Įkraunama...
Įkraunama...

Patėvis

QUOTE(aspYrinas @ 2016 01 08, 10:31)
Na tai jopapa. Ko cia iisvis tada vejus keli? Nori drauges be praeities ir vaiku, tai tokios ir ieskokis wink.gif Bet jei kita moteris irgi tures vaiku, tai suvok, ji juk del taves ju neatsisakys, vadinasi turesi arba kazkaip isiterpti i ju gyvenima, arba vel graudzias asaras liesi, kad nepriima taves vaikas.
Bliamba... Rimtai, kiek tau metu, kad taip cia trydalioji, nes pagal tai ka ir kaip rasai, tikrai ne daugiau 25.  schmoll.gif
15 ......
supranti ateini padedi ta ana sita o tave nafik pasiuncia ir dar pamatai kad isvis kazkokioj antroje vietoje buvai visa laika ... tai kam ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2016 01 08, 10:58)
As tau klausima toki duosiu -kam man tas svetimas vaikas ?

doh.gif kada suzinojai, kad ji turi vaiku? va tada ir reikejo jai sakyti "viso gero". bjauru.
Atsakyti
[quote=Monteverte,2016 01 07, 22:37]
Na va tiek tereikejo kad pats atsakyma rastum.Tavo zodziai "neiseina perlipt per save ir tiek" .Svarbiausia supratai,o tai jau i gera tau paciam.
[/quote]
Labai svarbu yra suvokti ko pats nori iš tiesų. Tai labai gerasi, kad jis išsiaiškino tai smile.gif
[/quote]
Va butent suvokiau kad tikrai nenoriu gyvent tarp dvieju frontu kam gaist laika tokiem niekalam -uzaugs tas vaikas ir net nepaziures gal i ta puse kai pargriuves busi kur ..ir tada pagalvosi kam to reikejo .
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2016 01 08, 10:40)
doh.gif  kada suzinojai, kad ji turi vaiku? va tada ir reikejo jai sakyti "viso gero". bjauru.

Supranti viskas pakenciama ir sugyvenama kai tai buna pozityvu ir nebuna barikadu ...
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2016 01 08, 11:39)
15  ......
supranti ateini padedi ta ana sita o tave nafik pasiuncia ir dar pamatai kad isvis kazkokioj antroje vietoje buvai visa laika ...  tai kam ... g.gif

Tai gal tu jai saskaita pateik uz atliktus darbus bigsmile.gif Vis ne taip pikta bus lotuliukas.gif
Ne, na rimtai greiciausiai tau 15 metuku, kad taip nusisneki lotuliukas.gif
O siaip, tu gal tikrai geriau vienas gyvenk, nes po to visus puldinesi ir su sudais maisysi, kuriems esi kazkada padejes, as tai tikrai nenoreciau tokio zmogaus pagalbos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2016 01 08, 11:44)
Va butent suvokiau kad tikrai nenoriu  gyvent tarp dvieju frontu kam gaist laika tokiem niekalam -uzaugs tas vaikas ir net nepaziures gal i ta puse kai pargriuves busi kur ..ir tada pagalvosi kam to reikejo .

tai tu kitiems padedi tik su salyga, kad jie tau kazkada butinai atsilygins tuo paciu?
Atsakyti
[/quote]
Na jei tau 25 m tai neturiu atsakymo tau i si klausima,kad tau tiktu pagal tavo mastyma.O jei tau 38 tai kogero vaikam fobija turi kad net savo vaiko neiseina susilaukt su jokia mergina.

Pas mane nera nei EX nei islendanciu giminiu nei vaiku ,o is kur zinai kad ta suniuka pasiemiau ir kam tas man suniukas
kiekvienas savaip is savo varpines ta dalyka supranta -stai ir viskas .
ir ne kaciukai suniukai buvo esme .. kenaites skalbdavo svarios buvo jei ta norejot suzinot mirksiukas.gif
[/quote]
Tai tu gal miskinis,nei EX pas tave nera.Nei giminiu neturi.Nei vaiko.O gal visi taves vengia verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kekstassss: 08 sausio 2016 - 11:40
arbuze, kiek tau metu?
Atsakyti
Susidariau tokia nuomone kad tas barikadas arbuze tu pats savo galvoje pastatiai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2016 01 08, 11:31)
Na tai jopapa. Ko cia iisvis tada vejus keli? Nori drauges be praeities ir vaiku, tai tokios ir ieskokis wink.gif Bet jei kita moteris irgi tures vaiku, tai suvok, ji juk del taves ju neatsisakys, vadinasi turesi arba kazkaip isiterpti i ju gyvenima, arba vel graudzias asaras liesi, kad nepriima taves vaikas.
Bliamba... Rimtai, kiek tau metu, kad taip cia trydalioji, nes pagal tai ka ir kaip rasai, tikrai ne daugiau 25.  schmoll.gif

drinks_cheers.gif .Nu cia tai tikrai zmogus pavare.Kaip pradzioj gyventi metesi tai ir ex pirma diena uzbrides ir vaikas gerai buvo.Daugiau atsakomybes priimant savo sprendimus-zmogau!Mes su vienas kito vaikai kaip su savais elgiames.Ne vienos neisskiriam.Siulau skaityti poru psichologija,nes matau daug moraliniu spragu.
Papildyta:
[quote=kekstassss,2016 01 08, 12:36]
[/quote]
Na jei tau 25 m tai neturiu atsakymo tau i si klausima,kad tau tiktu pagal tavo mastyma.O jei tau 38 tai kogero vaikam fobija turi kad net savo vaiko neiseina susilaukt su jokia mergina.
Pas mane nera nei EX nei islendanciu giminiu nei vaiku ,o is kur zinai kad ta suniuka pasiemiau ir kam tas man suniukas
kiekvienas savaip is savo varpines ta dalyka supranta -stai ir viskas .
ir ne kaciukai suniukai buvo esme .. kenaites skalbdavo svarios buvo jei ta norejot suzinot mirksiukas.gif
[/quote]
Tai tu gal miskinis,nei EX pas tave nera.Nei giminiu neturi.Nei vaiko.O gal visi taves vengia verysad.gif
[/quote]
Nu man tai irgi jeigu zmogus virs 30 ir be praeities tai nafik toks isviso reikalingas.Ciudikas kazkoks.
Atsakyti
Nesąmones varot, žmogus virš 30 būtinai turi turėt vaikų? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 01 08, 13:28)

Nebutina,bet patirties gyvenime ir atsakomybes priimant savo sprendimus tai taip.Man idomu kodel ta mamaite metesi gyventi neisitikinusi del santykiu stabilumo ir nuomoniu suderinamumo? doh.gif ..Pvz mes su vyru susimetem gyventi po 5 metu,o susituokem po 15.Turiu ka lyginti.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 01 08, 13:28)

nu ne, bet jei ne kart antros puses neturejes, tai keistoka siek tiek, ne?

QUOTE(I.Elija @ 2016 01 08, 13:38)
Nebutina,bet patirties gyvenime ir atsakomybes priimant savo sprendimus tai taip.Man idomu kodel ta mamaite metesi gyventi neisitikinusi del santykiu stabilumo ir nuomoniu suderinamumo? doh.gif ..Pvz mes su vyru susimetem gyventi po 5 metu,o susituokem po 15.Turiu ka lyginti.

nu cia irgi ne rodiklis. tipo taip ilgai vienas kita tikrinot?
Atsakyti