Įkraunama...
Įkraunama...

Londonas ir londonietės smagiai laukia Kalėdų

Labas rytas.

Maciau ir as juoda kaspina ant duru Romforde grozio salone, jiems gal atrodo kad taip elegantiska, bet vaizdas tai tikrai gedulingas.
Amberiuk, bet ir turi tu fantazijos, labai graziai tuos balionus padarai thumbup.gif
Zvaigzdziu karai man labai patikdavo seniau, reiks butinai ir naujus paziuret.
Netta, bet tai ot smalyzius biggrin.gif

Gal jau apie silkes pakalbam aa biggrin.gif kokia jus darot? Norisi kazko pabandyt naujo, su dziovintais grybais tai jau tradiciskai darysiu o toliau nezinau. Dar marinuosiu lasisa stiklainiuke, labai jau isgirta, reik pamegint.

http://shirshiulizda...ainyje.html?m=1
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2015 12 21, 09:07)

Bilietus i Zvaigzdziu karus lengvai gavot  g.gif  pas mys kalbejo kad trim dienom po pasirodymo bilietai pilnai Romforde ispirkti  g.gif

Ir dar tusciu vietu buvo mirksiukas.gif Bet sakau,mes einam i ta pigu,kur po 4sv bilietas mirksiukas.gif Na 3d vaizdas ten truputi prastesnis(gal,nes nebeatsimenu,kada normaliam buvau)bet sedynes patogios,o ir kaina gera,negaila,jei lievas filmas buna mirksiukas.gif

As darysiu silke idarytus sampinjonus mirksiukas.gif FB kazkur receptas plaukiojo..Atvaziuosiu i darba,paieskosiu..
Atsakyti
Labas,

Šiandien naktį kai įsiskaudėjo galva, tai iki dabar. Siaubas kažkoks, net pykina. Išgeriau vaistų, nepraeina doh.gif O tiek darbų blink.gif

QUOTE(netaa @ 2015 12 20, 22:43)
Tos sventes doh.gif  musu suo pavoge sokoladini kiausini,

Esu skaičiusi, kad net mažas šokolado kiekis labai pavojingas gyvūnams g.gif

QUOTE(Heida @ 2015 12 21, 09:00)

Labai neblogai atrodo, reikės ir man mėginti.
O, kai valgytojų pas mus nedaug, tai standartas silkė su morkom (šitą nors vaikai mėgsta), ir silkė su džiovintom slyvom. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2015 12 21, 11:07)

Ambieriuks, kokius mokslus pasibaigei  g.gif  kazka su bizniu surista  g.gif 

Taip su bizniu
Atsakyti
Man kazkaip buvo susivaidene, kad Amberiukas kavineje menedzere dirba. g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 12 21, 10:10)
Labas,

Šiandien naktį kai įsiskaudėjo galva, tai iki dabar. Siaubas kažkoks, net pykina. Išgeriau vaistų, nepraeina  doh.gif O tiek darbų  blink.gif
Esu skaičiusi, kad net mažas šokolado kiekis labai pavojingas gyvūnams  g.gif
Labai neblogai atrodo, reikės ir man mėginti.
O, kai valgytojų pas mus nedaug, tai standartas silkė su morkom (šitą nors vaikai mėgsta), ir silkė su džiovintom slyvom.  biggrin.gif

4u.gif Tai jau migrena isitaisei doh.gif
Taip,pavojinga. Na buvo pieniskas tai siek tiek geriau. Bet visumoj pas Mus nuo stalo nieko negauna. Na morkos kazkiek. O dabar teks jau slept viska doh.gif siaip neimdavo no stalo nieko.
Pas mne busbtradicine silke au svgunais IR Kita bus Su morkom 😊
Atsakyti
Va tokius pievagrybius darysiu mirksiukas.gif

http://www.1000recep...i.d?id=69853076

Dar ir paprasta su morkom.Gal dar su burokeliais...Daug silkiu nedarysiu,nes daug kas nevalgo..Kepsiu zuvies,darysiu kreveciu salotas..
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2015 12 21, 15:30)
Va tokius pievagrybius darysiu mirksiukas.gif

http://www.1000recep...i.d?id=69853076

Dar ir paprasta su morkom.Gal dar su burokeliais...Daug silkiu nedarysiu,nes daug kas nevalgo..Kepsiu zuvies,darysiu kreveciu salotas..

As tokius tik su mesa darydavau i tuos Portabello mushrooms.Nes kaip jie susitraukia apkelpant tai lieka tik spirgiukai.Nieko i juos neidesi.Seip skanu labai.
Sveikos visos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 21 gruodžio 2015 - 14:55
QUOTE(Limcamca @ 2015 12 21, 13:27)
Man kazkaip buvo susivaidene, kad Amberiukas kavineje menedzere dirba.  g.gif  g.gif

Dirbu dirbu
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 12 21, 13:10)
silkė su džiovintom slyvom.  biggrin.gif

O sita kaip daryt? Pakepint smulkintas slyvas su svogunu ar kazkaip kitaip. Nusipirkau slyvu tam reikalui.
Asdoj papirkom lasisa 3 kilu, bet kokio sviezumo bigsmile.gif kai dorojo tai beveik jokio zuvies kvapo, toks lyg zoles ar kazko panasaus. Dar anti nupirkom 2 kilu uz 5 svr. ir net nesaldyta tik atvesinta, labai gera kaina thumbup.gif Beda kad niekur negavau karkos, norejau vyniotini daryt.
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2015 12 21, 20:10)
O sita kaip daryt? Pakepint smulkintas slyvas su svogunu ar kazkaip kitaip. Nusipirkau slyvu tam reikalui.
Asdoj papirkom lasisa 3 kilu, bet kokio sviezumo  bigsmile.gif  kai dorojo tai beveik jokio zuvies kvapo, toks lyg zoles ar kazko panasaus.

O kaip tu ja darai? Farsiruoji? g.gif
Atsakyti
QUOTE(amberiuks @ 2015 12 21, 20:45)
O kaip tu ja darai? Farsiruoji? g.gif

As jos niekaip nedarau, cia MB darbas biggrin.gif ne nefarsiravo, viena puse files rukysim rukykloj, o kita padalino dar i dvi dalis, tai viena pasude ir i saldytuva, o kita dali pasiruosiau marinavimui pagal ta recepta kur anksciau buvau ikelusi.
O isvis ar kas farsiruoja lasisas, man atrodo tik lydekas g.gif
Atsakyti