Įkraunama...
Įkraunama...

mama ir dukra laukiasi

[COLOR=red]
NESAMONĖ doh.gif MAKARONU KABINIMAS bigsmile.gif
TEGU PASIULO SCENARIJU MUILO OPERU KUREJAMS doh.gif thumbup.gif

Atsakyti
Nors nuotaika pekele lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
dėl to negriuko.. pamenu tikrai kažkada rodė meksikietišką serialą, kur negrė tarnaitė pagimdė visiškai baltą (ir dar blondinę panelę bigsmile.gif ) ir, tik nepamenu kodėl, atidavė ją savo šemininkams ir jie ją augino kaip savo dukrą.. ji ištekėjo ir... pagimdė negriuką blink.gif biggrin.gif kuo visa tai baigėsi niekaip neprisimenu g.gif niu žodžiu, istorija kažkuo panaši į čia pasakotą... lotuliukas.gif
na man tikrai čia pasakotoje istorijoje per daug painiavos ir tikriausiai todėl ji atrodo kaip meksikietiškų serialų kratinys... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cheery: 19 liepos 2006 - 17:39
QUOTE(DEIVINA @ 2006 07 19, 18:31)
[COLOR=red]
NESAMONĖ  doh.gif MAKARONU KABINIMAS  bigsmile.gif
TEGU PASIULO SCENARIJU MUILO OPERU KUREJAMS doh.gif  thumbup.gif

aš irgi linkus daugiau į tą pusę galvoti negu kitaip,bet tu pasakyk KAM? VA KAM TO ŽMONĖMS REIKIA?tai dabar taip išeina,kad turėjus turėjus draugę,paaiškėjus kad visa tai fikcija,kas yra realu,neturėsiu,nusikratyt visais?Bet tokiu absurdo teatro scenarijaus būdu?
Papildyta:
QUOTE(vaistininke @ 2006 07 19, 18:34)
Nors nuotaika pekele lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

man tai ne,bet tai nors kam nors,ir tai jau gerai.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2006 07 19, 15:46)
labai sunku tą makalynę .bet pasistengsiu
1.Dukra laukiasi nuo vyro
2.Motina laukiasi nuo žento
3.Pas sūnų gimė negras
4.Negras yra tikras sūnaus sūnus
5.Močiutė (draugės motina) savo laiku sugriešijo su vyro pažystamu jūreiviu negru ,iš ko ir atsirado mano draugė,bet balta,o va anūkas visiškai juodas.

blink.gif sugriesijo su negru, o gime balta g.gif matyt ten kazkaip grupiskai jie griesijo, kad ta mociute net nebeatsimena su kuom lotuliukas.gif matyt is pradziu sugriesijo su baltuoju, o po to ' na pasledok' su negru lotuliukas.gif tai taip ir gavosi balta drauge tavo

QUOTE(alfija @ 2006 07 19, 16:37)
nebūtinai,kartais užtenka ir to,kad rudaakis,ir daugiau jokių požymių.Nebūtinai juodaodžio genai yra stipresni,ypač jei prileisti tai,kad tas negras irgi buvo mulatas,kas žino,maišytas jis buvo ar ne.

blink.gif genetikos pradziamoksli pasiskaitykit, balti vaikai nuo negru gimsta tik teoriskai, o ne praktiskai
cia reiktu mociutes paklaust lotuliukas.gif

bet man labiau cia panasu i meksikietiska seriala nei i realybe lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(DEIVINA @ 2006 07 19, 18:31)
[COLOR=red]
NESAMONĖ  doh.gif MAKARONU KABINIMAS  bigsmile.gif
TEGU PASIULO SCENARIJU MUILO OPERU KUREJAMS doh.gif  thumbup.gif

ir ne bet kokiu, o auksciausios klases lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cheery @ 2006 07 19, 18:38)
dėl to negriuko.. pamenu tikrai kažkada rodė meksikietišką serialą, kur negrė tarnaitė pagimdė visiškai baltą (ir dar blondinę panelę bigsmile.gif ) ir, tik nepamenu kodėl, atidavė ją savo šemininkams ir jie ją augino kaip savo dukrą.. ji ištekėjo ir... pagimdė negriuką blink.gif biggrin.gif kuo visa tai baigėsi niekaip neprisimenu g.gif niu žodžiu, istorija kažkuo panaši į čia pasakotą... lotuliukas.gif
na man tikrai čia pasakotoje istorijoje per daug painiavos ir tikriausiai todėl ji atrodo kaip meksikietiškų serialų kratinys... smile.gif

Laima ne blondinė,plaukai juodi kaip smala ir vaikų irgi,ir akys juodos kaip anglys.Nu ta oda tai balta,bet ne taip kaip albinoso,nu kaip būna europidai tamsesnės odos tai taip ir jie.Aš sakau,kad niekuo negarantuoju.Pati siūlau kaip serialo scenarijų,ale,matai jau toks buvo ai nieks nepirks doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2006 07 19, 18:40)
aš irgi linkus daugiau į tą pusę galvoti negu kitaip,bet tu pasakyk KAM? VA KAM TO ŽMONĖMS REIKIA?tai dabar taip išeina,kad turėjus turėjus draugę,paaiškėjus kad visa tai fikcija,kas yra realu,neturėsiu,nusikratyt visais?Bet tokiu absurdo teatro scenarijaus būdu?
Papildyta:
man tai ne,bet tai nors kam nors,ir tai jau gerai.

IŠDURĖ TAVE IR NE KITAIP lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif man tik dabar daejo, kad mociute paleistuve , su visais iseiles, o pastojo ji nuo baltojo.... o tavo drauge( mociutes anuke) pagimde negriuka, nes pati su negru pasifikino lotuliukas.gif tik bijo sakyt ir vaizduoja sventaja bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(micietta @ 2006 07 19, 18:45)
blink.gif  sugriesijo su negru, o gime balta g.gif matyt ten kazkaip grupiskai jie griesijo, kad ta mociute net nebeatsimena su kuom lotuliukas.gif matyt is pradziu sugriesijo su baltuoju, o po to ' na pasledok' su negru lotuliukas.gif tai taip ir gavosi balta drauge tavo
blink.gif genetikos pradziamoksli pasiskaitykit, balti vaikai nuo negru gimsta tik teoriskai, o ne praktiskai
cia reiktu mociutes paklaust lotuliukas.gif

bet man labiau cia panasu i meksikietiska seriala nei i realybe lotuliukas.gif
Papildyta:

ir ne bet kokiu, o auksciausios klases lotuliukas.gif

gali vis gi,šiokį tokį genetikos būtinąjį kursą aš žinau.Mulatas yra baltojo ir juodojo produktas škia,o spalvų variacija nuo balto iki visiškai negriškai juodo,ypatingai retais atvejais mulatas netgi gali būti ir mėlynom akim,beje toks retas variantas netgi Vilniuje gyvena,yra gatvėj tekę sutikti.
o scenarijaus niekas nepirks verysad.gif verysad.gif ,rašė,kad jau toks yra,gaila nemačiau.
Atsakyti
lotuliukas.gif man tik dabar daejo, kad mociute paleistuve , su visais iseiles, o pastojo ji nuo baltojo.... o sunaus zmona:( pas kuria gime negras) du negru pasifikino ir del to juodas anukas ir gime lotuliukas.gif nu mergos, ne man jums aiskinti, is kur vaikai atsiranda ir kokios spalvos jie buna lotuliukas.gif jus pabandykit su negru ir pamatysit: gims mulatas, negims baltas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(alfija @ 2006 07 19, 18:53)
gali vis gi,šiokį tokį genetikos būtinąjį kursą aš žinau.Mulatas yra baltojo ir juodojo produktas škia,o spalvų variacija nuo balto iki visiškai negriškai juodo,ypatingai retais atvejais mulatas netgi gali būti ir mėlynom akim,beje toks retas variantas netgi Vilniuje gyvena,yra gatvėj tekę sutikti.
o scenarijaus niekas nepirks verysad.gif  verysad.gif ,rašė,kad jau toks yra,gaila nemačiau.

g.gif baltos spalvos mulatu nebuna, ju oda vis tiek turi sioki toki tamsu atspalvi.. kad dukte galejo jai gimti tamsesne, visai tiketina, galejo ir nebuti visiskai tamsi, bet kad po to ta pati dukte pagimdo NEGRA, mazai tiketina, nes tai jau trecia karta: mociute, dukte, vaikas... schmoll.gif va cia jau mistika schmoll.gif tos seimos moteriskas ryskiai ant juoduku traukia,tik kad bijo prisipazint ( dukte , kuri pagimde negra, su negru ji ir padare mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(DEIVINA @ 2006 07 19, 18:47)
IŠDURĖ TAVE IR NE KITAIP lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

matai,ne mane vieną,tokiu atveju,ir nemaži vaikai tie dūrikai,būtų labai įdomu sužinoti kokių tikslų vedini galėtų būti suagę žmonės,džiaugiuosi kad tau juokinga,man visai nejuokinga todėl ,kad tokiu atveju visiškai nežinia ko laukti toliau.
Atsakyti
Oi moterys, žinokit, ir aš istoriją turiu:

Gerb. p. Prezidente

Prasau atleisti mane nuo karines prievoles del sunkios seimynines padeties, kurioje
atsiduriau:
Man 24 metai ir vedziau 44 m. nasle. Mano zmona turi 25 m. dukra. Taip susikloste, kad
mano tevas vede mano zmonos dukra. Tuo paciu mano tevas tapo mano zentu, kadangi vede
mano dukra. Taigi ji yra vienu metu mano dukra ir pamote.
Sausio menesi man gime sunus. Tas vaikas yra mano tevo zmonos brolis, taigi jo svogeris.
Tuo paciu, bunant mano pamotes broliu, jis yra mano dede. Taigi mano sunus yra mano dede.

Mano tevo zmona, arba mano dukte, per Velykas pagimde berniuka, kuris vienu metu yra mano
brolis, kadangi yra mano tevo sunus ir anukas, del to kad yra mano zmonos dukros sunus.
Taigi esu mano anuko brolis, o bunant sito vaiko tevo uosves vyru, iseina, kad esu mano
tevo tevas, bunant jo sunaus broliu. Taigi esu pats sau senelis.
Todel maloniai prasau gerb. prezidento atleisti mane nuo karines prievoles, kadangi kiek
zinau, teise neleidzia atlikti karines tarnybos vienu metu seneliui, tevui ir sunui is
vienos seimos.
Tikiuosi, kad suprasite mano situacija ir priimsite palanku sprendima.

jonas Jonaitis
Atsakyti