Įkraunama...
Įkraunama...

Sluoksniuotos tešlos gaminiai

QUOTE(*ultraviolet* @ 2010 01 09, 10:30)
Gal galetum placiau kaip tuos sausainius su rududu kepat ax.gif


QUOTE(Sophi @ 2010 01 09, 13:15)
Smalsu ir man blush2.gif

Paprsčiau nei paprsta,receptas iš čia. Atšildom mielinės tešlos lapelius, nes man ji skanesnė ir taip netrupa, tada aptepam rududu, taip, kad nesišviestų tešla, ir susukam kaip vyniotinį. Bet vynioju, kad būtų ilgesnis, ne trumpesnis, tada susukus supjaustau piršto storio riekutėm ir sudedu ant kepimo popieriaus . Tada dar palaikau, kad pakiltų pagal instrukcią ant pakelio. Prieš kepant aptepu kiaušiniu ir kepam apie 180 laipsnių apie 20 min. na čia jau reikai stebėt, kad nesudeginti. O tuos suktinukus dedu stačius ir ant kantuko, kad neišsiskėstų bekepant.

QUOTE(era^ @ 2010 01 09, 17:15)
Aciu uz ideja  4u.gif  tikrai galiu pasakyti pasakiskas skonis  thumbup.gif  tik tas, kad labai trapi teslyte, o siaip labai greitai nuo stalo dingo  blush2.gif

Gal reiktų mielinės tešlos, ji ne taip trupa? g.gif
Atsakyti
As gaminau pica su mieline ir bemielines. Kai suvalgai per keleta min. nepastebiu kas trupa kas ne. Bemieles daugiau lapeliu, todel ir perku sita smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2010 01 10, 00:57)
Gal reiktų mielinės tešlos, ji ne taip trupa?  g.gif


Va gal ir ne taip trupetu, ax.gif bet skonis vis tiek skaunus, reikes kita karteli isbandyti su mieline mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano bene mėgstamiausias:
Iš obuolių išvirti kaip ir džemą, kuriuo pertepti sluokdniuotos tešlos lakštus. Paprasta, greita ir be gaaaaalo skanu. blush2.gif tongue.gif

user posted image
Atsakyti
O koki idara daryt, kad salti sumustiniai skanus butu, ar visi tinka?
Atsakyti
QUOTE(Lacoste @ 2010 01 18, 13:04)
O koki idara daryt, kad salti sumustiniai skanus butu, ar visi tinka?

Gali su grybais, su suriu ir desra, tik su suriu. Man bent kokie labai skanus. Beto mikrobangej pasildyt galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lacoste @ 2010 01 18, 13:04)
O koki idara daryt, kad salti sumustiniai skanus butu, ar visi tinka?

lacoste 4u.gif -nežinau,tavo skonio,bet norėčiau pasiūlyti tokį įdarą:
kumpis+konservuoti kukurūzai,+juodosios alyvuoges+saldžioji paprika+fermentinis sūris.
Aš,ruošiu su mieline tešla.
Skanaus 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi kepu bandeles su dešrelėm, uogiene, varške. Kažkas rašė, jog kepa pyragą su varške. Norėčiau receptuko
Atsakyti
Aš taip pat mėgstu gaminti su sluoksniuota tešla. Greita ir paprasta, nes nelabai mėgstu ją darytis pati. Dažniausias gaminys tai "batonas" su mėsa (su bemiele tešla): apkepu mėsytę su svogūnais ir morkomis arba išverdu šaldytų daržovių ir viską sumaišau su tarkuotu sūriu, tada visą masę uždedu ant atšildytis tešlos ir padarau kaip "batoną" aptepu kiaušinio plakiniu ir į orkaitę.
Taip pat dažnai darau picą, bet man ant bemielės tešlos daug skaniau.
drinks_cheers.gif
Papildyta:
Iš mielinės tešlos labiausiai patinka bandeles su aguonomis. Receptėlis labai paprastas dedi medaus( jei kietas pašildai mikrobanginėje, kad suskystėtų), aguonų ir išsuki, kad pasidarytų vientisa masė, tada tepi ant atšildytos tešlos, susuki ir supjaustai piršto storio bandelėmis. Aš tai dar susukus palaikau kokias į min ir tik tada kepu.
Labai skanu 4u.gif
Tik į kūną "eina" blush2.gif
Atsakyti
Ką tik dėsi į tą tešlą, viskas tiks...niam, niam bigsmile.gif
Atsakyti
Kepiau ir aš picą. Tikrai skanus pagrindas gavosi, toks minkštas
Atsakyti
Sveikos,
Norejau Jusu paklausti, gal zinot kaip ten padaro picos pada Can.can picerijoje, kur krastai buna is surio, kaip ten jo prideda, ar paprastai pritarkuota, uzlenkta? gal ne bet koks tinka ??
aciu smile.gif
Atsakyti