Įkraunama...
Įkraunama...

„Be namų negerai“

Ką manot apie Reičel ir Tonio situaciją? Man tai kvaila, kad abu užsispyrę ir negali nei vienas nusileisti, priimti kompromiso, abiems tinkančio varianto. Įtariu, kad nei vienas nenusileis ir galiausiai Reičel išvažiuos su Hariu sad.gif Bet labai tikiuosi, kad taip nebus ir galiausiai kuris nors nusileis (tikiuosi, kad Tonis). Nelabai suprantu, kodėl jam taip svarbu likti miestelyje. Suprantu, kad Džekas čia palaidotas, čia gimė Haris (jo tokie argumentai buvo), bet man tokie atsikalbinėjimai atrodo kvailoki.. Vis tiek galiausiai jis išvyks kažkur, nes naujesnėse serijose, kai buvo grįžusi Selė, aš jo nemačiau.
Atsakyti
5135

Ponas Odlis vis dar „vaidenasi“ namuose. Alfas pasiunta kai pamato, kad naktį kažkas įslinko į jo kambarį ir įdėjo lėlę į ventiliatorių lubose. Jis tvirtai įsitikinęs, kad lėlė turi dingti visam laikui. Tuo tarpu Merlina nerimauja dėl Nikolės dėl jos išsiskyrimo su Penu. Nikolė nenori apie tai kalbėti, bet Merilna pastoviai uždavinėja klausimus. Ji jaučia, kad jos gyvenimas nekontroliuojamas ir ji nieko negali padaryti. Merlina mano, kad turi sprendimą ir pasako jai, kad jie turi atlikti apsivalymo ritualą. Tačiau norint tai padaryti, reikia ką nors paaukoti ir tą naktį ponas Odlis baigia savo gyvenimą liepsnose.

Tonis suglumęs po to kai rado bilietą į Bostoną. Po pokalbio su Mailsu jis lieka pas Džiną, nes nenori susitikti Reičel. Kai pagaliau jie kalbasi, jis visiškai sukrėstas, kai sužino, kad Reičel planuoja išsivežti ir Harį. Tonis užsispyręs ir atsisako leisti jai tai padaryti. Jis pasipiktinęs, ji bando jam paaiškinti, bet jam aišku tik tai, kad ji nenori jokių kompromisų. Išklausiusi kaip blogai yra Reičel su Toniu, Lėja bando padėti. Ji pasako Reičel, kad ji turėtų viską apgalvoti ką daro, bet Reičel nepalenkiama. Tada Lėja turi idėją – paskambinti Lukui ir paprašyti jo pagalbos.

Po to, kai Deksteris globėjiškai elgėsi su Merlina, Sidas bando užtvirtinti (gal) santykius su Deksu pasiūlydamas jam kartu praleisti laiką (pasidaryti tėvo ir sūnaus vakarą ar pan.). Deksteris nori atsiprašyti Merlinos už savo elgesį. Sidas nemano, kad tai būtina, bet Deksteris primigtinai reikalauja. Sidas nori žinoti ką jis ketina pasakyti, bet Deksteris užtikrina, kad viskas bus gerai. Bet kai jis atsiprašo Merlinos, ji pavadina jį „saldžiu“, o tai tik dar labiau padidna jo patrauklumą.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2016 01 08, 12:54)
Ką manot apie Reičel ir Tonio situaciją?

Suprantu ir viena ir kita - Reicel puiki galimybe. Tonio vietoje irgi spiriociausi - sunku butu viska mest ir 180 laipsniu kampu pakeist gyvenima. Man labai idomu buvo kuo baigsis si istorija, todel ilindau pasiziureti kada aktoriai paliko seriala - tai jau zinau kuo baigsis, bet nesakysiu tongue.gif Uz 3 seriju viskas paaiskes smile.gif O siaip tai gaila - man Reicel ir personazas fainas ir siaip labai wub.gif aktore ax.gif
Atsakyti
5136

Santykiai tarp Reičel ir Tonio vis dar įtempti – Reičel greitai išvyks į Ameriką, o Tonis neketina vykti. Reičel sujaudinta, kad Tonio sūnus Lukas sutiko atvykti į įlanką. Ji tikisi, kad Lukas įtikins Tonį persikelti į Ameriką. Tačiau jų problemos gilėja – Tonis nusivylęs, kad Reičel savo karjerai teikia pirmenybę nei šeimai ar Tonio karjerai, bet Reičel - tai vieną kartą gyvenime pasitaikanti galimybė. Kai Tonis sužino, kad Lukas atvažiuoja į miestelį, jis tai supranta neteisingai, kaip kišimąsi, ir yra nepatenkintas.

Romeo tikisi, kad galės patenkinti Indės lūkesčius jų santykiuose. Galiausiai Romeo atskleidžia atkakliai klausinėjančiai Nikolei, kad jis dar nekaltas. Bet kai Indi išsiaiškina jo paslaptį, jai tai nerūpi. Tai nei kiek nepakeitė jos jausmų bei nuomonės apie jį.

Merlina susijaudinusi dėl jos paslaptingo pasimatymo su Sidu. Bet, deja, Sidas pasako, kad turi padirbėti keletą papildomų valandų darbe. Jis paprašo Deksterio pagalbos dėl Merlinai ruošiamo pikniko. Bet Deksteris turi kitą planą – užuot susitikęs su Merlina ir pasakęs, kad jie eitų į pikniką vieni ir ten lauktų prisijungiančio Sido. Netrukus Deksteris mėgaujasi gražia iškyla su Merlina, bet jai pasidaro smalsu ir neramu, ji norėtų žinoti kur Sidas.

Penas prieina papludimyje prie Nikolės ir bando atsiprašyti už tai, kad buvo grubus su ja. Nikolė klausosi jo sunkios praeities istorijos ir nusprendžia atleisti. Sėdėdama papludimyje Nikolė pajudina ranką ant smėlio ir pajaučia, kad jai įduria ten numesta adata.
Atsakyti
Tikriausiai po šito pikniko Merlinai turėtų būti aišku, ko siekia Deksteris.. Dar atvežė į tokią vietą, kur ryšio nėra doh.gif Kaip supratau, Sidas tik prašė padėti suorganizuoti jiem pikniką (suruošti maistą ar pan.), o Deksas pamelavo Merlinai, kad Sidas jo prašė pabūti su ja, kol jis pats atvažiuos doh.gif Net jei būtų Sidas galėjęs anksčiau ateit, nebūtų žinojęs, kur juos rasti...
Atsakyti
5137

Ligonineje Sidas testuoja Nikolę dėl ligų, kuriomis ji galėjo užsikrėsti įsidurusi adata papludimyje. Nikolė taip pat prašo, kad ją ištirtų nuo ŽIV. Penas ligoninėje neatsitraukia nuo Nikolės nė per žingsnį, todėl ji jam dėkinga už patikimumą. Penas atsiprašo Sido už tai, kad melavo apie jį ir Nikolę, bet Sidas juo nepasitiki. Gaunami testų atsakymai - ji neapsikrėtė jokia liga. Sidas pasako, kad ŽIV rezultatai užtruks kelis mėnesius. Nikolė sugniuždyta – ji tiek ilgai turės laukti nežinodama, užsikrėtė ar ne? Kai sugrįžtame atgal į papludimį, tampa aišku, kad viskas nėra taip gražu su Penu, tai dėl jo kaltės Nikolė dabar yra ligoninėje.

Ksaveras klausia Eipril ar ne keista gyventi su jo buvusia mergina Rubi. Eipril ramina, kad viskas gerai. Bet Rubei viskas atrodo negerai. Rubė kalba su Lėja ir klausia ar neprieštarautų jei ji grįžtų gyventi su Čarle ir Lėja. Lėja sako, kad gerai, bet ji pirmiau turėtų pasikalbėti su Čarle. Kai Rubė atsisako valgyti tai ką Bianca pagamino namuose, Eipril nuseka ją į kavinę ir klausia ar ji nekenčia gyvenimo su Eipril ir Bianca? Bianca yra problema, bet Rubė tai neigia. Rubė ir Eipril sutinka būti draugėmis.

Kol Deksteris su Merlina piknike, Sidas palieka Deksteriui dar vieną žinutę, kad jam paskambintų. Merlinai įdomu kodėl Sidas iki šiol dar nesusitiko su jais. Ji nusprendžia, kad reikia vykti į ligoninę ir pažiūrėti kur Sidas. Merlinos įtarimai, kad Deksteris ją įsižiūrėjęs, pasitvirtina, kai ji tikrina žinutes iš Sido, o ten nebuvo nieko paminėta apie susitikimą iškyloje, ir Merlina greitai supranta, kad Deksas suorganizavo visą tai, kad jie galėtų pabūti dviese.

Papildyta:
QUOTE(Calaquendi @ 2016 01 11, 13:56)
Tikriausiai po šito pikniko Merlinai turėtų būti aišku, ko siekia Deksteris.. Dar atvežė į tokią vietą, kur ryšio nėra  doh.gif Kaip supratau, Sidas tik prašė padėti suorganizuoti jiem pikniką (suruošti maistą ar pan.), o Deksas pamelavo Merlinai, kad Sidas jo prašė pabūti su ja, kol jis pats atvažiuos  doh.gif Net jei būtų Sidas galėjęs anksčiau ateit, nebūtų žinojęs, kur juos rasti...

Aciu uz paaiskinima - kazka cia suveliau su ta iskyla ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Dar papildau dėl Nikolės situacijos smile.gif Sidas jai užsiminė, kad yra dar galimybė kažkokius vaistus gerti, kurie padėtų užkirsti kelią ŽIV (jeigu užsikrėtė). Bet kadangi labai menka tikimybė, kad Nikolė užsikrėtė, tai jis nerekomenduoja juos vartoti. Nikolė paklausė, kaip Sidas darytų, jeigu jos vietoje būtų Indė, Deksas arba jis pats. Kadangi Sidas neiškart atsakė, kad jo pozicija šiuo klausimu būtų tokia pati, Nikolė nusprendžia vartoti vaistus sakydama, kad Sidas sudvejojo prieš atsakydamas į jos klausimą.

Taip pat kai Eipril paklausė Rubės, ar jai nepatinka, kad Eipril atsikraustė pas ją, Rubė atsako, kad viskas tvarkoj, jai tas netrukdo, ji dėl to blogai nesijaučia. Eipril paklausia "tai tikriausiai viskas dėl Biancos?". Rubė sudvejoja atsakydama, bet patvirtina šitai. Aišku mes žinom, kodėl Rubė nemėgsta Biancos, bet Eipril - ne. Todėl pasako, kad ir ji taip pat jaučiasi - kai mokykloj mokytoja kažką griežčiau jai pasako, o namie ta pati mokytoja sėdi prie pietų stalo... Jai tas irgi nepatinka. Rubė patvirtina, kad ir ji taip jaučiasi (bet priežastis tai kita).

O kai Merlina su Deksu atvyksta į ligoninę, Sidas teiraujasi, kur jie buvo... Kodėl neatsakė į žinutes. Bet pasako, kad jis vis tiek nebūtų galėjęs anksčiau atsilaisvinti, ir pasako, kad ligoninėje yra Nikolė. Pasako Merlinai, kad jai reikėtų su Nikole pakalbėti...
Atsakyti
Nors kartą prisivijau... karsta.gif

Vilma4, Calaquendi, dėkui už aprašymus ir paaiškinimus aciuks.gif

QUOTE(Calaquendi @ 2016 01 08, 11:54)
Ką manot apie Reičel ir Tonio situaciją?

Man suprantama jų abiejų pozicija, bet nesuprantamas nenoras eiti į kompromisą doh.gif Toks jausmas, kad jų šeima visiškai byra ir kažin ar pavyks suklijuot...

QUOTE(Calaquendi @ 2016 01 11, 17:49)
Dar papildau dėl Nikolės situacijos smile.gif

Taip pat kai Eipril paklausė Rubės, ar jai nepatinka, kad Eipril atsikraustė pas ją, Rubė atsako, kad viskas tvarkoj, jai tas netrukdo, ji dėl to blogai nesijaučia. Eipril paklausia "tai tikriausiai viskas dėl Biancos?". Rubė sudvejoja atsakydama, bet patvirtina šitai.

O kai Merlina su Deksu atvyksta į ligoninę, Sidas teiraujasi, kur jie buvo... Kodėl neatsakė į žinutes.

Kaip man gaila Nikolės verysad.gif Matyt tas švirkštas su Živ sukėlėju, bent man taip atrodo doh.gif Tikiuosi vartodama tuos vaistus ji išvengs užkretimo... Negaliu suprasti Peno doh.gif Kuo jam nusikalto Nikolė, kad jis taip su ja?! Tai siaubingai žiauru...

Puikiai suprantu Rubę. Ji negali tiesiog būti po vienu stogu su Bianka. O Bianka man nemaloni labai - agresyvi, pikta ir visus mokanti gyventi doh.gif

Na taip, Sidas jau tikrai matyt suprato, kad Deksas susižavėjęs Merlin ax.gif

Labai įdomu kaip įvykiai klostysis toliau?
Atsakyti
Zizija, smagu, kad pasivijai thumbup.gif Vakar dar nušnekėjom su Vilma4, kiek be mūsų dar yra žiūrinčių.

Manau, kad Penui visiškai nusispjaut ant Nikolės ar kieno nors kito. Išnaudoja visus taip, kaip jam reikia. Ir jam vienodai, ką jaučia Nikolė. Atsiprašymas tikriausiai buvo dalis jo plano, kaip dar labiau ją įskaudint sad.gif Manau, kad jei jo kely būtų pasitaikiusi kuri nors kita mergina, lygiai tą patį būtų padaręs. Tik klausimas, dėl kokios priežasties jis visą tai daro... Netikiu, kad tai dėl jo praeities. Pasakojo, kad tipo jo tėvas buvo bjaurus, negražiai elgėsi su juo. Paties pasakojimo mums nerodė, tik Nikolė kažką tokio apibendrinančio pasakė... Jos reakcija į tą pasakojimą. Tik keista, kodėl jis rašė laišką tėvui, jeigu kaltina jį dėl to, kokiu jis tapo. Atrodė, kad tėvas jam draugiškas, todėl netikiu, kad ta istorija tikra...

Aš nesusidariau įspūdžio, kad Sidas suprato, jog Deksas įsižiūrėjęs Merliną schmoll.gif Bet kad Merlina tą suprato tai tas akivaizdu.
Atsakyti
5138

Tonis įsiutęs ant Reičel, kad ji į jų bėdas įtraukia Luką. Džonas siūlo Toniui pasikalbėti su Džina. Kai Reičel apie visa tai kalbasi su Lėja, sulaukia Luko skambučio, kad lėktuvas buvo nutupdytas dėl audros. Reičel supranta, kad Lukas nepagelbės ir dabar ji visiškoje neviltyje, nes nebeturi jokios įdėjos kaip įkalbėti Tonį. Džina pasako Toniui, kad jis elgiasi vaikiškai ir, kad įsiklausytų ką sako Reičel. Staiga Reičel supranta, kodėl Tonis nenori išvažiuoti – tai vieta kur gyveno ir kur dabar palaidotas Džekas. Reičel tikina Tonį, kad dėl to jie abu gali likti įlankoje. Tonį sujaudina toks Reičel pasiaukojimas ir jis nusprendžia vykti į Bostoną kartu su Reičel.

Tuo tarpu kai Alfas pamini santuoką ir Džiną, Džonas viską nuleidžia juokais. Bet subtiliai paklausia Džinos ką ji mano apie santuoką. Nors prieš tai turėti santykiai ir buvo grubūs, ji nuoširdžiai tiki santuoka, o Džonui malonu tai girdėti. Bet kodėl jis to klausia?

Kai Tonis su Reičel ruošiasi išvykti susirenka būrelis draugų ir giminių palinkėti jiems gero kelio. Apsiašarojusi Kolina įteikia knygą „Samerbėjaus istorija“, o Tonis turi paskutinį poklabį iš širdies į širdį su Ksaveru. Kai jie jau pasirengę išvykti, Reičel pasako, kad yra dar vienas dalykas ką jie turi padaryti. Ant skardžio Tonis atsisveikina su Džeko kapu. Jis pasako Reičel, kad yra pasiruošęs ir jie kartu žengia į savo naują gyvenimą.


5139

Bianca ir Liamas aistringai pasibučiuoja papludimyje. Kitas dalykas, kuris įvyksta – Bianca skelia Liamui antausį mokyklos koridoriuje – pažvelgus į serijos praeitį išsiaiškiname kodėl. Džina klausia Liamo ir Biancos kodėl įvyko antausis ir dar mokyklos teritorijoje. Bianca prisipažįsta, kad buvo susižadėjusi su princu, kuris privertė ją pasijusti princese. Ji buvo laiminga tol, kol jis jos neapgavo. Taigi, kai Liamas pavadina ją nepanašia į princesę, ji įniršta ir skelia jam antausį.

Kad Liamas ir Bianca pasibučiavo ir kaip tai įvyko nei vienas iš jų nėra tikras. Bet kai jie pradeda kalbėti apie bučinį ir kaip tai atsitiko, įsiplieskia dar vienas ginčas. Džina tiek Liamą, tiek Biancą nubaudžia liepdama 2 savaites po pamokų kartu daryti inventorizaciją bibliotekoje.

Andželo atskleidžia, kad jo šeima nesididžiuos jo nauju restoranu, o tarp jų praeityje yra buvę nesutarimų. Jis pasako Čarlei, kad jo šeima mano, kad jis yra nevykėlis. Andželo papasakoja istoriją apie tai kaip būdamas jaunesnis dirbo šeimos restorane. Kilo gaisras ir jo tėvai dėl to apkaltino jį. Verslas turėjo būti Andželo, bet šeima perdavė verslą Andželo broliui Polui.


Na va - dar pora senai vaidinusių personažų išvyko sad.gif Gaila ...
Gal kas žino kokios jų serialo palikimo priežastys, visada įdomu kas vyksta už kadro g.gif biggrin.gif

Galvoju kas dabar iš senesnių likę, neskaitant senbuvių Alfo, Airin, Lėjos, Kolinos ...
Atsakyti
Antros serijos aprašyme nebuvo nieko pasakyta apie Biancos ir Čarlės pokalbį. Čarlė prisistatė jai sakydama, kad buvo ją sutikusi (ar mačiusi) anksčiau, bet dar nė karto normaliai neprisistatė. Bianca perklausė, ar ji Rubės mama, ir Čarlė tai patvirtino. Po to Bianca paklausė patarimo, kaip elgtis (arba kaip atsikratyti, nelabai supratau) su įkyriu žmogum, kuris ją erzina. Kai žvelgtelėjo į Liamą, Čarlė suprato, kad kalba eina apie jį. Viso pokalbio esmės nesupratau, bet įsiminė du dalykai - Bianca visaip išvadino Liamą, koks jis arogantiškas ir pan. Ir pasakė, kad jis "susitikinėja" su kita. Manau, Čarlė turėjo suprasti, kad kalba eina apie Rubę.
Vėliau (jau Biancos pasakojime apie tai, dėl ko skėlė Liamui) Bianca pasakojo Čarlei apie jos buvusį. Kad tai buvo sutartos vedybos tarp dviejų šeimų. Čarlė nusistebėjo, kad tokia tvarka dar kažkur egzistuoja... Viskas buvo šaunu, kol jo tėvai nesužinojo, kad jis nenori vestuvių. Bianca sužinojo, kad jis ją apgaudinėjo su kita. Į jų sužadėtuvių vakarėlį jo tėvai pakvietė ir tą kitą moterį, o Bianca juos užtiko jų viešbučio kambary. Dėl to ji kitą rytą viską paliko ir išskrido į Samerbėjų.
Na ir kitą rytą Bianca Čarlei papasakojo apie bučinį smile.gif Nuo to laiko jos tipo draugės biggrin.gif
Atsakyti
5140

Samerbejuje nervingas sujudimas po to kai Nikolė įsidūrė papludimyje. Į miestelį atvykusi žurnalistė renka informaciją apie įvykį. Čarlė su kitais pareigūnais šluoja papludimį, bet nieko neranda, o Andželo mėgaujasi galimybe pareklamuoti restoraną vietinėje spaudoje.

Tuo tarpu žmonės liaupsina Peną už stiprią paramą Nikolei. Bet Džonas su Alfu labai nusivylę Penu kai sužino, kad jis pakvietė TV naujienas, kurios planuoja kurti siužetą apie istoriją su adata. Džonui su Alfu reikia sugalvoti planą kaip Samerbėjų vėl nušviesti teigiamomis šviesomis.

Rubė bando sugalvoti gerą dovaną Čarlei gimtadienio proga, turėdama 30 dolerių. Ji kreipiasi į Indį, kad paimtų iš Andželo restorano butelį alkoholio, galvodama, kad tai bus gera dovana. Kadangi tai skirta dovanai, nors negalima pardavinėti nepilnamečiams, Indi sutinka pagelbėti Rubei.

Liamas susirūpinęs dėl Rubės po jos prisigėrimo. Rubė tikina, kad tai buvo vienintelis atvejis. Jis nusprendžia apie tai pasakyti Čarlei, o Čarlė to užklausia Rubės. Rubė tvirtina, kad tai nepasikartos. Bet kai Čarlė pamato kaip Indi duoda butelį Rubei, Čarlės galvoja blogiausia mintis - kad tai Rubei.


5141

Andželo bara Indį už tai, kad pardavė alkoholio Rubei, O Čarlė Rubę už neatsakingumą. Rubė atkakliai tvirtina, kad tai buvo dovana Čarlei ir, kad tokią mintį jai pakišo Airin. Čarlė nueina pas Airin ir pasako, kad buvo labai kvaila pasiūlyti paauglei pirkti alkoholio kaip dovaną. Akivaizdu, kad Airin turi daugiau ką pasakyti šiuo klausimu, bet Čarlė nutraukia pokalbį pasakydama, kad pasiima Rubę visam laikui gyventi pas save. Vėliau Rubė bando atsiprašyti Indi, kad pridarė jai bėdų, bet Indi nesikalba, ji nenori draugauti su Rube.

Merlina pasako Sidui, kad mano jog Deksteris ją isižiūrėjęs kai Sidas sulaukia skambučio iš Andželo, kad pasiimtų Indį. Sidas labai nusivylęs ir leidžia jai suprasti, kad jam skaudu jog ji taip pasielgė. Vėliau jis pasako Merlinai, jog nerimauja, kad galbūt buvo per griežtas Indi. Merlina pataria pasikalbėti su Indi, pasakyti, kad jam yra nauja vaikus auklėti vienam ir, kad jis ją myli nepriklausomai nuo to ką ji padarė. Jis sutinka Indi papludimyje, bet ji nenori kalbėti. Indi greitai nutraukia Sido paaiškinimus ir nueina.

Andželo pyksta ant savęs dėl tos alkoholio pardavimo nepilnametei istorijos. Nepaisant to, kad gavo įspėjimą, jam atrodo nesąžininga, kad Indi turės sumokėti baudą - jis yra jos darbdavys, todėl jis yra už tai atsakingas. Čarlė sako, kad nepanašu, jog Indė išsisuks negavusi nuobaudos, o Alfo nuomone jam reikėtų sutikti su įspėjimu ir leisti Indei pačiai srėbti košę, kurią privirė, bet Andželo vis dar dvejoja. Vėliau jis pasako Čarlei, kad apsisprendė – kreipsis į teismą. Jis nori užginčyti Indės bylą ir panaikinti jai skirtą baudą. Čarlė pasako jam, kad jei jis pralaimės gali grėsti kalėjimas, bet jam tai nerūpi – jam atrodo, kad taip būtų teisinga.

Bianca vis dar nepatenkinta tuo, kad yra priversta dirbti bibliotekoje su Liamu. Jis tuo pasinaudoja ir mėgaujasi matydamas jos nepasitenkinimą ir provokuodamas ją kai tik turi tokią galimybę. Nepaisant to, kad ji protestuoja, jog turi leisti laiką su juo, panašu, kad jie vienas kituo domisi.
Atsakyti