Įkraunama...
Įkraunama...

Taro XXIV

QUOTE(Medeilė @ 2016 03 15, 20:17)
Amariliai, mečiau klausimui ar susitaikysit? Taurių riteris, Diskų 7, Taurių 2, Kalavijų pažas, Diskų riteris.

Manau, jis galvoja kaip galima būtų susitaikyti, bet gal ne iš kart pavyks, bet jis norės. O kaip Jūs manot iš šio derinio?

Nezinau. Bet buvai teisi, taip kirto, kad maza nepasirode, dar labiau.

manau, kad ne. istraukiau susitaikymo tikimybe, tai 6 pent apv, kardu riteris apv ir zvaigzde apv. Is jo puses kiek noro taikytis - 3 taures, 10 kardu apv, 5 kardai apv. is mano - sventikas, jega apv, tauriu riteris apv ir pati iskrito imperatore apv. tolimesne santykiu perspektyva yra 10 tauriu apv, pent tuzas, pent karalius, 8 taures apv ir loversai apv. nu tikrai nieko. siaip labai tiksliai kortos sukrito, jose matosi net priezastis, del kurios tai ivyko. turiu pasakyt, vyrai yra hedonistai ir mazgotes, kurie galvoja tik apie save ir leidzia sau belenka.

negaliu pakesti, kai kas nors zodziais mane suvarto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 15 kovo 2016 - 21:51
QUOTE(Amariliai @ 2016 03 15, 21:33)
Nezinau. Bet buvai teisi, taip kirto, kad maza nepasirode, dar labiau.

manau, kad ne. istraukiau susitaikymo tikimybe, tai 6 pent apv, kardu riteris apv ir zvaigzde apv. Is jo puses kiek noro taikytis - 3 taures, 10 kardu apv, 5 kardai apv. is mano - sventikas, jega apv, tauriu riteris apv ir pati iskrito imperatore apv. tolimesne santykiu perspektyva yra 10 tauriu apv, pent tuzas, pent karalius, 8 taures apv ir loversai apv. nu tikrai nieko. siaip labai tiksliai kortos sukrito, jose matosi net priezastis, del kurios tai ivyko. turiu pasakyt, vyrai yra hedonistai ir mazgotes, kurie galvoja tik apie save ir leidzia sau belenka.

negaliu pakesti, kai kas nors zodziais mane suvarto.

Sveiki, Amariliai rašiau Jums į paštuką, laukiu jau dvi sav gal sad.gif lb reikia išmetimo, nebegaliu. Labai sunku
Atsakyti
QUOTE(Eglezuzu @ 2016 03 15, 23:04)
Sveiki, Amariliai rašiau Jums į paštuką, laukiu jau dvi sav gal sad.gif lb reikia išmetimo, nebegaliu. Labai sunku

Okay okay, dvi savaitės nėra daug, nu negali kentėt, tai negali, tuoj man praeis siutas ir pabaigsiu ten ką pradėjus, turėsiu minty, kad nebegali.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2016 03 16, 10:41)
Okay okay, dvi savaitės nėra daug, nu negali kentėt, tai negali, tuoj man praeis siutas ir pabaigsiu ten ką pradėjus, turėsiu minty, kad nebegali.

Lauksiu kantriai dar lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif PAGALIAU turiu interneta. Jauciuos kaip naujai gimus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasario saulė @ 2016 03 17, 22:19)
Sveikos, merginos 4u.gif PAGALIAU turiu interneta. Jauciuos kaip naujai gimus biggrin.gif

Olia! Sveika! Isikurei?
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 03 17, 21:55)
Olia! Sveika! Isikurei?

Isikuriau smile.gif Jau dabar, kai turiu interneta, jauciuos taip, lyg buciau sudejus paskutinius strichus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasario saulė @ 2016 03 17, 23:38)
Isikuriau smile.gif Jau dabar, kai turiu interneta, jauciuos taip, lyg buciau sudejus paskutinius strichus biggrin.gif

Kad grizai man korta rytojui istrauk wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 03 17, 23:49)
Kad grizai man korta rytojui istrauk wink.gif

As tada rytojui istrauksiu, nes siandiena jau vistiek beveik praejo biggrin.gif

Tauriu princese. Chm. Sakyciau kazkas su vaikais susijusio bus. Gal nuspresi kaip nors savo atzalele palepint g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasario saulė: 18 kovo 2016 - 19:00
QUOTE(Pavasario saulė @ 2016 03 18, 20:59)
As tada rytojui istrauksiu, nes siandiena jau vistiek beveik praejo biggrin.gif

Tauriu princese. Chm. Sakyciau kazkas su vaikais susijusio bus. Gal nuspresi kaip nors savo atzalele palepint g.gif

lotuliukas.gif pirmdieni reik i darzeli "namu darbus" padaryt abiem. Dekoruot batus kazkqip tema "gandro batai" plius po plakata apie paukscius doh.gif piest, lipdyt karpyt ir t.t tai ciuju ryt visa diena spalvinsiu botus raudonai ir piesiu apuokus plakatui cool.gif
Atsakyti
Mergaites galit pasipraktikuot tokiu klausimu. Na situacija tokia kad vakar turejau pokalbi (deja paskubom bet esme aiski) na nei tai darbo pasiulymas nes faktas as darba turiu bet padejimas su viena sritim bet gaunant atlygi (taip dave suprast tarp eiluciu) galvoju ar verta imtis? Ar tai man duos naudos (nebutinai financines) nes ta sritis tai kas mane "veza" bet bijau kad mane "veza" o kazkam pinigus uzdirbsiu, bijau kad nepasinaudotu. Plius bijau kad isijautus neapleisciau savo verslo.

Klausimas toks butu. Ar verta man prasideti su P pasiulymu ir kqip viskas klostysis.

Nesvarbu mergaites jei interpretacija nebus aiski ar teisinga, tiesiog man uztektu kad istraukus kortas pasakytumet geros iskrito ar ne unsure.gif buciau dekinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritandra: 18 kovo 2016 - 19:37
QUOTE(Ritandra @ 2016 03 18, 13:36)
Klausimas toks butu. Ar verta man prasideti su P pasiulymu ir kqip viskas klostysis.

Nesvarbu mergaites jei interpretacija nebus aiski ar teisinga, tiesiog man uztektu kad istraukus kortas pasakytumet geros iskrito ar ne  unsure.gif  buciau dekinga.

islendu as is savo Taro ziemos miego.. pasiemiau 'Deviant Moon'.

Kaip klostytusi darbuotis priemus P pasiulyma?

Mylimieji, Saule, Tauriu tuzas, Zyne, 6 lazdos, 9 taures.

as manau, kad visos kortos superines ir viskas turetu buti labai gerai. tau sis pasiulymas bus mielas sirdziai ir tu tiesiog krykstausi is laimes bedirbdama. lotuliukas.gif o jeigu rimciau, tai manau visos salygos labai palankios ir viskas kuo puikiausiai pavyks.

patarimas 4 kardai, 7 taures.

atsipalaiduok ir pasvajok apie busima darba.. biggrin.gif
Atsakyti