Sveiki,
Labai noriu žinoti dėl suderinamumo
Jis 1977.06.23 apie 5 val ryto
As 1983.08.02 apie 2 val nakties
Ačiū Jums labai labai.
QUOTE(mergelytė @ 2016 06 25, 16:00)
Sveiki,
Ačiū Jums labai labai.
Ačiū Jums labai labai.
Sveiki

Na Jus abu turite be galo daug panašumų, netgi gyvenimiškos situacjijos Jūsų gana panašios, jeigu vieną lydi sėkmė tai ir kitam ji ne už kalnų ir t.t., tačiau suderinamume tai nelaikoma itin geru faktoriumi, nes pora vienu metu užklupusi nelaimių lavina abiems žmonėms gali labai išbalancuoti santykiu.
Abu labai mėgstate gyventi dėl malonumo, dėl savęs, labai mėgstate sau daug leisti. Supratimo aspektu jam šiek tiek truksta supratimo kas Jums negerai, kaip Jums patapti tuo tikruoju mačo ir kas Jus vestų iš proto dėl jo., tačiau bendruose buitiniuose dalykuose mano susikalbate tikrai neblogai.
Dabar pas jį yra toksai labai didelio noro valdyti situaciją, o ypač savo moterį jausmas. Jis iš tų vyrų, kur nori/siekia, kad būtų taip kaip jis pasakė, o Jus tokia labai smalsi, labai siekianti daug bendrauti su antrąja puse, tad manau tai padeda šiek tiek nuraminti savo vyrą. Šiaip jis Jus myli labiau nei Jūs jį, kas santykiams yra labai geras aspektas, nes šiuo atveju moteris gali gauti maximalią naudą iš savojo vyro, o mūsų prigimtis ir yra 'imti', o vyrų - 'duoti'.
Šiaip tikimybė buvo santykiu krizes tikimybe ties 2014 antr., puse - 2015 vasara., Dabar viskas lyg ir aprimsta, šiaip kitam periode turėtų viskas būti meilės srityje labai neblogai

Na astrologiniam suderinamumui duočiau tikrai nemažai apie 70 proc.

QUOTE(brekcija @ 2016 06 25, 15:08)
Visų noriu labai paprašyti, kad prieš klausdami sužinotumėte tikslų gimimo laiką, nes kitu atveju padėti niekuo negalėsiu, nes astrologija reikalauja itin tikslių matematinių skaičiavimų

Zunkelis
laba diena,
Domintų perspektyvos, nes dabar tokiame taške, kad abejoju ar iki galo pasitikėti žmogumi ir santykius toliau rutulioti prasmingumo ir gilumo kryptimi ar bandyti pradėti viską dėliotis taip, kad kuo mažiau skausminga būtų man pačiai ( kad ir kaip egoistiškai tai skambėtų ...). Gal galiu parašyti rodmenis į až?

Domintų perspektyvos, nes dabar tokiame taške, kad abejoju ar iki galo pasitikėti žmogumi ir santykius toliau rutulioti prasmingumo ir gilumo kryptimi ar bandyti pradėti viską dėliotis taip, kad kuo mažiau skausminga būtų man pačiai ( kad ir kaip egoistiškai tai skambėtų ...). Gal galiu parašyti rodmenis į až?
QUOTE(avesta @ 2016 06 30, 11:41)
Zunkelis
laba diena,

Žinoma, kad galite, tam tema ir sukurta

Avesta, klausėte suderinamumo, tad atsakau
Abu žmonės ypatingai orientuoti į šeimą ir gyvenimą joje. Pas abu yra itin panašus pasaulio matymas, tačiau derėtų sustoti ties charakterio ypatybėmis, kur lb didelė tikimybė, kad gali vykti susikirtimas.
Pats kaip vyriškis jis yra ypatingai orientuotas į pastangų dėjimą, nuolatos galvoja kaip čia galėtų kažką patobulinti savo gyvenime, be viso to mintys ganėtinai stabiliai siekia dvasinio požiūrio į viską. Bet tai žmogus, kuriam santykiai pabosta, kuomet patampa monotoniški, o jie vis vien kažkuriuo gyvenimo momentu tokie tampa. Tuomet jis pradeda netekti kantrybės, nedėti pastangų ir t.t., be viso to manyčiau jog galėtų ir į kairę krypti susidarius atitinkamai situacijai, nes yra labai jau emocijoms pasiduodantis.
Kitas dalykas, kas Jam meilės ir lb tikėtinai darbo srityje trukdo tai itin didelis vadovaujantis būdo bruožas, kuris netgi galėtų būti despotiškas. Turi būti tik taip kaip jis nori, o ne kitaip... Turėkite tai omenyje, tokiam vyrui tik po padu arba niekaip kitaip. Šiaip jis turi ganėtinai sunkią planetų jungtį ir ganėtinai artimą, kuri gyvenimo eigoje jam nuolatos sudarys situacijas nesugebėjimo gyventi šeimoje, kad ir kokia vertybe viduje/savo esybėje jis tai laikytų.
Dabar Jums irgi prie tų santykių palaikymo neprisideda asmeninė minčių padėtis, nestabilumas, nuotaikų kaita ir pan.
Dabar Jums šis periodas yra ganėtinai sėkmingas asmeniniam augimui, darbinei sferai plėtoti... O meilės žinau, kad norisi, nes ji būtina, kad galėtumėte jaustis gyva
Aktyviai ieškokite, kitos išeities nėra
Stiprybės Jums

Abu žmonės ypatingai orientuoti į šeimą ir gyvenimą joje. Pas abu yra itin panašus pasaulio matymas, tačiau derėtų sustoti ties charakterio ypatybėmis, kur lb didelė tikimybė, kad gali vykti susikirtimas.
Pats kaip vyriškis jis yra ypatingai orientuotas į pastangų dėjimą, nuolatos galvoja kaip čia galėtų kažką patobulinti savo gyvenime, be viso to mintys ganėtinai stabiliai siekia dvasinio požiūrio į viską. Bet tai žmogus, kuriam santykiai pabosta, kuomet patampa monotoniški, o jie vis vien kažkuriuo gyvenimo momentu tokie tampa. Tuomet jis pradeda netekti kantrybės, nedėti pastangų ir t.t., be viso to manyčiau jog galėtų ir į kairę krypti susidarius atitinkamai situacijai, nes yra labai jau emocijoms pasiduodantis.
Kitas dalykas, kas Jam meilės ir lb tikėtinai darbo srityje trukdo tai itin didelis vadovaujantis būdo bruožas, kuris netgi galėtų būti despotiškas. Turi būti tik taip kaip jis nori, o ne kitaip... Turėkite tai omenyje, tokiam vyrui tik po padu arba niekaip kitaip. Šiaip jis turi ganėtinai sunkią planetų jungtį ir ganėtinai artimą, kuri gyvenimo eigoje jam nuolatos sudarys situacijas nesugebėjimo gyventi šeimoje, kad ir kokia vertybe viduje/savo esybėje jis tai laikytų.
Dabar Jums irgi prie tų santykių palaikymo neprisideda asmeninė minčių padėtis, nestabilumas, nuotaikų kaita ir pan.
Dabar Jums šis periodas yra ganėtinai sėkmingas asmeniniam augimui, darbinei sferai plėtoti... O meilės žinau, kad norisi, nes ji būtina, kad galėtumėte jaustis gyva

QUOTE(Zunkelis @ 2016 07 01, 12:01)
Labai dėkinga už atsakymą. Turėtumėte pradēti imti atlygį už savo darbą

Dar kartą dėkui 😉
QUOTE(avesta @ 2016 07 01, 16:51)
Su žmogumi labiausiai ir užkabino tas bendras pasaulio matymas, nes nu kaip reta ir įdomu sutikti žmogų iš savo pasaulio, ta prasme retai būna (man galvoju net nėra taip buvę), kai bendraujant su vyru ( ne moterimi) kalbi bendra kalba ir labai dažnai net mintys peršokinėja į tuos pačius dalykus ar pasako tai ką aš pagalvoju, taip pat komentuojame aplinką...
Jus esate gime po tuo paciu ascendantu., del to Jusu suvokimas lb panasus ir kartais netgi atrodo, kad tas zmogus yra dalis Jusu, supranta Jus geriau nei bet kas kitas, taciau tai lb apgaulingas vaizdas nes vienodumas pabosta, besikartoja ir nuosmukiai abiems panasiu metu, kas gali ypatingai sudaryti kritines situacijas santykiams ir t.t. Be viso to abu praeityje turejote ypatingai sunkius meiles rysius, tokius alinancius, kad is ju istrukus atrodo tarytum ikvepeye gryno oro

Aciu uz grazu zodi, stengiuosi mokytis kuo daugiau... darau tai is sirdies, deja tai nera mano pagrindinis darbas, o siai dienai tik hobis, bet kas ten zino kaip gali patapti veliau

Sveiki,
radau Jūsų temą, atsitiktinai, bet turbūt ne be reikalo ax.gif
Labai norėčiau, kad pažvelgtumėte į mano ir vyro suderinamumą, paskutiniu metu jaučiuosi kažkokia pasiklydusi...
radau Jūsų temą, atsitiktinai, bet turbūt ne be reikalo ax.gif
Labai norėčiau, kad pažvelgtumėte į mano ir vyro suderinamumą, paskutiniu metu jaučiuosi kažkokia pasiklydusi...
*Vilma*, na šiuo atveju galima būtų pasakyti tik vieną, kad abiems kartu sunku, bet ir vienam be kito negerai

Na Jums, kad santykiai plėtotūsi sėkmingai ypatingai reikia iš Jūsų vyro palaikymo/patarimo įvairiose sunkiose gyvenimo situacijose. Norite tokio už kurio kaip už mūro sienos, kaip riterio, gynėjo patarėjo. Jeigu to nesulaukiate, nesijaučiate gerai... na reikia kalbėtis apie tai su savo vyru, kad Jums to trūksta ir t.t.
Na, o Jūsų vyrui labai didelį įspūdį padarytumėte jeigu tobulitumėtės dvasinėje srityje, leistumėtės į kokią piligriminę kelionę su juo ar pan. Jam tai tikrai lb patiktų ir jisai itin žavėtūsi Jumis... Dabar man čia itin įdomiai atrodo jo minčių padėtis šeimoje, jisai labai troksta bendrų vaikų arba jeigu tokių yra... nuolat galvoja apie juos, moko juos nes yra toksai ypatingai žingeidus žinioms ir informacijai. Tad jeigu dar neturite atžalų, gal tai ir yra nesusipratimų priežastis, nes jam to ypatingai reikia/trūksta iki pilnatvės

Pamastykite pati, nes mes patys ypatingai gerai žinome atsakymus į rūpimus klausimus, tik itin dažnai juos ignoruojame

Sėkmės

QUOTE(Zunkelis @ 2016 07 03, 12:05)
*Vilma*, na šiuo atveju galima būtų pasakyti tik vieną, kad abiems kartu sunku, bet ir vienam be kito negerai
Šiaip iš suderinamumo perspektyvos esate derantys tik vidutiniškai, esate per daug panašus kaip žmonės, tačiau Jūs gal labiau orientuota į šeimą ir gyvenimą joje,kas moteriai labai pozityvus aspektas ir tas Jūsų vyrą laiko prie Jūsų.
Na Jums, kad santykiai plėtotūsi sėkmingai ypatingai reikia iš Jūsų vyro palaikymo/patarimo įvairiose sunkiose gyvenimo situacijose. Norite tokio už kurio kaip už mūro sienos, kaip riterio, gynėjo patarėjo. Jeigu to nesulaukiate, nesijaučiate gerai... na reikia kalbėtis apie tai su savo vyru, kad Jums to trūksta ir t.t.
Na, o Jūsų vyrui labai didelį įspūdį padarytumėte jeigu tobulitumėtės dvasinėje srityje, leistumėtės į kokią piligriminę kelionę su juo ar pan. Jam tai tikrai lb patiktų ir jisai itin žavėtūsi Jumis... Dabar man čia itin įdomiai atrodo jo minčių padėtis šeimoje, jisai labai troksta bendrų vaikų arba jeigu tokių yra... nuolat galvoja apie juos, moko juos nes yra toksai ypatingai žingeidus žinioms ir informacijai. Tad jeigu dar neturite atžalų, gal tai ir yra nesusipratimų priežastis, nes jam to ypatingai reikia/trūksta iki pilnatvės
Pamastykite pati, nes mes patys ypatingai gerai žinome atsakymus į rūpimus klausimus, tik itin dažnai juos ignoruojame
Sėkmės

Sėkmės

Ačiū labai už atsakymą

Vaikų turime daug

Pamąstau kartais, kad problema pas mus ta, jog per daug pareigų, darbų ir įsipareigojimų prisiėmiau, vyras atsipalaidavo... o man nebėra laiko pasijusti moterimi, lyg būtume apsikeite vaidmenimis

Ačiū, kad privertėte susimąstyti

QUOTE(*Vilma* @ 2016 07 03, 13:44)
Ačiū labai už atsakymą
Perskaitėme abu
Apie mane labai taikliai, tikrai noriu vyro, kaip gyvenimo ramsčio, palaikymo, tada jaučiuosi saugiau. Kas dėl vyro, tai jis nelabai sutinka, gal nelabai tikslų gimimo laiką daviau, nes nėra kieno paklausti... o gal eilinį kartą jo įprotis prieštarauti 
Vaikų turime daug
sutariame šiaip sakyčiau gerai (aplinkinių akimis idealiai), bet va kartais ima ir nustebina, ir pasijaučiu, kad gyvenu su žmogumi daug metų, o vis dar nepažįstu.
Pamąstau kartais, kad problema pas mus ta, jog per daug pareigų, darbų ir įsipareigojimų prisiėmiau, vyras atsipalaidavo... o man nebėra laiko pasijusti moterimi, lyg būtume apsikeite vaidmenimis

Vaikų turime daug

Siaip pagal minciu padeti Jus turetumete labiau remtis savo vyru ir jo sprendimais, nes jo minciu padetis daug tvirtesne nei Jusiske