Įkraunama...
Įkraunama...

Londonas ir londonietės smagiai laukia Kalėdų

Sveikos mergytes.
Dar karta su Sv Kaledom.Mes su dukra jau triedziam nuo lietuvisko vaisingumo. doh.gif .Atprate nuo sitokios gausos,tai ir juokiames ir pykstam.
Panos pas mano pazistama vyruka yra bilietu i Spraktuka Naujuju metu isvakarese.Tikrai nera brangu.Gal kas norite,brukstelekite i PM.
LT labai niuru.Lyja.Tikras fiau!Sendien su dukra,mama,einam i Barbora Radvilaite thumbup.gif .Labai laukiu.
Atsakyti
Su šventėmis, mielosios!
Atsakyti
Sveikos mielos mamytės smile.gif su švenėm Jus smile.gif Norėčiau šiokios tokios info apie gyvenimą UK, konkrečiai apie planuojamą emigraciją. Jeigu kuti nors turite laiko, galite parašyti asmeninę žinutę, nenoriu teršti temos asmeniškumais smile.gif Labai ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Panteriukė @ 2015 12 26, 19:58)
Sveikos mielos mamytės smile.gif su švenėm Jus smile.gif Norėčiau šiokios tokios info apie gyvenimą UK, konkrečiai apie planuojamą emigraciją. Jeigu kuti nors turite laiko, galite parašyti asmeninę žinutę, nenoriu teršti temos asmeniškumais smile.gif Labai ačiū.

Rasyk cia.Mes daugiau maziau emigrave daug metu.Atsakysim kas ka zinom,bet daug kas gali buti ir pasikeite.
Atsakyti
Labukas

Su sventem 4u.gif 4u.gif Kaip atsventet?Ka dovanu gavot?

Oi kaip as sunkiai keliaus Kaledu ryta doh.gif Kuciu vyno per daug buvo lotuliukas.gif O dar i svecius reikejo vaziuot...Toli..2h vaziavimo...Bet nieko-per Kaledas tik 1 taure sampo teisgeriau ir kokius 3l vandens lotuliukas.gif
Per Boxing dienas i outletus nuvarem...Bet ir nieko gero neradau...Arba dydziu nera,arba spalvos lievos,arba nukainuota mazai biggrin.gif Tik Lakostes silkinius marskinukus uz 15sv pasiemiau ir viskas...Gal siandien dar iki Bluewaterio nuleksim,MB is Massimo Dutti kelniu nori..
Atsakyti
Laba,

A, dovanom aš labai patenkinta thumbup.gif Knygos, darbotvarkės, dovanų čekiai, vonios druskos, putos, kosmetika ir jos priemonės, kvepalų, maisto įdomesnio ir t.t. Žodžiu nieko nenaudojamo ar netinkamo thumbup.gif

Vakar Southende buvom, vėjas labai stiprus, vos ant kojų laikytis įmanoma. Bet, super gerai galvą prapūtė. Valandą pravaikščiojom, grįžom visi nuvargę, alkani. Barščiai labai gerai suėjo ir silkės likučiai biggrin.gif Šiandien MB jau dirba, aš ką nors po namus.
Atsakyti
Ką galite papasakoti apie mediciną UK? Norėčiau bandyti įsidarbinti pagal specialybę, esu kineziterapeutė. angliškai kalbu laisvai, pildausi registracijos dokumentus į HCPC registrą. Ar kam nors yra tekę susidurti su reabilitacija? Ar kaip užsienio pilietei man net nesvajoti dirbti kvalifikuoto darbo?
Atsakyti
QUOTE(Panteriukė @ 2015 12 27, 22:10)
Ką galite papasakoti apie mediciną UK? Norėčiau bandyti įsidarbinti pagal specialybę, esu kineziterapeutė. angliškai kalbu laisvai, pildausi registracijos dokumentus į HCPC registrą. Ar kam nors yra tekę susidurti su reabilitacija? Ar kaip užsienio pilietei man net nesvajoti dirbti kvalifikuoto darbo?

Svajoti svajoti,ir jeigu noresi tikrai dirbsi.Pries 3 metus mano pazistama tvarkesi ir isidarbino GP.Norejo Londone bet cia darbo negavo,bet dabar sekmingai dirba kazkur 200 km uz Londono.Ji is LT jau siuntinejosi savo CV ir ieskojo darbo.Buvo kelis kartus atvaziavusi i pokalbius.Ji tvarkesi va tokius dokumentus.Cia yra visa info ko reikia.
http://www.gmc-uk.org/
Atsakyti
Pilna užsieniečių dirbančių. Dokumentus tik susitvarkyti ir viskas.
Aš jau nebepamenu, man draugė buvo davusi nuorodas, kuria kryptimi viską reikia tvarkyti. Heida, gal dar pamena g.gif Pūga g.gif Jos pas mus su medicina 4u.gif
Atsakyti
Ei!!! Kaledos jau praejo, dirbt laikas 4u.gif
Atsakyti
Labukas

Tai jau ir dirbam biggrin.gif Einu per lentynas,naujus sarasus darausi biggrin.gif Kitos sventes arteja..

Atsakyti
Nu, svarbiausia, kad šampės būtų lentynose, visa kita kaip nors biggrin.gif

Einu vaikų spintas peržiūrėsiu, biški apipirkti reikia, per sale'us. Ir kelionei paruošti.
Atsakyti