Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 58 tema

QUOTE(pauliausirmosmama @ 2015 12 13, 16:58)
aš dovanoju smile.gif smile.gif  šiemet sunuke e-parduotuvėje užsisakiau tokius kaledu seniukus (dekoracija)+ majuose nupirkau sveikinimo atvirukus su pirklijuotu besmegeniuku+ 2016 mažas kalendoriukas su bezdzione. visa tai supakavau ir dovanosiu su zodziais, kad iki atosogu pabaigos juos aplankytu dar  ne vienas Kaledu senelis.

Kiek vaikų klasėje? doh.gif Aš tik užrašau kiekvienam po atvirutę
Atsakyti
Sveikos,
Aš nieko nedovanoju, pas mus tokios mados nėra. O ir šiaip viską darbui pirkti reikia, tai dar ir dovanas...nu jau čia per daug:(
Manau, kad užtenka sveikinimo žodžių , kad ir el. dienyne...
Atsakyti
QUOTE(pauliausirmosmama @ 2015 12 13, 16:58)
aš dovanoju smile.gif smile.gif  šiemet sunuke e-parduotuvėje užsisakiau tokius kaledu seniukus (dekoracija)+ majuose nupirkau sveikinimo atvirukus su pirklijuotu besmegeniuku+ 2016 mažas kalendoriukas su bezdzione. visa tai supakavau ir dovanosiu su zodziais, kad iki atosogu pabaigos juos aplankytu dar  ne vienas Kaledu senelis.

Ir taip 26 mokiniams? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gvadalupė: 13 gruodžio 2015 - 17:32
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 12 13, 15:34)
Merginos, o jūs vaikučiams kažką nuo savęs dovanojate Kalėdų proga?  g.gif

Ne ax.gif .... čia be komentarų...
Atsakyti
Aš padarysiu elniuką su čiulpinuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 12 13, 15:34)
Merginos, o jūs vaikučiams kažką nuo savęs dovanojate Kalėdų proga?  g.gif

Aš visada dovanoju savo rankų darbo ar pirktus atvirukus mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš taip pat padariau kiekvienam po atviruką, iškepsiu kokį pyrągą ir galvoju užteks g.gif Bet... girdžiu, kaip kolegės kalba, kad net knygas vaikams perka... taip, taip... 26 mokiniams dovanoja knygutes iš savo kišenės... todėl ir susimąsčiau... g.gif Bet ar dovanose esmė... ? Manau, kad jauki klasės aplinka, gražūs žodžiais vaikams ir jų tėveliams yra daug svarbiau, nei dovana... gi per Kalėdas vaikai tų dovanų gauna begales....
Atsakyti
Gal turit gražių žodžių tėvams kalėdoms?
Atsakyti
Sveikos,

http://www.ibn.lt/ma...ka-0-6-klasems/
Gal pravers?
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2015 12 14, 18:14)

thumbup.gif Ačiū už naujieną.
Atsakyti
sveikos mielos mokytojos,

gal pas kuria yra ir nesunku butu imesti man i emeila Pupos skaitymo kortele nr 30 kur apie nykstuka kuri isgelbejo girinis smile.gif vaikas pamirso pasiekimu knygele r negalim jo mokintis nes joje liko, taip gaila vakaro doh.gif mano emeilas rasuole73@gmail com. aciu jei kas pagelbes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liusii: 14 gruodžio 2015 - 17:59
aciu labai uz korteles, atsiunte viena gera mokytoja, tik va kaip tycia ta 30 visai ne ta nors kitos ka skaitem tinka g.gif
Atsakyti