Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 27

QUOTE(zemaiteki @ 2015 12 09, 10:06)
Ar padėsit?  blush2.gif

QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 12 09, 11:05)
Dekit po spintelem visur leda. Net prie gartraukio. Nepertraukit sviesos.

O kaip prie gartraukio led dėti? Gartraukis, kaip suprantu atskiras, neįmontuojamas. Be to, siūlyčiau led šviestuvus ne į patį kampą grūsti, o montuoti kažkur per vidurį pakabinamų spintelių dugno - įfrezuoti į dugną (pas mane taip padaryta, matosi fotkėj, kur kėliau nuorodą neseniai). Tai siūlau dėl todėl, kad faktiškai darbinis paviršius ant stalviršio yra ne prie pat sienos, o per vidurį stalviršio, todėl kad kampe sumontuoti led dažnai nemaloniai žibina į akis, kai esate toliau kažkur, tuo tarpu įfrezuotų jų nesimato wink.gif.
Tagigi, Zemaiteki, turbūt siūlyčiau atskirus led dėti po spintelėmis abipus gartraukio.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 12 08, 23:44)
Va čia gal suprasit - mates spintelių apačia, o dar ir cokolis taip pat pagamintas  4u.gif
Beje, spintelių apačia pas mane dvigubu dugnu - vienas baltas, pačios spintelės  dugnas ir dar apačioje tvirtinta plokštė per kelias spinteles jau raudona. Joje ir led šviestuvai įfrezuoti.

Įdomu pasidarė kaip tai techniškai išspręsta. g.gif
Ar galit įkelti nuotrauką, kur matytųsi tokia vieta?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 12 08, 23:44)
Va čia gal suprasit - mates spintelių apačia, o dar ir cokolis taip pat pagamintas  4u.gif
Beje, spintelių apačia pas mane dvigubu dugnu - vienas baltas, pačios spintelės  dugnas ir dar apačioje tvirtinta plokštė per kelias spinteles jau raudona. Joje ir led šviestuvai įfrezuoti.

Ačiū smile.gif
Ir iš karto klausimas apie plautuvę - ar patenkinta, kas prekiauja tokiomis? Aš ikėjoje jas apžiūrinėjau - labai patiko
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2015 12 09, 11:50)
Įdomu pasidarė kaip tai techniškai išspręsta. g.gif
Ar galit įkelti nuotrauką, kur matytųsi tokia vieta?

Va nuotrauka, atsiprašau už kokybę, vakar su telefonu vakare tamsoj fotografavau blush2.gif ...
Esmė man atrodo matosi - čia atidaryta pakabinama spintelė iš arti.

QUOTE(rarity @ 2015 12 09, 11:52)
Ir iš karto klausimas apie plautuvę - ar patenkinta, kas prekiauja tokiomis? Aš ikėjoje jas apžiūrinėjau - labai patiko

Taip, labai patenkinta smile.gif. Aš šią siunčiausi iš UK, iš šios parduotuvės, šį modelį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 12 09, 11:04)

Taip, labai patenkinta smile.gif. Aš šią siunčiausi iš UK, iš šios parduotuvės, šį modelį  4u.gif

Ačiū smile.gif Įdomu Ikejos kokiakokybė jų
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 12 09, 11:22)
O kaip prie gartraukio led dėti? Gartraukis, kaip suprantu atskiras, neįmontuojamas. Be to, siūlyčiau led šviestuvus ne į patį kampą grūsti, o montuoti kažkur per vidurį pakabinamų spintelių dugno - įfrezuoti į dugną (pas mane taip padaryta, matosi fotkėj, kur kėliau nuorodą neseniai). Tai siūlau dėl todėl, kad faktiškai darbinis paviršius ant stalviršio yra ne prie pat sienos, o per vidurį stalviršio, todėl kad kampe sumontuoti led dažnai nemaloniai žibina į akis, kai esate toliau kažkur, tuo tarpu įfrezuotų jų nesimato wink.gif.
Tagigi, Zemaiteki, turbūt siūlyčiau atskirus led dėti po spintelėmis abipus gartraukio.

o as supratau kad pas ja imontuojamas gartraukis. Ir to ledo mazai bus - koki 60+60+60= 180 cm
Aisku, jei bus ifrezuojami I spintele ledai, tai neidesi vientisai - gartraukio neifrezuosi.
Bet jei klijuos leda palei siena ant spinteles krasto, tai tik vientisai.
Beja nemanau, kad toks variantas yra blogai. Pati taip darysiu. Pigiau ir man nieks nezibina biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 12 09, 13:58)
o as supratau kad pas ja imontuojamas gartraukis. Ir to ledo mazai bus - koki 60+60+60= 180 cm
Aisku, jei bus ifrezuojami I spintele ledai, tai neidesi vientisai - gartraukio neifrezuosi.
Bet jei klijuos leda palei siena ant spinteles krasto, tai tik vientisai.
Beja nemanau, kad toks variantas yra blogai. Pati taip darysiu. Pigiau ir man nieks nezibina biggrin.gif

labai teisingai supratot smile.gif Man meistrai siūlo visai nedėt. Sako tokiam trumpam gabaliukui neverta. Nes jei reiks tiesiog gartraukio šviesą įsijungsi ir tiek. O šiaip pilnai turėtų pakakt nuo lubų... Tai dabar ir nežinau, kaip čia daryt. Nenoriu priklijuojamo ledo. Noriu nebent įfrezuojamo. Bet daryt du po 60 cm irgi kažin ar verta... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 12 09, 11:04)
Va nuotrauka, atsiprašau už kokybę, vakar su telefonu vakare tamsoj fotografavau blush2.gif ...
Esmė man atrodo matosi - čia atidaryta pakabinama spintelė iš arti.

O ta raudona plokštė eina per visą dugną?
Ar ji tik kažkokio pločio ir pritvirtinta priekyje?

Ta balta plokštė pas jus LMDP?
O raudona?
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2015 12 09, 13:48)
Ačiū smile.gif Įdomu Ikejos kokiakokybė jų

ikeja yra lt tai vaziuojate ir ziurite. kame ten kokybe gali buti nebent grazuros padengimas....o seip jei duosite kokiu metaliniu indu/plaktuku ir geresnes ir prastesnes kokybes skils....

beje bendrai paemus ikejos kokybe tikrai nebloga! (visko)
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2015 12 09, 14:10)
labai teisingai supratot smile.gif Man meistrai siūlo visai nedėt. Sako tokiam trumpam gabaliukui neverta. Nes jei reiks tiesiog gartraukio šviesą įsijungsi ir tiek. O šiaip pilnai turėtų pakakt nuo lubų... Tai dabar ir nežinau, kaip čia daryt. Nenoriu priklijuojamo ledo. Noriu nebent įfrezuojamo. Bet daryt du po 60 cm irgi kažin ar verta... g.gif

Vadinasi turit dabar apsispresti. Gal ir uzteks. Bet jei neuzteks, tai po to bus velu jei priklijuojamo nenorit. Siaip jei visada bus ijungtas ir nuo lubu apsvietimas, tuomet gal ir uzteks. Bet jeigu noresis ka nors daryti jaukiai, be ryskios sviesos, tik gartraukio sviesos neuzteks.
Visada galima sviesos nejungti, nenaudoti. O va kai tos sviesos near, o norisi naudoti - jau pagal jusu norus neiseis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamutekaipsaulute: 09 gruodžio 2015 - 13:28
Sveikos,

Kaip sujungėte stalviršius, jei yra ilga virtuvė? Labiausiai domina baltų blizgių virtuvės stalviršių sujungimo būdai 4u.gif
Įtariu, kad baltas dažytas rėmelis klaikiai atrodys, silikono juosta irgi turbūt nėra puiki išeitis..ar kas ryžotės paprastam stalviršių sujungimui be nieko?
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2015 12 09, 14:21)
O ta raudona plokštė eina per visą dugną?
Ar ji tik kažkokio pločio ir pritvirtinta priekyje?

Ta balta plokštė pas jus LMDP?
O raudona?

Raudona plokštė eina per visą dugną, t.y. uždengia visą pakabinamų spintelių apačią. joje įfrezuotas led šviestuvas.
Balta plokštė LMDP. Raudona - MDP su medžio lukštu (jei gerai pamenu... kitaip ir nelabai išgausi tokios pačios spalvos, kaip masyvo fasadų unsure.gif ).

QUOTE(Gsmart @ 2015 12 09, 14:34)
Įtariu, kad baltas dažytas rėmelis klaikiai atrodys, silikono juosta irgi turbūt nėra puiki išeitis..ar kas ryžotės paprastam stalviršių sujungimui be nieko?

Klijuoja stalviršius be jokių juostų. Turėjau taip sujungtą stalviršį - viskas puikiai. Prašau pažiūrėti, kaip gražiai sujungta. Čia ne mano smile.gif. Visos tos jungimo juostos man yra negražu...

QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 12 09, 13:58)

Blogai nėra, bet geriau, kai jų nesimato mirksiukas.gif

QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 12 09, 14:26)
Siaip jei visada bus ijungtas ir nuo lubu apsvietimas, tuomet gal ir uzteks. Bet jeigu noresis ka nors daryti jaukiai, be ryskios sviesos, tik gartraukio sviesos neuzteks.

Apšvietimą nuo lubų užstojame savo kūnu ir metame šešėlį ant stalviršio. Būtinai reikia turėti vietinį darbastalio apšvietimą.
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 12 09, 14:26)
Visada galima sviesos nejungti, nenaudoti.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 09 gruodžio 2015 - 13:52