Įkraunama...
Įkraunama...

Sluoksniuotos tešlos gaminiai

QUOTE(KibirVibir @ 2009 11 05, 23:29)
kazkuriam bloge maciau sia ideja  g.gif Ten kinieciu virtuves sriubinius saukstus tesla "uzklojo" ir kepe, jei gerai prisimenu  smile.gif

Dekui uz ideja thumbup.gif Tikrai forma kinietisku saukstu g.gif Reikes uzsipirkti bigsmile.gif Mastau,kad ne vien saldesius galima i ta sauksta deti
Atsakyti
QUOTE(rutulia @ 2009 11 06, 10:58)
Dekui uz ideja  thumbup.gif

prasom wink.gif
Atsakyti
kepiau bandeles sumuštinių keptuve - supjausčiau tešlą kvadratais ir padariau tokius a la sumuštinius su įdaru - greita ir visai skanu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutti @ 2009 09 07, 17:31)
nepykit nevisa tema skaiciau tai gal pasikartosiu, bet labai skanu su desrele sloksniuota tesla, tiesiog truputi pakocioji supjaustai suvynioji desreles, aptepi kiausinuku ir kepi orkaitej smile.gif

As bandeles su desrele kepu is mielines sluoksniuotos teslos 4u.gif Na tikrai nepaprastai skanu wub.gif Apsuku desreles teslos juostelemis, patepu kiausinio plakiniu, pabarstau sezamo ir i orkaite, 180 laipsniu, 15-20 min 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2009 08 12, 16:40)
Kepu mantingos mielines tešlos pyragą su varškės įdaru.

kaip ji kepat?
Atsakyti
Sveikos,

Jungiuosi prie jūsų, ir noriu pasidalinti, man asmeniškai, be galo skaniu receptuku su sluoksniuota tešla.

Jums reikės
20 g Bazilikų, druskos, pipirų
30 g Džiūvėsėlių
50 g Grientinėlės
1 Kiaušinis
50 g Kumpio
300 g Pievagrybių
1 pak. Sluoksniotos tešlos
1 Svogūnas

Pievagrybius nulupti, nuplauti, supjaustyti smulkiai, kaip ir svogūnus bei kumpį. Į keptuvę dedame sviestą ir pakepame svogūnus, tada beriame grybus, kumpį ir viską pabarstome prieskoniai ir paliekame pasitroškinti. Po 7 min. supilti grietinėlę ir džiūvėsėlius ir patroškinti 2 min. Šiuo įdaru patepti kvadratais supjaustytą tešlą, suvynioti, aptepti kiaušinio plakiniu ir kepti orkaitėje 180 C apie 15 min. SKANAUS!

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rutulia @ 2009 11 06, 00:16)
Sveikos
Turiu klausimeli, gal zinosite i ji atsakyma. Kaip pagaminti valgomus saukstus? Sia nuotrauka radau delfyje vykstanciame konkurse. Galvoju, gal is bemieles sluoksniuotos teslos galima ispjauti tokias formas?  g.gif
Gal kas turit minciu? Aciu is anksto  4u.gif
user posted image

kokia super puper idejaaaa bigsmile.gif varysiu dbr pirkt tu kinietisku 'sriubiniu' saukstu...
Atsakyti
QUOTE(martyynyyte333 @ 2009 12 19, 19:52)
Sveikos,

Jungiuosi prie jūsų, ir noriu pasidalinti, man asmeniškai, be galo skaniu receptuku su sluoksniuota tešla.

Jums reikės
20 g Bazilikų, druskos, pipirų
30 g Džiūvėsėlių
50 g Grientinėlės
1 Kiaušinis
50 g Kumpio
300 g Pievagrybių
1 pak. Sluoksniotos tešlos
1 Svogūnas

Pievagrybius nulupti, nuplauti, supjaustyti smulkiai, kaip ir svogūnus bei kumpį. Į keptuvę dedame sviestą ir pakepame svogūnus, tada beriame grybus, kumpį ir viską pabarstome prieskoniai ir paliekame pasitroškinti. Po 7 min. supilti grietinėlę ir džiūvėsėlius ir patroškinti 2 min. Šiuo įdaru patepti kvadratais supjaustytą tešlą, suvynioti, aptepti kiaušinio plakiniu ir kepti orkaitėje 180 C apie 15 min. SKANAUS!

Labai patiko jūsų siūlomas receptas, tik nesupratau su suformavimu, tešlą suvynioti kaip vyniotinį?Tada supjaustyti ar kažkaip kitaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarmite @ 2009 12 21, 17:10)
Labai patiko jūsų siūlomas receptas, tik nesupratau su suformavimu, tešlą suvynioti kaip vyniotinį?Tada supjaustyti ar kažkaip kitaip  g.gif

Labai nemėgstu, kai į mane krepiamasi Jūs. Tiesiog Tu ir viskas.
O vyniojimas paprastas: aš perku tešlą lakštais. Jų ten būna 6. Kiekvieną padalinu į du kvadratus, kurių gaunasi 12. Tada į vieno vidury dedu įdaro ir lenkiu priešingus kampus. Štai ir viskas. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(martyynyyte333 @ 2009 12 21, 20:02)
Labai nemėgstu, kai į mane krepiamasi Jūs. Tiesiog Tu ir viskas.
O vyniojimas paprastas: aš perku tešlą lakštais. Jų ten būna 6. Kiekvieną padalinu į du kvadratus, kurių gaunasi 12. Tada į vieno vidury dedu įdaro ir lenkiu priešingus kampus. Štai ir viskas.  tongue.gif

mane taip auklejo biggrin.gif
aciu, aisku, reiks bandyti smile.gif
Atsakyti
Ačiū už susidomėjimą. Tikiuosi, kad patiks ir būtų džiugu, jeigu įkeltum nuotrauką, kaip gavosi, ir parašytum komentarą, kas patiko, ką reikia taisyti.
Atsakyti
Sveikos,
Gal kas man pagelbės ax.gif
Mačiau Stašaitytės laidoje, kaip darė iš šaldytos sloksniotos tešlos "Napoleoną". Gal kas užsirašėte, ar šiaip numanote, kokiu kremu tiktų pertepti iškeptus lakštus?
Galvoju, gal užtektų minkštą sviestą išsukti ir sumaišyti su kondensuotu pienu g.gif
Atsakyti