Įkraunama...
Įkraunama...

Londonas ir londonietės smagiai laukia Kalėdų

Kam reikia kur vyksta party, kreipkites pas mane, Mainly biziakas biggrin.gif
Atsakyti

Ryt į darbą nuo 7am doh.gif but tikrai įdomu su visom gyvai susipažint 4u.gif
Atsakyti
Pūga, o nieko nesi mačiusi gyvai iš temos?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 12 05, 16:34)
Pūga, o nieko nesi mačiusi gyvai iš temos?

Nežinau g.gif man rods kad iš šitos temos nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pūga_ @ 2015 12 05, 16:37)
Nežinau  g.gif man rods kad iš šitos temos nieko  smile.gif

As tave maciau, tu manes - ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2015 12 05, 16:44)
As tave maciau, tu manes - ne  biggrin.gif

Ta prasme? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pūga_ @ 2015 12 05, 16:54)
Ta prasme?  rolleyes.gif

Nuotraukas pries kelis metus atsiuntei mirksiukas.gif man atrodo apie plaukus sneka ejo ... Atsiusk savo tel i az, pasirodysiu ir as mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pūga_ @ 2015 12 05, 15:37)
Nežinau  g.gif man rods kad iš šitos temos nieko  smile.gif

Idomu net, pazistamos jau keli metai, FB apsiziureje, o gyvai ir nesusitike. Nesijaucia net.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 12 05, 17:17)
Idomu net, pazistamos jau keli metai, FB apsiziureje, o gyvai ir nesusitike. Nesijaucia net.

Tai va ir susivariau kai užklausiai, nes kelias jus turiu fb tai toks jausmas kad mačiausi ir senai jau pažįstamos smile.gif

Nova prieš kelis metus mes abi foto apsikeitėm, man rods dar pas mane privačioj žinutėj besi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pūga_: 05 gruodžio 2015 - 18:25
Puga, dabar tik lieka gyvai susimatyt 4u.gif o dar jus dar ten pat, prie juros gyvenat bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2015 12 05, 17:30)
Puga, dabar tik lieka gyvai susimatyt  4u.gif  o dar jus dar ten pat, prie juros gyvenat  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif

Aha ten pat mirksiukas.gif

Atsakyti
Labas rytas

Mainly, kaip visada - dekui uz toki silta priemima wub.gif smagu pas tave pasibut 4u.gif viskas tiesiog super thumbup.gif

Elija, greit gryzot namo? Nestrigot kur trafike?
Labai malonu buvo susipazinti... tokie silti, paprasti zmones 4u.gif thumbup.gif

Simkab, fainai ir tave pamatyt buvo. Kiek jau laiko nesimatet g.gif issilaikius labai gerai mirksiukas.gif

Limcamca, neskauda galvos si karta lotuliukas.gif pergerus buvau, uztai lotuliukas.gif

Visoms kitoms - fainos panos, ziauriai wub.gif Ir gerai kad nesedejau namie rolleyes.gif meetas auksciausios klases thumbup.gif wub.gif

Nu va, einu issiplaut grindis virtuvej, pasilyginsiu, atsikels MB ir vaziuosim pas draugus ant pietu. MB sake, kad si savaitgali ant daugiadieniu sesiu biggrin.gif sestadieni su panom, sekmadieni pas draugus gersiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 06 gruodžio 2015 - 11:12