Įkraunama...
Įkraunama...

mama ir dukra laukiasi

QUOTE(Cassandra @ 2006 07 19, 15:06)
Pabandysiu išguldyti istoriją taip, kaip supratau:
<...>

"Vyras,pasirodo visa tai žinojo,nieko nesakė nes slėpė savo nevaisingumą ir dukros ramybę"

Tai ir motinos dukra, nėra genetiška savo tėvo dukra? Ibo tėvas nevaisingas?
Taip? At kieno čia vyras nevaisingas?
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2006 07 19, 16:23)
"Vyras,pasirodo visa tai žinojo,nieko nesakė nes slėpė savo nevaisingumą ir dukros ramybę"

Tai ir motinos dukra, nėra genetiška savo tėvo dukra? Ibo tėvas nevaisingas?
Taip? At kieno čia vyras nevaisingas?

Motinos vyras buvo nevaisingas - Dukra ir Sūnus tikriausiai iš Šv. Dvasios, Senelės vyras - bocmanas, pasiuntęs žmonai dovanėlę (negrą). O vaisingas šitoje istorijoje, pasirodo vienas Žentas, Dukros vyras. Na, ir negras dar.
Atsakyti
Na plyz neaiskinkit man kad nuo negro balta vaika pagimdyt galima biggrin.gif Nu netikiu as nors tu ka tongue.gif Mulata tai taip, bet kad balta blink.gif schmoll.gif cool.gif
Briedai irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2006 07 19, 14:46)
labai sunku tą makalynę .bet pasistengsiu
1.Dukra laukiasi nuo vyro
2.Motina laukiasi nuo žento
3.Pas sūnų gimė negras
4.Negras yra tikras sūnaus sūnus
5.Močiutė (draugės motina) savo laiku sugriešijo su vyro pažystamu jūreiviu negru ,iš ko ir atsirado mano draugė,bet balta,o va anūkas visiškai juodas.

Jeigu bent vienas is tevu yra juodaodis, vaikas niekada nebus 100% baltasis... Taip kad cia nerealu paprasciausiai...
Atsakyti
QUOTE(Cassandra @ 2006 07 19, 16:29)
Motinos vyras buvo nevaisingas - Dukra ir Sūnus tikriausiai iš Šv. Dvasios, Senelės vyras - bocmanas, pasiuntęs žmonai dovanėlę (negrą). O vaisingas šitoje istorijoje, pasirodo vienas Žentas, Dukros vyras. Na, ir negras dar.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,patiko,ne buvo kas apvaisina tą moteriškę,o vyras suprask ją labai mylėjo ir gyveno su ja iš begalinės meilės lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,o iš tikrųjų tai iš partinių pareigų kurias labai saugojo ir gerbė,idant komunistas visose situacijose turi elgtis garbingai.
Atsakyti
Matyt gali, Garbane. Prieš kiek tai metų buvau skaičiusi tokį atvejį Maskvoje, kažkokio prefesoriaus šeimoje buvo. Sūnus (nuo negro meilužio) baltas gimė, o va anūkas marčiai - juodas. Bet marti buvo nepėsčia ir negriešna, tai viską ir išaiškino. Vat taip būna gyvenime. O mes galvojam, kad viskas tik meksikiečių serijaluose. Nors pati tai netikiu, taip nerealiai atrodo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2006 07 19, 16:30)
Na plyz neaiskinkit man kad nuo negro balta vaika pagimdyt galima  biggrin.gif Nu netikiu as nors tu ka  tongue.gif Mulata tai taip, bet kad balta  blink.gif  schmoll.gif  cool.gif
Briedai irnesakyk.gif

nebūtinai,kartais užtenka ir to,kad rudaakis,ir daugiau jokių požymių.Nebūtinai juodaodžio genai yra stipresni,ypač jei prileisti tai,kad tas negras irgi buvo mulatas,kas žino,maišytas jis buvo ar ne.
Atsakyti
Idomu kokie santykiai ju visu tarpusavy g.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2006 07 19, 16:35)
Matyt gali, Garbane. Prieš kiek tai metų buvau skaičiusi tokį atvejį Maskvoje, kažkokio prefesoriaus šeimoje buvo. Sūnus (nuo negro meilužio) baltas gimė, o va anūkas marčiai - juodas. Bet marti buvo nepėsčia ir negriešna, tai viską ir išaiškino. Vat taip būna gyvenime. O mes galvojam, kad viskas tik meksikiečių serijaluose. Nors pati tai netikiu, taip nerealiai atrodo.  g.gif

iaip jau tai tikslo nesamones rašyti neturui,tu geriau psakyk ką tokioj situacijoj sakyti ir ką patart-kai sako patark?apie tikėjimus pasiaiškinsim vėliau.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2006 07 19, 16:43)
iaip jau tai tikslo nesamones rašyti neturui,tu geriau psakyk ką tokioj situacijoj sakyti ir ką patart-kai sako patark?apie tikėjimus pasiaiškinsim vėliau.

Patark susirasti gerus advokatus wink.gif, ypač žentui, bo anam abi moteros devynis kailius nulups wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vaistininke @ 2006 07 19, 16:40)
Idomu kokie santykiai ju visu tarpusavy  g.gif

buvo draugiški,o dabar tai košmariški,va tokie ir santykiai.O labaiusia tai nepatinka ,kad su viais tais santykiais ir jų išaiškinimais ,kažkodėl į mane kreipiasi,o aš dele kaip ir jūs nieko nesuvirškinu.Mane apskritai mintys kyla,gal ta draugė pinigus tam žentui už paslaugas mokėjo,nežinau,kaip ten ta meilė įsiplieskė.
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2006 07 19, 16:35)
Matyt gali, Garbane. Prieš kiek tai metų buvau skaičiusi tokį atvejį Maskvoje, kažkokio prefesoriaus šeimoje buvo. Sūnus (nuo negro meilužio) baltas gimė, o va anūkas marčiai - juodas. Bet marti buvo nepėsčia ir negriešna, tai viską ir išaiškino. Vat taip būna gyvenime. O mes galvojam, kad viskas tik meksikiečių serijaluose. Nors pati tai netikiu, taip nerealiai atrodo.  g.gif

na na kazkada kazkas pas kazka maskvoj hihihi.gif lotuliukas.gif nu davai nepasakokit lotuliukas.gif

nereikia genetikos profesorium but kad zinotum kad juodaodziu genai visgi stipresni. vaikas gal ir ne juodut juodutelis bet tikrai ne melynakis blondinas bus tongue.gif Kad per 40m. itarimu nesukelt? Nu baikit irnesakyk.gif Nesuprantu kam tokias baikas cia rasyt - is neturejimo ka veikt? mastau.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbane: 19 liepos 2006 - 15:49