Įkraunama...
Įkraunama...

Gipskartonio lubų įrengimas

QUOTE(simkas @ 2016 02 28, 18:55)
Sveiki,

Gal kas patars, garaze pas mane lieka aukstos lubos, bet kazkaip jos nereikalingos, tai kol neapsildinta galvoju gal nuleisti tas lubas ir pasidaryti ten nereikalingiem daiktam laikyti, tik niekaip neisivazduoju ar ten uzteks vietos... ir kaip konstrukcija pasirinkti, gal kas patartu? Is anksto dekoju .

Situacija:
user posted image

Zemiau stygu dar 5 cm sildinsis ir lieka aukstis iki garazo vartu, bet dar aisku bus garazo vartu pakelejes jis kazkur tvirtintis turesis, o jei tik gipsa nuleisciau gal karkasas tas laikytu?  unsure.gif

Is anksto dekoju uz visas idejas!

ka ju duos tas 5 cm siltinimas? mano nuomone nekazka. Na,jei norite galite paleisti lubas,bet virsui viska atvira palikciau,tam kad galetu normaliai issitiesti. O perdanga(garazo lubas) apsiltinkit. Garazo lubos is Sitokiu. yra is OSB ploksciu gaminamujos pigesnes negu steico.
Atsakyti
noriu apie vidinius kampus paklaust kaip graziai juos suvedat, kuom prispakliujat? pirmajame kambaryje bandau i kampa klijuot tinkleli tada su uniflotu kampa graziai prispakliuot.
O gal cia bergzdzias darbas? gal nereikia tiek pastangu ir pakaks veliau tik su akrilu kampus prabraukt?

Dar del tos stiklo audinio juostos: kokia tvarka ja "iplukdot"? pirmas sluosksnelis spakliaus, tada juosta tada vel spaklius? kur garantija, kad tarp pirmo spakliaus ir juostos oro burbulu nesigaus? dedant juosta ant spakliaus ji slydineja g.gif
Man kazkaip tinkliukas patikimiau atrodo g.gif gal ne veltui pats knaufas tokius rekomenduoja?
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 02 28, 22:46)
noriu apie  vidinius kampus paklaust kaip graziai juos suvedat, kuom prispakliujat? pirmajame kambaryje bandau i kampa klijuot tinkleli tada su uniflotu kampa graziai prispakliuot.
O gal cia bergzdzias darbas? gal nereikia tiek pastangu ir pakaks veliau tik su akrilu kampus prabraukt?

Dar del tos stiklo audinio juostos: kokia tvarka ja "iplukdot"? pirmas sluosksnelis spakliaus, tada juosta tada vel spaklius? kur garantija, kad tarp pirmo spakliaus ir juostos oro burbulu nesigaus? dedant juosta ant spakliaus ji slydineja  g.gif
Man kazkaip tinkliukas patikimiau atrodo  g.gif  gal ne veltui pats knaufas tokius rekomenduoja?

Knaufas rekomenduoja,o dazytojei renkasi stiklo audini. Patirtis parodo kas geriau ir tvirciau.
Vien su akrilu kampu nerekomenduociau daryti.
Kaip ideti stiklo audini? Truputi pritepi unifloto,dedi ant virsaus ,ispaudi ir dedi ant virsaus sluoksni .Na,as nesu geras dazytojas,tad nepasakysiu tiksliai kip isvengti pusliu. Tiesioh jei gerai iguldai juosta,ju nelieka ir viskas. biggrin.gif Pvz Norvegijoje profesionalai renkasi popieriaus juostas,o diletantai tinkleli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2016 02 29, 07:54)

Kaip ideti stiklo audini? Truputi pritepi unifloto,dedi ant virsaus  ,ispaudi ir dedi ant virsaus sluoksni .Na,as nesu geras dazytojas,tad nepasakysiu tiksliai kip isvengti pusliu. Tiesioh jei gerai iguldai juosta,ju nelieka ir viskas.  biggrin.gif  Pvz Norvegijoje profesionalai renkasi popieriaus juostas,o diletantai tinkleli smile.gif

g.gif nesupratau kodel diletantai jei taip technologija nurodo g.gif

as apie stiklo audini tai vis mastau kaip as ji ispausiu ir kaip jis su uniflotu susiris, pabandysiu koki ritinuka nupirkt ir pabandyt.
Atsakyti
viskas puikiai susirisa. mirksiukas.gif
maniskis net unifloto nenaudojo, o kazkoki kita (reiktu prisimint)

jei Knauf galina savo stiklo juostele - tai ir pagal technologijas jų...

QUOTE(mamaSandra @ 2016 02 29, 13:26)
g.gif nesupratau kodel diletantai jei taip technologija nurodo  g.gif

as apie stiklo audini tai vis mastau kaip as ji ispausiu ir kaip jis su uniflotu susiris, pabandysiu koki ritinuka nupirkt  ir pabandyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arkava: 29 vasario 2016 - 14:34
fear.gif ui chebryte, ir bijau ir noriu tuo darbu uzsiimt
nusipirkau gatava glaista, tai po to kai prasieisiu visas siules ir varztuku galvutes kelis kartus, jau imsiu sita kankint

http://www.knauf.lt/...per-finish.html
dar nerandu glaistykles kampams, gal uzmatet kas?
ieskau kazko panasaus i sita
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 02 29, 15:26)
g.gif nesupratau kodel diletantai jei taip technologija nurodo  g.gif

as apie stiklo audini tai vis mastau kaip as ji ispausiu ir kaip jis su uniflotu susiris, pabandysiu koki ritinuka nupirkt  ir pabandyt.

Sakau kaip sakoma.smile.gif Garazo lubbom as pats tinkliuka dejau. Nes tai tik garazas:) Tas irankis kampams.. Nepirkit,kiek zinau nelbai pasiteisina. Vistiek gausis kampas kaip sniuras kisenej,nebent sugaisit dauk laiko... Bus pinigai ismesti i bala.
Papildyta:
Kiek knaufo kibiras kainuoja? Turetu nepigus buti. Man su tokiu spakliavo,o as garazui buvau nusipirkes kad pigiau kazkoki kitoki,is ermitazo,tai baisus glaistas.Teko pirkti IGIS mikrosfera. Nieko kito nepirkciau kaip IGIS produkcija.
Atsakyti
kad gal net pigiau arba ta pati kaina gaunasi, ten 28kg, kaina 20eur
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 03 01, 07:43)
kad gal net pigiau arba ta pati kaina gaunasi, ten 28kg, kaina 20eur

Mokslininkų g. gamina glaistą, tik jis greitai sensta, bet labai daug kas jį naudoja, 7-8eur už 25kg. Taip pat geras yra IGIS KR, tik sunkiau nusišlifuoja, nes šiek tiek kietesnis, bet užsakovui tai tik į naudą.
Aš tai nepatarčiau jokių tinklelių dėti į vidinį kampą. Geriau prišaukite aliuminį puskampį gipso perimetru (panašiai kaip formuojant šešėlinę siūlę, tik be tarpo) ir turėsite tiesų, gražiai atrodantį skilimą. Tinklelis gali apsaugoti nuo labai mikroskopinio skilimo, bet jeigu bus 0,5 mm tai su tinkleliu atrodys baisiai, nes bus labai netaisyklingas skilimas. Su akrilu tas pats. Skilimas akrilo pakraštyje atrodo nekaip.
Atsakyti
QUOTE(BangaS @ 2016 03 01, 10:04)
Mokslininkų g. gamina glaistą, tik jis greitai sensta, bet labai daug kas jį naudoja, 7-8eur už 25kg. Taip pat geras yra IGIS KR, tik sunkiau nusišlifuoja, nes šiek tiek kietesnis, bet užsakovui tai tik į naudą.
Aš tai nepatarčiau jokių tinklelių dėti į vidinį kampą. Geriau prišaukite aliuminį puskampį gipso perimetru (panašiai kaip formuojant šešėlinę siūlę, tik be tarpo) ir turėsite tiesų, gražiai atrodantį skilimą. Tinklelis gali apsaugoti nuo labai mikroskopinio skilimo, bet jeigu bus 0,5 mm tai su tinkleliu atrodys baisiai, nes bus labai netaisyklingas skilimas. Su akrilu tas pats. Skilimas akrilo pakraštyje atrodo nekaip.

Bangai, cia kaip suprantu jus kalbate apie lubu - sienu sujungimo vidini kampa?
toje vietoje jau nuspresta - klijuosiu kieto poliuretano apdailines juostas, jos ir pasleps visus trukius jei ka.
Man labaiu rupi vininiai sienos-sienos kampai, kaip graziai ir taisyklingai juos suformuot. Ar det kokia popierine kapuku juosta g.gif
Papildyta:
be to irankio sunkiai isivaizduoju vidiniu kampu glaistyma g.gif
https://www.youtube....pCjxLNN94GIMcqt
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas nors zinote kur nebrangiai galima toki daikta nusipirkti:
http://www.promat.lt.....tion openings

Kad be laiptu butu tik skyle su graziu uzsidarymu smile.gif

Nes garaze galvoju su kopeciom paprastom uzlipsiu.

Aciu!
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 03 01, 10:19)
Bangai, cia kaip suprantu jus kalbate apie lubu - sienu sujungimo vidini kampa?
toje vietoje jau nuspresta - klijuosiu kieto poliuretano apdailines juostas, jos ir pasleps visus trukius jei ka.
Man labaiu rupi vininiai sienos-sienos kampai, kaip graziai ir taisyklingai juos suformuot. Ar det kokia popierine kapuku juosta  g.gif
Papildyta:
be to irankio sunkiai isivaizduoju vidiniu kampu glaistyma  g.gif
https://www.youtube....pCjxLNN94GIMcqt

Kai nusipirksit ir pabandysit toki iranki,papasakokit yspudzius. Mano prognoze. Nebus taip faina kaip filmuke,bet gal visgi geriau negu su spkteliu statu kampa padaryti.
Atsakyti