Įkraunama...
Įkraunama...

Londonas ir londonietės smagiai laukia Kalėdų

Zinot kas ivyko Leitonstone vakar vakare unsure.gif
http://www.bbc.co.uk/news/uk-35018789

Atsakyti
Hi. Mergaites!! Gyvos? Man skauda galva....Limcamca čia per tave!

I.Elija, ar neisgasdinom tavęs?? g.gif biggrin.gif

Tai sakantis meetas sakėm kita šeštadienį vėl, ane? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mainly: 06 gruodžio 2015 - 13:04
Labas rytas rytas visoms.Labai aciu uz nuostabu pasisedejima.Tikrai visos esat nuostabios.Net neturiu zodziu isreiksti savo dekinguma. 4u.gif
Musu kelione atgal buvo daug labiau vykusi negu mano i prieki.Parlekem su vejaliu.
Sendien atsikeliu,o MB privires rugsciu kopustu sriubos man ant pachmielkos. biggrin.gif .Puoliau prie bliudo kaip zveris. bigsmile.gif .Varysim TK Max siausbti.
Papildyta:
QUOTE(*nova* @ 2015 12 06, 13:48)
Zinot kas ivyko Leitonstone vakar vakare  unsure.gif
http://www.bbc.co.uk/news/uk-35018789

Va va sitas reikalas kaip tik mane ir pavede.
Atsakyti
As tai mirstu unsure.gif
Atsakyti
LAbukas

Rimtai mirstat g.gif As labai gerai jauciuosi mirksiukas.gif Va tik su kava biski sveikata pasigadinau..Zinau,kad negerai kavos gert pachmielui,tai va dabar galva skauda...O atsikelus nieko neskaudejo...Bet ir tuoj isgersiu kokio alkaprimo ir busiu kaip nauja mirksiukas.gif

Baliukas kaip visada idealus bigsmile.gif Davai ne kita,o dar kita savaitgali,a bigsmile.gif Nes kita as LT busiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 12 06, 12:46)
As tai mirstu  unsure.gif

Va je unsure.gif pachmieliuka padaryk mirksiukas.gif

Atsakyti
Raudonas vynas nesusidraugavo su tekila biggrin.gif as nebuvau prigerusi, tik siaip galva skauda.
Vyras verda barscius, nereikia pachmielos biggrin.gif

I.Elija smagu gyvai susipazinti 4u.gif tikiuosi dar kvietimas pas tave, mums visoms galioja lotuliukas.gif

Kada issiskirstet?
Atsakyti
I-Elija, Lotuliuke ir as isejom vienu metu, kazkur 11 g.gif

Atsakyti
Laba, kaip man siandien bloga!!!! Veu... O tuoi reiks judet is namu... Dekui mainly uz priėmimą, fainus namai,smagiai pasibuvom. Giega eilinį syki aciu kad parvezei. Sianakt ant sofos mirgojau, nes gryzus sugebėjau dar su saviškių susikalt wink.gif
QUOTE(*nova* @ 2015 12 06, 12:31)
I-Elija, Lotuliuke ir as isejom vienu metu, kazkur 11  g.gif

cool.gif
Atsakyti
QUOTE(simkab @ 2015 12 06, 13:18)
Sianakt ant sofos mirgojau, nes gryzus sugebėjau dar su saviškių susikalt wink.gif
cool.gif

blink.gif
Atsakyti
QUOTE(simkab @ 2015 12 06, 16:18)
Laba, kaip man siandien bloga!!!! Veu... O tuoi reiks judet is namu... Dekui mainly uz priėmimą, fainus namai,smagiai pasibuvom. Giega eilinį syki aciu kad parvezei. Sianakt ant sofos mirgojau, nes gryzus sugebėjau dar su saviškių susikalt wink.gif
cool.gif

console.gif .O jei,kodel cia taip?
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2015 12 06, 13:31)
I-Elija, Lotuliuke ir as isejom vienu metu, kazkur 11  g.gif

Ir mes greit isejom mirksiukas.gif Kokia puse 12...

QUOTE(simkab @ 2015 12 06, 14:18)
cool.gif

Oho,ko cia taip blink.gif
Atsakyti