Įkraunama...
Įkraunama...

Patėvis

QUOTE(Terroriste @ 2016 01 01, 14:43)
bet tu ir juokingas. Jei nesi vedes moters, kuri turi vaika, tai esi tam vaikui NIEKAS. Jokios nei teisines, nei kitokios atsakomybes nenesi. Jei vaikui tokiu atveju kas nutiktu, tai taves gydytojai gali net i palata neileist ir nesuteikt jokios informacijos. Jei vaikas ka apiles, pavogs ar nuzudys, tai tu irgi neatsakai. Tau baudos uz tai niekas neduos. Atsako tevai arba teiseti globejai. O tu tik prasalaitis. Buvai. Ir netgi labai nereiksmingas, pasirodei ir dingai is to vaiko gyvenimo.
Ir nesispjaudyk cia ant visu ugnim. Jei nori, kad tave kas suprastu ir uzjaustu, tai bent jau atsakyk i uzduotus klausimus. Kiek laiko visi kartu gyvenot? Apie kokius tu ten pinigus kalbejai? Kur uz save tai moteriai duodavai ar vaika tu islaikei, o bio tevas alimentu nemokejo?
uzjaust nereikia ... man tik idomu pasidare kaip kiti zmones issprende problema ... pasirodo kiti tai laiko ne problema o mano problemu kuryba ,man tai problema nes as EX matau kazkoki pikta gero nelinkianti ir plius vaikas kaip priesas mano atzvilgiu ... zodziu dvi barikados -is mano puses kaip gali kazka duoti vaikui padeti jam kai matai tokia priespriesa ... net suniuka dovanota jai turiu eiti lakinti pats .
Atsakyti
vaikui dovanota suniuka? O kiek jau vaikui metu? Kaip suauges zmogus turetum zinot, kad vaikai yra... ganetinai neatsakingi ir jei jau tevai ar dar kas perka vaikui koki gyvuna, tai tuo gyvunu greiciausiai teks kazkuriam suaugusiam rupintis. Ir jokiu del to priekaistu vaikui buti tikrai negali. Vaikai daug ko rekia, kad nori, o paskui... atsinori.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2016 01 01, 16:30)
skirtumas del pinigu mokejimo tas, kad pats sakei, jog pinigus moki, tai ir pagal tavo dudele visi sokt turi. Bet pagal velesnius pasisakymus, darosi aisku, kad jokiu tu ten pinigu nemokejai, isskyrus uz savo islaidas.
Del atsakomybes teroriste teisi. Jei vaikas isdauzia langa, tai tie nuskriaustieji turi kreiptis i vaiko tevus. Gali ir i mama, nebutina tevo ieskot. Prisikuri pats sau problemu, kur ju nera.
o jei mama biedna ....?
Tai cia toje vietoje mano atsakomybes nera g.gif idomiai , as kitaip i ta ziuriu
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2016 01 01, 12:57)
Tai aš ir kalbu, kad ji ieškosi sau naujo vyro, bet galiausiai jo nevertina ir aukštoje vietoje išlaiko  ex. Joks normalus naujas vyras su tuo nesitaikstys, nebent koks be savivertės, patenkintas būdamas penkta koja
va butent ,jei nera jausmu tai gali ne tik kava gert svarbu kad pinigu duotu vaiko islaikymui ... o jei jausmai yra nu kazkaip dar gyvenimo nenuvalkiotas norisi zmoniskai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 01 sausio 2016 - 18:10
mano exo butas salia. del vaiko pirkom arciau.
su exu bendraujam, ir paveza, kur reikia, exas kavos isgeria, neatsiklauses maisto paima (obuoli, koki, banana - pas mane nuolat vaisiais uzversta), pataiso, jei ka paprasau.
i tevu susirinkimus kartu nueinam, i picerija kartu nueinam.
mes ABSOLIUCIAI seksualiai nebetraukiam viens kito, gal todel lengva taip but kartu.
dabartine exo drauge raukesi pradzioje, bet kai simta kartu - (gi reikia ZMONEMS SIMTA KARTU DEL RAMYBES PAAISKINT) uztikrinau, jog ex man kaip brolis, netgi kaip puse brolio (pusbrolis), geras pazistamas, apsiramino, ir tikrai dabar matau tiki. jie abu pas mane ateina, kartu i picerijas su vaikais nueinam (jinai turi irgi savo vaiku), zodziu....buna ir tokiu istoriju.
stebekites. biggrin.gif
(turim net vaikelio kapa mudu su exu, tai jo dabartine drauge pradzioje nepasitikejo, lydejo mus su exu net i kapines, taigi, finale, su grebliukais, as ir ji mano vaikelio kapa tvarkem. bigsmile.gif skamba kaip is romano, ar ne?) bet juk visi idomus romanai paremti gyvenimais.
ji buvo/yra tikrai pavydi, bet realiai mato, kad mes su exu tik kaip brolis/sesuo. tai kam pavydeti?
o gal tikrai yra tokiu zmoniu, kurie net tokiu santykiu pavydi.
ribos yra, nebijokit. buna kad ir po du tris menesius nesimatom, exas neuzbega kavos. tikrai nera "jokiu santykiu ritualo, intensyvinimo" ir tt.
viskas natural.
pagal gyvenimo poreiki taip sakant.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 02 sausio 2016 - 10:56
Tai aš ir kalbu, kad ji ieškosi sau naujo vyro, bet galiausiai jo nevertina ir aukštoje vietoje išlaiko  ex. Joks normalus naujas vyras su tuo nesitaikstys, nebent koks be savivertės, patenkintas būdamas penkta koja

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2016 01 02, 10:55)
su exu bendraujam, ir paveza, kur reikia, exas kavos isgeria, neatsiklauses maisto paima (obuoli, koki, banana - pas mane nuolat vaisiais uzversta), pataiso, jei ka paprasau.
mes ABSOLIUCIAI seksualiai nebetraukiam viens kito, gal todel lengva taip but kartu.
dabartine exo drauge raukesi pradzioje, bet kai simta kartu - (gi reikia ZMONEMS SIMTA KARTU DEL RAMYBES PAAISKINT) uztikrinau, jog ex man kaip brolis, netgi kaip puse brolio (pusbrolis), geras pazistamas, apsiramino, ir tikrai dabar matau tiki. jie abu pas mane ateina, kartu i picerijas su vaikais nueinam (jinai turi irgi savo vaiku), zodziu....buna ir tokiu istoriju.
stebekites.  biggrin.gif
(turim net vaikelio kapa mudu su exu, tai jo dabartine drauge pradzioje nepasitikejo, lydejo mus su exu net i kapines, taigi, finale, su grebliukais, as ir ji mano vaikelio kapa tvarkem.  bigsmile.gif skamba kaip is romano, ar ne?) bet juk visi idomus romanai paremti gyvenimais.
ji buvo/yra tikrai pavydi, bet realiai mato, kad mes su exu tik kaip brolis/sesuo. tai kam pavydeti?
ribos yra, nebijokit. buna kad ir po du tris menesius nesimatom, exas neuzbega kavos. tikrai nera "jokiu santykiu ritualo, intensyvinimo" ir tt.
viskas natural.

Va patiko zmogus papasakojo kaip yra pas juos -uzdedu 10 thumbup.gif
esme jo pasitikejimo .nu cia reikia nugyventi ta gyvenimo etapa kad taip butu .
Papildyta:
QUOTE(Nastya @ 2016 01 02, 11:45)
as ir linkes pritarti tam .. o dar aplinkiniu demesys ir klausimai -ir svarbiausias klausimas jiem aktualus ar visi trys miega vienoje lovoje g.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2016 01 02, 12:57)
as ir linkes pritarti tam .. o dar aplinkiniu demesys ir klausimai -ir svarbiausias klausimas jiem aktualus ar visi trys miega vienoje lovoje  g.gif

o tai tas exas nakvoja pas ta moteri, kad visi klausineja? Gal pasikartosiu, bet as is viso nelinkusi tiketi, kad kazkas klausia keliese gyvenat, jei zmogus tik uzeina porai valandu. O jei is tiesu klausia, tai toki i vieta reikia pastatyt ir tai is karto! Kas cia is viso per zmoniu chamiskumas kistis i kitas seimas ir tyciotis. O gal dar tu puoli tokiem aiskintis? As kai karta atsakyciau, tai daugiau manes tikrai nekabintu.
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2016 01 01, 11:55)
Prasalaitis ar ne ne tau sprest ,jei tu zmones tik tiek sugebi ivertinti

Čia tai geras doh.gif biggrin.gif Sprendžiu pagal tai, kas parašyta, nes pats prašei kad žmonės tau rašytų ir vertintų tavo situaciją. Deje, vertinimas mano net nevertas laiko komentarams šitoje temoje. Palikai moterį tai ir pamiršk, gyvenk toliau ir ieškok moters be vaiko, ko čia tiek seilėtis reikia ir pilstyti iš tuščio į kiaurą jeigu jau tai praeitis? Kam iš viso šita tema ir koks jos tikslas, jeigu tu jau senai negyveni su moterim su vaiku ir joks patėvis nesi ir nebuvai????
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2016 01 02, 12:57)
Va patiko zmogus papasakojo kaip yra pas juos -uzdedu 10  thumbup.gif 

Ko čia kvailuti džiūgauji, juk čia tik papasakojo kaip žmonės normaliai sutaria, o tu elgiesi visai priešingai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2016 01 01, 16:34)
...net suniuka dovanota jai turiu eiti lakinti pats .

Lakink šuniuką ir toliau. Visi kvailiai mokosi iš savo klaidų. Ir kitą kartą nelipk į lovą moters, kuri turi vaikų jų abiejų nepažinęs. Pirma žmonės draugauja, pažįsta vieni kitus o paskui jau galvoja gyvent kartu ar ne, sužino kokie santykiai su draugais, tėvais, eksais ir t.t., o pats matosi pirmiausiai į lovą įšokai o tik paskui pamatei kas tai yra gyevnimas kartu. Kitą kartą pirma padraugauk, o paskui jau pradėk patėvį vaidint. Vaikas tau nerūpi tiek, kiek tas šuniukas, apgailėtina...
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2016 01 02, 15:15)
Čia tai geras  doh.gif  biggrin.gif Sprendžiu pagal tai, kas parašyta, nes pats prašei kad žmonės tau rašytų ir vertintų tavo situaciją. Deje,  vertinimas mano net nevertas laiko komentarams šitoje temoje. Palikai moterį tai ir pamiršk, gyvenk toliau ir ieškok moters be vaiko, ko čia tiek seilėtis reikia ir pilstyti iš tuščio į kiaurą jeigu jau tai praeitis? Kam iš viso šita tema ir koks jos tikslas, jeigu tu jau senai negyveni su moterim su vaiku ir joks patėvis nesi ir nebuvai????
Papildyta:

Ko čia kvailuti džiūgauji, juk čia tik papasakojo kaip žmonės normaliai sutaria, o tu elgiesi visai priešingai  biggrin.gif
Papildyta:

Lakink šuniuką ir toliau. Visi kvailiai mokosi iš savo klaidų. Ir kitą kartą nelipk į lovą moters, kuri turi vaikų jų abiejų nepažinęs. Pirma žmonės draugauja, pažįsta vieni kitus o paskui jau galvoja gyvent kartu ar ne, sužino kokie santykiai su draugais, tėvais, eksais ir t.t., o pats matosi pirmiausiai į lovą įšokai o tik paskui pamatei kas tai yra gyevnimas kartu. Kitą kartą pirma padraugauk, o paskui jau pradėk patėvį vaidint. Vaikas tau nerūpi tiek, kiek tas šuniukas, apgailėtina...
As ten numeri palikau tu paskambink juo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2016 01 02, 10:55)
stebekites.  biggrin.gif
(turim net vaikelio kapa mudu su exu, tai jo dabartine drauge pradzioje nepasitikejo, lydejo mus su exu net i kapines, taigi, finale, su grebliukais, as ir ji mano vaikelio kapa tvarkem.  bigsmile.gif skamba kaip is romano, ar ne?) bet juk visi idomus romanai paremti gyvenimais.
viskas natural.

Nu viskas gerai sakyciau jei jus tai toleruojat .
O kaip jusu vyras i ta draugyste reaguoja ar jo nera ?
Papildyta:
QUOTE(Raselėuogelė @ 2016 01 02, 15:15)
Čia tai geras  doh.gif  biggrin.gif Sprendžiu pagal tai, kas parašyta, nes pats prašei kad žmonės tau rašytų ir vertintų tavo situaciją. Deje,  vertinimas mano net nevertas laiko komentarams šitoje temoje. Palikai moterį tai ir pamiršk, gyvenk toliau ir ieškok moters be vaiko, ko čia tiek seilėtis reikia ir pilstyti iš tuščio į kiaurą jeigu jau tai praeitis? Kam iš viso šita tema ir koks jos tikslas, jeigu tu jau senai negyveni su moterim su vaiku ir joks patėvis nesi ir nebuvai????
Papildyta:

Ko čia kvailuti džiūgauji, juk čia tik papasakojo kaip žmonės normaliai sutaria, o tu elgiesi visai priešingai  biggrin.gif
Papildyta:

reikes lakinsiu girdysiu nereikes negirdysiu taves tikrai neklausiu nuomones ir galetum aplenkt sita puslapi
Atsakyti

! 
Žiūriu, kad ir "Tėčio puslapyje", kuris šiaip jau ypatingai ramus skyrelis yra, užvirė aistros.

Raseleuogele, arbuzai77 - jei jums abiems neišeina normaliai, nesikarščiuojant, vienas į kito žinutes oponuoti, priminsiu, jog yra tokia funkcija "Ignoruoti dalyvį".
Tačiau, žinoma, būtų smagiausia, jei vis tik abi barikadų pusės elgtųsi civilizuotai ir apsieitų be įžeidinėjimų bei "pasikandžiojimų".

aspYrinai, už provokacijas galite gauti asmeninį įspėjimą.

Labai tikiuosi, kad šio viešo perspėjimo užteks ir nereiks skirti asmeninių įspėjimų. Suaugusiems žmonėms derėtų mokėti diskutuoti tvarkingai. Diskusijos smagu, bet kai jos perauga į pasidaužymą kastuvėliais it kokioje smėlio dėžėje, jos praranda savo esmę, žavesį ir naudą.

Atsakyti

drinks_cheers.gif
Atsakyti