Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

Apklausa: Ar jau galvojate apie Kalėdinių dovanų pirkimą? (29 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Frofesorė @ 2015 12 01, 22:03)
svarbiausia ,kad nebutu vilnos daugiau nei 50%, nes vilna ( tiek paprasta, tiek merino) turi savybe "kasti". kojinems taip- tik simtaprocentine vilna, bet kepurems salikams, kepurems tai idealu 50 ant 50, kad butu vilna su akrilu arba vilna su viskoze mirksiukas.gif nezinau ar siulu firma cia yra svarbi, as tiek tu Nakko esu turejus, tiek paprastu maximiniu Eldorado, as visad paziuriu sudeti ir pabruzinu siulus prie veido, jei sudetis man tinka ir skruostams 'nekanda' tada jau ziuriu spalva, kokios reik biggrin.gif

Ačiū už info ryt leksiu i paieškas. smile.gif
Atsakyti
kaip tylu rolleyes.gif Barbaske baliavoja, NoTa su Frofe mezga, o kur kitos ? biggrin.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz info smile.gif nes prisma apejau tai nei vieno neradau nealkoholinio, tik alus.
Atsakyti
QUOTE(olivute @ 2015 12 01, 22:14)
Aciu merginos uz info smile.gif nes prisma apejau tai nei vieno neradau nealkoholinio,  tik alus.

dar sake merginos IKEJOJ yra kaledinio nealk skanaus vyno smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2015 12 01, 22:13)
kaip tylu  rolleyes.gif Barbaske baliavoja, NoTa su Frofe mezga, o kur kitos ?  biggrin.gif

frofe iseigine mezgimui pasieme biggrin.gif tris komplektus vienu sykiu mezgu, siandien jau pajauciau, kad megzti nebenoriu, tai ilsiuosi, nes kitaip tie komplektai nebus baigti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(olivute @ 2015 12 01, 22:14)
Aciu merginos uz info smile.gif nes prisma apejau tai nei vieno neradau nealkoholinio,  tik alus.

kaimynka, nuori, as tau ryt nupirksiu ? ax.gif
Atsakyti
ne nu olivute, rimtai, kur tu gyveni? tai tu mano, ar PD kaimynka labiau? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2015 12 01, 22:22)
ne nu olivute, rimtai, kur tu gyveni? tai tu mano, ar PD kaimynka labiau? biggrin.gif

per viduriuka, ciuju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2015 12 01, 22:24)
per viduriuka, ciuju  lotuliukas.gif

nu sake arti Norfos, tai lyg ir arciau manes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2015 12 01, 22:24)

ej nesusimuskit blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2015 12 01, 22:24)