš karto supranta kame reikalas. Braksas ir Liamas bando išsiaiškinti santykius su Heile, bet ji nenori su jais turėti nieko bendro. Galiausiai ji pripažįsta savo problemą. Liamas pasiūlo pasilikti su ja kol ji atsikvošės nuo narkotikų.

5520

Liamas palaiko Heilę sakydams, kad tunelio gale bus šviesa. Ji nenori per visą tai pereiti, bet Liamas nori, jog ji pamatytų, kad gyvenimas nevartojant narkotikų yra geresnis. Nepaisant jos fizinio priešiškumo ir išpuolių prieš jo chaotišką gyvenimą, Liamas lieka su ja. Kitą rytą Heilė atsiprašo už savo elgesį. Jie bučiuojasi, bet Liamas sustabdo ją.
Harvis ruošiasi artėjančiam teismo posėdžiui. Pasirodo Mel ir duoda Harviui neapmokėtą sąskaitą. Kai Harvis skundžiasi dabartiniu savo advokatu, Ru sutinka sumokėti už naują, nors Harvis dvejoja ar sutikti. Jausdamasi atitolusi, Ru pasako Harviui, kad jam reikia jos ir Lotės. Vėliau Mel grįžta su dar daugiau pagiežos, pyksta ant Harvio, kad leido prarasti pinigus.
Merlina nerimauja, kad Kolina pasimetusi po apiplėšimo ir bando parodyti dosnumą. Airin pasiūlo rinkti lėšas ir kreipiasi į Braksą paramos, bet jis pasako, kad šiuo metu tam netinkamas laikas. Padėdama Kolinai išmesti nenaudojamus daiktus, Merlina randa nepatikrintą loterijos bilietą. Pažadėjusi Kolinai, kad visata veikia paslaptingais būdais, Merlina grįžta su laimėjimu. Laimėjusios 175000 dolerių moterys švenčia.

5521

Po laimėjimo loterijoje Kolina mąsto kaip išleis laimėjimą. Merlina bando ją įtikinti protingai išleisti pinigus. Kai Merlina supranta, kad viskas ko nori Kolina – tai gyventi netoli savo sūnaus, nusprendžia slaptai įsikišti.
Kolinos nuostabai Lencas paprašo jos persikelti į Las Vegasą su juo ir jo šeima. Kolina praneša, kad palieka Samerbėjų.
Po to kai Heilė pabučiavo Liamą, jis supranta, jog nėra tinkamiausias pagalbininkas, kad padėtų jai detoksikuotis ir išeina. Kai ji netikėtai pabėga, Braksas kaltina Heilę manipuliavimu, o Liamas graužiasi, kad nebuvo stiprus. Vėliau Heilė pasirodo ant Lėjos slenksčio, prašydama Liamo padėti jai. Liamas supranta, kad prisibeldė prie jos, tad dabar jis jau negali jos atstumti.
Kai Loti ir Deksas paskelbė visiems apie savo santykius, Loti nusprendė, kad tai gera proga Harviui surengti Deksui "tėvo išbandymą" ir atsiveda jį kartu. Pietų metu paaiškėja, kad Lotė nerimauja, jog Harviui gali tekti sėsti į kalėjimą ir Harvis prašo Dekso pasirūpinti jo dukterimi kai jo nebus. Panašu, kad Harvis gali nelaimėti bylos, kadangi atleidžia savo advokatą ir nusprendžia atstovauti pats save.


5522

Džina organizuoja tarpininkavimą tarp Kesio ir Tonsendo, kad Kesis galėtų atsiprašyti už tai, kad trenkė. Susitikimo metu Tonslendas mėgaujasi Kesio kaltės pripažinimu ir galiausiai įtikinamas nepateikti kaltinimų.
Vėliau kai kurie River boys perima reikalą į savo rankas ir gasdina Tonsendą palikti Kesį ramybėje. Tonsendas mano, kad už viso to stovi Kesis ir nusprendžia neleisti jam išsisukti nuo išpuolio.
Kai Liamas neatsispiria pagundai ir permiega su Heile, jis supranta, kad padėtis komplikuota ir pabėga palikdamas Braksą prižiūrėti Heilę. Jis nueina pas Lėją, kuri dėl jo susirūpinusi ir siūlo atsiriboti nuo šių nuodingų santykių. Braksas įsitikinęs, kad Heilė vis dar žaidžia savo žaidimus ir užsimena, kad ji turėtų dingti iš miestelio. Liamas pasipiktinęs, kad Braksas gasdina ir veja ją iš mietselio ir klausia kas tarp jų įvyko.
Kai merginos organizuoja staigmeną – atsisveikinimo vakarėlį, Kolina pradeda jaustis pamiršta. Ji duoda užuominų kai palieka atsisveikinimo dovanas, bet paslaptis griežtai išlaikoma ir Kolina lieka nusivylusi žmonėmis, kuriuos laikė savo šeima.

5523

Tai Kolinos paskutinės dienos Samerbėjuje ir ji vis dar nusiminusi, kad jos draugai neorganizuoja nieko atsisveikinimui. Ji nežino, kad organizuojama slapta atsisveikinimo šventė, bet kai Kolinai jau gana, kad ją pamiršo, ji išsilieja Merlinai ir Ru.
Kolina nežino, kad visi yra pasislėpę, o kai jie pasirodo, Kolina labai susijaudina ir pradeda galvoti ar tikrai nori išvažiuoti iš Samerbėjaus.
Po incidento su River boys Tonvendas nusprendė pateikti kaltinimus Kesiui. Saša bando papasakoti savo versiją, kas įvyko, o Tonsensas praranda savitvardą ir supurto ją. Visą tai mato Džina ir Džonas. Džina nusprendžia pasidomėti Tonsendo praeitimi. Ji sužino, kad anksčiau buvo nusiskundimų dėl jo ir panaudoja tai, kad jį įtikintų atsiimti kaltinimus ir pereiti į kitą mokyklą.
Kai šiandien Džina pastebi Džetą vaikštantį paplūdimyje, prieina prie jo ir paklausia kodėl jis nebuvo mokykloje. Džetas nenori su ja kalbėti, bet Džina bando jį įtikinti, kad yra pasiruošusi jam padėti. Jis nuskuba ir kai dingsta iš akių, išsitraukia piniginę ir pinigus.

5524

Eipril daro viską, kad palaikytų Biancą po išsiskyrimo su Liamu ir pasiima ją nupirkti ką nors kūdikiui. Kai Hytas nugirsta Eipril prašančią Džono pastatyti vaikišką lovelę, jis įsilaužia į jų namus, kad pastatytų ją.
Vėliau Bianca supranta, kad tai buvo Hytas ir eina jam padėkoti. Ji supranta, kad Hytas nori dalyvauti vaiko gyvenime ir padėti, bet ji vis dar nenori jo savo gyvenime. Netrukus po to, kai Bianca išsigąsta, kad kūdikis gali būti pavojuje, skuba į ligoninę.
Kai tik Hytas randa paliktą piniginę, Ksaveras sugauna bėgantį Džetą. Jie supranta, kad ji priklauso Indei ir grąžina ją. Ksaveras įtaria, kad ją pavogė Džetas, bet Džina nepatenkinta, kad Ksaveras iš anksto apkaltina vaiką. Vėliau Džina nusprendžia pažiūrėti kaip laikosi Džetas ir jo motina, bet kai Džetas nenori jos įsileisti, Ksaverui tampa dar įtartiniau. Jis grįžta pakalbėti su Džeto motina ir kai Džina sužino, kad Ksaveras bandė perimti reikalus į savo rankas, nusivilia.
Romeo kovoja su savo sužeistu keliu, suprasdamas, kad jo svajonė tapti profesionaliu banglentininku, gali niekada neišsipildyti. Rubė bando jam suteikti nors kiek vilties, sakydama, kad jie kartu pradeda banglenčių verslą.
Indi pasiskolina Sido mašiną ir ją sudaužo.

5525

Bianca skuba į ligoninę nerimaudama dėl savo kūdikio. Po keletos tyrimų Sidas pasako, kad yra keletas komplikacijų, bet nieko tokio, ko nebūtų galima ištaisyti.
Bianca nerimauja, kad komplikacijų priežastis gali būti stresas, ji dar kartą atstumia Hytą – ji nepasiruošusi įsileisti jo į savo gyvenimą ir širdį.
Artėja Harvio teismo byla ir Ru jį įtikina leisti Morag jį atstovauti. Morag pasako, kad jo vienintelė galimybė išssisukti nuo kalėjimo – prisipažinti kaltu. Harvis priešinasi, nes bijo susigadinti savo reputaciją. Ru nusivylusi, kad jis labiau rūpinasi savo vardu nei galimybe išvengti kalėjimo dėl žmonių, kuriems jis rūpi, bet Harvis nenusileidžia. Vėliau Deksas jam pasako, kad Lotei be jo nebus gerai ir, kad jam reikia prisipažinti kaltu dėl Lotės. Harvis priverstas nuspręsti ką daryti.
Indi pasako Sidui, kad sudaužė jo mašiną, jis pasako, kad šį kartą neišsukinės jos. Nubėgusi pas Romeo Indi išsilieja jam apie visas savo pinigines problemas. Jie prisimena tai, ką anksčiau turėjo.

5526

Liamas susirūpinęs, kai Bianca palieka jam liudną žinutę. Jis eina išsiaiškinti ir sužino, kad Bianca turi rimtų sveikatos problemų. Hytas maištauja, kad jis kažkur paliekamas, o Bianca prašo jo atsitraukti. Airin maldauja Biancos suteikti Hytui šansą.
Kai Bianca skuba į ligoninę dėl galvos skausmo ir patinimų, Eipril įtikina Liamą likti ir ją palaikyti. Bianca sužino iš Sido, kad dėl jos sveikatos būklės gali prireikti priešlaikinio gimdymo. Hytas išgirsta apie Biancos būklę ir nuvyksta į ligoninę, kad būtų šalia jos. Viskas baigiasi muštynėmis su Liamu ligoninės koridoriuje.
Po barnio su mama Loti prašo pasilikti nakčiai fermoje ir paskatina Sidą įspėti Deksą, kad jis nedalyvautų savo merginos ir jos mamos ginčuose. Deksas verčia save prisipažinti Eipril, kad jis dabar susitikinėja su Lote. Kai Eipril sužino, kad Lotė liko nakčiai, vos gali sulaikyti savo pavydą.
Lotė nori dar vienai nakčiai likti fermoje, bet Deksas sako ne. Lotė pradeda galvoti, kad Dekso jausmai Eipril gali daryti įtaką jo pozicijai ir jie susibara.
Harvis sužino, kad turi parduoti Mel ir Lotės namus, kad apmokėtų baudą. Nepaisant Ru pastangų, Harvis vengia kontakto su bet kuo.

5527

Kai Hytas lieka ligoninėje, Liamas palieka juos vienus, manydamas, kad taip geriau Biancai. Netrukus po to Sidas patvirtina, kad Biancos preeklampsija kelia grėsmę jos ir kūdikio gyvybėms.
Hytas nesugeba susidoroti su neapibrėžtais gydytojų atsakymais ir išeina. Eipril bando paskatinti jį būti su Bianca ir kūdikiu. Vietoj to Hytas pradeda gerti. Braksas jį užsipuola sakydamas, kad jis blogas kaip ir jų tėvas.
Lotė atsiprašo Dekso, kad praėjusią dieną susikivirčijo, paaiškindama, kad pataisė reikalus su mama. Deksas mato, kad Eipril reikalinga jo pagalba dėl to ką išgyvena sesuo ir jis siūlo padėti, o tai atgaivina senus jausmus. Sidas mato, kad Deksas žaidžia dviejų merginų jausmais ir siūlo jam apsispręsti.
Lotė siūlo Ru, kad jos turėtų surengti Harviui netikėtą iškylą, kad jį nudžiugintų, bet jos nerimauja, kai Harvis atsisako jų pastangų, sakydamas, kad jam reikia daugiau pabūti vienam. Galiausiai Ru prisikasa prie Harvio, priversdama jį priimti savo merginos ir dukters meilę.

5528

Hytas paskatintas aplankyti savo tėvą kalėjime. Iš pradžių Dany Brakstonas jį priima šaltai, bet greitai jie randą, ką prisiminti. Dany pasako, kad gailisi, jog atsisakė savo šeimos, o Hytas supranta, kad neturėtų atsisakyti savosios.
Nepaisant to, kad Saša drąsina, Kesis nenori savo pirmosios konsultacijos. Kai jis atvyksta, jo konsultantė Natali Davison jo nepaleidžia, kol jis nepradeda kalbėti. Netrukus Kesis atsiveria apie savo tėvą, o tai jį priverčia galvoti. Vėliau jis nori pakalbėti apie savo tėvą, bet Braksas jį užtildo, sakydamas, kad jie turi būti dėkingi, jog jis išėjo.
Romeo grįžta iš ligoninės ir Rubė jau nori planuoti jų verslą, nepaisant Merlinos ir Lėjos susirūpinimo, kad to gali būti per daug ir per greitai. Vėliau Indi aplanko Romeo ir jis labai laimingas ją matydamas. Kai Rubė grįžta, Indės patarimai verslo klausimais ją suerzina, bet ji patvirtina Romeo entuziazmą kai pasako, kad pervedė į jo sąskaitą 10 000 dol. nupirkti parduotuvės prekėms.
Heylė ateina į restoraną ieškodama Liamo, bet Braksas jai liepia dingti iš jo gyvenimo. Kavinėje panašų patarimą jai duoda ir Lėja. Vėliau Hytas moka Heylei norėdamas susipažinti su savo tėvo teisine padėtimi.

5529

Lėja pasako Liamui, kad Heilė jo ieškojo ir pasako, jog sužinojo, kad Heilė iššaukė Čarlės mirtį. Galiausiai Heilė suranda Liamą ir pasako, kad nori praleisti su juo daugiau laiko. Tačiau po to ką sužinojo apie Čarlę, Liamas mano, kad geriau nereikia.
Vėliau kavinėje Heilė apšaukia Lėją, kad sugadino reikalus su Liamu. Vėliau Liamas randa sugniuždytą Heilę, kuri, panašu, jog bandė nusiskandinti vandenyne. Norėdamas, kad situacija pasikeistų į gerąją pusę, Liamas pažada, kad nuo šiol jai padės.
Indi supykusi kai mato sąskaitą už mašinos remontą. Sidas jos nepaguodžia, sakydamas, kad jai reikia prisiimti atsakomybę. Kai vėliau Indi ateina pas Romeo, ji užsimena, kad išėjo iš universiteto, kad susimokėtų sąskaitas. Sidas vis dar nesutinka teikti Indi finansinės pagalbos, bet visgi padeda jai apmokėti sąskaitas ir nebeturėti nieko bendro su kreditinėmis kortelėmis. Romeo nusprendžia padėti Indei slapta jai nusiųsdamas 8500 dol. iš Rubės pinigų. Iš pradžių Indi nenori jų, bet Romeo ją įtikina paimti.
Ksaveras priešiškas Džetui paplūdimyje ir prašo Džinos atmerkti akis, kad pamatytų jo tikrąjį veidą. Vėliau Džina nustemba įžvelgusi, kad Džetas gana talentingas mokinys ir patvirtina savo įsitikinimą, kad jam reikia suteikti šansą.
Iš Tailando grįžta Alfas ir nustemba matydamas, kad daug kas pasikeitė. Merliną, einančią vėlai vakare, užpuola paslaptingas žmogus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilma4: 05 balandžio 2018 - 08:41

Oi kaip pasikeitė negražiai forumas :).

 

Užsukau čia pranešti, jog mirė aktorė Cornelia Frances, vaidinusi Moragą. Negalėjo nugalėti vėžio...R.I.P

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mitnick: 29 gegužės 2018 - 11:50
QUOTE(mitnick @ 2018 05 29, 13:47)
<p>Oi kaip pasikeitė negražiai forumas smile.gif.</p>
<p> </p>
<p>Užsukau čia pranešti, jog mirė aktorė Cornelia Frances, vaidinusi Moragą. Negalėjo nugalėti vėžio...R.I.P</p>

Liudna verysad.gif

Ar ziuri dar benamius?
Atsakyti

Deja nebe..

Atsakyti
5530

Sukrėsta po apiplėšimo, Merlina ateina į kavinę, praradusi savo telefoną ir krepšį. Airin parveda Merliną namo, kur bando ją nuraminti. Vėliau Merlina bando eiti keliu kur buvo užpulta ir nedidelė panika rodo, kad ji dar nėra visiškai atsigavusi.
Džinos nusivilimui, Ksavaeras Merlinos užpuolimu greitai apkaltina Džetą. Vėliau Ksaveras bando apklausti besiginantį Džetą. Džina įkalba Džetą leisti Ksaverui pažvelgti į jo krepšį, kad paneigtų kaltinimus. Nepaisant to, kad ten nieko nerado, Ksaveras vis dar įsitikinęs, kad Džetas kaltas. Džina tęsia Džeto apsaugą, sakydama, kad juo tiki. Tai iššaukia Džeto kaltę ir jis prisipažįsta pavogęs Merlinos krepšį.
Saša sužino, kad Kesio mokslai stovi vietoje, bet jis nenori prašyti pagalbos. Ji skatina Kesį prašyti korepetitoriaus, bet Džina tam nepritaria po to kas atsitiko su Henri. Vėliau Saša pasiūlo, kad Deksas galėtų pamokyti Kesį, bet Kesis nenori.
Alfas vis dar prastai jaučiasi po skrydžio ir tampa ypač piktas su Merlina ir Ru. Vėliau jis sukniumba ant grindų, susiraukęs iš skausmo.

5531

Kai Džina sužino, kad Džeto motina ligoninėje ir, kad jis, pametęs raktus, miegojo paplūdimyje, nusprendžia rūpintis juo. Ksaveras su Džonu nemano, kad Džeto atsivedimas į namus išspręs reikalus. Kai Džonas sužino, kad Džetas buvo vienas iš tų, kuris apvogė Merliną, nusprendžia perimti reikalą į savo rankas.
Džina įtikina Džetą prisipažinti Merlinai ir Merlina nusprendžia nepateikti kaltinimų. Tačiau, gavusi Džono skambutį, netrukus atvyksta policija sulaikyti Džeto. Sužinojusi, kad Džetas visą laiką turėjo raktus, Džina nueina į jo namus ir randa mirusią motiną.
Alfas nualpsta ir Merlina supratusi, kad čia kažkas rimto, nuveža jį į ligoninę. Atvykusi Ru sužino, kad Alfas Tailande užsikrėtė maliarija. Streso būsenoje Alfas pasako Ru, kad jis nemano, jog Harvis jai tinkamas. Kai Sidas pasako Alfui, kad viskas gerai, Ru stoja ginti savo vaikino pasirinkimą.
Saša prašo Dekso panaudoti savo intelektą geram reikalui ir pamokinti Kesį. Manydamas, kad Saša turi slaptą motyvą, Deksas atsisako, bet kai kreipiasi Kesis, Deksas neturi pasirinkimo. Mokymosi metu didelė įtampa tarp brolio ir sesers, galiausiai baigiasi beatodairišku ginču, kuris priverčia Kesį suprasti, kad jie bepročiai, todėl jis išeina. Galiausiai Saša prisipažįsta, kad jai patinka Kesis, o Deksas patenkintas, kad jis buvo teisus.

5532

Loganas grįžta į Samerbėjų, kad nustebintų Indi, bet greitai supranta, kad draugystė per atstumą nieko gero nežada. Jis prašo Indi persikelti su juo į Honkongą. Indi eina patarimo pas Romeo ir Loganas supranta, kad ji vis dar myli savo atitolusį vyrą.
Tuo tarpu Rubė stumiasi į priekį su savo banglenčių parduotuvės planu. Kai Rubė pasiūlo, kad ji su Romeo turėtų atidaryti bendrą sąskaitą, Romeo susirūpina, kad ji gali sužinoti apie pinigus, kuriuos jis paskolino Indei. Netrukus po to viskas išaiškėja, kai Loganas, ką tik išsiskyręs su Indi, kalba su Romeo apie Indės išgelbėjimą davus pinigų ir tai nugirsta Rubė.
Tarp Liamo ir Heilės viskas einasi gerai – ji nevartoja narkotikų ir jis patenkintas, kad gali padėti. Lėja vis dar susirūpinusi, kad Liamas skuba į naujus santykius, todėl Liamas nusprendžia kuriam laikui išvykti iš miestelio su Heile. Kai viskas atrodo tobula, Heilė bando nuslėpti Hyto skambutį, todėl Liamas suabejoja ar ji vis dar įsipainiojusi į pavojingą situaciją.
Kai Džina randa mirusią Džeto motiną, ji supranta, kad Džetas tai žinojo tris dienas ir suvokia kodėl jis nėjo namo. Susirūpinusi dėl jo ateities, Džina įtikina Merliną nueiti į policiją ir paprašyti panaikinti kaltinimus. Džetas išleidžiamas, bet jis išsiunčiamas gyventi su globėjų šeima.


5533

Rubė nuliūdusi, kad Romeo, jai nepranešdamas, paskolino pinigų Indei. Ji nueina pas Indę pasakyti, kad paliktų Romeo ramybėje ir pasako, kad pinigai buvo jos, o ne Romeo.
Suprasdamas, kad pasielgė negerai nepasakydamas apie paskolą, Romeo pažada, kad palaikys Rubę. Bet ji vis dar nesaugi ir nusprendžia prašyti Indės, kad paleistų Romeo.
Liamas paskelbia Heilei ultimatumą – nustoti dirbti su Hytu arba tarp jų viskas baigta. Tačiau Heilė atsisako, teigdama, kad tai vienintelis būdas sugrąžinti jos karjerą į senas vėžias. Suprasdamas, kad jis neturi teisės prašyti Heilės atsisakyti savo darbo, Liamas pažada, kad palaikys ją.
Alfas grįžta iš ligoninės, bet vis dar yra įtampa tarp jo ir Ru. Alfas susipainiojęs dėl to ką mano dėl Harvio, bet Ru užtikrina, kad ji jį myli ir bus su savo vyriškiu.
Hytas ragina Heilę rasti būdą ištraukti Danį iš kalėjimo. Heilė pasako, kad daug vilčių nėra, bet kai ji randa neatitikimą byloje, jos nuomonė pasikeičia.


5534

Braksas randa raštelį, kuriame rašoma, kad Hytas ir Heilė bando ištraukti Danį iš kalėjimo. Braksas įsiūtęs, nerimaudamas, kad tėvas grįš į jo ir brolių gyvenimą.
Lėja siūlo Braksui pačiam nueiti pas Danį ir pažiūrėti ar jis nusipelno antro šanso. Braksas supranta, kad Danis visai nepasikeitė. Braksas pasako Daniui nesvajoti apie laisvę, tačiau jis nežino, kad Hytas nesakė tėvui, jog bandys jį ištraukti iš kalėjimo.
Kai Sidas paaiškina, kad kūdikiui gresia pavojus ir reikalingas priešlaikinis Cezaris, Bianca su Hytu priversti aptarti jų galimybes. Bianca priverčia Hytą pažadėti, kad jei bus kokių komplikacijų, jis turės pasakyti Sidui, kad pirmiausia gelbėtų kūdikį.
Kai Biancai prasideda traukulių priepuolis, Hytas perduoda jos norą. Eipril išsigąsta, kad jis galėjo taip padaryti jos seseriai. Kai ji dėl to užsipuola Hytą, išeina Sidas su geromis naujienomis – tiek kūdikis, tiek motina yra stabilios būklės.


5535

Hytas su Bianca devintame danguje dėl sūnaus gimimo, o Eipril vis dar nusiminusi, kad Hytas sakė Sidui pirmiausia gelbėti kūdikį, o ne Biancą. Tačiau kai Eipril sužino, kad pati Bianca prašė jo taip pasakyti, ji supranta koks svarbus šis kūdikis Biancai ir Hytui. Kai Eipril patenkinta žiūri kaip jie susitinka su savo mažuoju berniuku, atsitinka kažkas blogo ir Biancai prasideda traukuliai.
Braksas užsipuola Hytą, kad šis bando ištraukti tėvą iš kalėjimo, Hytas pasako, kad Danis nieko apie tai nežino.
Kesis supranta, kad kažkas vyksta tarp Brakso ir Hyto ir, kad į tai įsimaišęs jo tėvas. Jis apie tai pasako Sašai, kuri skatina jį sužinoti daugiau. Kai Kesis randa popierius, kur nurodyta, kad tėvas gali išeiti anksčiau iš kalėjimo, pasako Braksui, kad jis nori visame tame dalyvauti, bet Braksas neleidžia.
Deksas supranta, kad vis dar kažką jaučia Eipril. Jis vengia Lotės, sakydamas, kad per daug užsiėmęs, kad leistų laiką kartu, bet kai ji supranta, jog jis meluoja, nueina pas jį ir jie išsiskiria.


5536

Didelė įtampa kai gydytojai dirba prie Biancos traukulių. Airin susirūpinusi dėl padidėjusio Hyto susierzinimo, tad paskambina Braksui, kad nuramintų jį. Sidas visiems paaiškina, kad sukėlė Biancai komą, kad sumažintų insulto riziką.
Deksas guodžia Eipril, kuri pasijaučia nepatogiai kai pasirodo Lotė. Deksas paaiškina Eipril, kad jie su Lote išsiskyrė. Intymiu momentu Deksas pabučiuoja Eipril, bet jai to per daug. Vėliau Sidas praneša daugiau blogų naujienų – Biancos smegenyse trūko kraujagyslė.
Kesis supykęs, jog Braksas nenori, kad Kesis pamatytų tėvą. Kai jis pasipasakoja Natali, ji teigia, kad jo santykiai su tėvu gali visiškai skirtis nuo jo brolių. Braksas susitinka Natali ir supranta, kad ji yra Kesio konsultantė. Galiausiai Kesis priverčia Braksą atskleisti apie tėvo smurtinį elgesį ir kodėl jis nenori, jog atsinaujintų praeitis. Nepaisant Brakso pageidavimų, Kesis iš šiukšliadėžės ištraukia Hyto teisinį pranešimą ir nukopijuoja kai kurią informaciją.
Ru slapta tikisi, kad viskas, ko Lotei reikia, yra išsipasakoti, ir tada bus galima ją išsiųsti atgal pas Mel. Lotė džiaugiasi galėdama pasipasakoti apie savo ir Dekso situaciją, bet sužinojusi, kad Ru ir Harvis neleis jai pasilikti, ji pasislepia. Ru svarsto, ar jie gerai nusprendė, tačiau Harvio palaikymo nesulaukia. Lotė sugrįžta į tuščius namus.

5537

Kesis pasako Sašai, kad svarsto aplankyti tėvą ir ji pataria pasikalbėti su Natali. Kalbant su ja, Natali prašo pasverti susitikimo pliusus ir minusus. Kesis supranta, kad dėl savęs jam reikia pamatyti tėvą, nors tai ir nepatinka Braksui.
Braksas užsipuola Natalį, dėl to, kad davė tokią mintį Kesiui, bet vėliau persigalvoja. Braksas sako Kesiui, kad turėtų susitikti su tėvu, bet jis eis kartu. Braksas neramus matydamas Danio ir Kesio ryšį ir dar labiau nepatenkintas kai sužino, kad Hytas su Kesiu nori ištraukti jį iš kalėjimo.
Ru randa Mel miegančią savo automobilyje ir supranta, kad praėjusią naktį Lotė praleido viena. Harvis dėl to užsipuola Mel, tačiau Mel atsisako klausyti, ką jis sako. Vėliau Hytas pasipiktina, kai gydydama jo sūnų Mel tampa emociškai paralyžiuota, ir reikalauja Sido gelbėjimo. Sidas išssiunčia Mel namo, sakydamas, kad nuo šiol jis vadovaus kūdikio gydymui. Mel užsipuola Harvį su Ru dėl kišimosi ir Ru apkaltina ją, kad nebuvo su dukra.
Liamas iš Brakso sužino, kad Bianca pagimdė anksčiau laiko ir dabar yra komoje. Liamas nėra tikras ar tai jo vieta ar ne, bet paskambina Eipril ir Heilė pastebi, kad jis vis dar kažką jaučia Biancai. Vėliau Liamas nueina į ligoninę aplankyti Biancos, bet kai iš Airin sužino, kad Hytas taip pat yra, atsitraukia.

5538

Ru supranta, kad Lotė pabėgo, jog liktų su jais ir Harvis atkalba Mel nuo jos pasiėmimo. Susėdus pasikalbėti Mel prisipažįsta Harviui, kad ji vos susidoroja ir kartais jaučia, kaip ją apima depresija. Harvis sutrikęs matydamas kokioje neviltyje Mel dėl sūnaus mirties.
Vėliau Alfas skatina Lotę viską išsiaiškinti su motina. Lotė ateina pas Mel, kuri prisipažįsta, kad galvoja, jog galėtų judėti į priekį, jei šalia nubūtų Lotės. Lotė džiaugiasi jos sąžiningumu ir jos viską išsprendžia. Mel atsiprašo Ru už paskutinį savo elgesį ir visi pritaria Lotės apsistojimui Samerbėjaus name, taigi Mel gali susivokti savyje.
Džonas su Ksaveru džiaugiasi, kad Džina nebebus įtraukta į Džeto dramą, tačiau kai Džina randa Džetą gatvėje, supranta, kad jis pabėgo iš jį globojančios šeimos. Džetas klausia, ar jis galėtų apsigyventi pas Džiną. Ksaveras su Džonu nėra patenkinti Džinos planu laikinai jį prižiūrėti, bet ji sako, kad negali atsukti jam nugaros. Džetas miega ant sofos, bet Džonas jį įspėja, kad nesinaudotų Džinos kilnumu.
Saša su Deksu išgyvena savo širdies skausmus. Lotė pasako Deksui, kad nori praleisti šią nepatogią dalį ir vėl būti draugais. Deksas negauna tiek gerumo iš Eipril, kuri pasišaipo iš jo, kad Saša atliko jo nešvarų darbą. Airin padeda Eipril suprasti, kad ji nori būti su Deksu. Vėliau Eipril randa Deksą kavinėje ir pripažįsta savo meilę jam.

5539

Džina nepatenkinta, kad Džonas verčia Džetą jaustis nepatogiai ir prašo jo pasistengti. Džono sprendimas – paimti Džetą dirbti buriavimo klube – Džina tikisi, kad už pinigus.
Tačiau Džonas griežtas mokytojas – ir baigiasi tuo, kad blogos nuotaikos Džetas lauke prie klubo pavagia iš krepšio piniginę. Džonas jį atleidžia ir Džina nustato taisykles – jis turi pakeisti savo elgesį jei nori likti jų šeimoje. Džonas aptinka Džetą bebėgantį ir priverčia jį pasistengti pasikeisti dėl Džinos.
Lotės apsistojimas didžiąjame name, paskatina Rubę pasiūlyti planą jai su Romeo išsikraustyti kartu. Romeo ir Ru parodo savo nerimą, bet Rubė nemano, kad jie skuba. Romeo paplūdimyje bando pakalbėti su Indi, bet ji išlieka šalta. Kai vėliau Indi atneša Romeo dalį pinigų, Rubė dėkoja Indei, kad atsitraukė nuo jo. Bet vėliau Romeo sutinka Indę ir supranta, kad Rubė ją įspėjo.
Heilė gavo narkotikų iš Hyto ir slepia tai nuo Liamo. Ji skatina Liamą išgerti taurę vyno, kad atsipalaiduotų. Tą vakarą Liamas randa kokainą Heilės stalčiuje.


5540

Romeo užsipuola Rubę dėl manipuliavimo ir jie susikivirčija. Lėja pataria Rubei, kad ji neturėtų nurodinėti Romeo, jog jis negali bendrauti su savo žmona. Romeo prisipažįsta, kad jis susipainiojęs jausmuose ir suminkštėjusi Rubė sako jam neskubėti.
Indi nori kuo greičiau grąžinti Romeo skolą ir apsvarsto savo galimybes. Merlina siūlo Indei padirbti modeliu. Indi sutinka modelių agentūros agentą ir atrodo sužavėta jo pasiūlymu, tačiau jiems nepavyksta susitarti dėl Indės turimų apribojimų ir negalėjimo susimokėti už savo albumą su nuotraukomis (portfolio).
Vėliau Indi ateina atsiprašyti Romeo ir palūžta jo rankose dėl savo dabartinių problemų – tai pamačiusi Rubė susierzina. Po Alfo patarimo būti sąžiningu dėl savo jausmų, Romeo paprašo Rubės atvykti ir viską išspręsti. Panašu, kad jis bando su ja išsiskirti, kai Rubė pasako, kad laukiasi.
Deksas su Eipril pasako Hytui, kad kalbėjimas su Bianca gali padėti jai atsigauti. Kai jis pabando, Bianca atgauna sąmonę. Eipril labai džiaugiasi, kad susigrąžino seserį, bet netrukus paaiškėja, kad kažkas su ja negerai. Panašu, kad jų baimė pasitvirtina, kai Bianca nenori matyti savo kūdikio.

5541

Naujienos, kad Rubė laukiasi, Romeo nepriima labai gerai, bet įsipareigoja elgtis tinkamai, kad ją palaikytų. Alfas mato, kad Romeo nelaimingas ir pareiškia, kad nėštumas atrodo labai patogus. Tačiau Ru atmeta jo įtarimus, sakydama jam nesikišti.
Tuo tarpu Indi nusprendžia, kad reikia pasakyti Romeo, kad ji vis dar jį myli, bet Merlina netyčia prasitaria, kad Rubė laukiasi Romeo kūdikio. Indi susisielojusi ir nežino ką daryti.
Bianca atsisako matyti kūdikį, o tai kelia nerimą Hytui. Sidas taip pat susirūpinęs ir kai jis supranta, kad Bianca mano, jog jos kūdikis mirė ir, kad visi jai meluoja, diagnozuoja jai pogimdyvinę psichozę, įspėdamas Hytą elgtis švelniau kol ji pasveiks. Bet kai Hytas bando paaiškinti, kad jos kūdikiui viskas gerai, ir, kad niekas nemeluoja, Bianca susierzina ir išveja jį.
Deksą kamuoja pavydas. Jis susirūpinęs dėl Eipril jausmų Hytui. Jis pastebi, kad Eipril praleidžia daug laiko gindama Hytą, būdama šalia kai tik jam reikia. Kai jis bando priartėti prie jos, ji jį atstumia, palikdama jį dar labiau nesaugų.

5542

Kai Deksas pasako Romeo, kad Indi žino apie nėštumą, Romeo skuba jos atsiprašyti. Supratęs, kad ji žino naujienas, nes ketino pripažinti savo meilę jam, Romeo bango išgauti jos prisipažinimą, bet vietoj to ji išprašo jį ir paprašo leisti jai gyventi savo gyvenimą.
Rubė susirūpinusi, kad nėštumas atskiria ją nuo Romeo. Kai Romeo bando nutraukti jų santykius, ji kovoja ir prašo jį pasilikti.
Deksas paskolina Indei pinigų, kad galėtų surengti fotosesiją savo nuotraukų portfolio. Tačiau fotografas pasiūlo nusirengti rūbus, ji nesutinka ir praranda Dekso pinigus. Deksas per daug nesirūpina, nes jį vis dar kankina problemos dėl Eipril. Deksas prisipažįsta jai begalinę meilę ir pagaliau jie gali būti kartu visais atžvilgiais.
Tai Džeto motinos laidotuvių diena ir Džina susirūpinusi dėl šio jauno, neramaus berniuko. Kai ji pamato, kad kruvina VJ lūpa ir supranta, kad tai padarė Džetas, ji jį užsipuola, bet jis pasipriešina ir netyčia pastumia Džiną. Džonas tai mato ir Džetas, išsigandęs dėl to kas ką tik atsitiko, pabėga.

5543

Kesis pasipasakoja Natali, kad nerimauja, jog Braksas nesižavi galimu tėvo išleidimu. Natali nerimauja, kad Braksas negalvoja apie tai ko reikia Kesiui, ir eina su juo apie tai pasikalbėti, bet Braksas nenori su ja kalbėti. Kai ji sužino apie Brakso praeitį, bando vėl su juo pakalbėti, bet jis prieš nosį užtrenkia duris.
Tuo tarpu Kesis vengia namų ir nusprendžia likti pas Sašą. Ji slapta sujaudinta, tikėdamasi, kad jų draugystė gali pereiti į kitą lygmenį.
Kai Lotė įsikelia į didįjį namą, Alfas pastebi, kad ji atrodo truputį nervinga ir ragina Ru įsitikinti kad jai viskas gerai. Kai Ru jos apie tai užklausia, sužino, kad Lotė bijo, jog jie nenorės su ja gyventi ir ją išvys. Užtikrinus, kad taip nebus, Lotė vėl pasidaro normali.
Kai Ksaveras sužino apie Džeto išpuolį prieš jo motiną, įsiunta, įsitikinęs, kad Džetas nuėjo per toli. Džina atsisako apleisti Džetą ir Ksaveras jaučiasi dar labiau nustumtas į šoną. Įtampa didelė, kol grįžta atsiprašinėjantis Džetas ir Ksaveras supranta, kad galbūt čia yra kažkas, kas pagaliau padėtų šiam vaikui.

5544

Tai Danio bylos nagrinėjimo diena ir Braksas nerimauja, kad jo tėvas gali išeiti iš kalėjimo. Jis eina pas Heilę tikėdamasis įtikinti ją sustabdyti apeliaciją, bet ji atsisako. Kai Braksas pasidaro agresyvus ir tvirtina, kad Heile negalima pasikliauti, Liamas stoja jos ginti. Liamas greitai supranta, kad ji vėl vartoja ir bando jai padėti, bet pats susigundo.
Tuo tarpu Lotė nugirsta Ru ir Alfo pokalbį apie tai, kad Ru nejaučia ryšio su Lote, nes ji nėra „normali“ paauglė. Nuliudusi Lotė nusprendžia elgtis kaip paauglė praleisdama pamokas ir negerai elgdamasi.
Su nusikaltimo partnere Saša, Lotė planuoja maišto dieną, kuri nutraukiama, kai Ru sužino apie Lotės plaukų dažymą rožine spalva. Po ginčo Ru ir Lotė supranta, kad jos turi daug daugiau bendro nei iš pradžių manė.
Atsakyti
5545

Kelias dienas be perstojo vartojęs narkotikus, Liamas atsikelia praskelta galva. Kai Lėja pastebi, kad jis kraujavo, nuveža į ligoninę, kur jie sužino, kad Liamui buvo kokaino sukelti traukuliai. Suprasdamas, kad nuo tada kai susitiko su Heile, jo gyvenimas pradėjo blogėti, Liamas turi nuspręsti ar jis turėtų likti su ja.
Ligoninėje Liams sutinka Biancą, kuri vis dar kenčia nuo pogimdyvinės depresijos. Ji pasako Liamui, kad vis dar jį mylir ir jis turi jai padėti, tikėdama, kad jos kūdikis nužudytas ir paslėptas. Liamas kovoja su spaudimu, suvokdamas, kad šiuo atveju jis nelabai ką gali padaryti.
Apeliacija tęsiasi, o Brakstonų broliai ginčijasi kas atsitiks jei tėvą išleis. Braksas įsitikinęs, kad jei tėvą išleis bus tik blogai, bet Hytas su Kesiu pasiryžę suteikti tėvui antrą šansą.
Heilė, kovojanti su spaudimu ir kokaino poveikio pabaiga, pareiškia, kad byla stipri, bet ne visai aiški. Ji išsiunčia vaikinukus namo laukti sprendimo, bet Braksui jau per daug streso ir jis uždaro restoraną, bet sulaukia ypatingo lankytojo.

5546

Alfas pakviečia Lotę eiti su juo į laivą, norėdamas padėti jai su užduotimi. Tačiau Ru paaiškina, kad kai paskutinį kartą ji plaukė laivu, nuskendo jos mažasis brolis.
Lotė nusprendžia, kad nori priimti Alfo pasiūlymą, bet Ru vis dar abejoja. Alfas pamoko ją žvejoti ir ji atsiveria apie brolio mirtį. Atrodo, kad tai buvo gera idėja.
Braksas piktas, kad Danį išleido iš kalėjimo. Kad laikytų jį toliau nuo motinos, Braksas pasako Daniui, kad jis gali permiegoti vieną naktį, o paskui išeiti. Hytas nusiveda jį į ligoninę parodyti sūnaus ir jie pajunta ryšį, kai Hytas sužino, kad jis taip pat buvo ankstukas. Paskui Dany persikelia į priekabų aikštelę priešais Rubę.
Romeo ieško pardavėjo darbo, kad galėtų aprūpinti kūdikį. Rubė bando jį suvilioti, bet tarp jų nėra nieko gero ir Rubė jaučia, kad nėštumas juos atskyrė, o ne suvedė juos draugėn. Neturėdama jokios meilės iš Romeo, Rubė bando pabučiuoti Kesį kai jis ją paguodžia.

5547

Rubė prašo, kad Kesis niekam nepasakotų apie jų bučinį. Kai jis pasko, kad nesakys, Rubė jį apkabina ir tai pamato Saša, kuriai tampa įtartini jų santykiai. Vėliau Romeo vis dar laikosi atokiai nuo Rubės, pasiteisindamas, kad stresuoja dėl darbo gavimo, Taigi Rubė jaučiasi dar vienišesnė.
Dienos bėgyje Saša dar labiau apsunkina Rubę sakydama atstoti nuo Kesio. Pavargusi nuo to, kad visi bando ją kritikuoti, Rubė pasako Kesiui, kad lieptų savo merginai atstoti. Susirūpinęs, kad Saša gali jam kažką jausti, jis apie tai užklausia Sašos, bet ji prisiekia, kad taip nėra.
Romeo ieško darbo būriavimo rūbų kompanijoje. Indi nustemba matydama jį ieškantį darbo pardavimų srityje – ji manė, kad jis to nekenčia. Liamas taip pat mano, kad Romeo bando būti tuo kuo nėra. Galiausiai Romeo gauna pardavimų vadybininko darbą sportinių rūbų parduotuvėje Mungo. Rubė padrąsinama kai jis nusiima vestuvinį žiedą, kaip ženką, kad nori būti šeima su Rube.
Braksas supakuoja motiną ir išveža iš namų, kad apsautotų nuo Danio. Tuo pat metu Danis kavinėje sutinka Merliną ir stengiasi būti žavus. Panašu, kad gali pražysti draugystė. Lėja įspėja Merliną, kad Danis yra nusikaltėlis, bet Merlina mano, kad jis nusipelno antro šanso.
Vėliau Danis pasirodo prie Šeryl namų ir susiginčija su Braksu. Ginčo metu pažeriami grąsinimai ir nubrėžiamos ribos. Danis atėjo dėl 50000 dol., kuriuos paliko Šeryl, bet Braksas pasako, kad jis jų daugiau neturi. Grįžęs į restoraną ir norėdamas nat ko nors išlieti pyktį, Braksas užsipuola Liamą, kad neklausė jo dėl Heilės.

5548

Ligoninėje Biancai vis dar sunku suprasti kas tikra, o kas ne, bet atrodo normalesnė, nei paskutines kelias dienas. Visi įspėti su ja nesiginčyti, kad daugiau neišprovokuotų psichozinio elgesio. Tai gana nelengva užduotis, tad visi elgiasi labai atsargiai.
Vėliau Sidą apima siaubas, kai supranta, kad Bianca pabėgo iš ligoninės. Bianca nueina pamatyti Liamo, manydama, kad jie vis dar kartu ir norėdama būti su juo. Liamas nežino ką daryti, todėl paskambina Eipril. Kai ateina Hytas, viskas pasisuka grėsmingai ir prireikia nuraminti Biancą.
Saša ir Natali randa pagiringą Kesį, miegantį paplūdimyje. Paaiškėja, kad vakare jis gėrė alaus su Daniu.
Kesis sugrąžinamas į Sašos namus, kur išblaivėja. Natali susirūpinusi, kad Kesis naikina save, tuo tarpu Saša įsižeidusi, kai mano, jog Kesis gėrė dėl jos.


5549

Ksaveras grįžo dviems savaitėms, kad įgautų praktinės darbo patirties Samerbėjaus policijos nuovadoje. Emerson paima Ksaverą savo žinion, bet Ksaveras labiau suinteresuotas Džetu, nerimaudamas, ant kiek jis yra nusikaltėlis.
Vėliau Džetas įsivelia į muštynes prie buriavimo klubo, kurių metu jis pameta savo ir vyresnio vyro nuotrauką, kurią randa Ksaveras. Ne tarnyboje, Ksaveras nelegaliai patikrina nuotrauką policijos duomenų bazėje ir suranda, kad vyras nuotraukoje – Ričardas Bozis. Kai apie tai užklausia Džeto, jis tampa piktas ir Džina nori žinoti kas vyksta.
Eipril nerimauja dėl Biancos ir kaip Hytas su tuo susitvarko. Ji labai pavargusi ir nesusidoroja. Deksas bando ja rūpintis, bet Eipril turi savo supratimą apie tai, kaip norėtų, kad ja rūpintųsi. Deksas nerimauja, kad jai nepakanka miego ir rūpinasi ja, galiausiai ji pailsi.
Grįžusi į ligoninę po psichozės epizodo, Bianca negali prisiminti nieko apie paskutines kelias dienas.
Kai pradeda veikti vaistai, Bianca grįžta į realybę ir pripažįsta savo santykius su Hytu ir savo sūnaus egzistavimą. Kai Bianca aplanko savo sūnų ir laiko jo ranką inkubatoriuje, tai jai ypatingas momentas.


5550

Džetas paklausia Ksavero kodėl jis mano, kad žmogus nuotraukoje yra Ričardas Bozis. Norėdamas žinoti ar jis gyvena netoliese ir ar Ksaveras gali jį rasti, Džetas paaiškina, kad mano, jog jis gali būti jo tėvas. Ksaveras mano, kad verta tai pažiūrėti, bet Džina su Džonu jį gėdina, nes galvoja, kad jis tik nori atsikratyti Džetu. Sužinojusi, kad Džetas labai nori surasti tą vyrą, Džina prašo Ksavero sužinoti apie jį viską ką gali. Tačiau, kai Ksaveras tai daro, jį prigauna Emerson.
Indi bando kontroliuoti savo gyvenimą ir būti stipri. Ji nėra laiminga kai sužino, kad kavinėje sumažinta jos pamaina. Ji ima dar labiau stresuoti kai pameta vestuvinį žiedą. Vėliau ji palūžta Sido rankose.
Lotė nerimauja, kad jos mama sužinojo, jog ji nori gyventi su Harviu ir Ru. Ru tai naujiena, kad Lotė nori nuolat gyventi su jais. Vėliau Ru apstulbusi kai Alfas duoda Harviui darbą – nuomoti laivą. Ji jaučiasi nedalyvaujanti sprendimuose, kurie vyksta šalia jos. Vakarienės metu, kai viskas susideda, Ru prisipažįsta Harviui, kad idėja tapti pamote ją gasdina.


5551

Ksaveras nerimauja, kad dėl naudojimosi policijos duomenų baze, jį pašalins iš akademijos. Džonas prašo Emerson atlaidžiau pažiūrėti į Ksaverą, bet atskleidimas, kad Ksaveras išplepėjo apie incidentą, dar labiau pablogina situaciją. Saša stebisi koks užimtas Ksaveras ir teigia, kad buvimas tarp Samerbėjaus ir Goulburn yra truputį dvigubas gyvenimas. Vėliau Ksaverui palengvėja, kai Emerson jam atleidžia su griežtu papeikimu. Tuomet Ksaveras pasako Džonui, kad nori atskirti savo darbą ir asmeninį gyvenimą persikeldamas gyventi į Goulburną.
Lėja nustebusi, kad Rubė dar nebuvo pas gydytoją ir priverčia ją pasižadėti, kad nueis. Kai Lėja dar stipriau ima spausti, Rubė prisipažįsta, kad melavo apie nėštumą. Lėja šokiruota ir meldžia Rubės baigti šį emocinį šantažą.
Sidas pasako Indei, kad gailisi, jog anksčiau jos nepalaikė ir duoda čekį padengti skolą Romeo. Indi pasako Rubei, kad grąžino Romeo skolą ir sutinka palikti juos ramybėje. Netrukus po to Merlina randa pamestą Indi žiedą, bet Indi nusprendžia jo nebesidėti.
Ru susirūpinusi, kai atrodo, jog Alfas nenori, kad Harvis su Lotė apsistotų ilgam. Merlina teigia, kad Alfo dvejojimas gali būti susijęs su tuo, kad Ru ir Harvis yra viskas vienas kitam. Tačiau kai Ru bando išspręsti tai su tėvu, supranta, kad Alfas susirūpinęs dėl to, kad ji neplanuoja į priekį.


5552

Džonas prašo Ksavero pagalvoti apie sprendimą išvykti prieš pasakant naujienas Džinai. Ksaveras apsisprendžia ir pasako sprendimą Džinai. Ji lieka suglumusi. Džonas bando ją raminti sakydamas, kad visi išvyksta iš namų, bet Džina nenori to girdėti.
Džetas skambina visiems Ričardams Bozis esantiems telefonų knygoje ir vis labiau nusivilia. Kaip atsisveikinimo dovaną Džinai, Ksaveras duoda Ričardo Bozio adresą iš duomenų bazės. Kai Džetas ją guodžia, Džina masto ką daryti su nauja informacija.
Kesis susisieja su tėvu ir laukia jų kelionių kartu. Tuo pačiu metu Nataliįspėja Braksą, kad Kesis nepasirodė mokykloje ir Braksas traukia Kesį toliau nuo tėvo. Braksas pritrenktas kai sužino, kad Kesis planuoja keliems mėnesiams palikti mokyklą, kad galėtų vykti į kelionę. Braksas užsipuola Natalį, kad nepranešė jam apie Kesio planus, bet ji sako, kad privalo laikytis konfidencialumo. Vėliau Natali skatina Braksą nepasiduoti dėl Kesio ir jie supranta, kad jų tikslai tie patys.
Danis ir toliau vilioja Merliną ir ji pakviečia jį į namus paragauti torto. Maloniai kalbantis, Merlina drąsina Danį sutelkti dėmesį į pozityvą ir eiti į priekį. Vėliau Alfas įspėja ją nesusidėti su Brakstonu, kuris 10 metų praleido kalėjime.
Saša bando įsitikinti, kad viskas gerai su Kesiu. Nors jis sako, kad iš pradžių spaudimas jį išgasdino, bet sutinka su ja bendrauti. Panašu, kad jie grįžta į gerus santykius.

5553

Kesis nusivylęs, kad Danis atidėjo kelionę ir sutinka pakalbėti apie tai su Natali. Natali užsimena Braksui apie tai kas nutiko ir jam jau atsibodo tėvo manipuliavimas.
Braksas eina tiesiai pas Danį ir pasiūlo jam 50 000 dol., kad paliktų juos visiems laikams. Danis pasako Braksui, kad jam nenurodinės kaip elgtis ir parodo pyktį. Vėliau Braksas pagaliau prisikasa prie Kesio ir jis sutinka išbūti bent jau per bandomuosius.
Natali pasiūlo Džinai pasinaudoti kai kuriais jos kontaktais, kad surastų Ričardą Bozį. Natali grįžta pas Džiną su informacija apie Ričardą, su kuria Džina nesiryžta veikti. Vėliau ji supranta, kad Džetas pasiryžęs rasti tėvą ir ji jaučiasi bejėgė ir nežinanti ką daryti. Natali nustebusi, kai Džina paaiškina, kad nusprendė neduoti Džetui informacijos. Tai paskatina Natalį atskleisti, kad jos motina ją paliko kai ji buvo jauna. Iš savo patirties Natali mnao, kad Džetas norėtų žinoti.
Panašu, kad Bianca grįžta į normalią būseną, bet supranta, kad Hytas jos vengia. Hyto požiūriu jis nesijaučia patogiai prie jos nuo tada, kai per savo psichozę ji pabėgo pas Liamą. Vėliau ją aplanko Liamas ir abu patvirtina savo santuokos pabaigą, bet atvykęs Hytas priešingai supranta jų artumą. Naktį kūdikiui prasideda priepuolis. Hytas išsigąsta ir nerimauja dėl savo sūnaus.

5554

Sidas paaiškina, kad Biancos ir Hyto kūdikiui reikia skubaus kraujo perpylimo. Biancos kraujas netinka, taigi reikia rasti kieno tinka. Galiausiai paaiškėja, kad Hyto kraujas tinkamas, bet Sidas paskiria daugiau testų, kad užtikrintų, jog saugu.
Tuo tarpu Bianca galiausiai priverčia Hytą pasakyti kas jį erzina ir išsklaido jo susirūpinimą dėl jos ir Liamo. Pora nusprendžia kūdikį pavadinti Roko. Tačiau Hytas nenori, kad Roko turėtų Brakstonų pavardę. Vėliau Hytas paruošiamas perpylimui ir duoda kraujo sūnui. Visiems palengvėja, kai Sidas pasako, kad tikisi jog pilnai atsigaus.
Airin išgirsta apie Biancos padėti ir nori nulėkti į ligoninę, taigi Liamas pasisiūlo laikyti frontą kavinėje. Jis supranta, kad jam reikia Indi pagalbos ir jie ima kalbėti apie savo buvusius. Jie abu supranta, kad yra prislėgti ir susitaria padėti vienas kitam judėti į priekį. Vėliau Liamas nusprendžia išmesti savo vestuvinį žiedą.
Per visus šiuos neramumus, Deksas padeda Eipril neatsilikti nuo mokslų. Sidui padaro įspūdį kaip jis palaiko Eipril, bet klausia ar jis pakankamai skiria laiko savo paties mokslams. Laiškas iš universiteto parodo, kad Sidas gali būti teisus.
Kai Lėja supranta, kad Rubė vis dar nepasakė apie netikrą nėštumą, Ragina pasakyti tiesą Romeo – arba tai padarys ji. Romeo džiaugiasi, kad banglenčių sporte jam vėl grąžintas geras vardas, bet Rubė jaučia kaltę ir vos susitvardo nepratrūkusi. Netrukus Romeo neteisingai supranta, kad ji prarado kūdikį. Kadangi Romeo jai rodo romantiškus jausmus, Rubė negali neatsakyti tuo pačiu...

5555

Romeo guodžia Rubę, kaip jis tiki, praradus kūdikį, ir liūdnas naujienas pasako Alfui ir Ru. Iš Ru išgirdusi apie persileidimą, Lėja dar kartą ateina pas Rubę, kur randa sugniuždytą merginą, meldžiančią galimybės viską ištaisyti.
Galiausiai Rubė prisipažįsta Romeo, kad kūdikio niekada nebuvo. Romeo išeina iš jų priekabos, kai sugniuždyta Rubė verkia ant grindų.
Eipril dėkinga Deksui už pagalbą ruošiantis egzaminui, bet klausia ar jis susitelkė savo mokslų darbą. Išleidęs Eipril į egzaminą, Deksas pasako Airin, kad gavo paskutinį įspėjimą, kad iki dienos pabaigos pristytytų vėluojančią užduotį. Lotė nugirsta apie Dekso padėtį ir eina jam padėti. Deksas būtų linkęs atidėlioti, bet Lotė perima viską į savo rankas. Eipril grįžta jausdamasi gerai dėl egzamino, o tai paskatina Deksą dar labiau stengtis.
Aplankęs Melisą, Harvis grįžta su prastomis naujienomis – ji jaučiasi geriau ir nori pasiimti Lotę su savimi kai persikels į miestą. Harvis pasako tai Lotei, kuri bando neparodyti kokia ji nusiminusi.

5556

Kai Indi sužino, kad Romeo skandina savo liudesį restorane, skuba jo paguosti. Galvodami, kad Rubė prarado kūdikį, tiek ji, tiek Braksas suglumę, kodėl Romeo ne pas Rubę. Indi ir Braksas šokiruoti kai sužino, kad Rubė melavo apie nėštumą. Indi nusprendžia girtą Romeo pasiimti pas save į fermą, kur susirūpinęs Sidas stebi kaip jo dukra priartėja prie vyro, kuris jai sudaužė širdį.
Braksas nerimauja dėl Rubės melo ir įsikiša, kai pamato kaip paplūdimyje ji užsipuola Romeo ir Indę. Rubė kovoja su išsiskyrimu, bet kai Braksas duoda jai kelis naudingus patarimus, panašu, kad jai tai teikia vilties.
Liamas ieško darbo ir kreipiasi į Ru dėl galimybės dirbti priekabų aikštelėje. Vilties nedaug, tačiau Braksas pasiūlo jo ankstesnę darbo vietą restorane ir Liamas turi nuspręsti, ar jis pakankamai stiprus, kad grįžtų.

5557

Danis kelia problemas Samerbėjuje laukdamas, kol Braksas grąžins jo pinigus ir tuo pat metu žaidžia proto žaidimus. Kai jis restorane susitinka Natali, jie išgeria ir Natali bando išsiaiškinti kokius žaidimus jis žaidžia. Tačiau Danis per daug protingas ir jai susidaro įspūdis, kad jis jai grasina.
Danio draugystė su Merlina žydi ir jis pakviečia ją pietų. Jie labai gerai sutaria, bet kai Braksui trenkiama ir jis paliekamas krūmuose mirti, kyla klausimas, ar Danis turi su tuo kažką bendro?
Rubė bando pasikalbėti su Romeo, bet jis labai piktas ir nenori klausytis. Vis dar sutrikęs dėl to kas nutiko tarp jo ir Indi, Romeo pasipasakoja Liamui, kuris jam pasako, kad pagaliau Indi yra tokioje gyvenimo padėtyje kai gali judėti į priekį ir rasti laimę.
Vėliau Romeo bando įtikinti Indę, kad nori būti su ja, bet jai reikia, kad jis tinkamai užbaigtų su Rube. Padaręs tai Romeo eina ieškoti Indės, kad jai pasakytų. Tačiau jis Indę ir Liamą užklumpa švelniu momentu ir lieka susirūpinęs, kad tarp jų kažkas vyksta.

5558

Braksas pabunda smarkiai sumuštas. Kai Sidas randa jį kibilkščiuojantį palei kelią, verčia Braksą vykti į ligoninę, nerimaudamas, kad jis gali būti smarkiai sužeistas.
Tuo pat metu Hytas ir Danis ligoninėje lanko Roko, kai ateina Bianca ir pasako apie Braksą. Ji susirūpina, kai pastrebi, kad Danis neatrodo sunerimęs dėl sūnaus. Natali taip pat sužino apie sumušimą ir iš karto supranta, kad už to stovi Danis. Ji nueina pas Braksą, kuris negali sulaikyti savo paniekos tėvui.
Vėliau Kesis nerimauja, kas taip pasielgė su Braksu ir kai Braksas pasako, kad už to stovi jų tėvas, Kesis šokiruotas supratęs ką jis gali. Tačiau kai Kesis užsipuola tėvą, Danis sukuria įtikinamą istoriją, kuria paauglys patiki.
Bianca įtikinama pasiimti dieną poilsiui ir vaikščiodama paplūdimyje pasipasakoja Natali apie savo santykius su Hytu.


5559

Eipril ir Deksas įeina kai Bianca ir Hytas bučiuojasi. Eipril iš karto susirūpina, kokią įtaką šie nauji santykiai turės jos seseriai. Įsitikinusi, kad Hytas negali įsipareigoti Biancai taip kaip ji norėtų, Eipril eina pas Dekasą, bet jis nesutinka – tikėdamasis, kad Hytas pasikeitė. Tačiau kai Eipril nenurimsta, Deksas ją šokiruoja pasakydamas, kad problema ne tame, kad jis negali įsipareigoti, o tame, kad negalėjo įsipareigoti jai.
Tuo tarpu Bianca su Hytu nėra tikri ką jaučia vienas kitam. Hytas nusprendžia likti nuošalyje, nes nerimauja, kad Bianca susidomėjusi tik dėl to, kad jie kartu turi kūdikį. Tačiau kai ji pasirodo ant Hyto slenksčio, pasiruošusi išsiaiškinti kas tarp jų vyksta, abu turi nuspręsti ką jie nori daryti su savo ateitimi.
Kai Harvis su Mel kovoja dėl Lotės globos, Lotė kovoja su tikimybe, kad reikės išvykti iš Samerbėjaus. Alfas greitai supranta, kad Lotė susipainiojusi – ji nenori užgauti nei vieno iš tėvų jausmų, bet ji nežino ką jai daryti, kad palengvintų situaciją. Tačiau viskas tik pablogėja, kai Harvis pasako, kad Lotė turi pasirinkti su kuo nori gyventi – su juo ar su motina.
Kai Džonas pamato, kad Džina bando padaryti taip, kad Džetas jaustųsi kaip namuose, jis supranta, kad tai būdas įtikinti Džetą nebeieškoti savo tikro tėvo. Bet Džetas svajojarasti savo tėvą dar gyvą ir Džina pradeda jaustis kalta, kad ji savanaudė.
Atsakyti

Sveiki,

Visgi nusprendžiau pratęsti žiūrėjimą..Šiuo metu esu Australijoje, aplankysiu filmavimo vietas, tad apėmė nostalgija...Tik bėda ta, kad nerandu Youtubej 5197 serijos. Gal ištrynė? O gal yra dar kur kitur? Vilma?

Atsakyti

Vėl rodo Lietuvoje 😀

Atsakyti