Laba. Kai tik atsirado parduotuvėse sluoksniuotos tešlos taip ir knietėjo išbandyti.
Pirmą kartą pabandžiau prieš penkis metus, kepiau bandeles su lašinukais. Patarimas: niekada nekepkit tokių bandelių, labai jau riebios gaunas.
Dabar dažnai kepu sausainėlius (kažkur šiam supermamose nusižiūrėjau receptėlį).
Naudoju bemielę sluoksniutą tešlą, kur būna jau padalinta į kelius lakštus. Pasidarau įdarą iš dešros , daug sūrio česnako ir majonezo. Lakštelį truputi pakočioju dar kad būtų plonesnis, už tepu ant jo įdaro, tik palieku kraštelį kiaušinio plakiniu patepti ir susuku tokį ploną vyniotinį. Gaunasi nykščio storumo. Tada supjaustau 1,5 cm storumo riekėlėm. Tos riekelės gaunasi tokios negražios, bet čia nieko tokio. Į skardą pakloju kepimo popieriaus ir delioju tas reikutes taip kad įdaras būtų apačioj ir viršuj, nu ta prasme kad jis matytus. tarp riekučių darau nemažus tarpus, kad nesuliptų bekepant, nes jos labai išsipučia ir į orkaitę. Kepu tol kol pastebiu kad reikučių dugnas paruduoja, tad imu lauk ir niam niam.
Labai sknu. Gaunas tokios skanutės.
P.S. nepykit, jei čia jau buvo įdėtas toks receptėlis.

Aš viso jo neperskaičiau.

Ūgis 169 cm
Pradėjau 2009.10.01