Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

Apklausa: Ar jau galvojate apie Kalėdinių dovanų pirkimą? (29 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(?angeliux? @ 2015 12 03, 11:59)
nealkoholinis 24 lt?  blink.gif  as nesuprantu kodel toks brangus LT, nes jei alkoholio nera, tai ir akcizo neturetu buti jam  g.gif arba man kokio nukainuoto parnese  biggrin.gif

nes LT mazai nuperka nealkoholinio, o maza kieki atvezt, sandeliuot, o paskui parduot pigiai neapsimoka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2015 12 03, 13:00)
nes LT mazai nuperka nealkoholinio, o maza kieki atvezt, sandeliuot, o paskui parduot pigiai neapsimoka  smile.gif

bet zinok netikiu, kad NO mazam miestelyje jo isperkama daugiau g.gif o ir akcizas cia kitoks nei lt, va kodel taip nustebau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2015 12 03, 12:34)

itariu daugiau valgyt reikia, kazkaip vis pasimazina kalorijos pas mane smile.gif
o sportuoju gi

Labai teisingai sakai. Nes gali buti atviristine reakcija , organizmas persijyngia i taupymo rezima... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kate+++ @ 2015 12 03, 12:31)
Labai teisingai sakai. Nes gali buti atviristine reakcija , organizmas persijyngia i taupymo rezima...  blink.gif

bet man su valgymais tai beda, nu pietus normalus, pusryciai normalus...vakarienei padaugint nedrasu, o va priespieciu as nenoriu
siandien kadangi ejau i pilatesa ir pietus veliau nusikele tai per prievarta suvalgiau pora surio desreliu...pietus nusivelino tai pavakariai vel netilps nes pietus visai sotus doh.gif
taip is baimes nusididint ir nusimazinu
va del to daznai stengiuosi riesutu, dziovintu vaisiu pavakariams uzkrims, tada kazkiek bent kiek pritempiu
cia aisku kai skaiciuoju, jei tik nutrukstu nuo vadeliu vel prasideda kramsnojimai vakare, sotesnes riebesnes vakarienes doh.gif ir i kita puse nuvaziuoju
Atsakyti
kur visos dinge? g.gif
Atsakyti
Po pietu taip noriu kokio deserciuko prie kavytes doh.gif
Kaip su tuo kovojat? O gal nekovojat ir leidziat sau ta "maza nuodeme"? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kate+++: 03 gruodžio 2015 - 14:59
QUOTE(kate+++ @ 2015 12 03, 14:59)
Po pietu taip noriu kokio deserciuko prie kavytes  doh.gif
Kaip su tuo kovojat? O gal nekovojat ir leidziat sau ta "maza nuodeme"?  blush2.gif

jei laaabai noriu tai nekovoju smile.gif suvalgau
bet man dazniausia tai pasitaiko PMS laikotarpiu

nu arba jau valgau riesutus su dziovintom uogom (paskutiniu metu inikau i karaliska misini) pilnai patenkina skanumynu poreiki
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2015 12 03, 16:10)
jei laaabai noriu tai nekovoju smile.gif suvalgau
bet man dazniausia tai pasitaiko PMS laikotarpiu

nu arba jau valgau riesutus su dziovintom uogom (paskutiniu metu inikau i karaliska misini) pilnai patenkina skanumynu poreiki

Toooks skanus tas misinys!!! As nebeperku, nesivaldau doh.gif
O po pietu prie kavos bent viena saldainiuka norisi suvalgyti blush2.gif
Atsakyti
man tai ne iš kart po pietu, bet kokia 3-4 val, tada geriu arbata ar kava, ir pagrauziu kazko
nu as pasiskaiciuoju kad ne daugiau 50 gr suvalgyt to misinio biggrin.gif i lekstute atsisveriu
arba buna tokie jau paruosti misiniai porcijom mazais pokiukais visai man patinka
ir kcal surasytos ant pokiuko smile.gif
jie ten keliu rusiu yra, tai po 50 gr visi
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2015 12 03, 16:54)
arba buna tokie jau paruosti misiniai porcijom mazais pokiukais visai man patinka
ir kcal surasytos ant pokiuko  smile.gif
jie ten keliu rusiu yra, tai po 50 gr visi

Zinau.. Bet man jie nelabai schmoll.gif ir kazkaip mazoka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kate+++ @ 2015 12 03, 16:01)
Zinau.. Bet man jie nelabai  schmoll.gif  ir kazkaip mazoka  lotuliukas.gif

nu jo tada jau geriau neprasidet man paprastai tiek uztenka biggrin.gif
Atsakyti
angeliux, NoTa, kaip darete blynus su varske ir morkomis? As galvoju pabandyti su obuoliais padaryti, kaip tarkuoti? Gal galetumet recepta uzrodyti? 4u.gif
Atsakyti