Mane domintu karjeros, darbo reikalai.buciau labai dekinga.As viesai nenorejau gimimo datos rasyti tik.Esme tame, kad mane atleido, turiu du vaikus, tai situacija mane, kiek ismuse is veziu, gal as ne savo keliu einu, gl reikia keist darbo krypti, darbas mielas nebuvo, pinigai labai geri.Nu zodziu, buciau labai dekinga
liuda gira, visu pirma su gimimo diena
Na situacija per transita matosi Jums darbo keitimo. Dabar einamasis periodas Jums itin aktyviai susijęs su namų veikla iki 2018 m. kovo men., tai pareikalaus labai daug pastangų, tad ruoskitės, tačiau tuo pačiu pažvelkite į situaciją ir kitu kampu, juk prarasti darbą nėra pasaulio pagaiba tai tik reiškia jog itin dideli pokyčiai priešakyje
Dabar matau, kad turite kažkokių konstrukcinių sugebėjimų, siuvat, modeliuojat, lipdot, braizot... nzn ka gebate, bet tas darbas Jums atnestu nemazai pajamų ir pripažinimo.
Nuo 2018 m., kovo men., Jums iš viso keisis einamasis periodas, kur tikrai bus ypatingai darbingas ir labai palankus sukaupti nemažai financinių išteklių, tad dabar nurimkite ir pamastykite ką naudingo gaėtumėte nuveikti iki tol. Kuomet keičiasi pats einamasis periodas viskas gyvenime kardinaliai keičiasi, netgi keičiasi žmogaus asmenybė., praėjusi kartą einamasis periodas Jums kito tik 2002 m., taciau nepavadičiau viso šito laikotarpio geru, šiai būta itin daug sunkumų bei kažkokių priešiškų žmonių/situacijų, gal net ligų. Manau jo kitame periode viskas klostysis daug geriau

Tad laikykitės, Stiprybės Jums