Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

Apklausa: Ar jau galvojate apie Kalėdinių dovanų pirkimą? (29 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(kate+++ @ 2015 12 03, 09:24)
Na matyt skysciu kiekis svyruoja  g.gif

Labas rytas  4u.gif

nu tai turbut ne riebalai, bet idomiausia kad pvz siandien istinus nesu o sveriu 1,5 kg daugiau nei vakar, nu vakar aisku po iskrovos buvau tarkim, bet vakar nemenkas kaloriju minusas susidare neturetu taip staigiai atsistatyt
ziuresim kas rytoj bus g.gif

ir savijauta tokia labai nekokia siandien, kaip gerokai priplota, vakar sportuot sunku buvo, gal tokios dienos kazkokios netike g.gif
Atsakyti
Sverkites vieną kart savaitėj mažiau galvą skaudės.
Aš namie išvis nebesisveriu.sporto klube į dvi sav kartą pasveria ir ramu rolleyes.gif
Papildyta:
Labas rytas smile.gif
Einu virtis kiaušinių smile.gif
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif

atsikeliau i zmogu panasi, nebereik ataugusiu saknu slepti biggrin.gif ir kasryt nesuprantu, kodel ta naktis tokia trumpa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2015 12 03, 09:44)
Sverkites vieną kart savaitėj mažiau galvą skaudės.
Aš namie išvis nebesisveriu.sporto klube į dvi sav kartą pasveria ir ramu rolleyes.gif
Papildyta:
Labas rytas smile.gif
Einu virtis kiaušinių smile.gif

tai va tas smalsumas nelaimingas sako ir kate prazude biggrin.gif

sporto klube tai ne is ryto nevalgius biggrin.gif

nu kazkaip reikia matyt svarstykles gilyn paslept, bet save zinant as galiu isigudrint su centimetru kas dvi dienas apsimieruot lotuliukas.gif

pas mane irgi pusryciams kiausiniai buvo
su sauksteliu majonezo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 03 gruodžio 2015 - 09:47
Labas rytas,
Kaip gerai issimiegoja bigsmile.gif istinus tik baisiai doh.gif
Pusryciams irgi kiausai smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

nesulaukiau kiausiniu, suvalgiau sumustini ir sausainiu ax.gif

qqte, kiek svarstykles parode?

angeliux, ar ziurejai patiekalu nuotraukas? Grazu, skaniai atrodo, bet tokie paprasti... gerai, kad pamaciau, bus ramu del knygos ax.gif

PD, kaip siandien savijauta?
Atsakyti
Labas wink.gif

QUOTE(..Serena.. @ 2015 12 02, 15:56)
Man ir tobulas kunas nepatiko, nezinau, net nusivyliau ja ax.gif bet va ju super maistas patiko, sese nusipirko, tai patiko kad visi receptai su kalorijom surasyti ir kiekiais bigsmile.gif

Abi knygas turiu. Tobulas kunas visai nieko, daug primirstu dalyku atsiminiau ja skaitydama, ir jos deka vakarienei vietoje kokio vaisio stengiuosi baltymu produktu valgyt.

QUOTE(Pikų*dama @ 2015 12 02, 20:34)
turiu siandien antra gimtadieni.. i labai rimta avarija ryte pakeliui i darba papuolem. sumete slidziam kely, dejo i priespriesais atvaziuojancia masina ir apsoku 180 laipsniu.. masinos i metalo lauza ( viena

Vajei , puiku, kad viskas laimingai baigesi. 4u.gif

Man nuo pirmadienio tas pats svoris, jauciu ryt pliusa priduosiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Anike* @ 2015 12 03, 11:34)
angeliux, ar ziurejai patiekalu nuotraukas? Grazu, skaniai atrodo, bet tokie paprasti... gerai, kad pamaciau, bus ramu del knygos  ax.gif

aha, ziurejau, net manes kazkaip tie patiekalai nesuzavejo blush2.gif o receptai kaip suprantu, tai tik knygoj, ane? is kur zinai, kad lengvi? biggrin.gif na gal vienas kitas rolleyes.gif bet reiktu pabandyti,isvaizda gali buti viena, o skonis visai kas kita smile.gif Beatos man visgi labiau patinka biggrin.gif
Papildyta:
ka tik gavau patvirtinima, kad esu laukiama buvusio darbo Kaledineje sventeje sausio menesi bigsmile.gif thumbup.gif pradirbau virs 2,5 m ir ne karto neteko sudalyvauti, tad nors isejus pavyks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ?angeliux?: 03 gruodžio 2015 - 10:41
QUOTE(?angeliux? @ 2015 12 03, 10:39)
aha, ziurejau, net manes kazkaip tie patiekalai nesuzavejo  blush2.gif o receptai kaip suprantu, tai tik knygoj, ane? is kur zinai, kad lengvi?  biggrin.gif  na gal vienas kitas  rolleyes.gif bet reiktu pabandyti,isvaizda gali buti viena, o skonis visai kas kita  smile.gif  Beatos man visgi labiau patinka  biggrin.gif

Na kazkaip atrodo, kad komponentu mazai, viskas nesudetingai paruosiama... jinai gi ir kai raso savo paskyroje apie receptus, tai viskas greitai, tik viska sumeta ir pan. Bet skaniai "sumeta" thumbup.gif As irgi taip manau, kad receptai knygoje.
Beatos turiu tik rudens zurnala, tai labai fainas, toks siiltas wub.gif noriu ir ziemos numerio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Anike* @ 2015 12 03, 11:50)
Na kazkaip atrodo, kad komponentu mazai, viskas nesudetingai paruosiama... jinai gi ir kai raso savo paskyroje apie receptus, tai viskas greitai, tik viska sumeta ir pan. Bet skaniai "sumeta"  thumbup.gif As irgi taip manau, kad receptai knygoje.
Beatos turiu tik rudens zurnala, tai labai fainas, toks siiltas  wub.gif  noriu ir ziemos numerio ax.gif

gal, idomu butu knyga pavartyti smile.gif bet as retai is knygu gaminu, man greiciau internete susirasti recepta biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif Man pernykštis Beatos žurnalas labiau patiko, nes kažkaip receptai vien, o šitam teksto daugiau bet receptukai šiaip sau. Jaučiu pradėdu storėt, vėl tą batoną česnakinį nelemtą suvalgiau visą doh.gif Bet va prismoj radau visą atsirą lentyną bealkoholinio vyno, bet ir kainelės...pirkau kažkokį Boskos putuojantį, tik nežinau kada gersiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(olivute @ 2015 12 03, 12:12)
Labas rytas smile.gif Man pernykštis Beatos žurnalas labiau patiko, nes kažkaip receptai vien, o šitam teksto daugiau bet receptukai šiaip sau. Jaučiu pradėdu storėt, vėl tą batoną česnakinį nelemtą suvalgiau visą  doh.gif  Bet va prismoj radau visą atsirą lentyną bealkoholinio vyno, bet ir kainelės...pirkau kažkokį Boskos putuojantį, tik nežinau kada gersiu  biggrin.gif

man irgi tas nelemtas batonas skanus blush2.gif biggrin.gif bet as dabar perku saldyta duona, tokias kaip tamsias bandeles, ryte imetu i orkaite, jei sumustinius valgom, tai man laaabai skanu kai sviestas ant ju issilydo wub.gif
man tie bealkoholio vynai ne kazka rolleyes.gif bet sakiau reiks nusipirkti koki buteli Kucioms vis tiek smile.gif

Atsakyti