QUOTE(Terroriste @ 2016 01 01, 14:43)
bet tu ir juokingas. Jei nesi vedes moters, kuri turi vaika, tai esi tam vaikui NIEKAS. Jokios nei teisines, nei kitokios atsakomybes nenesi. Jei vaikui tokiu atveju kas nutiktu, tai taves gydytojai gali net i palata neileist ir nesuteikt jokios informacijos. Jei vaikas ka apiles, pavogs ar nuzudys, tai tu irgi neatsakai. Tau baudos uz tai niekas neduos. Atsako tevai arba teiseti globejai. O tu tik prasalaitis. Buvai. Ir netgi labai nereiksmingas, pasirodei ir dingai is to vaiko gyvenimo.
Ir nesispjaudyk cia ant visu ugnim. Jei nori, kad tave kas suprastu ir uzjaustu, tai bent jau atsakyk i uzduotus klausimus. Kiek laiko visi kartu gyvenot? Apie kokius tu ten pinigus kalbejai? Kur uz save tai moteriai duodavai ar vaika tu islaikei, o bio tevas alimentu nemokejo?
uzjaust nereikia ... man tik idomu pasidare kaip kiti zmones issprende problema ... pasirodo kiti tai laiko ne problema o mano problemu kuryba ,man tai problema nes as EX matau kazkoki pikta gero nelinkianti ir plius vaikas kaip priesas mano atzvilgiu ... zodziu dvi barikados -is mano puses kaip gali kazka duoti vaikui padeti jam kai matai tokia priespriesa ... net suniuka dovanota jai turiu eiti lakinti pats .Ir nesispjaudyk cia ant visu ugnim. Jei nori, kad tave kas suprastu ir uzjaustu, tai bent jau atsakyk i uzduotus klausimus. Kiek laiko visi kartu gyvenot? Apie kokius tu ten pinigus kalbejai? Kur uz save tai moteriai duodavai ar vaika tu islaikei, o bio tevas alimentu nemokejo?