Įkraunama...
Įkraunama...

Forumo klaidos

QUOTE(ziedute @ 2016 04 23, 17:30)
Kodel negaliu prisijungti per mobilu prie SM? Prisijungiu o mane automatiskai atjungia. Bandziau per standartizuota ir per mobiliaja versija ir niekaip.

QUOTE(Svajūnė @ 2016 04 18, 18:44)
Parašykite el. adresu pagalba@supermama.lt.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilbur @ 2016 02 10, 14:30)
Man ir tas pats. Kada sutvarkys?


Man taip pat neišsisaaugo išsiųstos žinutės, betvarkė kažkokia doh.gif
Papildyta:
QUOTE(rircik @ 2016 02 23, 17:07)
AŽ spustelėjus ant žinutę atsiuntusio žmogaus niko, "numeta" į savo paties profilį. - man irgi taip iki šiol.



Tokia pati problema g.gif kiek laiko ir niekas nesikeičia verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Svajūnė @ 2016 04 18, 17:44)
Jeigu viskas eisis pagal planą ir neiškils nenumatytų situacijų, tai atnaujinta versija visiems bus pristatyta gegužės mėnesį.
Tikrai galiu pasakyti, kad asmeniniai pranešimai be trukdžių veiks naujoje versijoje, o štai dabartinėje nepavyks pašalinti visų nesklandumų ir atnaujinti kai kurių funkcijų, nes jos nesuderinamos su naująja versija ir nebe palaikomos daugiau.
Parašykite el. adresu pagalba@supermama.lt.



4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Sveiki sulaukę gegužės mėnesio, bet problemos vis dar lieka tos pačios 4u.gif
Atsakyti
Dabartinėje forumo versijoje, deja, bet taip ir liks. Jau buvau rašiusi, kad norime, jog kurį laiką vienu metu veiktų 2 forumo versijos: dabartinė ir naujoji. Jos buvo sinchronizuotos tarpusavyje, kad visa informacija vienu metu atsidurtų abiejose versijose, todėl ir kilo problemų su šia versija. Didžiausia bėda ta, kad jas pašalinti galima būtų tik vienu būdu - iš pagrindų perrašyti šią versiją. O mūsų tikslas - atnaujintas forumas.

Visa supermama.lt komanda šiuo metu aktyviai dirba tvarkydama ir testuodama naują forumo versiją, kad ji kuo greičiau būtų pasiekiama visiems forumo vartotojams.

Labai atsiprašome už nepatogumus ir dėkojame už kantrybę ir supratingumą. 4u.gif
Atsakyti
Kai gaunama nauja žinutė, tai man išmeta patį pirmą klausimą, arba net ne to žmogaus seną žinutę. Turiu eiti iš naujo į inbox ir atsidarinėti žinutę.
Atsakyti
QUOTE(liepsnelee @ 2016 05 09, 13:23)
Kai gaunama nauja žinutė,  tai man išmeta patį pirmą klausimą, arba net ne to žmogaus seną žinutę. Turiu eiti iš naujo į inbox ir atsidarinėti žinutę.


tas pats ir pas mane.
Atsakyti
Nežinau, ar čia rašau ax.gif Neveikia paieška jau visa savaitė, jei norima rast senesnę temą, reik eit per visus psl, kad rast doh.gif tai užima laiko
Atsakyti
QUOTE(Canary* @ 2016 05 30, 16:49)
Nežinau, ar čia rašau ax.gif  Neveikia paieška jau visa savaitė, jei norima rast senesnę temą, reik eit per visus psl, kad rast doh.gif  tai užima laiko

Maniau, kad nebemoku atlikti paieškos blush2.gif Vis išmeta, kad nieko nerasta doh.gif Nors tema su tokiu žodžiu yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2016 06 03, 09:21)
Maniau, kad nebemoku atlikti paieškos  blush2.gif Vis išmeta, kad nieko nerasta  doh.gif Nors tema su tokiu žodžiu yra  ax.gif

paieška jau seniai neveikia ...
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 06 03, 09:29)
paieška jau seniai neveikia ...



O gaila... Toks patogus dalykas būdavo...
Atsakyti
Išvis bardakas šitam forume pasidarė, aš nesuprantu, ar IT specialistai chrenovi, ar kas, nu kaip taip ilgai nesutvarko? doh.gif Kodėl neišsisaugo išsiųstos žinutės, nors prieš siunčiant pažymiu varnelę? Gavus až vėl kažkokia nesamonė, rodo, kad parašė prieš tai rašęs žmogus, o iš tiesų kitas
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2016 05 09, 11:17)
Kad ji kuo greičiau būtų pasiekiama visiems forumo vartotojams.

"Kuo greičiau" yra nuo kada? Ir ar jis turi kokią nors "kritinę ribą"? biggrin.gif
Atsakyti
Neįmanoma naudotis forumu. Visuomet rodo tik pirmą temos žinutę. Toliau kažkoks postų sąrašas ir kratinys.... Nesuprantu, ar kažkas reaguoja į skundus ar nebe? Ar forumas dar veiks?
Atsakyti