Aš užaugau tarp vaikinų. Tiesiog aplink mane buvo daugiau berniukų. Tai buvo man labai gera pamoka kaip jie mąsto, bręsta, atranda pasaulį, kaip bendrauja su merginomis, ko iš jų nori. Tai viena iš pirmųjų pamokų, kad negalima spręsti už vyrus atvirai problemų, tai juos žlugdo visomis prasmėmis. Galim to iš karto nepamatyti, bet su laiku tikrai vaikinai tampa tokie lepšiukai, praranda vyrišką tikrąją savivertę. Kartais aš net manau, kad gal tai viena iš priežasčių kodėl tiek daug Lietuvos vyrų geria.
Asmeniškai man patinka kai mano vyras ateina ir sako: mano protingoji žmonelę, ką tu manai apie tai ir tai. Dažniausiai tai klausia apie kokius nors su grožiu susijusius dalykus, kaip kokią spalvą sienom parinkti, kokios spalvos mašina ir pnš.
QUOTE(*Kenda* @ 2015 12 16, 01:00)
Zinau, kad Indijoje net nepazystami tuokiasi, svarbu, kad butu astrologinis suderinamumas ir kad kastos atitiktu arba bent mergina nebutu is aukstesnes kastos. Statistika rodo, kad ten skyrybu maziau, negu pas mus 

QUOTE(Zunkelis @ 2015 12 16, 01:07)
Papildyta:
Tikrai, visi remiasi astro suderinamumu, nzn., ar butent tokiu kokiu as cia remiuosi, bet kazkas panasaus turetu buti... skyrybu maziau, bet gal del to vidinio auksto dvasingumo tos salies, jie mazai turi., bet lb vieningai dalijasi...
Nors tenai yra ir lb tragisku situaciju kaip tu abortu darymasis jeigu gims mergaite, vyru nezmoniskai didelis kiekis tenai db., kas priveda tenai iki visokiu isprievartavimu ir nuzudymu... Na kiekvienoj salyj savos bedos, manau jog zemesne kasta duoda zmogui ir zemesni dvasingumo lygi., nes zmogus su aukstesniu lygmeniu is to issikapstys
Tikrai, visi remiasi astro suderinamumu, nzn., ar butent tokiu kokiu as cia remiuosi, bet kazkas panasaus turetu buti... skyrybu maziau, bet gal del to vidinio auksto dvasingumo tos salies, jie mazai turi., bet lb vieningai dalijasi...
Nors tenai yra ir lb tragisku situaciju kaip tu abortu darymasis jeigu gims mergaite, vyru nezmoniskai didelis kiekis tenai db., kas priveda tenai iki visokiu isprievartavimu ir nuzudymu... Na kiekvienoj salyj savos bedos, manau jog zemesne kasta duoda zmogui ir zemesni dvasingumo lygi., nes zmogus su aukstesniu lygmeniu is to issikapstys
Zunkeli, parašei nuvalkiotus stereotipus

Visu pitma, kodel skyrybu pas juos mazai? Nes skyrybos uztraukia tam tikra negarbia visai seimai ir net giminei. Tai vienas is punktu renkantis sutuoktini, ar seimoje yra issiskyrusiu. Tai pirma. Antra, istatymai tokie, kad nera lengva issiskirti. Turi metus laiko gyventi atskirai ir abu sutarti, kad nori skyrybu. Ypac jei tam nepritaria moteris, skyrybu procesas gali buti nutrauktas ir seima neisskirta. Ir su dvasingumu cia nera nieko bendro, dauguma ju tokie patys zmones, kaip ir mes ir nei kiek ne labiau dvasingi

Po to tas mazai turi - netiesa. Taip, ten labai daug skurdziu, net yra ir turtingu, ir vidutines klases. Skurdziu daugiausiai, bet jie ir dauginasi negalvodami apie rytdiena, kai tuo tarpu kiti sluoksniai galvoja apie tai, ka suteiks savo vaikams ateity. Zemesne kasta neduoda zemesnio dvasinio lygio, kaip tu rasei, pagal induizma tai tai tik rodo, lad praeitame gyvenime jie prisidirbo. Ir niekas is zemesnes kastos nesikapsto, nes kulturiskai tai nepriimtina - joe turi ispirkti praeito gyvenimo klaidas bhtent tokiam gyvenime, kokiam gime. Plius ir sociumas ziaurus, jis neleis tiem zmonem issikapstyti.
Del abortu tai irgi istatymiskai uzdrausta medikam pasakyti busimo vaikelio lyti, kol vaikelis negimsta. Be abejo, zemuju kastu atstovu tas nesustabdo nuo mergaiciu atsikratymo, deja. O aukstesniuju kastu atstovu vaiko lytis "nekaso" taip sakant. Nes ju gyvenimas mazai kuo skiriasi nuo europieciu ir jie patys to siekia. Ir tikrai yra daugybe issilavinusiu indu seimu aiginanciu tik pvz virna mergaite ir net neniri bandyti berniuka pagaminti.
QUOTE(Sauramo @ 2015 12 16, 05:50)
Aš užaugau tarp vaikinų. Tiesiog aplink mane buvo daugiau berniukų. Tai buvo man labai gera pamoka kaip jie mąsto, bręsta, atranda pasaulį, kaip bendrauja su merginomis, ko iš jų nori. Tai viena iš pirmųjų pamokų, kad negalima spręsti už vyrus atvirai problemų, tai juos žlugdo visomis prasmėmis. Galim to iš karto nepamatyti, bet su laiku tikrai vaikinai tampa tokie lepšiukai, praranda vyrišką tikrąją savivertę. Kartais aš net manau, kad gal tai viena iš priežasčių kodėl tiek daug Lietuvos vyrų geria.
Asmeniškai man patinka kai mano vyras ateina ir sako: mano protingoji žmonelę, ką tu manai apie tai ir tai. Dažniausiai tai klausia apie kokius nors su grožiu susijusius dalykus, kaip kokią spalvą sienom parinkti, kokios spalvos mašina ir pnš.
Jo, ir is mano asmenines patirties taip yra, kad vyrui neprasytai patarinet nereikia, brt protingas vyras protingos moters visada atsiklaus jos nuomones svarbiais ir ne tokiais svarbiais klausimais. Tada issakyti (neutraliai) savo nuomone reiketu, bet bet kokiu atveju palaikyti vyro pasirinkima, net jei tai nesutampa su moters nuomone

Tikra tiesa - nereikia vyrams patarineti
manau, apskritai nereikia kitu mokyti kaip gyventi, ir vaikams nereikia nurodineti, ka ir kaip daryti. Tiesiog visos mano gyvenime sutiktos Zuvys daznai "plaukiodavo" savo mintyse, svajonese. Kai yra seima, tam tikras menedzmentas reikalingas, uztat ir sakau "svelniai suimti situacija i rankas", nes jeigu ir moteris tokia nestabili, plaukiojanti, tokie santykiai be perspektyvu. Bent as taip manau.
Del astro suderinamumo - sakoma, kad santuokoje zmones labiausiai atidirbineja savo karma, uztat Indijoje jie ten visaip kaip susiderina, o karma issiperka, matyt, per kastu sistema ar kaip kitaip. Esu isitikinus, kad santuokos yra jau nulemtos, kaip ir gimimo/mirties laikas, o visa kita - zmogaus kuryba, juk zmogus - savo laimes kalvis.
Papildyta:
Labai idomi patirtis
Pritariu. Esu pastebejusi, kad berniukus nuo pat gimimo supa moterys: Mamos, mociutes, darzelio aukletojos, mokytojos. Gerai, jei Tevas aktyviai dalyvauja sunaus gyvenime, o jei ne...

Del astro suderinamumo - sakoma, kad santuokoje zmones labiausiai atidirbineja savo karma, uztat Indijoje jie ten visaip kaip susiderina, o karma issiperka, matyt, per kastu sistema ar kaip kitaip. Esu isitikinus, kad santuokos yra jau nulemtos, kaip ir gimimo/mirties laikas, o visa kita - zmogaus kuryba, juk zmogus - savo laimes kalvis.
Papildyta:
QUOTE(Sauramo @ 2015 12 15, 18:50)
Labai idomi patirtis

Pasidomejau VARNA reiksme jiyotish astrologijoje
Keliuose internetiniuose saltiniuose raso, kad V yra astrol.kastos atitikmuo.
V nustatoma pagal zmogaus gimimo Rashi (Menulio zenkla) ir yra labai svarbi vertinant poros suderinamuma (V aspektu suderinamumas geras, kuomet abieju V tokia pat arba vyro V turi buti "aukstesne")
Isskiriamos 4V: 1. Brahmanai (dvasininkai, mokslininkai, mokytojai), 2. Kśatrijai (kariai, vadovai, valdininkai), 3. Vaiśijai (verslininkai, ukininkai), 4.Šudros (valstieciai, darbininkai)
V nustatoma pagal zmogaus gimimo Rashi (Menulio zenkla) ir yra labai svarbi vertinant poros suderinamuma (V aspektu suderinamumas geras, kuomet abieju V tokia pat arba vyro V turi buti "aukstesne")
Isskiriamos 4V: 1. Brahmanai (dvasininkai, mokslininkai, mokytojai), 2. Kśatrijai (kariai, vadovai, valdininkai), 3. Vaiśijai (verslininkai, ukininkai), 4.Šudros (valstieciai, darbininkai)
QUOTE(*Kenda* @ 2015 12 17, 09:24)
Pasidomejau VARNA reiksme jiyotish astrologijoje
Zinau db apie koki Jus suderinamuma kalbat, cia is dalies menulio zenklo suderinamumas., nes Indijoj kt negu Vakaru astro menulio zenklui priskiriami daug didesne svarba, o vakaru - saules., Tad as pagal vakaru esu skorpionas, bet pagal vedu jautis ir man Jaucio apibudinimas daug labiau tinka, nes as lb megstu stabiluma, ramybe ir namu aplinka.
Tenai ta Varna yra vien is 8 aspektu berots ir juos lygina kartu., bei gaunamas max skaicius 36., o kas jau virs 20 tai gerai dera., bet tas zmogus pas kuri mokausi, sake, kad tai lb senovine sistema, kuri siuolaikiniame gyvenime jau nebeveikia ir jokiais budais nereiketu remtis ja... Ir as pati pertikrinau dali pazystamu zmoniu, tarp Ju ir save ir ten lb neteisingai meta

http://vedictime.com...s/compatibility
Va cionais susiveskit duomenis ir lb gerai parodys, pats pirmas aspektas ta Varna

Sveikos. Ar butu galimybe paziureti ar sekminga man viena data?
QUOTE(Paslapčia @ 2015 12 17, 18:47)
Sveikos. Ar butu galimybe paziureti ar sekminga man viena data?
Bandysim ziurint kas per situacija... gal nemokesiu paziuret, bet pabandyt galiu

QUOTE(Zunkelis @ 2015 12 18, 02:23)
Data parasysiu ir truptai situacija i a.z. o atsakymo galiu laukti cia

Sveiki, norėčiau, kad pažiūrėtumėt mūsų poros suderinamumą. Datas išsiunčiau a.ž. Ar gavote, nes SM vis dar "grybauja"
QUOTE(Tetavova @ 2015 12 18, 09:23)
Sveiki, norėčiau, kad pažiūrėtumėt mūsų poros suderinamumą. Datas išsiunčiau a.ž. Ar gavote, nes SM vis dar "grybauja"
Na zinokit per daug lb nenudziuginsiu. Is 4 aspektu dera tiktai 1., panasu, kad turetumete lb myleti vienas kita, bet vidinio supratimo atrasti turbut yra lb lb sunku, Jus esat daug aktyvesne, o jis ramesnis... Man netgi rodo kazkokias rimtas su nuotaiku kaita susijusias problemas pas Jusu vyra bei kraujo cirkuliacijos problemas. Siaip kiek as sugebu izvelgi pas ji yra ypatingai stipri sekme nesanti planetu kombinacija., sakyciau darbo name., lyg ir lb didelis vertinimas jo profesinej stityje.
O Jums paciai kaip jauciate ar nera sunku kontroliuoti kuno svori?
QUOTE(Zunkelis @ 2015 12 18, 12:38)
Na zinokit per daug lb nenudziuginsiu. Is 4 aspektu dera tiktai 1., panasu, kad turetumete lb myleti vienas kita, bet vidinio supratimo atrasti turbut yra lb lb sunku, Jus esat daug aktyvesne, o jis ramesnis... Man netgi rodo kazkokias rimtas su nuotaiku kaita susijusias problemas pas Jusu vyra bei kraujo cirkuliacijos problemas. Siaip kiek as sugebu izvelgi pas ji yra ypatingai stipri sekme nesanti planetu kombinacija., sakyciau darbo name., lyg ir lb didelis vertinimas jo profesinej stityje.
Ačiū labai už atsakymą.
...Taip taip... Aš stipri 9ar įmanoma tą savybę panaikinti :-)), jis ramus.. iki tam tikros ribos. Mėgsta "sproginėti". Nesupratau ką reiškia "kraujo cirkuliacijos problemos". Dvasinis tarpusavio ryšys labai didelis.
Su svoriu sakote teisybę.
Dar dėl vyro. Ar teisingai supratau, kad save realizuotų statant namą? Šiaip jis dirba prie statybų, tik problema, kad jau metai yra bedarbis...
QUOTE(Tetavova @ 2015 12 18, 13:54)
Ačiū labai už atsakymą.
...Taip taip... Aš stipri 9ar įmanoma tą savybę panaikinti :-)), jis ramus.. iki tam tikros ribos. Mėgsta "sproginėti". Nesupratau ką reiškia "kraujo cirkuliacijos problemos". Dvasinis tarpusavio ryšys labai didelis.
Dar dėl vyro. Ar teisingai supratau, kad save realizuotų statant namą? Šiaip jis dirba prie statybų, tik problema, kad jau metai yra bedarbis...
Nzn., man lb sunku kazka pakomentuot... nes kazkaip keistai lb viska supratot., man rodo kad kazkokioj darbinej srity jisai lb gerai atlieka savo darba., nzn ar jm certa statyti nama, jeigu pinigu turi tai turbut

Mazas arba aukstas kraujospudis- kraujo cirkuliacija.
Savo aktyvumo nesuvaldysit., tai lemia Jusu marso padetis., reikia mokintis su tuo gyventi