Ėėėė, mano mamai 46-eri, o MB 35-eri
Ir į skruostuką jis ją kartais bučiuoja, per šventes
Vsio, dabar naktim nemiegosiu
QUOTE(Jazza @ 2009 03 20, 11:44)
Ėėėė, mano mamai 46-eri, o MB 35-eri
Ir į skruostuką jis ją kartais bučiuoja, per šventes
Vsio, dabar naktim nemiegosiu
ojej, tikrai reikia rimtai susirūpinti, neprileisk vieno prie kito
QUOTE(Vardė Pavardė @ 2009 03 20, 12:16)
Tu ką
Papildyta:
QUOTE(BRAŠKĖ68 @ 2009 03 20, 13:23)
Čia tai visai nieko gero
maniškė irgi mėgėja teises pariboti...ir pareigas priminti Vaje,maniske irgi kolkas...Bet sitaip buna kol vyras aktyviai moters siekia,kilimu taip sakant pasikloja,jai po kojom.Paskui teises bando susigrazint,ai bet cia off topic ,tema tai buvo apie idomius giminiu santykius,nestandartinius ,pakrypusius
QUOTE(laumupė @ 2009 03 20, 10:23)
Pffff... dviem metais už mane vyresnė
užtat MB už mane pusę metų jaunesnis
O va kad aš tuoj tuoj babutė būsiu, tai ir pati nežinau, ar čia džiaugtis, ar liūdėti
O va kad aš tuoj tuoj babutė būsiu, tai ir pati nežinau, ar čia džiaugtis, ar liūdėti
Cha cha,nepataikei, mano Mb- visais 2 metais( be 10 dienų) jaunesnis, vat
Tu- bobutė
Siaaaubas baubas..
Kaip mano naujas nickas?
Mano nickas lievas ,jeigu verst .Ponia kalnas arba nesulinis mulas.Bet ponui Mountui jo pavarde tinka pagal isvaizda;man ne
Papildyta:
Beje jeigu jau cia pagyvenusios vaisingo amziaus damos susirinko ,tai ar isivaizduojate save vel auginancia naujagimi ,nescia,ir visa kita.Man tai jauciuu nepatiktu.Anuka jeigu toks ivyksta ,visada galima tevams grazint,pabuvus su juo.O kaip savo vaika nelabai isivaizduoju reiktu augint.
Papildyta:
Beje jeigu jau cia pagyvenusios vaisingo amziaus damos susirinko ,tai ar isivaizduojate save vel auginancia naujagimi ,nescia,ir visa kita.Man tai jauciuu nepatiktu.Anuka jeigu toks ivyksta ,visada galima tevams grazint,pabuvus su juo.O kaip savo vaika nelabai isivaizduoju reiktu augint.
QUOTE(Medinis @ 2009 03 21, 01:21)
O jei turėsite - džiaugsitės ar ne?
Ji tik sūnūs augina.