QUOTE(Ritandra @ 2015 12 02, 21:43)
Uzejsu ant keliu nuorodu, galvoju paskaitysiu jusu istrauktu kortu reiksmes. Ir ka 😉 RUSU RUSU RUSU kalba

o va su ja jau beda... plius ji tokia iskalbinga ir vaizdinga kad ta pati sakini lietuviskai neitu perteikti
O, Ritandra, jeigu paimtum kortas, kurias as istraukiu kokiam klausimui ir paskui mano galutini atsakyma, jeigu jis teisingas, tai niekaip nesuristum su reiksmem, kurios ten paduotos, nes imu visuma ir ne reiksmes konkrecias kazkuriam aspektui, bet arkano esme, plius intuicija. O sito nepaduos internetines reiksmes. Turi kortas, beje? man idomu, nes as nezinau, gal ka praleidau

Senos Taro temos gali padeti tuo atveju, jeigu skaitant fiksuojiesi sau, kas svarbu, kas ne itin, kaip i kortas galima paziuret, jeigu beskaitant kyla klausimai, i kuriuos ten nera atsakymu, paskui ju ieskai ir t.t.
Singerita, nenukabink nosies. Jeigu supranti snekamaja rusu kalba, noredama tikrai gali suprasti ir kas parasyta

As turiu problemu su anglu kalba, bet kai labai reik, susiimu ir aisku, skaitymas sunkesnis ir ilgesnis, bet viskas yra imanoma. Plius, atskleisiu, as esu disleksike, a vistiek perskaitau ka man reik. Pirmyn, mergina, nebijok nieko, daryk, ka norisi daryti
Del menulio ir intuicijos. Taip, daug priklauso nuo situacijos. Man, kaip ir Irony, su intuicija daugiau siejasi Zyne. o Menulis dazniau duoda patarima migla nuo akiu prasklaidyt. Bet intuicija faktiskai ir yra miglos prasklaidymas, tai daug visokiu niuansu...
O kategoriskumas del Lt saltiniu... Jis is to, kad Taro neimanoma ismokti, ismokus kazkieno reiksmes. Netgi daugelio zmoniu reiksmes. Taip, jas verta paziuret, bet po to, kai jau turi savo asmenini santyki su Taro. Jau buvo apie tai kalbos. Be to, Lt kalba tikrai nera padorios info ir ne tik apie Taro. Apie daug ka nera.
rausvos žuvelės
ištirps rytui tekant skausmu
spurdančios širdys