Įkraunama...
Įkraunama...

Londonas ir londonietės smagiai laukia Kalėdų

QUOTE(*nova* @ 2015 12 24, 00:58)
Pas mus ir tas pats. Pusryciams kas lieka nuo Kuciu o pietums - karstas. Antrai Kaledu dienai - verdu raugintu kopustu sriuba su kiauliena  mirksiukas.gif

As sakiau antra Kaledu diena susisodinsiu savo merginas i masina ir vaziuosim i Trakus.Nebuvau ten virs 20 metu.Reikia patikrinti ar pilis tebestovi dar vis. biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2015 12 24, 01:01)
Pas mus Kaledos tai gana anksti ateina biggrin.gif Kai tik visi suvalgom po 12 patiekalu biggrin.gif Tada ir vyno buteli atsidarom,ir dovanas issiardom,nelaukia kito ryto biggrin.gif
Uztai uosviene ir uzpykus nuo pernai,kad taremes be jokiu dovanu,aisku ji irgi neiko niekam neatnese,o paskui isizeide,kad ji nieko negavo lotuliukas.gif Dar vis neina,bet ryt bandysiu pakviest i baliu..Sakys-ne,tai ne,man tuo geriau cool.gif

Ooooo tau nepasiseke ja ten pas mus tureti doh.gif .Sedetu kaip visos padorios babces LT-ramu butu.
Nors as su savo uosviene net gyventi kartu galeciau.Nuostabi moteris.
Atsakyti
Man zuvis irgi ilgai buvo nevalgoma, iki kokio 25 metu tai tikrai, o va visas juros bjaurybes pradejau jau gerokai virs 30, nors dar dabar yra nevalgomu rolleyes.gif Giega yra maciusi kaip negalejau austres nuryt, teko spjaut lotuliukas.gif nors jei yra vyno gerai nuplaut tai pavyksta ir praryt lotuliukas.gif
Atsakyti
Elija, kada is LT gryzti bigsmile.gif

Giega, ateis uosviene - pamatysi. Laukia kol pakviesi mirksiukas.gif
Atsakyti
Man ji nemaiso lotuliukas.gif Greiciau as jai maisau lotuliukas.gif Bet cia jau jos problemos biggrin.gif

Mes ryt namie,Kaledom pas draugus.Ten liekam su nakvyne.Ka duos kita diena valgyt-nezinau biggrin.gif Tiks viskas.O as tik dziaugiuos,kad man nieko gamint nereikia lotuliukas.gif
Grizus namo,rasim ka pavalgyt...
Papildyta:
QUOTE(Heida @ 2015 12 23, 23:05)
Man zuvis irgi ilgai buvo nevalgoma, iki kokio 25 metu tai tikrai, o va visas juros bjaurybes pradejau jau gerokai virs 30, nors dar dabar yra nevalgomu  rolleyes.gif  Giega yra maciusi kaip negalejau austres nuryt, teko spjaut  lotuliukas.gif  nors jei yra vyno gerai nuplaut tai pavyksta ir praryt  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Aga,pamenu biggrin.gif
Nors zinok,ir manes nesuzavejo tos austres...Nesuprantu uz ka restoranuose tooooookius pinigus moka doh.gif

QUOTE(*nova* @ 2015 12 23, 23:07)

Giega, ateis uosviene - pamatysi. Laukia kol pakviesi  mirksiukas.gif

Abejoju...Zinok ji tokia durna atminti turi...Kas jai nenaudinga-pamirsta.Nu sakyciau vaidina,bet tikrai pamirsta..O kartais atsimena tooookias smuklmenas doh.gif Kai jie atvaziavo i UK,mes dar LT gyvenom..Na ir siusdavo vos ne kas men tases didziausias..ten kazkiek vaikams rubeliu,zaislu is second hendu budavo ir didzioji dauguma-jiems patiems..Nu gris,visko reiks..O siusdavo toookias nesamones doh.gif Lemputes,atsuktuvus,siulus,nes ji siuvykloj dirbo,medziagu atraizas doh.gif Ten uz ta siuntini pries 15m aie 40sv moekt reikdavo,o tie 40sv dar verte turejo,benzas 0,70£ kainavo...Mes aisku viska perziuredavom lotuliukas.gif Nu ir karta i tase pridejus plauku sepeciu kokius 5 skirtingus...As veina toki sau pasiemiau,nu patiko jis man...Paskui gavos,kad po geru metu mes atvaziavom i UK,nu ir as ta sepeti atsiveziau...Ir ji prisimine,kad toki siunte i LT blink.gif Nesake,kad as ten ji pavogiau,bet iki siol,kad ir va siu metu gruodzio 15d,per jos gimke,eilini karta prisimine...Atseit-M&S yra tokie patys sepeciai,kaip anas...
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2015 12 24, 01:07)
Elija, kada is LT gryzti  bigsmile.gif 

Giega, ateis uosviene - pamatysi. Laukia kol pakviesi  mirksiukas.gif

31 ryte leidziuos.
Zinok mano mama irgi zlapametna.Tokie zmones nukencia patys nuo savo vidinio pykcio ir atstumia artimuosius.Patys save skriaudzia.Zodziu neimk i galva,o vyro tai gaila.Jam kaip bebutu mama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 24 gruodžio 2015 - 00:24
Giega, nu tikrai klausyk egzepliorius neeilinis mirksiukas.gif ir su metais vis astreja tas charakteris. O uosvis visai kitas zmogus, sutariat su juo g.gif

Atsakyti
Vyras pats kaip imanydamas stengias lusna karta su mama nesusitikt..Ji visada ras prie ko prikibt..

Uosvis po padu.. Kai ji salia, bijo issiziot.. Bet kai jos nera, o tai labai retai kada buna, visai kitas zmogus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 24 gruodžio 2015 - 00:32
Labas rytas.
Ciumpam silkes i rankas ir pradedam lakstyma saldytuvas- virykle biggrin.gif
Atsakyti
Jep drinks_cheers.gif
Vejas lauke didelis, ne? g.gif
Atsakyti

Labukas
O as dar nieko nesiruosiu biggrin.gif Dar dirbu.Pakeliui duona pasiemiau,nes jei laukciau,tai tik gerokai po pietu sulaukciau,kol atves...O dabar ramu-visi tortai,pyragai,duona vietoj mirksiukas.gif

Dukra superine dovana Kaledu proga gavo bigsmile.gif Siandien issilaike vaziavimo teises is pirmo karto bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Giega, dovana dukrai thumbup.gif 4u.gif dabar tik masinos reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Giega, saunuole mergina thumbup.gif
Atsakyti