Įkraunama...
Įkraunama...

Patėvis

QUOTE(arbuzas77 @ 2016 01 05, 15:27)
Jai buvo sakyta kad jei neprades auklet savo vaiko tas vaikas taps nekontroliuojamas ,is dalies idomu stebeti kaip vaikas priesinasi svetimam zmogui bet ar tai harmonija gali buti,kai  buria kad mama nebutu su dede  tai prieis iki to kad prades druska pilti i valgi ar panasiai ...

Vaikai labai jaučia, su kuriuo dėde ne pakeliui. Beje, man irgi labai keista, kaip vyrai postringauja apie vaikų auklėjimą (ypač svetimų), patys jų neturėdami ir savų neauklėję- NEPONIATNA I NEACIUTYMA biggrin.gif Nu nepraėjai vaiko surengto konkurso į patėvio vietą, tai ir pamiršk, rašyk naują CV biggrin.gif
Atsakyti
Geras dalykas ,aisku kituose forumuose minuso zenkla gali uzdet o cia -Un-ignore Raselėuogelė-
mirksiukas.gif
Atsakyti
arbuzai, arbuzai doh.gif
Paskaiciau temos pradzia doh.gif Na bet jopapa, kaip tau paciam nedasunta, kad problema tik tavyje? Ok, kaimynai debilai, kad tokias replikas meto, bet tu pats... Ar neatrodo kad elgiesi lengvai tariant apgailetinai? Negi tau labiau rupi ka kaimynai pagalvos, o ne jusu su dabartine drauge gerove? As pilnai suprantu, kad su tokiu poziuriu, kaip pas tamsta viskas persiduoda toje aplinkoje, konkreciai pas tavo dabartine drauge, tad kodel vaikas turi gerbti tave, jei jaucia tavo priesiskuma, nes ji matosi su savo tevu, kuris uzeina i svecius pas ja, kuris pasedi isgeria arbatos su jos mama, pasisneka ? Manau turetum suvaldyt savo neigiamas emocijas, gerai permastyt savo elgesi, o jei matysi kad nieko nesigauna, tada tikrai geriau pasitraukt, nei gadint kitiems gyvenimus kad issaugot savo ego. Jau tikrai, blogiau ir but negali, kai naujas vyras kelia vejus del to kad naujos drauges buvusysi matosi su savo vaiku. schmoll.gif
Zodziu buk vyras, susiimk, nes apskritai bet kuriai moteriai gali sugadint gyvenima su tokiu perdetu pavydumu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2016 01 05, 17:09)
arbuzai, arbuzai  doh.gif
Paskaiciau temos pradzia  doh.gif Na bet jopapa, kaip tau paciam nedasunta, kad problema tik tavyje? Ok, kaimynai debilai, kad tokias replikas meto, bet tu pats... Ar neatrodo kad elgiesi lengvai tariant apgailetinai? Negi tau labiau rupi ka kaimynai pagalvos, o ne jusu su dabartine drauge gerove? As pilnai suprantu, kad su tokiu poziuriu, kaip pas tamsta viskas persiduoda toje aplinkoje, konkreciai pas tavo dabartine drauge, tad kodel vaikas turi gerbti tave, jei jaucia tavo priesiskuma, nes ji matosi su savo tevu, kuris uzeina i svecius pas ja, kuris pasedi isgeria arbatos su jos mama, pasisneka ? Manau turetum suvaldyt savo neigiamas emocijas, gerai permastyt savo elgesi, o jei matysi kad nieko nesigauna, tada tikrai geriau pasitraukt, nei gadint kitiems gyvenimus kad issaugot savo ego. Jau tikrai, blogiau ir but negali, kai naujas vyras kelia vejus del to kad naujos drauges buvusysi matosi su savo vaiku.  schmoll.gif
Zodziu buk vyras, susiimk, nes apskritai bet kuriai moteriai gali sugadint gyvenima su tokiu perdetu pavydumu smile.gif
Aciu kad prisijungiai ,is mano puses nebuvo to blogio atvirksciai stengiausi padeti ,man ir nera gaila kad matosi tegu matosi ... smagu myli ramp pam pam -bet matosi priespriesa mano atzvilgiu ,mimikos ,o galu gale ir postai .... aisku mamytei ir tu postu uzmeta riebiu bet mama myli vaika ir t.t
Kaimynai tik gali nuodugniai papasakot apie kaimyna daugiau nieko wink.gif
Nu bet as baigiau ta romana daba bandysiu kita su nasliuke kuri turi vaiku ir pas ja EX neuzeina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2016 01 05, 18:21)
Aciu kad prisijungiai ,is mano puses nebuvo to blogio atvirksciai stengiausi padeti ,man ir nera gaila kad matosi tegu matosi ...  smagu myli ramp pam pam -bet matosi priespriesa mano atzvilgiu ,mimikos ,o galu gale ir postai  .... aisku mamytei ir tu postu uzmeta riebiu bet mama myli vaika ir t.t
Kaimynai tik gali nuodugniai papasakot apie kaimyna daugiau nieko wink.gif
Nu bet as baigiau ta romana daba bandysiu kita su nasliuke kuri turi vaiku ir pas ja EX neuzeina  lotuliukas.gif

Ner uz ka smile.gif Bet dabar pats pagalvok, ar susimetes su kita moterim nekelsi jai pavydo scenu, jei ji bendraus su kokiu senu draugu, bendradarbiu ir etc. Ar sugebesi blaiviai vertinti tai? wink.gif Ar baime jauti tik buvusiom meilem?
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2016 01 05, 17:29)
Ner uz ka smile.gif Bet dabar pats pagalvok, ar susimetes su kita moterim nekelsi jai pavydo scenu, jei ji bendraus su kokiu senu draugu, bendradarbiu ir etc. Ar sugebesi blaiviai vertinti tai? wink.gif Ar baime jauti tik buvusiom meilem?
Jei vyriskai atsakyti -man dar patiktu paziuret kaip jie mylisi ax.gif as gal pasistengciaui geriau -turiu omeny technikoje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 05 sausio 2016 - 17:37
QUOTE(arbuzas77 @ 2016 01 05, 18:35)
Jei vyriskai atsakyti -man dar patiktu paziuret kaip jie mylisi  ax.gif as gal pasistengciaui geriau -turiu omeny technikoje

Kiek as suprantu, tai sarkazmas buvo wink.gif Antraip nebutum taip nusivyles sioje temoje, kai negavai palaikymo, kurio taip tikejaisi rolleyes.gif
Atsakyti
Neturiu kuo nusivilt ,cia juk forumas ...realybeje nei jus man valgyti duosit nei jus uzdirbsit ant duonos kasnio ,tai tenka spresti man paciam apie savo tolimesnius veiksmus .
Cia juk super mamos renkasi ir normalios ax.gif
Atsakyti
jei esi direktorius, gal iprates, kad tau vien paklustu?
sakai, patinka tvarka ir taisykles- bet kas nubrezia tas ribas ir tvarka? turbut tik tu.

p.s. aspyrinai, kaip tau einas? bigsmile.gif ar tik Miegamajam sedi? prisimenu tavo ir Kuko2 rietynes. bigsmile.gif Kazi kaip jam sekas....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 06 sausio 2016 - 08:18
QUOTE(given444 @ 2016 01 06, 08:18)
sakai, patinka tvarka ir taisykles- bet kas nubrezia tas ribas ir tvarka? turbut tik tu.

p.s. aspyrinai, kaip tau einas? bigsmile.gif  ar tik Miegamajam sedi? prisimenu tavo ir Kuko2 rietynes.  bigsmile.gif Kazi kaip jam sekas....
Pas tikra vyra ir tvarka ir atsakomybe yra ....
Yra toks rusu pasakymas.---Зачем чужое горе --cia apie vienisa su vaiku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 06 sausio 2016 - 11:07
QUOTE(given444 @ 2016 01 06, 09:18)

p.s. aspyrinai, kaip tau einas? bigsmile.gif  ar tik Miegamajam sedi? prisimenu tavo ir Kuko2 rietynes.  bigsmile.gif Kazi kaip jam sekas....

Na cia siaip pastebejimas, kad jau minciu reiskimas, skyrybos klaidos, bei apskritai elementarios rasybos klaidos vercia suabejot oponento direktoriavimu smile.gif Na bet visko gi buna smile.gif
O ribas beabejo patys zmones sau nubrezia, ir tai nera blogai, kol tos ribos nedaro neigiamo poveikio aplinkiniams.
Jep, savo vandenyse nardau, jau antra menesi laukiu kad mane isjungtu is SM eterio. O kukas, tai tik vienas is epizodu, nes as megstu pasiriet su siaurai mastanciais, o juo labiau megejais kitus pazeminti ir izeisti bigsmile.gif

QUOTE(arbuzas77 @ 2016 01 06, 12:05)
Pas tikra vyra ir tvarka ir atsakomybe yra ....
Yra toks rusu pasakymas.---Зачем чужое горе --cia apie vienisa su vaiku

Taip, yra. Bet tai tikrai turetu but gerai pasverta ir atitikti abieju zmoniu, esanciu poroje poreikius, o ne vieno is ju. Todel reiktu ieskot kompromisu, bandyt isigilinti i kito zmogaus poreikius, bei esant reikalui gerai perziureti savo keliamus reikalavimus, ar jie nera pernelyg griezti ir nepasverti, kas butent tavo atveju tikrai labai isryskeja, nors ir labai nenori priimti tau pazertos kritikos.
P.S. as tikrai nesu kazkoks supertevelis, o ir supermamu nemegstu biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif uz lietuviu 3 turejau ,prisipazinsiu , bet algebra buvo 5 - tas gyvenime pravercia . Yra kitu savybiu direktoriaut pas save kieme tikrai tai ne rasyba ,valdiskoj istaigoj tas turi itakos.
analizuojat kiek kaidu kas padaro- man juokas ima lotuliukas.gif
Teisingai reikia ziuret reikalavimus ,jei atvirai as daug ko neparasiau apie situacija uztat interpetaciju cia daug ,i svarbiausia kiekvienas pagal savo laipsni biggrin.gif
babos is pradziu kai susitarusios uzpuole -nu toks vaizdas atejo ir pradejo vaikyt visus ,niekas ten nieko nevaike ....
suauges zmogus esu ,cia forumas tikrai nuomones nepakeis- cia tik nuomone apie visus esancius gali susidaryti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 06 sausio 2016 - 12:43