Labas rytas grazuoles

Labukas
Nu bet oras-zakon podlasti...Siandien saule,ryt poryt -lyja,paskui vel saule
JAu negana,kad ir taip tos Kaledos nesijaucia,tai dar lis per jas
Vaziuoju su reikalais..Alaus parvezt,saskaitas apmoket...Maistelio,ko sventem truksta,uzsipirkt.Daug nereikia,musu kuciautoju mazai liko,labai daug kas issivazinejo,arba patys sveciu sulauke...Tai tik sava seima ir tebusim
Ir gerai-maziau maisto gaminimo,maziau tvarkymo
Kaledom pas draugus ir mes vaziuosim,ten ir nei valgyt gamint(tik avies koja nusivesiu),nei tvarkyt,nei apie svecius sokinet-as svecias busiu
Nu bet oras-zakon podlasti...Siandien saule,ryt poryt -lyja,paskui vel saule

Vaziuoju su reikalais..Alaus parvezt,saskaitas apmoket...Maistelio,ko sventem truksta,uzsipirkt.Daug nereikia,musu kuciautoju mazai liko,labai daug kas issivazinejo,arba patys sveciu sulauke...Tai tik sava seima ir tebusim

Laba diena
kaip faina kai visos taip sventem ruosiasi. Vakar pagalvojau kad labai noreciau tokiu tikru kaimisku Kuciu. Kai siauda is po staltieses trauki ir 12 ta valanda i tvarta eini klausyt ar gyvuliukai kalba. Koki dar nekalta burta
Man aisku kaip visada pries sventes susisuko makaule ir jau pirkau bilietus i Lt bet paskui susizgribom kad juk vienas vaikas tai be paso
Nova butent tuos kvepalus ir pirkau
jis tik siuos ir Allure naudoja....neatsibosta kazkaip...
tai kai Limcamca uzrode Debenhams be pvm griebiau pora. Aciu jai
A kaip dabar foyo idet? Fotki.com apmokestino

Man aisku kaip visada pries sventes susisuko makaule ir jau pirkau bilietus i Lt bet paskui susizgribom kad juk vienas vaikas tai be paso

Nova butent tuos kvepalus ir pirkau

A kaip dabar foyo idet? Fotki.com apmokestino

QUOTE(Lotuliuke @ 2015 12 23, 11:00)
Dek per koki radikal.ru arba part.lt

Kaip grazu
cia amariliai?

QUOTE(Heida @ 2015 12 23, 11:42)
Tiksliai nezinau

O taves vis ketinu klaust kaip su virziais susidraugaut

Del virziu tai nezinau, nelabai ir pas mane jie dziaugsmingai auga, reikia jiems lengvos zemes, smelio, durpes, kazko tokio kaip pusyne buna, o pas mus gi dazniausiai molis ar priemolis su kalkem, sito jie labai nemegsta, dar reik saules jiems ir geriau jei truputi zeme ir padziuvus nei istisai slapia. Greiciausiai nupuna nuo dregmes ir sunkios zemes

QUOTE(Lotuliuke @ 2015 12 23, 13:40)
Jetau kaip grazu.Amariliai ir hortenzijos mano mylimiausios geles.Nuostabu!
Sveikos visos.
Papildyta:
QUOTE(Heida @ 2015 12 23, 13:57)
Del virziu tai nezinau, nelabai ir pas mane jie dziaugsmingai auga, reikia jiems lengvos zemes, smelio, durpes, kazko tokio kaip pusyne buna, o pas mus gi dazniausiai molis ar priemolis su kalkem, sito jie labai nemegsta, dar reik saules jiems ir geriau jei truputi zeme ir padziuvus nei istisai slapia. Greiciausiai nupuna nuo dregmes ir sunkios zemes 

Smelio virziams reikia.Nupirkit zemes sukulentams arba palmems.Augs puikiai.Durpes ir sunki zeme per ilgai dregme laiko,todel ir supuva jie.
Aš šiandien pagalvojau, kad būsiu gudra, ir nuvažiavus iš ankstaus ryto į parduotuvę, pati viena ramiai sau apsipirksiu. Jooo.... be manęs, dar tūkstantis tokių pat gudrių ir stovėjau su visais gudriais, vienodoje eilėje. 11 val ryto, eilėje praleidau pusę valandos. Eina sau
Iš aplinkinių šiemet labai daug kas kažkur važiuoja. Ne į Lt, bet kur šilčiau, į egzotiškus kraštus ir pan.
Labai gražu
Kaip mažoji? Vardadienį ryt švęs

QUOTE(giega @ 2015 12 23, 09:47)
Daug nereikia,musu kuciautoju mazai liko,labai daug kas issivazinejo,arba patys sveciu sulauke...
Iš aplinkinių šiemet labai daug kas kažkur važiuoja. Ne į Lt, bet kur šilčiau, į egzotiškus kraštus ir pan.
QUOTE(Lotuliuke @ 2015 12 23, 10:40)
Labai gražu

Lotuliuke, tikra grozi TB parnese
kaip mazoji auga
Nu dar siandien ir ryt puse dienos atidirbt ir vsio - sventes svesiu

Nu dar siandien ir ryt puse dienos atidirbt ir vsio - sventes svesiu