Įkraunama...
Įkraunama...

Taro XXIV

na ka, namuose kol vaikai dar darzeliuose geriu kava ir ramiai sedziu smile.gif

kaip prisesit prie kortu pasakykite kur ryt susiplanavau isvaziuoti? na ka ten veiksiu, ko vaziuoju ir kazka.
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 03 02, 15:46)
kaip supratau dieta vaisiu baigesi  lotuliukas.gif 

pavasario saule ir del mano vakarykscio ivykio pasipraktikuot, ir pasakysiu kas ir kaip buvo smile.gif nes ir leksiu jau link namu smile.gif

Baigesi- pasidariau darzoviu troskinio su jautienos farsu, prisikirtau, dabar guliu/sedziu lovoj su laptopu ant keliu ir kemsu traskucius biggrin.gif ot tai sveikuole lotuliukas.gif

Paziuresiu neuzilgo, tik pirma noriu paziuret del to dingusio vaikinuko 4u.gif
Papildyta:
As paklausiau, kokia Gintauto bukle siuo metu. Gavau tris kardus, astuonias lazdas, lazdu princese, atsiskyreli ir tris taures. Tikrai galimas variantas, kad jis yra kankinamas ir jis kankinamas gan stipriai, su daug jegos, daug energijos. Labai tiketina ir tai, kad jis yra kazkur izoliuotoje patalpoje, kazkodel norisi sakyti rusyje. Man atrodo, kad ji kankina jauni zmones. Ne daugiau iki 30 metu. Gavau princese- kas rodo jaunyste, sakyciau. Tie zmones yra ziurus. Agresyvus. Pikti. Jie nenori teisingumo. Jie nori smurto.

O del tu triju tauriu iskart po atsiskyrelio, tai as nuosirdziai nesuprantu. Gal turit minciu? unsure.gif
Atsakyti
Visos kortos tiesioje pozicijoje?
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 03 02, 18:56)
Visos kortos tiesioje pozicijoje?

As naudojau kalade, kur kortos nevartomos.
Atsakyti
einu as pasislepsiu po pernyksciais lapais, man iki jus toli kaip iki kinijos peskom, visom jum po medali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasario saulė @ 2016 03 02, 18:04)
As naudojau kalade, kur kortos nevartomos.

Atsiskyrėlis su trimis taurėmis, galvoju, gali rodyti mentalinį atsiskyrimą. Pvz sąmonės netekimas, atminties sutrikimai. Abi kortos valdomos merkurijaus. Manau galima su tuo sieti.
Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2016 03 02, 19:18)
einu as pasislepsiu po pernyksciais lapais, man iki jus toli kaip iki kinijos peskom, visom jum po medali  smile.gif

Cia del deliojimo? biggrin.gif As, asmeniskai, su kortom "dirbu" tik nuo vasaros pradzios- dar tokia zalia esu, kad ojoj. Ojojoj. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 03 02, 19:21)
Atsiskyrėlis su trimis taurėmis, galvoju, gali rodyti mentalinį atsiskyrimą. Pvz sąmonės netekimas, atminties sutrikimai. Abi kortos valdomos merkurijaus. Manau galima su tuo sieti.

Aciu,manau, kad Tu teisi- gali buti, kad jis atsijungineja ir jis atsijunges buna geresneje vietoje, kur nera skausmo, ka ir parodo trys taures.

O nebandei traukti, ko tie zmones is jo konkreciai nori? Kodel butent ji pasirinko? As dar kol kas nebandziau, nezinau, gal veliau padeliosiu "giliau" i sita situacija, dabar kazkaip aptingus jauciuos- ko gero, eisiu koki filma paziuret. ax.gif
Atsakyti
Oi siurpu net skaityt.

Bet ir tas kortas interpretuojat jus blink.gif kaip taip imanoma bigsmile.gif

Pavasario saule ale tu greit mokais tada jei praktikos tik nuo vasaros imies.
Atsakyti
QUOTE(Pavasario saulė @ 2016 03 02, 18:37)
Cia del deliojimo? biggrin.gif As, asmeniskai, su kortom "dirbu" tik nuo vasaros pradzios- dar tokia zalia esu, kad ojoj. Ojojoj. biggrin.gif
Papildyta:

Aciu,manau, kad Tu teisi- gali buti, kad jis atsijungineja ir jis atsijunges buna geresneje vietoje, kur nera skausmo, ka ir parodo trys taures.

O nebandei traukti, ko tie zmones is jo konkreciai nori? Kodel butent ji pasirinko? As dar kol kas nebandziau, nezinau, gal veliau padeliosiu "giliau" i sita situacija, dabar kazkaip aptingus jauciuos- ko gero, eisiu koki filma paziuret. ax.gif

Ne, nebandžiau. Man įdomiausia buvo paklausti, ar vaikinas dar gyvas, kur yra ir ką daro, o daugiau dėlioti nekyla ranka. Sunkus reikalas, be to aš galiu klysti.
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 03 02, 19:47)
Oi siurpu net skaityt.

Bet ir tas kortas interpretuojat jus  blink.gif  kaip taip imanoma  bigsmile.gif 

Pavasario saule ale tu greit mokais tada jei praktikos tik nuo vasaros imies.

Ritandra, isduok paslapti, kas ten Tau vakar nutiko- kazkaip jauciuosi baisiai aptingus deliot dabar, o deliojusioms, manau, smalsu suzinot, kaip arti pataike blush2.gif

Kadangi Tu vis duodi medziagos pasipraktikavimui, "pasireiksiu" per kitus "issukius" smile.gif

Mano "greitas mokymasis" prasidejo tada, kai man dasilo, ka Amariliai norejo pasakyti su "jei reiksmes skaitysi internete, tai geriau taro ne neuzsiimk" biggrin.gif Dabar as kazkaip nebelabai jau internete skaitau kortu reiksmes, nebent retkarciais, siaip sau idomumo delei, paziuret, kaip skirtingai gali buti interpretuojama viena ar kita korta- pagrinde deliodama remiuosi intuicija smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 03 02, 19:55)
Ne, nebandžiau. Man įdomiausia buvo paklausti, ar vaikinas dar gyvas, kur yra ir ką daro, o daugiau dėlioti nekyla ranka. Sunkus reikalas, be to aš galiu klysti.

Taigi sita tema ir yra vieta klysti, mokytis, bandytis 4u.gif
Atsakyti
As pasuoju su kortom... man ryt is ryto sekantis pokalbis del darbo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasario saulė @ 2016 03 02, 21:04)
Ritandra, isduok paslapti

Na kas gali nutikt lotuliukas.gif

Spekit kas nutinka kaip tu vaziuoji su masina liuksenburgo numeriais... masinos dokumentai palikti pas vyra... tavo teises su -ytes pavarde nors tu 10m vedus ir vaikai tik su dirzais prisegti blush2.gif o tave sustabdo policija 😃 lotuliukas.gif
Atsakyti