Įkraunama...
Įkraunama...

mama ir dukra laukiasi

Nu tai koks tau vaikas atimtas? Džiaukis, kad senmerge neliko, anūkų turėsi.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Nematau kuo dziaugtis.Kasdo zodis siais laikais senmerge. Dabar yra moterys ,kurioms nebutina kasdien tureti vyra pasonej.As tai jau zinau kaip apriboja sutuoktinis zmogaus teises.BET vestuviu data dar nenustatyta.Dar yra vilties taip sakant.
Atsakyti
nesuprantu tokio savanaudiškumo blink.gif jum turbūt mieliausia būtų parašyt dukrai gyvenimo scenarijų.. žmogus pats renkasi, kaip jis gyvena.. ar absoliučiai viso yra laimingos neturėdamos mylimo vyro ir ar visų vyrai apriboja žmogaus teises? blink.gif manau, čia slypi asmeninės nuoskaudos..
Atsakyti
QUOTE(misis Mount @ 2009 03 19, 19:56)
As lietuve tipiska.Man dukros suzadetinis tai tautos priesas.               

Kas tokius tipažus nustatė?
Dukra išsirinko mylimą žmogų, kas čia tokio baisaus? blink.gif Mylinti mama džiaugtųsi dukros laime. Ar iki senatvės norėjai, kad tavo vienos būtų?

o senmergės.. Jų visais laiskais buvo ir bus. Miegojimas su kažkuo nenuima senmergės etiketės tongue.gif
Atsakyti
Ko cia puolet moralizuot ,nieko niekam nerasau jokiu scenariju ,is vis kitoj valstybej gyvenu,ir suaugusius vaikus matau retai.tesiog jauciuosi taip ir viskas,atrodo buvo mano vaikas ,man pats svarbiausias ,mylymiausias ,o dabar stai nebereik mamytes.Gal ir mano mama taip jautesi ,nezinau.As tesiog nesuprantu tokiu aistru ,kaip aistra dukros vaikinui ,aistra brolio merginai,aistra sesers vaikinui,nuviliojimai,nuo seimos nariu,isdavyste slyksciausioji,ne fu
Atsakyti
QUOTE(misis Mount @ 2009 03 19, 23:48)
Ko cia puolet moralizuot ,nieko niekam nerasau jokiu scenariju ,is vis kitoj valstybej gyvenu,ir suaugusius vaikus matau retai.tesiog jauciuosi taip ir viskas,atrodo buvo mano vaikas ,man pats svarbiausias ,mylymiausias ,o dabar stai nebereik mamytes.Gal ir mano mama taip jautesi ,nezinau.As tesiog nesuprantu tokiu aistru ,kaip aistra dukros vaikinui ,aistra brolio merginai,aistra sesers vaikinui,nuviliojimai,nuo seimos nariu,isdavyste slyksciausioji,ne fu

Moralo lyg nė vieno nebuvo. Jei gyveni kitoje valstybėje, tai ir taip vaiką retai matai, nesuprantu kur čia problema? Ar tokia išankstine nuostata prieš būsimą žentą norėjai parodyt, kad nesiruoši jo viliot nuo dukros? Tada suprantama, tik galėjai aiškiau dėstyt mintis tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vardė Pavardė: 20 kovo 2009 - 00:03
Apie senmerges, žinoma, pajuokavau, tik vat to išankstinio nusistatymo tai išvis nesuprantu- "Sutuoktinis apriboja moters teises", tai nafik dukrai jo - lai viena gyvena ir mamytę dievina.. doh.gif
Normalus sutuoktinis nieko niekam neapriboja, o jei jums nepatinka šis dukros draugas, tai bent argumentuokit- kuo?
Mano dukra irgi turi draugą, kuris man neatrodo pats geriausias pasirinkimas, bet nė vieno blogo žodžio nesu apie jį pasakius, tai- dukros reikalas.
Ne be reikalo anekdotai tokie apie tas uošvienes.. blink.gif
Atsakyti
Aš tai kiek stebiu savo dukrą su žentu, tai matau, kad jį jam labiau apriboja gyvenimo teises, nei jis jam. Bet nesikišu ir net nekomentuoju. Jei juos abu tenkina tokie santykiai, o koks mano tada reikalas bigsmile.gif

Grįžtant prie temos. Man kitą mėnesį 40, žentui 24... lialialia lialialia assa.gif assa.gif assa.gif
Atsakyti
maniškė irgi mėgėja teises pariboti...ir pareigas priminti.. mirksiukas.gif

Cha cha cha, aš už tave vyresnė, o mano žentas jauneeeesnis.. hah.gif

didis.gif didis.gif didis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sommerregen: 20 kovo 2009 - 08:48
QUOTE(misis Mount @ 2009 03 20, 01:48)

nauja parodija nauja tema? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sommerregen @ 2009 03 20, 10:44)
maniškė irgi mėgėja teises  pariboti...ir pareigas priminti.. mirksiukas.gif
Cha cha cha, aš už tave vyresnė, o mano žentas jauneeeesnis.. hah.gif
  didis.gif  didis.gif  didis.gif

Pffff... dviem metais už mane vyresnė irnesakyk.gif užtat MB už mane pusę metų jaunesnis tease.gif hihihi.gif

O va kad aš tuoj tuoj babutė būsiu, tai ir pati nežinau, ar čia džiaugtis, ar liūdėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2009 03 20, 09:23)
O va kad aš tuoj tuoj babutė būsiu, tai ir pati nežinau, ar čia džiaugtis, ar liūdėti  g.gif

Džiaukis ir anūkėliams kojines pradėk megst bigsmile.gif
Atsakyti