Įkraunama...
Įkraunama...

Gipskartonio lubų įrengimas

Pas mane kai glaiste, tai naudojo tik stiklo audini, jokiais tinkliukas neprasidejo, po 4 metu gyvenimo niekur per siules netruke, o trukiai yra tik perimetru- tai yra prie sienos-lubu sankirtoje.
Atsakyti
Pas mus tas pats, ir tai tik del to, kad viskas išdžiuvo.. nors ir buvo akrilinta perimetru...

QUOTE(Noriukas5 @ 2016 02 23, 16:47)
Pas mane kai glaiste, tai naudojo tik stiklo audini, jokiais tinkliukas neprasidejo, po 4 metu gyvenimo niekur per siules netruke, o trukiai yra tik perimetru- tai yra prie sienos-lubu sankirtoje.

Atsakyti
apie koki stiklo audini kalbat? g.gif
juo tik isules uztaiso ar visa plota dengia?
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 02 23, 19:57)

Siules
Atsakyti
Knauf stiklo audinio juosta5 ar 10 cm plocio.
Apie 1€-25m smile.gif

QUOTE(mamaSandra @ 2016 02 23, 19:57)

Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 02 23, 11:35)
na pas mus profiliai (mediniai) kas 60cm, gipsa MB suka isligai, pratepus siules ne kazi ka tos koses sunaudojau (aisku kai pirma kart pagal instrukcija uzsitaisiau koses 2,5kg tai teko puse ismest, nes nesu tokia profe ir greit nedirbu, teko ismest...)
Antra gipso sluoksi suksim taip pat isislgai, tik prasiekicianciom siulem, daugiau siuliu neuztaisinesiu, nes zymiu idubimu tikrai nesimato.
Ziuresim kaip laikys  g.gif

Dar klausimelis:
naudoju knauf prilimpanti tinkleli, tai bandziau ji "isodint; i siule.
Pirma kiek itepiau unifloto, tada sodinau tinkleli, tada tepiau siule  dar kart.
sakyciau tinklelis nesilaiko stabiliai, lengvai sukasi jei stipriau su glaistykle paspaudi.

Kitas siules dariau kitaip: pirma prisilipdziau tinkleli (jis kimba prie GKP) tada jau taisiau siules, tinkliukas laikosi puikiai, stabiliai. Bet va internete kiek paziuriu tai visi ta tinkliuka "sodina" galvoju ar gerai darau ji klijuodama?

Klijuoti tinkleli ant gipso yra pats blogiausias varijantas is galimu. Nors knauf ir siulo deti tinkleli plius uniflot,bet normalus meistrai deda stiklo audini. Pas mane taippat daryta su stiklo audiniu. Siules. Uzsiemet visa nama glaityti? man pakako ktilines ir garazo lubu. doh.gif Nekenciu sito darbo smile.gif Dziaugiausi kad visdelto meistra smdziau,nors ir skaudokai per pinigine kirto.
Papildyta:
Tiesa. Ruosiam dabar medine perdanga,ant jos bus gipsas. Karkasas kas 40 cm. gipsas taupumo sumetimais vienas sluoksnis.
Atsakyti
montuodami metalini karkasa atkreipkit demesi kad pagal reikalavima i perimetrini profili, laikantieji profiliai neturetu buti tvirtinami, tam kad sienos arba perdanga "vaiksciodamos" vienos kitu negaletu deformuoti.... su fuleriu ar uniflotu sunku dirbti as naudojau Protak nes jis greit nestingsta todel galima ramiai dirbti, aisku del patikimumo nzn bet va jau apie 4men viskas suglaistyta ir niekas netruko nors sildoma (kuriama kapsule) kas trecia dien ir temperaturu skirtumai buna beje as kampam naudujau popierine juosta man pasirode su ja lengviausia dirbti, o sako kad ji ir patikimiausia yra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stalius:): 24 vasario 2016 - 19:28
QUOTE(biesas66 @ 2016 02 24, 07:48)
Klijuoti tinkleli ant gipso yra pats blogiausias varijantas is galimu.  Nors knauf ir siulo  deti tinkleli plius uniflot,bet normalus meistrai deda stiklo audini. Pas mane taippat daryta su stiklo audiniu. Siules.      Uzsiemet visa nama glaityti?  man pakako ktilines ir garazo lubu.  doh.gif  Nekenciu sito darbo smile.gif Dziaugiausi kad  visdelto  meistra smdziau,nors ir skaudokai per pinigine kirto.
Papildyta:
Tiesa. Ruosiam dabar medine perdanga,ant jos bus gipsas. Karkasas kas 40 cm. gipsas taupumo sumetimais vienas sluoksnis.

nu va, nori daryti kaip reikia, o gaunasi kaip visad doh.gif
gal man dar uzdet ta stiklo audini ant jau uzteptos siules? bet bijau,kad gali neprikibt gerai ir taip tik meskos paslauga pasidarysiu. Gerai, kad tik vienas kambarys kol kas praspakliuotas.
Uzsiimt tai uzsiemiau, tik vyras pergyvena ar nemesiu as to darbo po pirmo kambario lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 02 25, 07:24)
nu va, nori daryti kaip reikia, o gaunasi kaip visad  doh.gif
gal man dar uzdet ta stiklo audini ant jau uzteptos siules? bet bijau,kad gali neprikibt gerai ir taip tik meskos paslauga pasidarysiu. Gerai, kad tik vienas kambarys kol kas praspakliuotas.
Uzsiimt tai uzsiemiau, tik vyras pergyvena ar nemesiu as to darbo po pirmo kambario  lotuliukas.gif

na,priklijavote,tai priklijavote,nieko nepadarysi. ant virsaus nebedeciau stiklo audinio,gausis kalnai. naudojote uniflota,tai pagirtina,jis elastingesnis,tad tiketina kad laikys ir taip. O dideliu deformaciju ir stiklo audinys nelaiko..
Linkiu kantrybes siame sunkiame darbe. Visa nama isspakliuoti nejuokai.
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas patars, garaze pas mane lieka aukstos lubos, bet kazkaip jos nereikalingos, tai kol neapsildinta galvoju gal nuleisti tas lubas ir pasidaryti ten nereikalingiem daiktam laikyti, tik niekaip neisivazduoju ar ten uzteks vietos... ir kaip konstrukcija pasirinkti, gal kas patartu? Is anksto dekoju .

Situacija:
user posted image

Zemiau stygu dar 5 cm sildinsis ir lieka aukstis iki garazo vartu, bet dar aisku bus garazo vartu pakelejes jis kazkur tvirtintis turesis, o jei tik gipsa nuleisciau gal karkasas tas laikytu? unsure.gif

Is anksto dekoju uz visas idejas!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simkas: 28 vasario 2016 - 17:58
Nuotraukos nerodo. Pas mus pakankamai aukštos lubos, bet planuojame tiesiog kabinti mažiau naudojamus daiktus palubėje.
Tiesa, garažo siena susisiekia su kambario siena, kaip šiltinate?
Papildyta:
Jau rodo smile.gif mūsų panašiai, gipso nedarysime, kabinsime dviračius ir pan. dalykėlius su keltuvais/pritraukikliais prie lubų.
Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2016 02 23, 20:01)
Pas mus tas pats, ir tai tik del to, kad viskas išdžiuvo.. nors ir buvo akrilinta  perimetru...

Naudokit labai elastingą akrilą Megalastic all purpose http://wlcaulk.com/p...t/megalasticmr/ ,nes visi kiti bandyti nuėjo ,,šuniui ant uodegos'' . O šis išlieka l. elastingas ir tapmprus .
Atsakyti