ačiū Busy už žinutės nukopijavimą nes telefonu sunku būt viską suspaudyti

Dėl čipavimo - aš pati ne prieš čipavimą ir saviškius sučipuosiu bet nemanau kad nuo to bus daugiau tvarkos. Samoningi gyvūnų laikytojai su gyvūnais elgiasi tinkamai čipuoti jie ar ne o kitiems ir čipa imas nepadės. Bijau kad bus atvejų apie kuriuos bus skaudu skaityti. Aš labai sutikčiau mokėti mokesčius už gyvunus jeigu jie eitų į kokį fondą iš kurio būtų finansuojamos sterilizavimo programos ir pan. Kad pakeisti visuomenės požiūrį ir suformuoti atsakingumą daug laiko reikia ir deja tokie pokyčiai lėtai vykasta. Mai prieš 25 metus šunę turėjau jau tada būčiau rinkusi tai ką šuo po savęs lauke palieka bet tais laikai dešros nebuvo į ką vynioti nekalbant apie š.... o dabar bent mūsų rajonėlyje tai yra savaime suprantamas dalykas.
Iš kitos pusės man dar kitas klausimas - įvairiose vet gydyklose mano vardu kkrūva katinų priregistruota įskaitant ir sode besilankančių kuriuos teko gydhti ir strilizuoti ir štai kai vydykloje paprašiau ištrinti duomenis apie tuks kurių jau nebėra man buvo pasakyta kad jie negali tai. At dabar ir galvoju ar neateis man sąskaita susimoki mokesčius už visus mano gyvenimo katinus

Šiaip labiausiai man įdomu ką apje čipavimą galvoja vloba užsiimantys ir prievlaudos ir kokias perspektyva jie mato