Įkraunama...
Įkraunama...

Vedu Astrologija-PATARIMAI-PORU SUDERINAMUMAS

QUOTE(etcetera @ 2016 06 17, 10:24)
Jūs greičiausiai teisi, nežinau, kiek su laimės pojūčiu, bet pesimizmas, juodos, visa nustelbiančios emocijos, iš to kylanti savidestrukcija ir depresija - gana dažni palydovai... Bent jau buvo, dabar, nežinau, ar ilgam, šioj srity prašviesėjimas, tad jaučiuosi gana neblogai. smile.gif Ar prie tų visų tamsių periodų irgi prisidėjusios planetos?

Ojjj čia Jums geriausias draugas Saturnas drožia per vidinės laimės pojūtį, baimių kažkokių gali rasti, bet iki tokio lygmens, kad net paralyžuoja kūna veiksmui ir t.t. Na bet žinokit padėtis nėra viena iš blogiausių, tai Jums ne visam gyvenimui, nes Saturno padėtis stipri, viskas turėtų kisti antrojoje gyvenimo pusėje 4u.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif norėčiau sulaukti komentarų apie savo dukrytę, ji kietas riešutėlis, kaip ją "teisingai" auklėti, kaip su ja susitvarkyti, nes bendravime ji stato save lygiagreciai suaugusiems.. Ji geras ir mielas vaikas, bet ne pagal metus subrendusi, mano nuomone.
Margarita 2011-08-11, Vilnius, laikas 9.05 val. ryto.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

domiuosi astrologija ir šis metas man turėtų būti sėkmingas meilės reikaluose... Bet iš esmės nieko tokio nevyksta. Atrodo, kitose srityse stengiuosi ir žingsnis po žingsnio juda reikalai. Bet ne meilėje. Galbūt aš kažką ne taip darau ar mąstau?

Kaip ateityje turėtų klostysis meilės reikalai? Gal turite patarimų ar pastebėjimų? 4u.gif

(1986-06-05, 23.30, Kaunas)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimeta: 19 birželio 2016 - 14:57
QUOTE(Laimeta @ 2016 06 19, 13:53)
Sveiki,

domiuosi astrologija ir šis metas man turėtų būti sėkmingas meilės reikaluose... Bet iš esmės nieko tokio nevyksta. Atrodo, kitose srityse stengiuosi ir žingsnis po žingsnio juda reikalai. Bet ne meilėje. Galbūt aš kažką ne taip darau ar mąstau?

Kaip ateityje turėtų klostysis meilės reikalai? Gal turite patarimų ar pastebėjimų? 4u.gif

(1986-06-05, 23.30, Kaunas)

Labai įdomiai nuskambėjo pasakymas, kas Jums turėtų sektis meilės srityje būtent šiais metais blush2.gif Ar čia iš metinio vakarų horoskopo prognozės? Jeigu taip, tai tikrai nesiremkite jais, nes jie yra visiškai neadekvatūs kiekvienam žmogui, kiekvieno planetų padėtys skirtingos, tad tikrai Vakarų astrologija nepajėgi žvelgdama į Saulės ženklą, palikdama nuošalyje kitas 8 -ias planetas, atlikti spėjimus, deja deja... Įgaukime šiek ties sąmoningumo cool.gif

Taip dabartinis laikotarpis iki 2017liepos reikalaus ypatingai didelių pastangų dėjimo į praktiškai visas gyvenimo sritis, labai dažnai galite pasijausti pervargusi ir norinti nuo visko atsiriboti, meilės deja nėra unsure.gif šiame laiko tarpsnyje.
Tačiau nuo 2017 m liepos padėtis jau bus linkusi taisytis itin teigiama linkme meilės srityje. Šiaip Jums yra viena iš karminių pamokų kaip duotybė itin vėlyva santuoka, ta sritis pradės žydėti ir pralauš ledus tik nuo 32 m., ir vėliau 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(mirele @ 2016 06 19, 10:52)
Sveiki smile.gif norėčiau sulaukti komentarų apie savo dukrytę, ji kietas riešutėlis, kaip ją "teisingai" auklėti, kaip su ja susitvarkyti, nes bendravime ji stato save lygiagreciai suaugusiems.. Ji geras ir mielas vaikas, bet ne pagal metus subrendusi, mano nuomone.
Margarita 2011-08-11, Vilnius, laikas 9.05 val. ryto.

Ačiū  4u.gif

Na Jūsų dukros gimimo metu Merkuris buvo priartėjęs prie žemės ir be viso to jis kaip planeta yra jo asc., ženkle., kas akivaizdžiai jai duoda itin aukštą intelektą. O dėl argumetų čia jau kalta pas ją esama Vosi yoga, kuri duoda itin daug drąsos, tvirtos nuomonės bei logiškumo. Šiaip aspektas dar Saturno tai yogai yra, kas gyvenimo eigoje jai duos itin didelį polinkį spausti kitus žmones elgtis pagal jos nuostatas, bei reikalavimą atitinkamo elgesio. Ganėtinai sunkoka padėtis, reikia itin daug sąmoningumo žmogui pačiam dirbti su tuo, kad galėtų bent minimaliai tai kontroliuoti. Manau jog jaunystėje jai gali tekti pasijausti atstumtai draugų dėl to, tačiau laikui bėgant planetos rimsta ir žmonės įgauna vis daugiau sąmoningumo, dirba su savimi ir viskas keičiasi wink.gif Pataisymo programos tam nėra, tik aktyvus darbas su savimi kuomet žinoma kas tai įtakoja 4u.gif

Jeigu domins išsamesnė informacija, prašau susisiekti su manimi individualiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2016 06 21, 15:02)
Labai įdomiai nuskambėjo pasakymas, kas Jums turėtų sektis meilės srityje būtent šiais metais  blush2.gif  Ar čia iš metinio vakarų horoskopo prognozės? Jeigu taip, tai tikrai nesiremkite jais, nes jie yra visiškai neadekvatūs kiekvienam žmogui, kiekvieno planetų padėtys skirtingos, tad tikrai Vakarų astrologija nepajėgi žvelgdama į Saulės ženklą, palikdama nuošalyje kitas 8 -ias planetas, atlikti spėjimus, deja deja... Įgaukime šiek ties sąmoningumo  cool.gif

Taip dabartinis laikotarpis iki 2017liepos reikalaus ypatingai didelių pastangų dėjimo į praktiškai visas gyvenimo sritis, labai dažnai galite pasijausti pervargusi ir norinti nuo visko atsiriboti, meilės deja nėra  unsure.gif   šiame laiko tarpsnyje.
Tačiau nuo 2017 m liepos padėtis jau bus linkusi taisytis itin teigiama linkme meilės srityje. Šiaip Jums yra viena iš karminių pamokų kaip duotybė itin vėlyva santuoka, ta sritis pradės žydėti ir pralauš ledus tik nuo 32 m., ir vėliau  4u.gif

Esu dariusis asmeninį horoskopą bei skirtingų būrėjų taro interpretacijos buvo apie tai, kad šis laikas sėkmingas meilės reikalams ir ta meilė pakeliui. smile.gif smile.gif
Ačiū už atsakymą. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimeta: 21 birželio 2016 - 17:39
QUOTE(Laimeta @ 2016 06 21, 16:38)
Esu dariusis asmeninį horoskopą bei skirtingų būrėjų taro interpretacijos buvo apie tai, kad šis laikas sėkmingas meilės reikalams ir ta meilė pakeliui. smile.gif smile.gif
Ačiū už atsakymą. 4u.gif

Na aš sakau, kad meilei aktyvus laikas tik po 2017 liepos wink.gif
Atsakyti
Sveiki,

ar galetumete paziureti ar nusimato su siuo zmogumi gyvenimas kartu bei santuoka ?
Mano 1987.11.04, 15:10, Vilnius
Jis 1980.12.14 (neturiu laiko..)

Aciu labai!
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2016 06 21, 16:55)
Na Jūsų dukros gimimo metu Merkuris buvo priartėjęs prie žemės ir be viso to jis kaip planeta yra jo asc., ženkle., kas akivaizdžiai jai duoda itin aukštą intelektą. O dėl argumetų čia jau kalta pas ją esama Vosi yoga, kuri duoda itin daug drąsos, tvirtos nuomonės bei logiškumo. Šiaip aspektas dar Saturno tai yogai yra, kas gyvenimo eigoje jai duos itin didelį polinkį spausti kitus žmones elgtis pagal jos nuostatas, bei reikalavimą atitinkamo elgesio. Ganėtinai sunkoka padėtis, reikia itin daug sąmoningumo žmogui pačiam dirbti su tuo, kad galėtų bent minimaliai tai kontroliuoti. Manau jog jaunystėje jai gali tekti pasijausti atstumtai draugų dėl to, tačiau laikui bėgant planetos rimsta ir žmonės įgauna vis daugiau sąmoningumo, dirba su savimi ir viskas keičiasi wink.gif Pataisymo programos tam nėra, tik aktyvus darbas su savimi kuomet žinoma kas tai įtakoja  4u.gif

Jeigu domins išsamesnė informacija, prašau susisiekti su manimi individualiai  4u.gif

Iš tikrųjų labai įdomu, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(velniuke_ @ 2016 06 22, 13:15)
Sveiki,

ar galetumete paziureti ar nusimato su siuo zmogumi gyvenimas kartu bei santuoka ?
Mano 1987.11.04, 15:10, Vilnius
Jis 1980.12.14 (neturiu laiko..)

Aciu labai!

Suderinamumo bei santykiu perspektyvu neimanoma paziureti neturint tikslaus gimimo laiko.

Be to astrologijoje matomas gyvenimas tik is Jusu zemelapio perspektyvos, tikrai neimanoma pasakyti su kuo santuoka ivyks jeigu ji sagnifikuojama transitu ir planetu padeciu. Tai nebutinai bus sajunga su butent tuo zmogumi. Tikimybe pamatyti sajunga abieju reikia ziureti i abieju zmoniu zemelapius.
Jums santuokai db palankus laikotarpis, lb tiketina, kad ji galetu ivykti ties 33-ais Jusu gyvenimo metais wink.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 23 birželio 2016 - 18:45
Mane domintu karjeros, darbo reikalai.buciau labai dekinga.As viesai nenorejau gimimo datos rasyti tik.Esme tame, kad mane atleido, turiu du vaikus, tai situacija mane, kiek ismuse is veziu, gal as ne savo keliu einu, gl reikia keist darbo krypti, darbas mielas nebuvo, pinigai labai geri.Nu zodziu, buciau labai dekinga

liuda gira, visu pirma su gimimo diena 4u.gif

Na situacija per transita matosi Jums darbo keitimo. Dabar einamasis periodas Jums itin aktyviai susijęs su namų veikla iki 2018 m. kovo men., tai pareikalaus labai daug pastangų, tad ruoskitės, tačiau tuo pačiu pažvelkite į situaciją ir kitu kampu, juk prarasti darbą nėra pasaulio pagaiba tai tik reiškia jog itin dideli pokyčiai priešakyje blush2.gif

Dabar matau, kad turite kažkokių konstrukcinių sugebėjimų, siuvat, modeliuojat, lipdot, braizot... nzn ka gebate, bet tas darbas Jums atnestu nemazai pajamų ir pripažinimo.

Nuo 2018 m., kovo men., Jums iš viso keisis einamasis periodas, kur tikrai bus ypatingai darbingas ir labai palankus sukaupti nemažai financinių išteklių, tad dabar nurimkite ir pamastykite ką naudingo gaėtumėte nuveikti iki tol. Kuomet keičiasi pats einamasis periodas viskas gyvenime kardinaliai keičiasi, netgi keičiasi žmogaus asmenybė., praėjusi kartą einamasis periodas Jums kito tik 2002 m., taciau nepavadičiau viso šito laikotarpio geru, šiai būta itin daug sunkumų bei kažkokių priešiškų žmonių/situacijų, gal net ligų. Manau jo kitame periode viskas klostysis daug geriau wink.gif Tad laikykitės, Stiprybės Jums 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,

ir as labai noreciau nors kazka suzinoti apie santykius, ar jie turi kokio potencialo ar visai nieko:

Mano duomenys: 1984.10.31, 14:50, Klaipeda
Jo: 1985.07.21, Panevezys (gimimo laikas deja nelabai zinomas)

labai smalsiai laukciau atsakymo 4u.gif
aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brekcija: 25 birželio 2016 - 16:12