Įkraunama...
Įkraunama...

Vedu Astrologija-PATARIMAI-PORU SUDERINAMUMAS

QUOTE(Zunkelis @ 2015 12 18, 18:31)
Nzn., man lb sunku kazka pakomentuot... nes kazkaip keistai lb viska supratot., man rodo kad kazkokioj darbinej srity jisai lb gerai atlieka savo darba., nzn ar jm certa statyti nama, jeigu pinigu turi tai turbut wink.gif

Mazas arba aukstas kraujospudis- kraujo cirkuliacija.

Savo aktyvumo nesuvaldysit., tai lemia Jusu marso padetis., reikia mokintis su tuo gyventi wink.gif

Aciu.
Atsakyti
Kvaila tema,turgaus bobuciu lygio. Temos autorei toli iki profesionalumo plius jokios atsakomybes. Uzdejineja sau programas visoms norincioms is eiles ir gerai.Tai vadinasi mokslu...
Ir is vis si tema man ateme nora dometis astrologija. Jei pagal vedu astrologija planetu issidestymas kitoks, namai kiti, reiskia europine astrologija klysta...bet as juk europiete ir tureciau ziuerti pagal mano gyvena vieta ir buda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sardinukė: 26 gruodžio 2015 - 22:27
o Kodel jus SARDINUKE per visas temas cia pereidinejate ir skleidziate negatyva, jei neidomu ar nepatinka apeikite postus, as neinu ir nevadovauju kaip kam vaikus auginti, ar dar kazka daryti. O jei kazka gero turite pasakyti tai ir sakykite su konkreciais faktais ir netgi literatura gal, pagryskite nuomone o ne tik svaidykites komentarais.
Atsakyti
QUOTE(creda @ 2015 12 27, 10:45)
o Kodel jus SARDINUKE per visas temas cia pereidinejate ir skleidziate negatyva, jei neidomu ar nepatinka apeikite postus, as neinu ir nevadovauju kaip kam vaikus auginti, ar dar kazka daryti. O jei kazka gero turite pasakyti tai ir sakykite su konkreciais faktais ir netgi literatura gal, pagryskite nuomone o ne tik svaidykites komentarais.

As likusi be zodziu is viso... kiek zmogus turi buti apnuodytas, kad taip pult? Stiprybes Jums wink.gif As toli grazu ne viska moku, bet stengiuosi, o kt neismoksiu tik ziuredami i ivairiu zm zemelapius...

Creda, aciu, kad uzstoji wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sardinukė @ 2015 12 26, 12:01)
Kvaila tema,turgaus bobuciu lygio. Temos autorei toli iki profesionalumo plius jokios atsakomybes. Uzdejineja sau programas visoms norincioms is eiles ir gerai.Tai vadinasi mokslu...
Ir is vis si tema man ateme nora dometis astrologija. Jei pagal vedu astrologija planetu issidestymas kitoks, namai kiti, reiskia europine astrologija klysta...bet axs juk europiete ir tureciau ziuerti pagal mano gyvena vieta ir buda

Ir jums graziu svenciu... Panasu, kad gyvenimas nelepina Jusu, bet tikekimes, kiti metai bus geresni 4u.gif

Mano patirtis ir nuomone radikaliai priesinga jusiskei. Turejau progos daugiau pabendrauti su temos autore - tikrai puikus, nuosirdus zmogus, ir tikrai gabi vedu astro mokine. Man asmeniskai labai taikliai sudeliojo visus akcentus. Zunkeli, didziulis ACIU Jums !!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Kenda*: 27 gruodžio 2015 - 22:09
QUOTE(*Kenda* @ 2015 12 27, 21:08)
Zunkeli, didziulis ACIU Jums !!!

Labai prasom wink.gif
Atsakyti
QUOTE(creda @ 2015 12 27, 12:45)

o jus daugiau literaturos paskaitykit, tada gal suprasit apie ka as rasau mirksiukas.gif
Ir kur as ta negatyva sklaidziu g.gif
Papildyta:
QUOTE(*Kenda* @ 2015 12 27, 23:08)
Ir jums graziu svenciu... Panasu, kad gyvenimas nelepina Jusu, bet tikekimes, kiti metai bus geresni  4u.gif

Mano patirtis ir nuomone radikaliai priesinga jusiskei. Turejau progos daugiau pabendrauti su temos autore - tikrai puikus, nuosirdus zmogus, ir tikrai gabi vedu astro mokine. Man asmeniskai labai taikliai sudeliojo visus akcentus. Zunkeli, didziulis ACIU Jums !!!

jusu nuostabai turiu pasakyti, kad gyvenimu nesiskundziu.
As nieko pries temos autore, man nepatinka pati tema.
Papildyta:
QUOTE(Zunkelis @ 2015 12 27, 19:56)
As likusi be zodziu is viso... kiek zmogus turi buti apnuodytas, kad taip pult? Stiprybes Jums wink.gif As toli grazu ne viska moku, bet stengiuosi, o kt neismoksiu tik ziuredami i ivairiu zm zemelapius...

Creda, aciu, kad uzstoji wink.gif

O jus nepagalvojat, kad savo interpretacijom apnuodyjat poru gyvenimus g.gif .Juk jusu zodzius daugelis priima uz gryna tiesa doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sardinukė: 27 gruodžio 2015 - 23:39
QUOTE(Sardinukė @ 2015 12 27, 22:54)

O jus nepagalvojat, kad savo interpretacijom apnuodyjat poru gyvenimus g.gif .Juk jusu zodzius daugelis priima uz gryna tiesa doh.gif

Is dalies Jus teisi, as prisidedu prie apnuodijimo ax.gif Bet as ieskau atsakymu ir tikrinu viena technika... As netgi parasau, kur tos priezastys kyla, nes as jas iskaitau 4u.gif Tiesiog uztvirtinu faktus, nuodina santykius neteisingai zmoniu santykius veikiancios planetu padetys., as tik atveriu akis ir pasakau priezastis 4u.gif mano credo geriau zinoti tiesa, nei tiketi kazkuo ko niekada nebus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2015 12 28, 01:27)
Is dalies Jus teisi, as prisidedu prie apnuodijimo  ax.gif  Bet as ieskau atsakymu ir tikrinu viena technika... As netgi parasau, kur tos priezastys kyla, nes as jas iskaitau  4u.gif  Tiesiog uztvirtinu faktus, nuodina santykius neteisingai zmoniu santykius veikiancios planetu padetys., as tik atveriu akis ir pasakau priezastis  4u.gif  mano credo geriau zinoti tiesa, nei tiketi kazkuo ko niekada nebus  4u.gif

bet tai tik jusu tiesa, jusu interpretacijos...Jus naudojates moterimis,uzkraunat joms programas ir tik tam, kad isisavintumet kazkokia technika blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sardinukė @ 2015 12 27, 14:33)
bet tai tik jusu tiesa, jusu interpretacijos...Jus naudojates moterimis,uzkraunat joms programas ir tink tam, kad isisavintumet kazkokia technika  blink.gif

Dziaugiuosi, kad Jums puikiai sekasi 4u.gif

Rasote, kad temos autore naudojasi moterimis - pasakykit, prasau, kokiu budu ji tai daro. Kaip galima pasinaudoti suaugusiu mastanciu zmogum pries jo valia? Kokios dar negatyvios programos? Juk internete pilna astro svetainiu, sudarinejanciu suderinamumo horoskopus. Vargses moterys... Nemastancios butybes... Visi, kas netingi, jomis naudojasi. Kad taip joms proto bent kiek ikretus doh.gif
Sardinuke, Sviesuly Jus musu, aciu, kad esat!!!!
Pagaliau praregejau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Kenda*: 28 gruodžio 2015 - 01:20
QUOTE(Sardinukė @ 2015 12 27, 23:33)
bet tai tik jusu tiesa, jusu interpretacijos...Jus naudojates moterimis,uzkraunat joms programas ir tik tam, kad isisavintumet kazkokia technika  blink.gif

As juk nieko neprievartauju, nereikalauju... tik tiems kam idomu, tas ir kreipiasi... Kiekvienam savas puodas ant galvos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kenda* @ 2015 12 28, 02:17)
Dziaugiuosi, kad Jums puikiai sekasi 4u.gif

Rasote, kad temos autore naudojasi moterimis - pasakykit, prasau, kokiu budu ji tai daro. Kaip galima pasinaudoti suaugusiu mastanciu zmogum pries jo valia? Kokios dar negatyvios programos? Juk internete pilna astro svetainiu, sudarinejanciu suderinamumo horoskopus. Vargses moterys... Nemastancios butybes... Visi, kas netingi, jomis naudojasi. Kad taip joms proto bent kiek ikretus  doh.gif
Sardinuke, Sviesuly Jus musu, aciu, kad esat!!!!
Pagaliau praregejau  lotuliukas.gif

O as dziaugiuosi, kad jus tokia protinga ir smaiksti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Zunkelis @ 2015 12 28, 02:50)
As juk nieko neprievartauju, nereikalauju... tik tiems kam idomu, tas ir kreipiasi... Kiekvienam savas puodas ant galvos  4u.gif

Del to jus teisi 4u.gif
Atsakyti