Įkraunama...
Įkraunama...

Taro XXIV

QUOTE(Singerita @ 2015 12 02, 19:49)
Kur rytoj apie pietus važiuos mano vyras ? Koks bus to rezultatas ?
  Kur važiuos žinau, koks bus rezultatas galėsiu pasakyti vakare.  4u.gif

Uzmigdziau mazaji, pabandysiu su nauja savo kalade padelioti smile.gif
kur vaziuos? manau tai bus susitikimas kur, spresis kazkokie darbiniai, piniginiai reikalai, galbut naujo darbo paieskos, pokalbis del didesnio atlyginimo, svarstymai kazkokie arba tai galetu buti reikalu tvarkymas banke. pokalbyje gali dalyvauti trys zmones is kuriu vienas manau bus moteris smile.gif Situacija tokia, kad vyras daug tikisi, taciau supranta, kad reikalai gali pakrypti tiek i gera, tiek i bloga.(X, pap. II; VI, pap. mon6; tauriu3). Koks bus rezultatas - manau nebus taip, kaip jis nori, vyras bus piktas, galvos, kad viskas neteisinga, manys kad buvo priimti neteisingi sprendimai, jausis isnaudojamas. (XV, lazdu5,apv XII)
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2015 12 02, 21:43)
Uzejsu ant keliu nuorodu, galvoju paskaitysiu jusu istrauktu kortu reiksmes. Ir ka 😉 RUSU RUSU RUSU kalba  verysad.gif  o va su ja jau beda... plius ji tokia iskalbinga ir vaizdinga kad ta pati sakini lietuviskai neitu perteikti  mirksiukas.gif

O, Ritandra, jeigu paimtum kortas, kurias as istraukiu kokiam klausimui ir paskui mano galutini atsakyma, jeigu jis teisingas, tai niekaip nesuristum su reiksmem, kurios ten paduotos, nes imu visuma ir ne reiksmes konkrecias kazkuriam aspektui, bet arkano esme, plius intuicija. O sito nepaduos internetines reiksmes. Turi kortas, beje? man idomu, nes as nezinau, gal ka praleidau smile.gif
Senos Taro temos gali padeti tuo atveju, jeigu skaitant fiksuojiesi sau, kas svarbu, kas ne itin, kaip i kortas galima paziuret, jeigu beskaitant kyla klausimai, i kuriuos ten nera atsakymu, paskui ju ieskai ir t.t.

Singerita, nenukabink nosies. Jeigu supranti snekamaja rusu kalba, noredama tikrai gali suprasti ir kas parasyta wink.gif As turiu problemu su anglu kalba, bet kai labai reik, susiimu ir aisku, skaitymas sunkesnis ir ilgesnis, bet viskas yra imanoma. Plius, atskleisiu, as esu disleksike, a vistiek perskaitau ka man reik. Pirmyn, mergina, nebijok nieko, daryk, ka norisi daryti mirksiukas.gif

Del menulio ir intuicijos. Taip, daug priklauso nuo situacijos. Man, kaip ir Irony, su intuicija daugiau siejasi Zyne. o Menulis dazniau duoda patarima migla nuo akiu prasklaidyt. Bet intuicija faktiskai ir yra miglos prasklaidymas, tai daug visokiu niuansu...
O kategoriskumas del Lt saltiniu... Jis is to, kad Taro neimanoma ismokti, ismokus kazkieno reiksmes. Netgi daugelio zmoniu reiksmes. Taip, jas verta paziuret, bet po to, kai jau turi savo asmenini santyki su Taro. Jau buvo apie tai kalbos. Be to, Lt kalba tikrai nera padorios info ir ne tik apie Taro. Apie daug ka nera.
Atsakyti
Apie darba as irgi pagalvojau. Tik ne del atlyginimo, bet greiciau koks pokalbis del jo, sutarties pasirasymas ar nutraukimas. Ir pokyciai irgi kaip Raganaitei atrodo, gali tiek i gera, tiek i bloga pakrypti. Nors is esmes manau, kad vistiek jis nenuvyks arba jokios naudos nebus is to nuvykimo, t.y. nebus tu pokyciu ar del ko jis vyksta, nepajudes situacija/ reikalai
Atsakyti
Amariliai neturiu, kortu. Bet manau reikia pasidovanoti kokias. Paziureti smile.gif

Aš sita moksla suprantu taip kaip tarkim, kokios teoremos ane? tu jei jas "iskalei sausai" nulis rezultato, tu turi SUVOKTI kaip isvedamas x ir y tada jau gali spresti daug uzdaviniu su ta teorema biggrin.gif cia toks palyginimas.

ismokus reiksmes kone mintinai manau nieko neduoda, tiesiog reikia suvokti kas yra kas, ane?

Gal kas nori pasakyti kur einu sestadieni? lengvutis klausimas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2015 12 03, 11:34)
Amariliai neturiu, kortu. Bet manau reikia pasidovanoti kokias. Paziureti smile.gif

Aš sita moksla suprantu taip kaip tarkim, kokios teoremos ane? tu jei jas "iskalei sausai" nulis rezultato, tu turi SUVOKTI kaip isvedamas x ir y tada jau gali spresti daug uzdaviniu su ta teorema biggrin.gif cia toks palyginimas.

ismokus reiksmes kone mintinai manau nieko neduoda, tiesiog reikia suvokti kas yra kas, ane?

Gal kas nori pasakyti kur einu sestadieni? lengvutis klausimas  lotuliukas.gif

Ja, reikia suvokti. Kiekvienas arkanas yra istisas pasaulis.

Kadangi dar miegu, tai nezinau ar vtiemu man kortos. Kur Ritandra eina sestadieni: 9 kardai, breivikas apv (5 kardus Waito taip vadinu) ir 10 pent apv. Ritandra eina ismest pinigu i bala kazkur privalomai biggrin.gif Tipo koks nors a la uosvienes ir co gimtadienis pvz ir reik ten nori nenori pirkt ka tais biggrin.gif Sakyk, Ritandra, as miegodama galiu dirbt ar butinai prabust turiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2015 12 03, 12:34)

Gal kas nori pasakyti kur einu sestadieni? lengvutis klausimas  lotuliukas.gif

Kaip matematike sakau - taip thumbup.gif jei nesuprasi kortos esmes, gali vidury nakties prikelta ispyskint ismokta kortos reiksme (teorema), bet delioneje bendram kontekste jos nesuprast (atskirame uzdavinyje teoremos nepritaikyt, nezinot, kaip issprest konkretu uzdavini protaikant ta teorema).

As snd nelabai turiu laiko kortoms, tai jei atrasiu, istrauksiu, jei ne, nelaukit.

Pas mane irgi kaip pas Amarilius, kartais net pati po kiek laiko perzvelgdama deliojimus nesuprantu, kaip is kortu galejau toki atsakyma gaut, koki tuo metu maciau (apie teisingus atsakymus cia kalbu biggrin.gif ). O karyais viskas buna raip akivaizdu, lad net po kortos esme nereikia knistis.
Atsakyti
Kol kas abi nelabai, pati esme ne ta smile.gif tai labai aiski, ne abstrakti, buveine, istaiga. smile.gif Nezinau ar dar bus norinciu, po pietu galesiu pasakyti.

Ritandra, tai jus nesimokote Taro ? Kazkaip isivaizdavau, kad jus irgi besimokanti.
Atsakyti
QUOTE(Irony @ 2015 12 03, 11:41)
Kaip matematike sakau - taip  thumbup.gif jei nesuprasi kortos esmes, gali vidury nakties prikelta ispyskint ismokta kortos reiksme (teorema), bet delioneje bendram kontekste jos nesuprast (atskirame uzdavinyje teoremos nepritaikyt, nezinot, kaip issprest konkretu uzdavini protaikant ta teorema).

kaip humanitare sakau, nicnieko nesupratau ka parasei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2015 12 03, 11:34)
kur einu sestadieni?

as panasiai galvociau kaip Amariliai, galbut tai bus kazkoks restoranas, kur grazi, prabangi aplinka, skanus maistas, bet viduje bus liudnair sumaistis kazkokia arba bus perkama kazkoks brangus, prasmantus daiktas, kurio isigijimui tu nelabai pritari. (mon5, mon9, XVIII)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Raganaitė*: 03 gruodžio 2015 - 12:00
as dar galvojau apie prekybcentri, kur butinai reik kazka pirkt ir ji parinas ar tai del to ejimo, ar tai del pinigu leidimo, zo.... kazkas tokio. bet gali but, kad as vis dar sapnuoju.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 12 03, 13:41)
Ja, reikia suvokti. Kiekvienas arkanas yra istisas pasaulis.

Kadangi dar miegu, tai nezinau ar vtiemu man kortos. Kur Ritandra eina sestadieni: 9 kardai, breivikas apv (5 kardus Waito taip vadinu) ir 10 pent apv. Ritandra eina ismest pinigu i bala kazkur privalomai biggrin.gif Tipo koks nors a la uosvienes ir co gimtadienis pvz ir reik ten nori nenori pirkt ka tais biggrin.gif Sakyk, Ritandra, as miegodama galiu dirbt ar butinai prabust turiu biggrin.gif

gali dirbti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*Raganaitė* @ 2015 12 03, 14:00)
as panasiai galvociau kaip Amariliai, galbut tai bus kazkoks restoranas, kur grazi, prabangi aplinka, skanus maistas, bet viduje bus liudnair sumaistis kazkokia arba bus perkama kazkoks brangus, prasmantus daiktas, kurio isigijimui tu nelabai pritari. (mon5, mon9, XVIII)

ir tu teisi lotuliukas.gif

sakiua kad bus lengva thumbup.gif
Atsakyti
Ritandra, YESSS!!!!!!!!!!
Atsakyti