Įkraunama...
Įkraunama...

Sluoksniuotos tešlos gaminiai

QUOTE(era^ @ 2011 01 11, 00:42)
TIKRAI LABAI SKANIAI ATRODO, O KAIP TOKIAS FORMELES SUVYNIOTI?  blush2.gif


Paimu 1 tešlos lapą,su kočėlu iškočioju į ilgį,tada su kiaušinio plakiniu ištepu,pabarstau su cinamonu ir cukrum.
tada suvynioju,supjaustau kaip šlyžikus biggrin.gif tuos šlyžikus dar ypjaunu iki pusės,tada atlenkiu ir dedu į skardą.jie pakyla ir gaunasi toki p biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monse @ 2011 01 10, 22:48)
Paimu 1 tešlos lapą,su kočėlu iškočioju į ilgį,tada su kiaušinio plakiniu ištepu,pabarstau su cinamonu ir cukrum.
tada suvynioju,supjaustau kaip šlyžikus biggrin.gif  tuos šlyžikus dar ypjaunu iki pusės,tada atlenkiu ir dedu į skardą.jie pakyla ir gaunasi toki p biggrin.gif




super p biggrin.gif reike pabandyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Monse @ 2011 01 10, 23:48)
Paimu 1 tešlos lapą,su kočėlu iškočioju į ilgį,tada su kiaušinio plakiniu ištepu,pabarstau su cinamonu ir cukrum.
tada suvynioju,supjaustau kaip šlyžikus biggrin.gif  tuos šlyžikus dar ypjaunu iki pusės,tada atlenkiu ir dedu į skardą.jie pakyla ir gaunasi toki p biggrin.gif

Labai puikūs pyragiukai. Turiu bemielės sluoksniuotos Cristella tešlos atsargą. Pirkau, kai Prismoje buvo akcija. tongue.gif Norėčiau tokių gardumynų. Bet sakyk kiek ir kokios konkrečiai Mantingos tešlos sunaudojai jiems (bemielės, kur 2 lapai yra 500 g-mėlyna pakuotė ar kur supjaustyta lapeliais-rodos geltona pakuotė)? Į kiek dalių pjaustei pakočiotą lapą (arba kokio ilgio maždaug tie "šližikai"? Kiek maždaug pailgėja pakočiota tešla, ar ją stipriai paplonini? Ir kaip suprantu, kad sukai ją iš dviejų pusių, o po to supjaustei? Ir man niekaip neaišku, kaip ten ką pabaigoje įpjovei ir atlenkei? Ar pastačius ritinėlius įpjovei iki pusės jų aukščio (o iki kokio gylio?), ir ar iš vienos ar dviejų pusių? To nelabai įsivaizduoju doh.gif
Kiek pakuočių sunaudojai 1 orkaitės skardai?
Nepyk, kad taip detaliai klausiu, nes neaišku, o pyragiukų norisi labai. ax.gif Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Letune: 11 sausio 2011 - 19:34
atsiprasau jei pasikartosiu su klausimu 4u.gif koks skirtumas tarp mantingos bemieles ir mielines saldytos teslos? kuri kokiem kepiniam tinka? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrutia @ 2011 01 16, 18:15)
atsiprasau jei pasikartosiu su klausimu  4u.gif  koks skirtumas tarp mantingos bemieles ir mielines saldytos teslos? kuri kokiem kepiniam tinka? smile.gif

bemielės nereikia pakildinti, mielinę reikia. O šiaip abi tinka visiems kepiniams
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduuse: 16 sausio 2011 - 22:19
labai megstu parduotuveja parduodamas „Cukrinės” lazdelės turetu iseiti su sia tesla thumbup.gif thumbup.gif gal kuri koki receptuka turit?buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2010 10 26, 00:32)
dar darau daznai toki zuvies pyraga, ji reikia valgyt karsta tad nepavyksta nufotografuoti graziai  doh.gif  kol kas turiu tik tokia ka tik is orkaites
user posted image

Gal butu galima smulkiau apie si pyraga
Atsakyti
QUOTE(*Jūra* @ 2010 12 28, 10:36)
labai ačiū biriusai už receptą  4u.gif

"Dariau si pyraga taip:
sluoksniuota tesla ispjoviau zuvies forma ir uzkepiau pyrago pagrinda. Tada ant iskepto pagrindo uzdejau idara (supjaustyta lasisa, virti ryziai, zalumynai ir keli saukstai grietineles) Ant idaro uzdejau is sluoksniuotos teslos ispjauta zuvies snukeli ir uz jo zvinelius. Zvineliai padaryti taip pat is sluoksniuots teslos isspausti su mazo skersmens bokaliuku. Visas teslos sujungimo vietas tepiau suplaktu kiausiniu ir pacia zuvo gale irgi. Tada kepiau ikaitintoje iki 180 laipsniu temp. kol graziai paskrudo (apie 30 min). Nieko labai sudetingo  Galima idara daryti savo nuoziura is to kas yra po ranka: kita kokia zuvis, manau ir tunai tiktu. Proporcijos irgi kiek ko turi...Vaizdas ir skonis gaunasi nerealus wink.gif "

Atsakyti
as megstu ne saldizus gaminius. kepu viska: pyraga su mesa ir darzovemis, su vistiena ir darzovemis, pyragelius su tunu ir darzovemis, pyragelius su suriu ir darzovemis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2010 04 10, 14:29)
Labai skaniai gavosi prie alaus ši užkandėlė. Reikės:
1pak. sluoksniuotos Mantingos tešlos (kur dideli 2 lakštai)
apie 400 gr. rūkyto kumpio (idealiai tinka naminis)
100 gr. kečupo (Hainz)
svogūnų laiškų, krapų, 3-4 skiltelės česnako, 1š. alyvuogių aliejaus, 1š. rapsų aliejaus.
Atšildome tešlos lakštus, bet ne visiškai. Neturi būti ištižę. Kumpį supjastome smulkiais kubeliais, svogunų laiškus ir krapus  sukapojame.
Į dubenėlį įspaudžiame česnako skilteles, supilame aliejų, įdedame kečiupo ir viską labai gerai išmaišome ir gauname padažą.
Ant atšildyto tešlos lakšto, tepame padažą, paliekam 1 cm kraštelį neapteptą (bus reikalingas sukant tešlą), užbarstome kumpį su kapotais krapais ir svogūnų laiškais. Lakštą susukame kaip vyniotinį, neapteptą tešlos galą patepam vandenuku, kad vyniotinis kepant neišsiskleistų. Iš išvardintų produktų turi gautis du vyniotinukai. Kiekvieną jų supjastome į 10-12 ritinėlių ir kepame 180 laipsnių temp. kol tešla paruduos. Pastebėjimas- kiaušinio plakiniu netepti sususktų vyniotinių, nes pjaustyti bus labai sunku, pjaustant peilis turi buti kuo sausesnis. Skanaus  4u.gif user posted image


sis receptukas nerealus!!! mani seimyna spejo ji pamegti thumbup.gif nei vienas draugu susiburimas neapsieina be sio skanesto wub.gif
Atsakyti
na reiks pabandyti,nes atrodo tai wub.gif
Atsakyti
kai labai neturiu laiko, o reikia kažkokio užkandžio, tešlą supjaustau juostelėm, patepu kiaušinio plakiniu, apibarstau druska ir kmynais ir dedu kepti. labai gerai prie alaus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lithium: 21 gegužės 2011 - 14:06