Arbuze,kiek zmoniu tiek nuomoniu ir kiekvienas zmogus i tapati dalyka ziuri skirtingai.Aisku ir tavo nepasitikejimas antra puse labai daug nuleme,bet cia esme tame kad tu bijei kad ji pas buvusi nesugryztu,pas vaiko teva.Visa beda tame,o tuo klausimu atsakymo neturiu nes nuo daug ko priklauso:del ko ji jį paliko,kiek laiko jie jau nekartu,ir aisku galejai bendra vaizda pats susidaryt pats matydamas kaip jie gyvai bendrauja.Ir tu pats turetum is jos atsiliepimu apie jį ar ji noretu to.O gal ji su EX bendrauja tik del vaiko,"tolerantiskai" Kaip ir pats rasiai sena meile nerudyje,bet jei moteris palieka vyra su kuriuo turi vaika,manau tavo problema nepasitikejimas ir EGO tavo.Visi mato kad tau geriau gyvent vienam ir nebeskaudint jokios moters.
QUOTE(Leksa @ 2016 01 08, 22:13)
eilini karta kaip mazvaikis "suskelei". Turim klaust taves, ko tu nori
Klausiam to, kas paaiskintu situacija, bet pagal tavo isizeidimus ir taip darosi aisku.
Nepyk, arbuze, bet mano palinkejimas tau is visos sirdies - gyvenk vienas ir negadink gyvenimo kitiems.

Nepyk, arbuze, bet mano palinkejimas tau is visos sirdies - gyvenk vienas ir negadink gyvenimo kitiems.
Nu gerai kad mirties nepalinkejai kokios kankinanacios su bizuniuku

Kai raganos

QUOTE(arbuzas77 @ 2016 01 09, 01:09)
Atsipalaiduok biski.

QUOTE(aspYrinas @ 2016 01 09, 05:22)
Atsipalaiduok biski.
As siaandien kube su savo draugu slapiai prie mergu pasibuciavau, o tu del arbatos vejus keli

O cia vaistai

Reiks i man isigyt dvi viena negali tai kita gali

Papildyta:
QUOTE(kekstassss @ 2016 01 09, 10:09)
Arbuzai nepasatiki savim,nepasitiki moterimis,nepasitikejei EX,galvojei kad ji gali gryst pas EX,bijai but isduotas.Ar tu pats matai kad tu neturi brandos santykiuose.Viskas tuom pasakyta.Ir ne cia ko ieskoti "varteliu,arbatu gerimo" tu nepasiruoses,nesubrendes santykems.
Tu nelinkek blogio kitiem nes tas blogis atsigrezia kartais -susirksi kokiu veziu ar va paslysi i kokia bala ir nusilausi kauliuka ... Tikrai aciu uz nuomone ,,rimta,, bet as gyvensiu kaip man reikes .
Tu nelinkek blogio kitiem nes tas blogis atsigrezia kartais -susirksi kokiu veziu ar va paslysi i kokia bala ir nusilausi kauliuka ... Tikrai aciu uz nuomone ,,rimta,, bet as gyvensiu kaip man reikes .
[/quote]
Niekas tau blogo ir nelinki.Tik atsako i tavo pagrindini klausima.
[quote=kekstassss,2016 01 09, 11:30]
[/quote]
[/quote]
nekalbek uz visus
[/quote]
[/quote]
nekalbek uz visus
nematau cia blogo linkinciu, o su keksto nuomone sutinku 100 proc.
Nu palaukit,jeigu zmogui nepatinka kad jo mylima moteris svencia gimtadienius su savo ex ir atsirado dar kruvos problemu ir neatitikimu ir abieju pusiu pridarytu klaidu,tai jam jau uzsidaryti ir numirti senberniu?Irgi skaiciau kruvas palinkejimu jam kad likti vienam,vaiku netureti ir tt.Man tai baisus tokie zmones su savo piktumu ir piktybiskumu.Mano patarimas Arbuzui,ieskok ir nenuleisk ranku.Mokinkis is savo klaidu(tu ju padarei situose santykiuose irgi daug),gerai isiskaityk i patarimus(ipatingai duotus cia vyru).Ir rasi ta savo antra puse.Jeigu ne is pirmo karto,tai is penkto ir desimto.
Ir dar.Koncentruok informacija,kad ji nesigautu apatiniu baltiniu plovimas viesai.Tai zmogui garbes nedaro!
Ir dar.Koncentruok informacija,kad ji nesigautu apatiniu baltiniu plovimas viesai.Tai zmogui garbes nedaro!
Elija,kad nebuvo nei vienos zinutes kad arbuzas pripazintu kazkur tai klydes,jis parase turi savo nuomone,savo nusistatymus.O kad klaidu pridare visi mato tik nevisi mato kad jis nepripazysta ir nemato savo klaidu.Linket daug ko galima,ir nuomone issakyt,bet kritikoz zmogus jei nepriima tai ir klaidu nepripazysta ir is ju nepasimokys.Is salies aiskiau matosi nei paciam zmogui esant jausmu ar santykiu verpete.Kiekviena kritika ar klaidas pasakytas is salies kritikuoja ir pyksta ant tu pasnekovu.
QUOTE(kekstassss @ 2016 01 09, 14:20)
Elija,kad nebuvo nei vienos zinutes kad arbuzas pripazintu kazkur tai klydes,jis parase turi savo nuomone,savo nusistatymus.O kad klaidu pridare visi mato tik nevisi mato kad jis nepripazysta ir nemato savo klaidu.Linket daug ko galima,ir nuomone issakyt,bet kritikoz zmogus jei nepriima tai ir klaidu nepripazysta ir is ju nepasimokys.Is salies aiskiau matosi nei paciam zmogui esant jausmu ar santykiu verpete.Kiekviena kritika ar klaidas pasakytas is salies kritikuoja ir pyksta ant tu pasnekovu.
Ar nebusi tik ta ,,nekalta mergele ,, prisijungei nesenai frazem girdetom metais

Jooo nu nera mailes ir tiek

Papildyta:
QUOTE(I.Elija @ 2016 01 09, 14:07)
Nu palaukit,jeigu zmogui nepatinka kad jo mylima moteris svencia gimtadienius su savo ex ir atsirado dar kruvos problemu ir neatitikimu ir abieju pusiu pridarytu klaidu,tai jam jau uzsidaryti ir numirti senberniu?Irgi skaiciau kruvas palinkejimu jam kad likti vienam,vaiku netureti ir tt.Man tai baisus tokie zmones su savo piktumu ir piktybiskumu.Mano patarimas Arbuzui,ieskok ir nenuleisk ranku.Mokinkis is savo klaidu(tu ju padarei situose santykiuose irgi daug),gerai isiskaityk i patarimus(ipatingai duotus cia vyru).Ir rasi ta savo antra puse.Jeigu ne is pirmo karto,tai is penkto ir desimto.
Aciu ,kad daugumai tas pats kaip ir su kuo -jiem idomiau apatiniai ,pinigai ... kaip tam seriale

Apsvarstes visus priejimus -as pasiuliau jai susitaikyti su EX ir gyventi -vaikas bus patenkintas ,zodziu nereikes nei juokinti zmoniu ir dalintis isgyvenimais .