Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

zundyte pagalveles wub.gif

Magnuna- super pasidarbavote su pirmininku! thumbup.gif Dabar ramiai galima ilsetis ir man ax.gif Saldziuuuu... flirt.gif

user posted image

Atsakyti
Komisijos pirmininkas patvirtina, kad jau gauna balsus ir rytoj pirmininko sekretorė išsiųs vsiems patvirtinimus, jog balsai užregistruoti. Šiandien komisijos pirmininkas smailina tušinuką ir ruošia popierių balsų registracijai
user posted image
Atsakyti
Nusiunčiau žinutę tiesiai sau lotuliukas.gif ,kažin ,gal žinutės dublis ir komisiją pasiekė?
Atsakyti
uoj laugh.gif Grikis

Pamiršau pagirti Zundytės pagalvėlių wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 09 gruodžio 2015 - 21:33
Zundyte - taip, komisija gavo tavo balus biggrin.gif

Komisijos pirmininkas dirba 000164.gif
https://youtu.be/kNGFh-zlkkw
Papildyta:
Komisija šiandien jau baigia darbą ir eina ilsėtis 4u.gif
saldžių sapnų, mergytės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 09 gruodžio 2015 - 21:35
Nubalsavau ir aš smile.gif Ačiū pirmininkui ir visai darbo komisijai už atliktą didelį darbą.
Biškį nusivyliau nuotraukomis...Ainu nematyti gražiųjų kailinėlių, o tik nosius neaišku kieno... Kiaros gražiosios nuotraukos neliko...et. Bet rinkimai yra rinkimai, lemia rinkėjų dauguma 4u.gif

Komisijos pirmininkas prajuokino, kad taip įnirtingai ieško tušinuko biggrin.gif net prigulęs dirba biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 09 gruodžio 2015 - 21:50
Na taip, kai kurie rezultatai ir man buvo netikėti. Negaliu sakyti kad nusivyliau kadangi mūsų yra daug ir visos mes skirtingos tai ir rezultatai gavosi tokie kokie gavosi 4u.gif surašiau visų nuotraukų balus taigi galite matyti kad kai kuriais atvejais nuotraukos 'ėjo' balas į balą.
Atsakyti
O man tai viskas tinka, juk kiek žmonių tiek nuomonių thumbup.gif
Atsakyti
As irgi nubalsavau, sunku buvo, bet pasirinkau vieno seimininko po viena katineli, ir buvo biskiuka lengviau wink.gif pagalvojau, kad taip mano nuomone saziningiau....
Tikiuosi pirmininkas gerai apskaiciuos balsus, neusizais su tusinukais thumbup.gif
Nu ka laikas miegot, ato ryt darban, o jau mastem nebekvies po keliu minuciu cirko biggrin.gif kaip, kad gazdino lotuliukas.gif
Skambinau mamai, liepe nevaziuot, bet as vistiek, galvoju po nauju sausi arba vasari kai man atostogos mokykloj vistiek nuvaryt, po operacijos ji, nenupjove kruties, visgi pasirode, lyg ir tik cista ten, na bet vistiek tyrimam issiunte, taip, kad po nauju lauksim atsakymu, mazu gal dar ir netycia chemo nereiks, na bent jau bandau tiketis geriausio... mamos nuotaika daug geresne, mane primokino ka daryt, ko nedaryt blink.gif Man tik nepatinka, kai pradeda sneket, va jei bus blogai tai grysi perrasysiu viska, va ten pinigai laidotuvem , ten tas anas... sakau na ko tu kalbi sitaip? tik kalbejo optimistiskai ir uzbaigt reikia tokiom gaidom....
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 12 09, 22:46)
Nubalsavau ir aš smile.gif Ačiū pirmininkui ir visai darbo komisijai už atliktą didelį darbą.
Biškį nusivyliau nuotraukomis...Ainu nematyti gražiųjų kailinėlių, o tik nosius neaišku kieno... Kiaros gražiosios nuotraukos neliko...et.

Man irgi gaila Kiaros ūsų vėjyje.. Ta nuotrauka tokia nuostabi wub.gif wub.gif Ir Ainu kailinukų gaila.. biggrin.gif Na, bet konkursas yra konkursas biggrin.gif

Atsakyti
Azu - 4u.gif 4u.gif taip ir kreipk gyvenimo traukinį į optimistinius bėgius 4u.gif
Dėl balsavimo - subjektyviai kai kuriais atvejais mano favoritės buvo kitos nuotraukos bet balsavimas tuom ir įdomus kad kartais rezultatai būna netikėti ir tai puiku biggrin.gif
Atsakyti
Devynios mano favoritės laimėjo ,tai maždaug pusė....manau ,neblogai thumbup.gif ,kai tiek skirtingų žmonių čia gyvenam,tai ir balsavimas gali būti visai netikėtas,bet tikrai nepyksiu,jei pvz mano katų kalendoriuje nebus ,vistiek du egzempliorius užsisakau thumbup.gif
Atsakyti