Įkraunama...
Įkraunama...

„Be namų negerai“

Su praėjusiom ir ateinančiom šventėm visus! 000059.gif

user posted image
Atsakyti
5125

Tai talkos Andželo restorane diena. Visi pasiruošę padėti, kad laiku būtų atidaryta. Tačiau Andželo vis dar jaučia įtampą ir prisipažįsta Čarlei, kad viena iš pagrindinių priežasčių kodėl jis nori atidaryti laiku yra tai, kad restoranas yra jų šeimos verslas. Jis bijo sugadinti šeimos vardą nesugebėdamas visko tinkamai padaryti. Jis sulaukia savo brolio siūlymo padėti, kad būtų atidaryta laiku. Alfas pasako Andželo, kad bus daug žmonių atidarymo dieną, tai priverčia Andželo dar labiau nervintis. Vėliau Čarlė pasiūlo Andželui suorganizuoti bandomąjį atidarymo vakarą - sukviesti draugus ir inscenizuoti restorano atidarymą. Tai padėtų nuraminti jam nervus. Jis mano, kad tai puiki idėja, o maloniausia tai, kad darbo pabaigoje viskas yra paruošta.

Talkos restorane metu Čarlė pastebi, kad Rubė išsiblaškiusi. Bet Rubė pasako, kad ji tik nervinasi prieš jos ir Liamo pasirodymą restorano atidarymo dieną. Spaudimas prieš artėjantį koncertą didėja, ir Rubė pajunta, kad per dažnai stebi Liamą. Rubės nuotaika prasta ir matant Eipril ir Ksaverą laimingus. Liamas klausia Biancos apie vaikiną, kuris sudaužė jai širdį, nes matė kaip ji išmeta žiedą į jūrą, bet Bianca nenori apie tai kalbėti. Rubės širdis plyšta matant Liamą ir Biancą flirtuojančius. Ji puola į ašaras. Rubė prisipažįsta Nikolei, kad myli Liamą ir nusprendžia su juo apie tai pasikalbėti. Kalbėdama ji jį pabučiuoja. Liamas atstumia Rubę.

Po Deksterio užuominų, kad Indi jaučia simpatiją, Romeo pasako jai, kad jie tik draugai. Indi paslepia savo jausmus ir su tuo sutinka. Jis prisipažįsta, kad priežastis kodėl nenori šiuo metu su niekuo susitikinėti yra tai, kad jam vis dar skaudu po Anės ir jis nėra tikras ar pasiruošęs naujiems santykiams. Po pačios Indi meilės dilemų, ji taip pat pasako, kad nėra pasirengusi žaisti pažinčių žaidimų. Romeo klausia Indi ar ji jaučia jam kažką daugiau nei paprasta draugystė. Indi jam atsako tuo pačiu klausimu. Nei vienas iš jų neatsako, bet viltingai nusišypso.

Merlinai malonu bendrauti su Sidu ir pora patvirtina savo jausmus vienas kitam. Deksas ir toliau slepia savo susižavėjimą Merlina, bet tuo pačiu sugeba su ja flirtuoti. Sidas į tai nekreipia dėmesio, nes jam tai neatrodo įtartina - palaiko tai dar vienu Dekso keistumu, kas jam yra įprasta. Sidas klausia Merlinos kaip Nikolė susidoroja su tuo, kad jie kartu. Marlina sako, kad jai atrodo, kad viskas gerai. Sidas atskleidžia savo susirūpinimą dėl Peno sakydamas, kad jis melavo Nikolei apie tai, kad Sidas dar kažką jaučia Nikolei. Tačiau jų pokalbis nutrūksta kai Penas su Nikole ateina į restoraną. Merlina tvirtina, kad Sidui reiktų apie tai pasikalbėti su Nikole. Nikolė jaučiasi nepatogiai Sido akivaizdoje ir pasako Penui, kad tai ką jis pasakė apie Sidą neturi prasmės. Pagaliau Sidas prieina prie Peno ir paklausia kodėl jis melavo Nikolei. Penas dar kartą pameluoja pripažindamas, kad jo nuomone ir Nikolė vis dar kažką jaučia Sidui. Tai pasakęs jis išduoda savo piktus kėslus.

5126

Rubė jaučiasi pažeminta po to kai pabučiavo Liamą, o šis ją atstūmė. Apie tai ji pasipasakoja Nikolei, kuri stengiasi būti tikra draugė ir pasako, kad ji įsitikinusi, kad Liamas supras jei ji jam viską paaiškins. Bet Rubė negali net pagalvoti apie tai, kad reiktų kalbėtis su Liamu po visko. Tuo tarpu Liamas pasako Biancai apie bučinį ir ji pasiunta. Ji bara jį už tai, kad jis ir toliau su ja matėsi nors žinojo, kad Rubė jam kažką jaučia. Ji liepia jam apie tai papasakoti Džinai ir išdėstyti kaip viskas buvo iš jo pusės, nes kai ji sužinos iš kitų apie tai, Liamas bus kaltas nepriklausomai nuo to ar paskatino Rubę taip elgtis ar ne. Liamas atsisako pasakyti Džinai, nes mano, kad Rubė ir taip patyrė traumą, todėl nenori jai dar labiau pakenkti. Jis pasako Rubei, kad jie negali daugiau matytis, nei kartu groti, viskas sustabdyta neribotam laikui. Rubė sukrėsta. Vėliau Bianca susiduria su Rube ir pasako jai, kad įveiktų save, nes jei ne – sugadins Liamui gyvenimą.

Sidas susirūpinęs, kad Penas žaidžia žaidimus su Nikole. Jis pasako Merlinai, kad Penas prisipažino melavęs Nikolei apie Sido jausmus jai. Tai buvo plano dalis norint patikrinti kaip Nikolė reaguos į Sido jausmus. Merlina sako, kad jiems reikia pasikalbėti su Nikole, bet kai ji jai skambina ateina Penas ir pasako, kad Sidas jai melavo apie tai ką jis pasakė jai. Merlina pasako Mailsui ir jie abu susitinka su Sidu. Sidas patvirtina, kad neturi jokių jausmų Nikolei. Mailsas nusprendžia, kad atėjo laikas pasakyti Nikolei ką Penas daro. Nikolė į naujienas reaguoja blogai, gina Peną ir kaltina kitus, kad jie nori juos išskirti, nes jiems Penas nepatinka. Nepaisant jos žodžių, matosi, kad ir jai yra abejonių dėl Peno.

Džina ir Džonas mėgaujasi savo laiku kartu, bet jaučia įtampą kai namai pilni žmonių. Bianca užėmusi vonią ir pastoviai pertraukia Džinos ir Džono ramų laiką kartu. Eipril jaučiasi blogai, kad kėsinasi į asmeninę Džinos erdvę ir atsiprašo už Biancos elgesį. Vėliau ji prisipažįsta Ksaverui nerimaujanti, kad Džina jas išmes. Ksaveras liepia jai atvėsti, viskas yra gerai.
Atsakyti
Man tai nesuvokiama, kokią teisę Bianka turi kištis į Liamo gyvenimą ir nurodinėti jam, ką daryti. T.y. reikalauti, kad jis pasakytų apie Rubę Džinai. Ji juk nėra labai artima jo draugė ar giminaitė, kad jai būtų svarbus jo likimas.. Aišku, gali būti, kad jai pačiai (arba jos artimam žmogui) kažkas panašaus yra nutikę anksčiau, bet vis tiek ji neturėtų vos kelis kartus sutiktam žmogui grasinti, kad pasakys Džinai ar dar kam nors.. (Neatsimenu, kurioj serijoj šitas buvo. Jei dar nebuvo, tai dar bus.)
Atsakyti
Pirmiausiai noriu pasveikinti mūsų mylimo serialo gerbėjas ir gerbėjus su ateinančiais Naujais Ugninės Beždžionės metais ir padėkoti už galimybę suprasti jį ( dėkui už aprašymus) ir bendrauti mus dominančia tema 4u.gif

Su Naujais!
Ir vėl metus skaičiuosim iš pradžiu,
Lyg snaigės delnuose, vėl dienos tirps.
Žavės žiema tyliu, ramiu grožiu,
Į langą zylės belsis, vėtros šėls.
Vėl žvaigždės kris į laukiančias akis
Ir širdyje prisiminimai dilgčios,
O svajos plačios, ilgesys, rimtis
Danguj kryžiuosis šalčio žvilgsniu.
Vėl linkim laimės, džiaugsmo ir vilties,
Lai būna sieloje skaidru, ramu.
Kaltes atleiskime vieni kitiems
Ir būkime turtingi gerumu.


user posted image
************************************

Man irgi Bianka nepatinka doh.gif Ji labai arogantiška ir visai kitokia nei jos simpatiška sesė.

Beje, gal jau dėl Peno kas nors išaiškės?

Taip pat man gražiai žiūrisi Merlin ir Sidas wub.gif Norėtųsi, kad niekas jiems netrukdytų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zizija @ 2015 12 30, 21:05)
Beje, gal jau dėl Peno kas nors išaiškės?

Mano matytose serijose dar niekas nepaaiškėjo. Tik toliau nesąmones šneka ir tiek... sad.gif Bet jau suaugusiems jis dar daugiau įtarimų kelia.

Su artėjančiais 4u.gif
Atsakyti
Su Naujais oro_buckis.gif

5127

Bianca spaudžia Rubę, kad tvardytųsi su savo jausmais Liamui. Jei ji negali kontroliuoti savęs, kad jo nepabučiuotų – tai kas bus toliau? Rubė sutrikusi. Tai pastebi Čarlė. Rubė jai pasako, kad tai tiesiog problemos dėl vaikinų. Čarlė užsimena, ar tai dėl Ksavero. Rubė patvirtina, kad taip. Ji niekaip negali pasakyti, kad čia viskas dėl Liamo. Vėliau Rubė paprašo vaikinuko, kad nupirktų jai butelį. Bandydama numalšinti skausmą, prisigeria. Tokia ji atsiduria prie Liamo namų. Kai Liamas nueina pas ją, netyčia Rubė įkrenta į baseiną. Liamas pasibaisėjęs matydamas Rubę tokios būklės. Jis paskambina Nikolei ir paprašo jos pagalbos. Nikolė su Penu parveda Rubę namo. Nikolė pasako Liamui, kad jam reikia išsiaiškinti santykius su Rube. Jis stebi, kaip Rubė nueina ir jaučiasi blogai dėl to, ką pridirbo.

Nikolė vis dar pyksta ant namo gyventojų, nes mano, kad jie nusistatę prieš jos ir Peno draugystę. Sidas teigia, kad jis sako tiesą apie tai, kad Penas melavo dėl jo jausmų Nikolei. Nikolė gina Peną. Alfas pasako Sidui, kad nors Nikolė ir maištauja, vis tiek bent kiek turėtų atsižvelgti į tai ką jie sako. Nikolė abejoja ir klausia Peno, ar jis melavo jai apie Sido jausmus. Penas neigia. Jis sako, kad padarė Sidui grėsmę, turbūt dėl to Sidas ir meluoja.

Lėja nusiminusi po Elaidžo išvykimo. Tai turi įtakos jos miegui, kas paskui atsiliepia darbe. Vėliau visi susirenka bandomajame restorano atidaryme pas Andželo. Viskas neina taip gerai kaip Andželo tikėjosi. Visiems patinka maistas, bet atmosfera nėra labai maloni. Lėja pavargusi, o Reičel su Toniu vaidijasi dėl Danielio siūlomo darbo Reičelei. Vakaras eina į pabaigą. Danielis nustebęs, kai Reičel pasako, kad nepaisant Tonio nepritarimo ji rimtai svarsto galimybę persikelti į valstijas dirbti su juo. Tai nugirsta Tonis ir nėra tuo patenkintas.

Man ta Bianca is viso kazkokia isterike atrodo. doh.gif
Atsakyti
5128

Tonis ir Reičel vis dar nesutaria dėl Danielio darbo pasiūlymo. Danielis bando nuraminti Reičel, sakydamas, kad jai ir Toniui nebus ten jokių problemų, Tačiau Reičel nėra įsitikinusi. Ji mano, kad nėra teisinga, kad Tonis taip reaguoja. Ji bando paaiškinti Toniui, kad tai nuostabi galimybė, bet Tonis nusiteikęs priešiškai. Danielis sako Toniui, kad Reičel švaisto savo talentą įlankoje. Ji čia neišnaudoja visų savo galimybių, ką galėtų padaryti Amerikoje. Tonis įsižeidžia, kad Danielis kišaisi į jų santykius. Paskui jis pasako Mailsui, kad nenori palikti miestelio, nes čia palaidotas Džekas. Taip pat čia gimė Haris. Jam tai daug reiškia, todėl Tonis nenori palikti šios vietos. Mailsas pataria Toniui pasidalinti šiais jausmais su Reičel. Tonis taip ir padaro. Reičel vertina jo sąžiningumą, bet jai reikia laiko pagalvoti. Ji nueina pas Danielių ir ten apsipila ašaromis, nes nežino ką daryti – ji norėtų važiuoti, o Tonis – ne.

Andželo nerimauja, kad visi vaidai per bandomąjį restorano atidarymą buvo blogas ženklas didžiajam atidarymui. Čarlė jį ramina, kad jie jau atlaikė viską kas gali būti negerai, dabar viskas turi būti gerai. Bet kai Rubė ir Liamas pasako, kad nebedainuos per atidarymą, o restorane užsakyta tik pusė vietų, Andželo supranta, kad buvo teisus - pradžia nesėkminga. Vėliau dar daugiau užsakymų atšaukiama ir surandamas rizikingas (?) pakeitimas Rubei ir Liamui. Bet nepaisant visko, atidarymas yra sėkmingas – restoranas sausakimšas ir visi turi nuostabų laiką – panašu, kad Andželo atėjo sėkmė.

Romeo ir Indi vis šilčiau bendrauja – mėgaujasi vienas kito kompanija ir daug kalba telefonu. Kai Indi paprašo susitikti su ja anksti ryte klube, Romeo klausia kodėl? Indi pasako jam, kad tai paslaptis, kuriai išsiaiškinti jis turi laiko iki 7 val. vakaro. Jeigu jam pavyks išaiškinti paslaptį, ji pavaišins jį vakariene pas Andželo. Romeo praleidžia dieną spėliodamas, bet nepaisant kai kurių Deksterio užuominų, neturi supratimo kas per paslaptis. Ji pasako susitikti Andželo restorane ir viskas bus aišku – jis ateina ir supranta, kad Indi gavo padavėjos darbą.
Atsakyti
5129

Tarp Romeo ir Indi viskas vyksta gerai, jie jaučiasi patogiai ir kartu leidžia laiką. Bet kai Indi paprašo pamokinti ją plaukti banglente, jį užplūsta mintys apie Anę ir jis baigia visas kalbas apie pamokas, palikdamas Indi suglumusią. Indi klausia jo apie keistą elgesį ir jis prisipažįsta, kad vis dar kovoja su prisiminimais apie Anę. Indi pasako, kad jis turėtų perlipti per save, nes negali kaltinti Anės už tai, kad jis nenori gyventi toliau. Vėlia Romeo pamato Indi kalbančią su kitu vaikinu dėl pamokų. Jam tai nepatiko ir pasako Indi, kad sutinka ją mokyti. Kodėl staiga persigalvojo?

Lėja vis dar depresijoje dėl Elaidžo praradimo – ir tai įtakoja jos darbą. Ji kelias dienas normaliai nemiegojo, ir to pasekoje sudegina maistą, taip pridarydama dar daugiau darbo kitiems. Airin liepia jai eiti namo, bet Lėja kaip visada atsisako. Pagaliau Airin priverčia ją išeiti. Lėja nueina paplaukioti, kad atsigautų. Vėliau Airin paprašo Mailso, kad išsivestų ją pasivaikščioti ir paguostų. Jis negali nieko tokio pasakyti, kas sumažintų skausmą, kurį ji jaučia, bet jis gali pasiūlyti jai savo petį. Lėja priima jį ir viską kas kaupėsi viduje išlieja ašaromis.

Reičel ir Tonis vėl kalbasi ir Reičel sako, kad kartais reikia kai ką paaukoti norint gauti daugiau iš gyvenimo, bet Tonis jaučiasi taip, kad tik jis vienas aukojasi. Vėliau Reičel kalba su Lėja, pasako jai, kad Tonis nepalenkiamas dėl išvykimo. Lėja abejoja ar Reičel su Hariu vyks be Tonio. Reičel turi 2 dienas perkalbėti Tonį. Bet jos laikas sutrumpinamas iki dienos pabaigos. Ji daro sprendimą. Kai ji pasako Toniui apie galimas darbo vietas jam Bostone ir atkreipia dėmesį, kad jis bus arčiau Luko, kuris taip pat yra valstijose, Tonis šokiruotas, nes supranta, kad Reičel jau sutiko. Ji tai patvirtina. Pradeda dirbti už 2 savaičių.
Atsakyti
Su Calaquendi pagalba, keliu dar porą aprašymų.

5130

Bianca gauna paketą iš Italijos. Visi nustebę, kai ji pasako, kad nenori jo atidaryti ir prašo išmesti. Džonas, Ksaveras ir Eipril nusprendžia atidaryti ir valgo saldainius, kurie yra viduje. Bianca pamato tai ir įsiunta, nes liepė jį išmesti ir neatidaryti. Jie galvojo, kad jai nesvarbu ką jie su juo padarys. Vėliau Bianca išgirsta kaip Džonas pasakoja Alfui pašiepainčią istoriją apie pernelyg temperamentingas Europos moteris. Bianca iškoneveikia Džoną. Kai tarp jų įvyksta dar vienas nesutarimas, Eipril įspėja seserį gerbti Džoną kol jos gyvena Džinos namuose. Bianca sako pabandys, bet po dar vieno susiginčijimo Džinai jau gana – ji paprašo merginas išsikraustyti.

Nepaisant Mailso paguodos, Lėja vis dar jaučiasi blogai po Elaidžo išvykimo. Kolina mano, kad ji turėtų pasinerti į motinystę, tai vienintelis vaistas, kuris padėtų išgydyti sužeistą širdį. Bet Lėja nieko negali padaryti, ji visiškai praradusi savo senąjį aš. Airin svarsto, ar Lėjai išsiskyrimas toks sunkus todėl, kad giliai širdyje ji žino, kad padarė neteisingą sprendimą viską baigdama su Elaidžu? Lėja tai neigia, bet paskui pradeda rašyti Elaidžui žinutę, kad padarė klaidą. Jos emocijos aprimsta ir ji ištrina žinutę. Ar Airin buvo teisi?

Deksteris įsižiūrėjęs Merliną ir pats save pakviečia pietų su Merlina ir Sidu į Andželo restoraną. Sidas nepatenkintas, bet nenori, kad Deksteris jaustųsi nepageidaujamas, todėl priverstas sutikti su jo atėjimu. Deksas visą vakarą šaiposi iš Sido norėdamas parodyti, kad jis jaunesnis, patrauklesnis Volkerių šeimos vyras. Sidas supranta, kad Deksas kažką sumanė, bet nėra tikras, ką tiksliai. Jis klausia Deksterio, bet šis neatsako.

5131

Ksvaeras bando kalbėtis su Džina apie merginų išprašymą, bet Džina nenori nieko girdėti. Ksaveras kaltina Džoną – jis galvoja, kad tai Džonas didžiausia problema. Eipril mano, kad labai miela, kad Ksaveras taip už ją kovoja. Eipril dėl problemų apklatina Biancą – ji sako, kad sesuo tik pakenkia, o nesirūpina ja. Liamas nenustemba kai išgirsta ką padarė Bianca, bet kai jis kalba su ja, ji susinervina ir apšaukia jį. Džonas sutinka taikytis su Ksaveru, bet kai Džina pasako Ksaverui, kad Džonas apgailestauja, Ksaveras supyksta – ar Džonas ne vyras, kad galėtų pats tai pasakyti. Jis negali pakęsti, kaip jo mama elgiasi - atrodo, kad jai daugiau niekas nerūpi tik Džonas.

Airin gavo laišką nuo Anės, kuri rašo, jog ji tiek įsimylėjusi Japoniją, kad svarsto galimybę ten pasilikti. Nors Airin džiaugiasi dėl Anės, bet negali nuslėpti savo nusivylimo. Kai Džefas su Ane užsienyje, o ji gyvena tik su Rube, namai atrodo tušti. Kai Airin nugirsta, kad Ksaveras ieško kur apsigyventi Biancai su Eipril, Airin pasiūlo joms apsistoti pas ją.

Rubė savo mintis apie Liamą turi slėpti nuo Airin ir Čarlės. Per pusryčius su Čarle ji bando sutelkti dėmesį į Andželą, bet tai nesulaiko Čarlės, ir Rubė pratrūksta - pripažįsta, kad myli Liamą. Čarlė kalba apie tai su Liamu ir jis užtikrina, kad nieko nepadarė, Čarlė nenoriai tai pripažįsta. Bet nei vienas nežino kaip elgtis tokioje situacijoje. Rubė vėliau matosi su Liamu ir prašo jį būti draugais – ji nieko negali daryti neturėdamo jo savo gyvenime. Galiausiai, nenorėdamas nuvilti Rubės, Liamas sutinka.

Čarlė ir Andželo yra persidirbę, ir gauna šiek tiek laiko praleisti kartu. Čarlė susirūpinusi dėl jo, nes jis tiek daug dirba norėdamas, kad restorane viskas sektųsi, kad atrodo jog niekda iš jo neišeina. Alfas taip pat susirūpinęs dėl to, kiek valandų jis dirba, ir siūlo surasti ką nors, kas galėtų jį pavaduoti. Bet Andželo nei vieno neklauso – jis viską daro pats, kol užmiega sandėliuke. Alfas pakviečia Čarlę, kad parveštų jį namo, bet kažin ar jis jų klausys. Čarlei reikia pagalbos dėl Rubės, bet šiuo metu Andželo jai nepadės.

Atsakyti
5132

Rubei sunku priprasti prie gyvenimo su Bianca, ji mano, kad ji domisi Liamu. Kai užkandinėje pamato Liamą, iš karto išeina, negali būti šalia jo, nors ir sakė, kad nori būti draugais. Liamas nueina paskui ją į prieplauką. Rubė jį apklatina domėjimusi Bianca. Jis sako, kad taip nėra, bet ji tuo netiki. Bianca mato Liamą guodžiantį Rubę ir paskui su juo susitinka. Jis yra kvailas ir negalvojantis, todėl Bianca nemato kito pasirinkimo kaip tik informuoti Džiną. Jis lieka priblokštas, bet jos neperkalba.

Džina pyksta ant Džono, kad per jį Bianca su Eipril išsikraustė ir Ksaveras nebenori būti namuose. Džina sako Džonui, kad jis turėtų pataisyti santykius su Ksaveru. Džonas bando kalbėtis su juo, bet kadangi jis kaltina Džoną dėl Eipril išėjimo, todėl nelabai suinteresuotas situacijos tarp jų pagerinimu. Nežinodamas kaip išspręsti problemą, Džonas klausia Ksavero ką jis galėtų padaryti, kad tarp jų būtų ramybė. Mėgaudamasis tuo, kad Džonas bus skolingas, Ksaveras žada nutraukti pykčius su sąlyga, kad Džonas vėliau jam liks skolingas paslaugą. Džonas sutinka, bet ar paskui nepasigailės?

Penas mano, kad Nikolė vengia leisti laiką su juo, bet Nikolė užtikrina, kad taip nėra ir jie eina maudytis. Nikolė prisipažįsta Penui, kad daugiau nenori neįpareigojančių santykių tarp jų - iš pradžių ji galvojo, kad po Eideno paprasti, neįpareigojantys santykiai yra tas, ko jai reikia, bet dabar suprato, kad klydo. Nerimaudama dėl Nikolės, Merlina nusprendžia, kad reikia visiems su ja pasikalbėti. Jie bando kalbėtis, bet Nikolė nesidomi, ji pasako, kad Penas sakė jog Sidas meluoja. Susierzinę Mailsas su Sidu eina pasipriešinti Penui. Jis viską neigia, taip suerzindamas šeimą dar labiau. Nikolė nepatiki jais, kad Penas viską paneigė, todėl suaugusieji nebežino, ką toliau daryti. Mailsas išprašo jį iš priekabos. Penas pasako Nikolei, kad miegos paplūdimyje, dėl to Nikolė pasijaučia kalta.
Atsakyti
5133

Deksteris ir toliau neduoda ramybės Sidui dėl jo santykių su Merlina. Sidas kažko nesupranta, bet nurašo tai Deksterio keistumui. Kad pamatytų Merliną, pats save pasikviečia pietų, be to nori užduoti jai klausimų. Jis užduoda krūvą asmeninių klausimų, bet pasako, kad tik nori įsitikinti, kad tėtis susitikinėja su tinkamu žmogumi. Kai Sidas sužino tai jam pasirodo labai keista ir jis paklausia Deksterio kas vyksta. Jis užtikrina, kad nieko blogo nevyksta, jis tik rūpinasi savo tėčiu.

Romeo ir Indi vis daugiau laiko praleidžia kartu ir kai jis mato ją paplūdimyje, pastebi jos grožį. Jis neprisileidžia tos minties, bet kai Merlina paklausia ar jis su Indi, greitai atsako, kad ne. Jis neturi laiko santykiams, o po Anės nėra tikras ar jiems jau pasirengęs. Jis visą dieną vengia Indės, nežinodamas, kaip jis jaučiasi ar kaip turėtų elgtis ir primindamas jai, kad jis nėra pasiruošęs rimtiems santykiams. O tas pastovus šio fakto teigimas ją siutina. Vėliau jis ją susiranda darbe, kad atsiprašytų, bet ji vis dar ant jo pyksta. Indi bešaukiant ant Romeo, jis ją pabučiuoja, taip ją nustebindamas.

Lėja peršalo, dėl to ji kaltina pastaruoju metu padidėjusį darbo krūvį, bet Mailsas mano kitaip. Jis mano, kad čia dėl to, jog Elaidžas yra toli, bet Lėja tikina, kad tai nesąmonė. Vėliau, Mailsas randa ją nukritusią ant grindų, pasidavusią ligai. Lėja nerimauja, kad palūš taip, kaip buvo nutikę po Australijos dienos įvykių. Paskutinis dalykas, kurio ji nori, tai leisti VJ patirti tą patį, kas buvo tuomet. VJ nori padėti mamai, bet Mailsas pasako, kad jis turi paprasčiausiai laukti, daugiau jis nieko negali dabar padaryti.
Atsakyti
5134

Romeo nėra visiškai tikras ką jam reiškia praėjusios nakties bučiniai su Indi. Jis kovoja su savo jausmais kol pamato Indi per pietus. Jis nežino, ką jai atsakyti, ir ji pasiteirauja, galbūt jis dar dvejoja ar persigalvojo dėl jų. Jis pasako, kad ne, tačiau jo veido išraiška sako kitaip. Vėliau Indi jam primena apie jo požiūrį, nerimaudama, kad jis dar galvoja apie Anę, bet Romeo pasako, kad jis paprasčiausiai nenori prarasti jų draugystės. Vėliau tą naktį jie kalba telefonu, daugiau kaip draugai ir atrodo, kad viskas bus gerai.

Reičel ir Tonis vis dar nesutaria dėl išvykimo į Bostoną. Kad ir kaip Reičel prašo pabandyti, sako, kad viskas bus gerai, Tonis nenori nieko apie tai girdėti. Jis kaltina Danielių, kad griauna jo šeimą ir nėra patenkintas kai šis ateina aplankyti Reičel. Danielis pasako, kad išvyksta, o Reičel jam pasako, kad nusprendė imtis darbo Bostone, nežiūrint ar Tonis važiuos ar ne. Ji pamatys jį ten kitą savaitę. Tonis irgi nusprendė, kad liks čia, nors Reičel tam ir priešinasi. Reičel bando susisiekti su Toniu vis jam skambindama, bet Tonis nekelia ragelio, bando apsispręsti. Kai jis pagaliau nusprendžia grįžti namo pasiklabėti apie tai, jis randa bilietą į Bostoną su vienos Reičel vardu.

Čarlei trūksta Andželo, nes nuo to laiko kai atidarytas restoranas ji jo beveik nemato. Ji tikisi praleisti dieną su Andželo, bet jis iškviečiamas į restoraną.
Čarlė bando įkalbėti jį skirti daugiau laiko sau (atsipalaiduoti), bet jis nesutinka. Pažada jai, kad kartu pavakarieniaus, bet kai ji atvyksta, pamato Andželo bėgiojantį restorane – vienas darbuotojas paskambino, kad serga, todėl jam nėra jokios galimybės išeiti. Jis atsiprašo, bet nieko negali padaryti. Čarlė pradeda pykti – jai toks vaizdas, kad tik jai vienai atrodo, kad čia problema.
Atsakyti