QUOTE(*ultraviolet* @ 2010 01 09, 10:30)
QUOTE(Sophi @ 2010 01 09, 13:15)
Paprsčiau nei paprsta,receptas iš čia. Atšildom mielinės tešlos lapelius, nes man ji skanesnė ir taip netrupa, tada aptepam rududu, taip, kad nesišviestų tešla, ir susukam kaip vyniotinį. Bet vynioju, kad būtų ilgesnis, ne trumpesnis, tada susukus supjaustau piršto storio riekutėm ir sudedu ant kepimo popieriaus . Tada dar palaikau, kad pakiltų pagal instrukcią ant pakelio. Prieš kepant aptepu kiaušiniu ir kepam apie 180 laipsnių apie 20 min. na čia jau reikai stebėt, kad nesudeginti. O tuos suktinukus dedu stačius ir ant kantuko, kad neišsiskėstų bekepant.
QUOTE(era^ @ 2010 01 09, 17:15)
Aciu uz ideja
tikrai galiu pasakyti pasakiskas skonis
tik tas, kad labai trapi teslyte, o siaip labai greitai nuo stalo dingo 



Gal reiktų mielinės tešlos, ji ne taip trupa?
