Įkraunama...
Įkraunama...

Londonas ir londonietės smagiai laukia Kalėdų

Labas rytas grazuoles smile.gif
Atsakyti
Labukas

Nu bet oras-zakon podlasti...Siandien saule,ryt poryt -lyja,paskui vel saule unsure.gif JAu negana,kad ir taip tos Kaledos nesijaucia,tai dar lis per jas doh.gif

Vaziuoju su reikalais..Alaus parvezt,saskaitas apmoket...Maistelio,ko sventem truksta,uzsipirkt.Daug nereikia,musu kuciautoju mazai liko,labai daug kas issivazinejo,arba patys sveciu sulauke...Tai tik sava seima ir tebusim mirksiukas.gif Ir gerai-maziau maisto gaminimo,maziau tvarkymo biggrin.gif Kaledom pas draugus ir mes vaziuosim,ten ir nei valgyt gamint(tik avies koja nusivesiu),nei tvarkyt,nei apie svecius sokinet-as svecias busiu cool.gif
Atsakyti
Laba diena biggrin.gif kaip faina kai visos taip sventem ruosiasi. Vakar pagalvojau kad labai noreciau tokiu tikru kaimisku Kuciu. Kai siauda is po staltieses trauki ir 12 ta valanda i tvarta eini klausyt ar gyvuliukai kalba. Koki dar nekalta burta wub.gif
Man aisku kaip visada pries sventes susisuko makaule ir jau pirkau bilietus i Lt bet paskui susizgribom kad juk vienas vaikas tai be paso cool.gif

Nova butent tuos kvepalus ir pirkau laugh.gif jis tik siuos ir Allure naudoja....neatsibosta kazkaip... g.gif tai kai Limcamca uzrode Debenhams be pvm griebiau pora. Aciu jai 4u.gif

A kaip dabar foyo idet? Fotki.com apmokestino doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lotuliuke: 23 gruodžio 2015 - 12:03
QUOTE(Lotuliuke @ 2015 12 23, 11:00)
:

A kaip dabar foyo idet? Fotki.com apmokestino doh.gif

Dek per koki radikal.ru arba part.lt mirksiukas.gif As i FB isidedu nuotrauka,ja uzdarau,kad tik as matyciau,jei nenoriu daugiau niekam FB rodyt,o cia nuoroda imetu ir tada matos mirksiukas.gif Bet is telefo neiseina is FB idet...Is telefo per radikal man gavos mirksiukas.gif Ten atsidaro ULR juosta,nukopini ja ir cia isideda mirksiukas.gif Bandziau,gavos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 23 gruodžio 2015 - 12:06
Aciu giega 4u.gif

Pasigirsiu koki grozi MB parnese...
user posted image]va[/URL]
Atsakyti
Kaip grazu wub.gif cia amariliai?
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2015 12 23, 11:42)
Kaip grazu  wub.gif  cia amariliai?

Tiksliai nezinau g.gif laukiu kol issiskleis.
O taves vis ketinu klaust kaip su virziais susidraugaut bigsmile.gif nu nemegsta jie manes nors tu ka doh.gif nuzydi nupuva ir vsio....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lotuliuke: 23 gruodžio 2015 - 12:49
Del virziu tai nezinau, nelabai ir pas mane jie dziaugsmingai auga, reikia jiems lengvos zemes, smelio, durpes, kazko tokio kaip pusyne buna, o pas mus gi dazniausiai molis ar priemolis su kalkem, sito jie labai nemegsta, dar reik saules jiems ir geriau jei truputi zeme ir padziuvus nei istisai slapia. Greiciausiai nupuna nuo dregmes ir sunkios zemes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotuliuke @ 2015 12 23, 13:40)
Aciu giega 4u.gif

user posted image]va[/URL]

Jetau kaip grazu.Amariliai ir hortenzijos mano mylimiausios geles.Nuostabu!
Sveikos visos.
Papildyta:
QUOTE(Heida @ 2015 12 23, 13:57)
Del virziu tai nezinau, nelabai ir pas mane jie dziaugsmingai auga, reikia jiems lengvos zemes, smelio, durpes, kazko tokio kaip pusyne buna, o pas mus gi dazniausiai molis ar priemolis su kalkem, sito jie labai nemegsta, dar reik saules jiems ir geriau jei truputi zeme ir padziuvus nei istisai slapia.  Greiciausiai nupuna nuo dregmes ir sunkios zemes  g.gif

Smelio virziams reikia.Nupirkit zemes sukulentams arba palmems.Augs puikiai.Durpes ir sunki zeme per ilgai dregme laiko,todel ir supuva jie.
Atsakyti
Aš šiandien pagalvojau, kad būsiu gudra, ir nuvažiavus iš ankstaus ryto į parduotuvę, pati viena ramiai sau apsipirksiu. Jooo.... be manęs, dar tūkstantis tokių pat gudrių ir stovėjau su visais gudriais, vienodoje eilėje. 11 val ryto, eilėje praleidau pusę valandos. Eina sau doh.gif

QUOTE(giega @ 2015 12 23, 09:47)
Daug nereikia,musu kuciautoju mazai liko,labai daug kas issivazinejo,arba patys sveciu sulauke...

Iš aplinkinių šiemet labai daug kas kažkur važiuoja. Ne į Lt, bet kur šilčiau, į egzotiškus kraštus ir pan.

QUOTE(Lotuliuke @ 2015 12 23, 10:40)
Aciu giega 4u.gif

[/url]]va[/URL]

Labai gražu wub.gif Kaip mažoji? Vardadienį ryt švęs biggrin.gif
Atsakyti
Lotuliuke, tikra grozi TB parnese mirksiukas.gif kaip mazoji auga bigsmile.gif

Nu dar siandien ir ryt puse dienos atidirbt ir vsio - sventes svesiu biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 23 gruodžio 2015 - 17:23